HOGY LEGYEN HOLNAP | ANTIFACES

  Megtekintés 147,322

RetroShock!

11 hónapja

Antifaces - Hogy Legyen Holnap
#bélavagyok
#nemvótamfennszombaton
#azotthonomnembörtön
#maradjotthon

Megjegyzés
BBalu95
BBalu95 11 hónapja
Én…Láttam olyan dolgokat amiket ti otthonról dolgozó emberek el se hinnétek...üres villamosokat, a Móricz Zsigmond körtér peremén...Gyilkos köhögéseket, a csúcsban, a metró ajtóknál...mindezek a pillanatok elvesznek... az időben....mint fáradt könnyek....az esőben....a mai munkanapom....lejárt....#bárbélalehetnék(eü.-ben dolgozó)
A. F.
A. F. 5 hónapja
Rutger Hauer. R.I.P.
Gabor Moldrich
Gabor Moldrich 6 hónapja
Szárnyas fejvadász - Rutger Hauer !
Netsmile
Netsmile 11 hónapja
Hé, te, aki nappal a dolgodat végzed, Géped vezeted s hajtod magad S embert gyógyítasz s gyereket tanítsz S este fáradtan várod az álmodat, Te is adj egy percet az életedbõl! Vártam rá, hogy elmondjam, Hogy elénekeljem, hogy tudd, hogy érezd, Hogy elhidd nekem, hogy neked szól a gitár, Neked zörög a dob, neked gyúlnak a fények És csak neked írom a dalt, neked énekelek, Neked írom a dalt, neked énekelek, óóóó
Balázs F
Balázs F 11 hónapja
Te jó ég, mekkora arc vagy!
Kormos Béla
Kormos Béla 2 napja
Béla vagyok.😀
peter korzaar
peter korzaar 7 napja
Tisztelt Keny............lassan egy éve basszuk otthon a rezet, otthonmaradunk este nyóc után , ..se koncert se mozi se könyvtár............mégis meddig ?????.........így egy év elteltével mi a véleményed a videódról ??........
RetroShock!
RetroShock! 7 napja
Egyre aktuálisabb, mivel azért készült, hogy az egyre nehezedő helyzetet igyekezzen - amennyire lehetséges - nézőpontváltással könnyíteni. Nem biztos, hogy mindenkinél lehetséges, nem biztos, hogy mindenki eleve meg tudja tenni, de azt továbbra is tartom, 2021-ben, az internet korában, ahol rád ömlik a szórakozás, egyáltalán ne az legyen a legnagyobb gond, hogy nincs koncert és mozi. Sokkal nagyobb probléma, ha munka nincs, ha a vállalkozás csődöl... Józan gondolkodással úgy érzem, ne a mozit tegyük a mérlegserpenyő túl oldalára.
Raichu Gacha
Raichu Gacha 14 napja
*Valaki tudja a zene címét?*
Attila Erös
Attila Erös Hónapja
Lassan egy éve, de a nembélák még mindig nem értik.
Dávid Bogdán
Dávid Bogdán Hónapja
Sokszor
peter korzaar
peter korzaar Hónapja
..aztán mire mentünk a nagy otthonmaradással ???????......csináltathatsz vakcinaútlevelet, és oltathatod be magad egy teszteletlen,kétes minőségű( és tartalmú ) oltással, ha nem akarsz számkivetett páriaként tengődni a jövőben,.....tényleg megérte otthonmaradni..........
bi szga
bi szga Hónapja
Nagyon szuper lett, köszi. Volt régen egy antifaces video, nem találom, a legvégén volt valami arról a lányok, nők fiúk és férfiak kapcsolatáról.. Talán szülői felelősségről is. Ha valahogy meg lenne, nagyon örülnék neki, nagyon beutott anno.
DM királyok
DM királyok Hónapja
Az az érdekes hogy én 12 óráztam "corona" virusos emberek között és egyiknek se volt semmi baja 2 köhögtek és ennyi 😂
Robert Fazekas
Robert Fazekas 2 hónapja
Hello mindenki! Keny egy állat vagy! Remélem megismerlek ebben az életben! Egy gondolatom támadt miután megnéztem azontúl hogy értem az üzeneted! Mégpedig hogy a legtöbb ember nem azért megy dolgozni hogy ne üljön otthon hogy majd erre hivatkozzon hogy nincs ideje stb. Szerintem szívesen lennének az emberek otthon ha nem árnyékolná be a gondolataikat a kétség amit a megélhetés bizonytalansága gerjeszt. Nehéz igy elolvasni egy könyvet vagy bármire is összpontosítani. Ez különösen igaz a szülőkre.
Szabolcs Szilágyi
Szabolcs Szilágyi 2 hónapja
hupost.info/chat/o5pyx6CIc9igmdo/vide
Sütkei Ádám
Sütkei Ádám 2 hónapja
Köszi Keny. Végre egy videó amiben csalódhattam. Nem vagyok virus tagadó, hisz már egy ideje létezik, az hogy mutálódott az más dolog. Elviszi a krónikus betegségben szenvedöket?! Igen. Minimálisan csökkent a népesség?! Igen. Te magad állitod, hogy toxikus, kényelmes, ám de kiszolgáltatott életet élünk. Még sem tesznek sokan ellene. Továbbra is képes ellátni a föld a 7.4 milliárd embert? Nem. Ha nem változik a hozzáállusunk akkor Thanos jogosan csettinthetne csinos giccses kis kesztyüjével... Én is megtenném. Önzö, gyarló az ember és nem látja mit tesz miközben az illúzió eszközét, a pénzt hajtja, és közben áldozata azoknak akik uralkodnak rajta.
CamTiger
CamTiger 2 hónapja
#bélavagyok #nemvótamfennszombaton #azotthonomnembörtön #maradjotthon
G Joe
G Joe 2 hónapja
Így az év utolsó napján, még sokkal aktuálisabb! Nem volt elég Béla.
Power of tea
Power of tea 2 hónapja
De az egyik Béla Hawaii volt , ott én is kibírnàm
Karesz Simak
Karesz Simak 2 hónapja
hupost.info/chat/kJWPsIOueLCnlJs/vide
Mr. Moon
Mr. Moon 2 hónapja
Azta😐
Onac Proudmoore
Onac Proudmoore 3 hónapja
Bevallom 9 hónapja ez a videó szíven ütött volna, de nem azért, mert annak örülök, hogy végre valahonnan ilyet hallok. Azért ütött volna szíven, mert sajnos nekem az otthon tényleg egy börtön volt. De nem a járvány kitörésekor vált azzá, hanem már előtte is jó ideig az volt :-( Nem fogom itt részletesen kisírni magamat. Csak annyi, hogy a járvány az első hónapokban számomra tényleg kegyetlen büntetés volt, és sajnos az sem volt igaz, hogy kérjek segítséget, mert kapni fogok. Kértem, és általában csak annyit kaptam hideg szívvel "Mindenkinek nehéz, oldd meg."
LordSugi
LordSugi 3 hónapja
Maradj otthon nem sikerült, így decembert írunk, még meg van a Covidunk most épp 19-es de lesz az több is szerintem mert a Maradj otthon nehezen megy szerintem 2 hónap és megszünt volna a covid ha sikerült volna a maradj otthon. De lehet akkor se lehet mesterségesen generált fertőzés ez (Nem a vírusra értem de...?). Ez még el fog tartani bár évig mert van mögötte érdek/pénz/hatalom. Jó lett a videó a Orwelles könyvecske befigyelt. Na jó szép további napot kívánok remélem lesznek még olyanok.
Martin Benkó
Martin Benkó 3 hónapja
Azt hiszem, ez a videó ismét aktualitást nyert.
Fürész Zoltán
Fürész Zoltán 3 hónapja
Az egyik legjobb videótok...Respect
Emperor Zakatrasz
Emperor Zakatrasz 3 hónapja
All Hail RetroShock! All Hail Antifaces!
Santa Spicy
Santa Spicy 4 hónapja
Most bezzeg 100.000 fertőzöttnél senkit sem érdekel semmi
Balázs Reznyák
Balázs Reznyák 4 hónapja
Egy dolgot ne feledjetek el! Igenis valaki érezheti úgy, hogy az otthona egy börtön. Amikor a celebek a budai villájukból a HUpost-on ecsetelik azt, hogy csak akkor lehetsz felelős állampolgár, ha otthon maradsz a seggeden, az elég visszásan hat. Aki 30 nm-re szorult, az lehet, hogy nem élvezte annyira a #maradjotthont. Ha 60nm-ed van, akkor oda szorultál, ha 120nm-ed, akkor azon kell kihúznod, ha 1500, akkor azzal kell beérned, ha egy 8 hektáros birtokod úszómedencével, sportpályával, játékszobával, akkor ... várj, már is megyek hozzád! Egy Tankcsapda szám jutott eszembe: "Ahogy élsz, annyit érsz." A koronavírus és a #maradjotthon még otthon, a négy fal között is éreztette az emberekkel, hogy milyen is az igazi neoliberális kapitalizmus.
Sanch Sanch
Sanch Sanch 5 hónapja
Ezért kapsz egy dícséretet! Szép munka!
Lilla Mészöly
Lilla Mészöly 5 hónapja
Lenne egy kérdésem: 2:40 -től az animációt honnan szerezted?
White
White 5 hónapja
"Béla vagyok, Béla vagyok, egy gomb gyárban dolgozom!" "...te figyelj már... valahol, mindannyian bélák vagyunk!"
Lázár S.
Lázár S. 6 hónapja
Nem hiszem el ez a videó SŐT minden videódtól libabőrős leszek végre egy ember aki kimondja amit kell ez a világ soha nem lessz olyan mint régen nem sokára a következő generáció fog minket életben tartani és ez ez a gereneráció nem tudja ki volt Churchil vagy Elvis és mi mi nem foglyuk tudni kik az ő sztárlyaik mert az élet megy tovább és soha nem áll meg mindeig lessz egy ember mint te, aki libabőrt tesz az emberekre aki elmondja mi van, és nem egy édes mázas maszk mögé bújva akraja hogy történjen valami mikor ő nem tesz semmit.
シsyde
シsyde 6 hónapja
#bélavagyok #bélavagyok #bélavagyok #bélavagyok #bélavagyok
ridikuláré 1500
ridikuláré 1500 7 hónapja
Zene:forwer young remix
Levente Mike
Levente Mike 7 hónapja
"valahol mélyen mindannyian Bélák vagyunk" -sZempöl- Béla
Malyibrothers
Malyibrothers 7 hónapja
Gondolatolvasó vagy! :D Ugyan ezek a gondolatok voltam a fejemben: "de jó lenne a hobbimmal foglalkozni, a családdal, megállni kicsit a rohanó világban, még a macskámnak is jobb élete van mint nekem stb". Szinte csak beestem az ágyba a fáradságtól a sok munka miatt és semmire nem volt idő. A filmekre amiket meg akarol nézni, a könyvek amiket el akartam olvasni stb. Én 1 hónapot voltam otthon de ez egy csodás hónap volt. Örültem hogy otthon kell maradni, nem csinálni semmit, volt idő a páromra, fiamra minden másra. Igen nehéz úgy hogy közben kell az anyagi hogy fenntartsuk magunkat. Ehhez kellett volna a kormány aki segit ezeknek az embereknek.
Elek Ebéd
Elek Ebéd 7 hónapja
Menjünk az utcája Fortnite emojis táncokat nyomni :D
EchoNorbi
EchoNorbi 7 hónapja
Jah. Valaki aki végig dolgozta az egészet (élelmiszer raktáros). Nem tudom mit mondjak. Persze jól hangzott, hogy otthon vannak és azt sem tudják mit csináljanak a szabad idejükkel. De ugyanakkor hallottam a panaszt: kényszerszabadság, egyik napról a másikra elvesztették munkahelyüket. Mindeközben én robotoltam, hogy mikor lemész a közértbe legyen mit venned. És áldom a szerencsémet, mert nem kaptam el semmit és a munkám is megmaradt. Fizetés emelés elmaradt, de legalább van fizetés. Száz szónak is egy a vége: irigykedtem azokra akik otthon lebzselnek, de örültem, hogy még mindig van munkahelyem.
Adam Mezoe
Adam Mezoe 8 hónapja
Erre a maradj otthonra ki van akadva a Puzsér, pedig az ötlet 3 hónapja tényleg nem lehetett volna más.
Bágyonny Mikó - A Mondó Podcast
Bágyonny Mikó - A Mondó Podcast 8 hónapja
Hol van a vírtuáis popszaka, miért szedted le?
Lyrics Haxen
Lyrics Haxen 8 hónapja
Túltoltuk Béláim.:D
Szőke Alexandra
Szőke Alexandra 9 hónapja
Hogy miert nincs tobb nezod? Vegyuk alapul az elet es a halal beszelgeteset. Mikor az elet megkerdezi hogy hogy lehet az higy ot mindenki szeret de a halalt senki. Mire a halal csak ennyit valaszolt. Azert mert mig te vagy a hazug szepseg addig en a csuf igazsag.
yib
yib 9 hónapja
Lényegében ez a videósorozat miről szól? Mi a célja? Mi mondanivalója? Én egyáltalán nem értem...
Akos Merey
Akos Merey 9 hónapja
Eletem egyik legjobb idoszaka volt ez a lockdown
Bence Barna
Bence Barna 9 hónapja
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Sárközi Bence
Sárközi Bence 9 hónapja
Itt mindenki Béla. RESPECT
Richárd Vida
Richárd Vida 9 hónapja
ez ez az alkotas és nem a luxifelik
Tamás Kőszegi
Tamás Kőszegi 9 hónapja
Úgy írnám, de a munkám miatt nem lehet... Béláim...
attila hajdú
attila hajdú 9 hónapja
Most fedeztem ezeket a videókat (antiface) gratulálok hozzá nagyon tetszenek nagyon szép munka sokkal több embernek kellene látni és megérteni .Még egyszer gratulálok és remélem lesz még ilyen .A régiek is ütnek, köszönöm a munkátokat .
zsiber11
zsiber11 10 hónapja
Mentem dolgozni és a kedvencem az öreg mama volt aki maszk nélkül felszállt a buszra miközben mindenkin volt (mert muszáj) nagyon leakartam baszni de úgy se értené #nemvotamfennszombaton
Adammars89
Adammars89 10 hónapja
Így májusra már eléggé komikus lett ez a "maradjotthon" féle rendpártiság, pláne fiatalok szájából:D
Klaudia 1997
Klaudia 1997 10 hónapja
Bocsi Kenny, én pont a nem otthon ülős fajta vagyok. 🤗
Benedek Csomor
Benedek Csomor 10 hónapja
Szia! A videó végén van egy zene. Shazam-on keresztül sem sikerült megismerni a zenét. Esetleg leírnád a címet? Kérlek. Előre is köszi.
Saskejakab
Saskejakab 10 hónapja
Emmmmme csodás videó és szomorú nap tiszteletére .... a kiskutyám neve Béla ^^
Senshi of the sound
Senshi of the sound 10 hónapja
3:54-nél a bevágás a Subject 19 című kisfilmből van. Akkor nem csak én találtam meg.
Ádám Tötös
Ádám Tötös 10 hónapja
Annyira megnéznék egy olyan filmet amit te rendeznél :) most is sok mindenre rádöbbentettél, hogy milyen életformát folytatunk, hogy nem felkelünk csak kipattanunk stb... nagyon jó, köszönöm!
Csengeri Bulcsú
Csengeri Bulcsú 10 hónapja
Most jött el az idő, hogy igazán megbecsüljük az otthonunkat
airlady
airlady 10 hónapja
A Forever young szíven ütött. Köszönöm!
Róbert Horváth
Róbert Horváth 10 hónapja
Én azért nem vagyok "Béla", hogy Ti lehessetek! Így tisztelem "Béla"-kat és ezért várom el "Béla"-k tiszteletét!
Enricó Krasemann
Enricó Krasemann 10 hónapja
Én kíváncsi lennék egy x akták kritikara vagy bemutatóra
Darpi HUN
Darpi HUN 10 hónapja
Én 40 napja kinem mentem a házból,amíg minden nap órákig fociznak mellettünk lakó fiúk!Hál'istennek nem kapott el a kisértés.Örülök,hogy Béla lehetek.#IAMBÉLAFOREVER
Balázs Meczkó
Balázs Meczkó 10 hónapja
"A vírust nem érdekli hogy félsz vagy sem..az jön. Én viszont otthon maradok; mert félek. És ez így van jól. "
Benett Bényei
Benett Bényei 10 hónapja
😢😂😤😥😊
nem vállalom a nevem
nem vállalom a nevem 10 hónapja
Ha mindenki meg akarja úszni a vírust akkor senki sem fogja.
zon
zon 10 hónapja
@nem vállalom a nevem ez a melyik ujjamba harapjak esete, az egész világ most próbálja meg kitalálni hol van a morális és reális egyensúly a korlátozások és az enyhítések között. Talán ez a vírus kell hozzá, hogy megváltozzon az emberiség és kicsit felelősebben gondolkodjon. Ez lenne a pozitív elgondolás.
nem vállalom a nevem
nem vállalom a nevem 10 hónapja
@RetroShock! nyílván nem,de legalább annyira kártékony az a hozzáállás,hogy szarok a világba nem érdekel kivel mi történik mint az a hozzáállás,hogy mindenki maradjon otthon és ne történjen semmi. Mivel nem caak magyarországon hanem egész európában sokan vannak az idősek ezért hasonlóan drasztikus következményei lesznek annak ha mindent folytatunk úgy ahogy eddig,itt gondolok a rengeteg halálra. Viszont ha meg befagyasztjuk az országot akkor a következmények nem lesznek kevésbé kedvezőek,ugyan is már nincsen távol az,hogy a kisebb cégek tömegesen kezdjenek csődöt jelenteni és egy fél ország legyen munkanélküli. Nem állítom,hogy rájöttem a megoldásra vagy tudom a kulcsot az egészre,mások életéről sem döntök,de ugyan akkor hiba nem törődni a következményekkel.
vizesfiu99
vizesfiu99 10 hónapja
"Hányszor kèrdeztèk már tőled, hogy elolvastad a könyvet amit kölcsönadtak?" S bevágod Orwell 1984 c. regényét a képbe. Profi munka mint mindig.
Tinka Tamás
Tinka Tamás 10 hónapja
Tisztelt Keny! Ezen üzenetet egy kiadós aztalfejelés után írom. Javasolnél egy 24-ről való sorozat-kritikát, mivel kb olyan mint a Doktor whu. Stílus tekintetében. Néha nagyon jó és izzad az ember, vagy mint a mellékelt ábra mutatja fejeli az asztalt. ( Kb a helyben maradok hogy felfalhasson a szörny szinten mozog időnként, úgyhogy van mit kritizálni benne. ( A felhasználó fia vagyok )
Viktória Baksáné Bábity
Viktória Baksáné Bábity 10 hónapja
És van a z generáció aki eddig se muzdultak ki
TheFirstBitang
TheFirstBitang 10 hónapja
Keresek egy filmet! A filmben egy tudós ember és egy asszony feltalálja hogyan lehet vissza hozni az életbe a halott kuytajukat! És történik benne egy baleset ahol az asszony meg hal aztán őt is vissza hozzák!
Tamás Holósi
Tamás Holósi 11 hónapja
Na oszt votá fen othon
Attila Ambrus
Attila Ambrus 11 hónapja
Bélák! Mindannyian igyunk RetroShockra! A korunk egyik legigazabb elméjére aki miatt annyi élet került szebb kerékvágásba és annyi ember gondolta át akár egy kicsit is az életét. Bélák, ez a korszak az Antifaces korszaka.
Kalle Blomkvist
Kalle Blomkvist 11 hónapja
Ahogy ez kezdődik. :DDDD imádom
Kokszos Holló
Kokszos Holló 11 hónapja
Nem tudja valaki az eye of the tiger feldolgozás címét? Köszi
Zoltán Kárpáti
Zoltán Kárpáti 11 hónapja
ez jó volt, csak így tovább!
Gábor Németh
Gábor Németh 11 hónapja
A legjobb magyar HUpost content creator. Respect.
Béla Szabó
Béla Szabó 11 hónapja
Ez ... nagyon a szívemhez szólt! :D Mint mindig, oly csodásan fogalmaztál, hogy öröm hallgatni minden szavad! #ténylegbélavagyok
Janos Benko
Janos Benko 11 hónapja
Maradj most otthon, hogy később fenn lehess szombaton
Attila Rachler
Attila Rachler 11 hónapja
a karantén idejére.. :) :D hupost.info/chat/gJVj0XCpfamooLA/vide
Dániel Zsolnay
Dániel Zsolnay 11 hónapja
Imádom ezt a csatornát, annyira sugárzik az értelem, egy videó is visszaadja mindazt a reményt amit a hulladekok elvesznek èvek alatt.. van még gondolkodás a világban.
CamTiger
CamTiger 11 hónapja
Csak annak az embernek börtön az otthona, aki nem a saját személyiségét vette figyelembe, nem a saját igényeit, hanem azt, hogy minél drágább és minél kényelmesebb cuccok legyenek benne.
Mercédesz Bordó
Mercédesz Bordó 11 hónapja
Tökéletes video, köszi szépen! Rohadt sok munka lehetett ebben a szűk 7 és fél percben, azt is respektálom! Így tovább!
Eszter Kiss
Eszter Kiss 11 hónapja
Teljesen egyetértek az elhangzottakkal. Köszi
Ferenc Kiss
Ferenc Kiss 11 hónapja
6:14 Na most elsodort a "nosztalgiahullám"
Krisztiàn Tamàs
Krisztiàn Tamàs 11 hónapja
Csak ne kerülne havi 200 ezerbe, hogy otthon vagyok (kaja pia nélkül) 0 segítséggel. Könnyű volt ki böfögni maradj otthon, staysafe. én meg kb holnapután lehúzom rolót végleg. pussz egy szakács....
Krisztián Lucza
Krisztián Lucza 10 hónapja
@Krisztiàn Tamàs Nekem nem kell. Én az évek alatt olyan szakmákat tanultam ki, hogy emberi érintkezés nélkül is elvégezhetem bármelyiket és amikre szinte az összeomlás pillanatáig, vagy azon túl szüksége van egy társadalomnak.
Krisztiàn Tamàs
Krisztiàn Tamàs 11 hónapja
Ja és amíg te tovább dolgoztál fertőzés veszélyben en mar 4 hete itthon vagyok es vigyázok a szeretteimre..
Krisztiàn Tamàs
Krisztiàn Tamàs 11 hónapja
@Krisztián Lucza ez 2 év mire helyre áll nem 2 hét . Nem a pizza king es nem a luzer spanod vagyok. 5 csillag es 12 év munka. Azért is kapok valamit hogy ne mondjak fel de egyedül élek es szerintem egy kicsit jobb színvonalon mint te. Nem para haza költözök. Csak amiért eddig keményen dolgoztam az egy petakot nem ér. Robotolj egy boltba ha az neked megfelel.
Krisztián Lucza
Krisztián Lucza 11 hónapja
Az én lakótársam is ezzel mártírkodja magát, de míg én ugyanúgy kétkezi munkából legalább azért két havi megtakarítással rendelkezek, most én tartom el őt is, mert minden hónapban piát vedelve minden nap és bagózva dolgozott napról napra beosztva, ahelyett hogy felkészült volna bármire. Most 3 hete csak a falat bámulja és jajveszékel hogy nincs már semmire pénze, és én etetem, itatom és fizetem helyette a számlát. Pedig csak egy áruházig kell elmászni hogy pakolással valamit kereshess. A világunk nem a paradicsom, most az mutatkozik meg, kik dolgoztak életképtelen módon napi szinten fenntartva mások által. Legyél Béla, vagy legyél Jani, ha életképtelen vagy 3-4 hétig a túlélésért, akkor csak az evolúció dolgozik végre tisztességes módon. Pussz egy 20 éve két kézzel ésszel keményen dolgozó iparos.
Árpi Palágyi
Árpi Palágyi 11 hónapja
Persze egy fő üzenete van a videónak, de sokmindenen elgondolkozik miatta az ember. Szuper lett. :D
Deje92 Dombi
Deje92 Dombi 11 hónapja
Nice
Tomek Sir
Tomek Sir 11 hónapja
Kár, hogy pont az idősek nem fogják ezt látni.
Crimson Fanzine
Crimson Fanzine 11 hónapja
Zene - Eye of the tiger feldolgozás ami a videó alatt megy: hupost.info/chat/ZnOkrI99mKtrnso/vide A forever young-ot nem találtam meg :'(
Csaba Magyar
Csaba Magyar 11 hónapja
Szia! Szeretnék Tőled segítséget kérni,mivel tudom , hogy Te tudnál segíteni nekem ... Kérlek szépen ,csak egy pár perc lenne amíg elmondanám , hogy miért kerestelek Téged! Te a szavaiddal tudsz segíteni ...én pedig most (amiért hálás vagyok) a tetteimmel...kérlek hallgass meg !
Fater.
Fater. 11 hónapja
2017: #bélavagyok #bélavagyok, egy gomb gyárban dolgozom 2020: #bélavagyok, #bélavagyok, otthon maradok
Raven Boii
Raven Boii 11 hónapja
Én nem tudom ilyen zenéket hol találsz de 1. Minden videódban fantasztikusak 2. Ha lenne valami lejátszási listád, ahova gyűjtöd esetleg szerintem nagyon rámennénk páran💪
Cica Kutya
Cica Kutya 11 hónapja
Ezt mostantól minden nap megnézem... köszönjük❤️
Hrunting Beowulf
Hrunting Beowulf 11 hónapja
Nemtudom van e felirat angolul a videóitokhoz. Én nem találom ezt a beállítást. Csak ezért írok mert a barátnőm spanyol nem sokat ért magyarul szeretném neki ezeket meg mutatni. Ha lehet csinálhatnatok angol feliratot a videókhoz. Sztem sokan örülnének. Köszi
Dávid Pártai
Dávid Pártai 11 hónapja
Bárcsak otthon lehetnék... Egy ápoló a Heim Pál Gyermekkórház COVID osztályáról... (Kurva nagy true-ság a videó, mintha csak én készítettem volna)
Viktória Nagy
Viktória Nagy 11 hónapja
Köszönjük Mester! Megint nem csalódtunk!
Ádám Szentesi
Ádám Szentesi 11 hónapja
Ez mind szép is jó de én 10.-es középiskolás vagyok de nembirok pihenni mert az iskola ugyanugy megy tovább csak tanitás helyett hazifeladatot adnak irdatlan mennyiségben mondván "ugyis otthon vagy". Nem tartanak órát helyette találjam ki otthon az uj anyagot azokbol a használhatatlan könyvekből amiket megvetettek velünk 23000Ft-ért. Az a borzalmasan nagy baj hogy a sok begyöpösödött szocializmusban neveltetett tanár nem hagyja a diákságot pihenni helyette ugyanazt a robotmunkát kell csinálni csak otthon (ennyit még soha nem körmöltem a suliban 1 hét alatt) nemképesek a tanárok haladni a korral digitális oktatás van de mégis fuzetbe iratnak minden felkészületlenül adják a feladot ezaz egész egy káosz borzalom ha igy fog folytatodni akkor ez egy necces és lesz...
Sans -_-
Sans -_- 11 hónapja
Míg te nem hiszel a járványban, addig Béla nem hiszi el milyen izgalmas könyvet olvasni! Ez valahogy nagyon megfogott.
Sándor Jószai
Sándor Jószai 11 hónapja
Persze, hogy Béla otthon van, mivel egy gomb gyárban dolgozik..😂
Gábor Farkas
Gábor Farkas 11 hónapja
Köszönjük!! Igazi Antifaces Színvonal!! o.O Mindig és örökké veletek (itthonról természetesen, mert #bélavagyok )
War Snail
War Snail 11 hónapja
Fordítás angolra? Soknak megmutatnam ki nem tud magyarul.
Péter Csöme
Péter Csöme 11 hónapja
#Bélavagyok , ismét sokat mond! 6:32 -től hallható eye of the tiger feldolgozás címét valaki nem tudja esetleg? sajnos nem találtam meg :( És mivel itthon maradok szeretném meghallgatni
Kokszos Holló
Kokszos Holló 11 hónapja
Be linkelheték volna azért a videó alá
N0N4M3 HUN
N0N4M3 HUN 11 hónapja
Én amikor börtönnek hívom a 4 falat. Akkor azt azért teszem, mert már 2 hete nem láttam barátnőmet... Egy város választ csupán el minket. De egy ekkora távot sem tehettem meg... Amikor börtönnek hívom a 4 falat. Akkor azért teszem, mert a barátaim tőlem 15-20-30-40-60-100 km-re szenvednek a magánytól, és nem tudok ott lenni mellettük hogy segítsek nekik... Ezért hívom börtönnek.. Mert bár lehet hogy "fel tudom hívni őket, vagy chatelni tudok velük... " De azt mindenki tudja nagyon jól hogy még ölelést nem tudtak át adni telefonon
KIcsiihi
KIcsiihi 11 hónapja
Sziasztok. Holnap ezt a videót a 8. kerületben lejátszom nyolc óra előtt nyolc perccel az erkélyéről. Tömő utcai klinika legjobb hely lesz felvenni a videót. És köszönöm ezt a remek mester művet
Péter Szeder
Péter Szeder 11 hónapja
Hát ez jó volt...respect srácok! Uhh ...háttal nem kezdünk mondatot! Most már mindegy !
Sándor Halász
Sándor Halász 11 hónapja
A videó jó lett, bár mint midig, most se teljesen értek egyet vele, de ez meg a saját vélemény alkotás, viszont jó látni hogy üzemel még valaki aki saját gondolatokat fogalmaz meg, nem lájkvadászik hanem próbál valami értelmeset alkotni.
LEZÁRÁSI ÉS OLTÁSI KÖZLEMÉNY
5:28
Kovács András Péter
Megtekintés 354 E
Bagossy Brothers Company - Fordul a világ (Official video)
3:33
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 295 E
Age of Humiliation | ANTIFACES
11:10
RetroShock!
Megtekintés 442 E
CHERNOBYL | A Zóna születése
10:22
RetroShock!
Megtekintés 159 E
Mit üzen Forrest Gump?
10:37
RetroShock!
Megtekintés 96 E
JOKER | Könnyek a Szemétben
10:03
RetroShock!
Megtekintés 153 E
KONTRASZT - KenytheOne (Lyrics Video)
04:38
RetroShock!
Megtekintés 205 E
Antifaces - Nagyvárosi Felfogás
03:58
RetroShock!
Megtekintés 143 E
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 130 E
LEZÁRÁSI ÉS OLTÁSI KÖZLEMÉNY
5:28
Kovács András Péter
Megtekintés 354 E
Bagossy Brothers Company - Fordul a világ (Official video)
3:33
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 295 E
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
Megtekintés 18 M
A kamionos 1 napja. Egy szemét munka
56:11
st22lacika
Megtekintés 204 E
El nem hiszed ki nyerte a Való Világ 10-et! 😲
9:41