A Fémvilág Rabjai | Beneath a Steel Sky | Gépszínház #4

  Megtekintés 37,170

RetroShock!

10 hónapja

Retro Játék bemutató: Egy gyöngyszem a 90'es évekből: Beneath a steel sky
Ingyenes Játék Letöltés: www.gog.com/game/beneath_a_steel_sky
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.
#gépszínház #retroshock

Megjegyzés
That Palkesz
That Palkesz 5 hónapja
Próbáltad már a Shadowrun Returns-t? Egy cyberpunk rpg, ajánlom figyelmedbe.
Gyümölcs Úr
Gyümölcs Úr 7 hónapja
A Falcon City-t ajánlanám, magyar fejlesztők keze munkája.
Raw Power by Zsolt Fegyverneky
Raw Power by Zsolt Fegyverneky 7 hónapja
Üdv! Ajánlom figyelmedbe az Imperium Galactica első részét! Kicsit más fajta játék, de a retro-feelinget biztos megadja!
Loco Rocco
Loco Rocco 8 hónapja
Ahogy elnezem, ez pont nekem való, bár csak több időm lenne játszani, máz elmúlt talán 3 hónapban nagyon ravagyok állva a zombis hangos könyvekre amik hasonló alapon vannak felallitva, nem lehet lerakni, ha le nem is hallgatod, muszáj hogy emlékez hogy hol jártál, mert azon nyomban értelmetlenné válik a story, akit érdekel bármilyen ajánlás, szóljon és tudok ajánlani egy pár könyvet ami eszméletlenul jo
Péter Jakab
Péter Jakab 8 hónapja
Hamár 2d pixelgrafikus posztapokalitikus disztópikus (és egyéb -ikus végződésű jelzők) akkor ajánlanám a Sheltered játékot. Bár inkább posztapokaliptikus mint kalandjáték.
ΚØΒΒĀΝ
ΚØΒΒĀΝ 9 hónapja
2:55 képek a falon
Széplaki Zéta
Széplaki Zéta 9 hónapja
1:04 Én ezt retro scificitynek hívom.
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
10:00 én meg ezektől a mostanában készült retro pixel szaroktól vagyok kész, rá kéne már találni egy mostani stílusra, csak nem igazán megy, az elmúlt és készült annyi pixel kaland hogy ne kelljen majmolni, legalább 50 klasszikus kapásból van amit még mindig nem toltam ki (mit csináltam az elmúlt 20 évben?) ez egy szép korszak volt, imádom bányászni a 90-es éveket, de nekem ne csináljanak kalandot csak azért mert artisticly stylish lesz, közben meg csak lóvé nincs
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
@RetroShock! no igen de ez kb olyan mintha elkezdenének gyártani fekete fehér filmeket, mert akkor minden szebb volt és jobb, amúgy jöhetne több játék kritika :)
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
8:50 ha nem szereted a humoros kalandokat a Fate of Atlantis, vagy a Dig biztos tetszeni fog, azok komolyak, amúgy szerintem a BASS humora az a cinikus inkább amit én speciel imádok, nem az a gyerekes humor. Joey meg szerintem vicces volt. Inkább a befejezés volt olyan kurtán fucrsa.
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
7:50 www.jameswoodcock.co.uk/content/scummvm-music-enhancement-project/ ezt az oldalt ajánlom HD zenéket tartalmaz az eredeti játékokhoz, és többet nem lesz ilyen problémád, ezeket a játékokat amúgy is érdemes lesz kitolnod :)
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
7:20 na, ez egy durva spoiler volt! :D amúgy a Broki 2-ben van egy easter egg ami visszavisz ebbe a világba egy kicsit
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
6:30 no no no no a Backtracking kiölése gyilkolta meg ezeket a játékokat, hát gondolj már bele ez adja egy kalandjáték intertextualitását :D Woodruff and the Schnibble of Azimuth, na az nehéz,. és bugos, és még felirat sincs benne, és orrhangon beszélnek a szereplők
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
@RetroShock! te figyu már régi Monkey kalandok meg voltak? Fate of Atlantis? ez lószar ami ebben a játékban van, nada :D négy órán át gondolkodtam anno hogy lehet a kalapácsot ellopni az ácstól mire rájöttem :D Longest Journey? persze manapság sajnos megszokott hogy így nyomnak előre egy csőben, mert a kalandjáték meghalt, vagy teszthalott fázisban van, ha a 2000-es évek óta nyomod, mondjuk Black Mirror/Syberia/Secret Files trió, akkor érthető hogy ez nehéz, de nagyon nem az. Én ezeket imádom a legjobban amikor állandóan vissza kell menni mindenhova. A legegyszerűbb amikor börtönbe kerülsz (egy valamirevaló kalandjátékban mindig van bolt/kocsma/könyvtár és börtön) és egy háttér van, és meg kell oldanod hogy kijuss. Bonyolultnak tűnik de mivel rendszerint elvesznek tőled mindent, az ottani dolgokban rejlik a megoldás :D Ideje lenne kitolni végre a Goblins 2-3-at is :D így cirka 30 év után
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
5:20 :D LOL ekkor még az emberek használták az agyukat, és megjegyezték hogy aq 20 karakter közül, a 30 képmezőn mit kéne csinálni :D
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
Ugyan már, a BASS a létező legkönnyebb kalandjátékok egyike, lényegében nem lehet elakadni benne, csak beszélgetni kell mindenkivel, mindenre rákattintani, eleve tárgyakból se lehet nálunk sok. Az egyetlan kalandjáték amit walkthrough nélkül képes voltam végigvinni, szóval HA ez nehéz, mit szólnál pl a Sierra/LucasArts/Westwood kalandokhoz?
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
Nem igaz, a játékban alul élnek a leggazdagabbak lásd Lady Piermont és a pudlija, és fönt vannak a gyárak, hogy okádják a füstöt felfele.
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
Érdekes ez a sok háttérinfó amit felsorolsz, honnan derül ki hogy Ausztráliában vagyunk?
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
Disztópia!
qoilmdiMibmliop qoilmdiMibmliop
qoilmdiMibmliop qoilmdiMibmliop 9 hónapja
4:44 Végigjátszás nélkül végigtolni? XD (Gondolom a gameplay nézés mellőzésére akartál célozni)
Ádám
Ádám 10 hónapja
Nem retro, de egy nagyon jó point and click játék a The Last Door. Van rá esély hogy ezt bemutasd?
Gábor Szabó
Gábor Szabó 10 hónapja
hupost.info/chat/rKlksK6fY8l9Z7Q/vide - "Azt az elkeseredett helyzetet amikor van 1 darab Gibbons nevű haverod"...jajj Keny gond ha erről a névről mindig az említett jelenet ugrik be? :D
Asztalos Máté
Asztalos Máté 10 hónapja
Jól hallottam, hogy az outro zene valami Pain- Shut your mouth remix, vagy ez csak valami nagyon hasonló dal?
Huarez Lichark
Huarez Lichark 10 hónapja
Disco Elisium gang rise up
Dewpk
Dewpk 10 hónapja
Ha jól emlékszem, egyik ismerősöm édesapja játszott ezzel rengeteget és neki még anno az eredeti dobozos változat volt meg. Járt hozzá egy kézikönyv, aminek a végén olyan 20-25(!) oldal jegyzeteknek volt fenntartva. És igen, ez a hangerő-reset ez abban is ilyen iszonyatos volt. Én olyan másfél-két órát láttam élő játékmenetből, de majd' megsüketültem amikor két városrész között kószált az öreg.
Margit Vargáné Munkácsi
Margit Vargáné Munkácsi 10 hónapja
A Tormentum - Dark Sorrow-ot ismered? Ha nem, egy pillantást szerintem megér.
orwoone
orwoone 10 hónapja
5:40 a zéneét tudja valaki köszi :)
asd fgh
asd fgh 10 hónapja
Szia Keny elfogod készíteni akkor a Doctor who részeinek bemutatását, mármint hogy mit érdemes megnézni. Nagyon érdekel a sorozat( a videód meghozta a kedvem) de sajnos amit említettél is, elég sok a felesleges epizód. Neten sehol sem találok egy listát ,hogy mi skippelhető csak azt szeretném tudni, hogy ha elfog készülni, körülbelül mikor? Viszont ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Attila Varga
Attila Varga 10 hónapja
Ha igazán kegyetlen kalandjátékra vágyik valaki, akkor az ugyancsak Virgin-es KGB-t tudom ajánlani. Véglegesen ellehet benne dolgokat rontani, fontos hány óra hány perckor csinálunk/próbálunk meg valamit. Van sok felesleges tárgy. Garantálom, hogy már a 2. pályára kitépkedi bárki az összes hajszálát és úgy fog kinézni mint Brezsnyev...
Attila Varga
Attila Varga 10 hónapja
A legszomorúbb, mikor 1x évesen elviszed a legvégéig, de a leges-leg utolsó feladat legutolsó lépését már nem tudod kitalálni. UI: Meg is volt, 6 óra. Meglepően sokra emlékeztem 10 évvel ezelőttröl, igy kb. csak végigrohantam.
Fehér Bence
Fehér Bence 10 hónapja
Szégyen ránézni a mai youtubera. A te videóidban több órás munka van, mégis ezek az igénytelen reakció videósok uralják a youtube ot.
baranybumm
baranybumm 10 hónapja
4:10nel a képek miből vannak?
Zoltan Barti
Zoltan Barti 10 hónapja
hmm a vége a Pain, Shut your mouth című számának valamilyen feldolgozása?
Zoltan Barti
Zoltan Barti 10 hónapja
@RetroShock! Ja idiota is vagyok, ki is írtad a végén, csak akkor már nem néztem a monitort, mert elvezkedtem a zenére. Nem is tudtam, hogy ennyi mashupot meg remixet csináltak a shut your mouthból. A video is jó volt persze, bár nekem a Syberia meg a Benoit Sokal felé cuccokkal kezdődött és végződött a point and click korszakom.
mmp2010
mmp2010 10 hónapja
Kifejtené valaki, hogy az eredeti Metropolis miért posztapokaliptikus? Mi van ott a városhatáron túl? :)
mmp2010
mmp2010 10 hónapja
@RetroShock! Ilyen mondat persze hogy nem hangzott el (olyan mondat sem tőlem, hogy elhangzott ilyen mondat :D), de az utópiaváros műfajba soroltad, azt pedig úgy jellemezted, hogy "amikor az emberiség túlélői különféle természeti vagy nukleáris csapások után hatalmas városokba tömörülnek" - szóval ehhez tudni kellene, mi volt a Metropolisban a város előtt, mi van a városon kívül... én ezt nem tudom. egyébként jó a videó!
axelightt kritiks
axelightt kritiks 10 hónapja
Szia megszeretném kérdezni mi a véleményed az scp-ről Kenny?Mármint megnéznéle belőle játékot vagy egy filmet illete a benne lévő scp-ket fantáziadúsnak tartode!Válaszodat előre is köszönöm.
Hayako chan
Hayako chan 10 hónapja
Remek összegzés. És milyen jó, hogy jön a folytatása. :)
Zuiop DS
Zuiop DS 10 hónapja
Bármelyik ilyen típusú videódat nézem, először rájövök, hogy mennyi mindenből maradtam ki. :) Másodszor pedig mindig beugrik az Albion emléke, amikor még nagyon fiatalon, angol-magyar szótárral ültem a még kisebb öcsémmel a német nyelvű, családi 486-osunk elé játszani. Úgyhogy szimplán köszi Keny!
fegyveres stalker
fegyveres stalker 10 hónapja
A stalker 2 t nem teszed majdbe nem beszélsz róla?
†The reaper Szeti†
†The reaper Szeti† 10 hónapja
Én még mindig a Zontárt várom.... És egyre távolabb érzem magam minden videó után
poorbahrdew
poorbahrdew 10 hónapja
Az utópiavárosokhoz hozzáadnám Arthur C. Clarke Diaspar-ját A város és a csillagok c. könyvből.
Attila Sólya
Attila Sólya 10 hónapja
Ha már szóba került a Fallout elég idős már retronak, van rá esély, hogy lássuk itt a csatornán? Természetesen az eslő és második rész amire itt gondolok a Tactics már egy elcseszett spinoff lett. Ezekben az elsőkben vannak azok a jellemvonások amik azzá teszik a Fallout nevet ami, s amik kikoptak évtizedek és részek alatt...ezért nem értik a fiatalok, hogy miért nem Fallout játék a Fallout 4, de egy ilyen kaliberű alkotás felnyitná a szemüket..!
Gábor Ács
Gábor Ács 10 hónapja
Szia! Az aláfestő zenékről lehet tudni valamit (pl. 05:41 től)? A Prodigy remix világos, de a többit nem találtam meg. Köszi!
orwoone
orwoone 10 hónapja
én is erre vagyok kíváncsi
Nagytika
Nagytika 10 hónapja
Hmm esetleg a Depónia bekerülhet a jövőben?
Balázs Enyedi
Balázs Enyedi 10 hónapja
A super mário parti 10-t mútasd be
Zoltán Zana
Zoltán Zana 10 hónapja
Nagyon jó bemutató videó. Bár nem értem a problémát, nincs log? Azt meg oldottuk régen is, egy füzet és ceruza segítségével, amikor térképeket rajzoltunk a játékok közben, meg lejegyeztük a fontosnak vélt dolgokat.
Zoltán Zana
Zoltán Zana 10 hónapja
@RetroShock! Pont emiatt volt izgalmas, mit tartunk fontosnak, és hogy tényleg fontos-e amit leírtunk, itt az ilyen játékoknál még erősen kellet használni a fejünket. Bár én inkább fantasy játékokkal játszottam, azért ott se volt könnyebb a helyzet :)
GopnikMan
GopnikMan 10 hónapja
Ez a videó is nagyon királyra ès informatívra sikeredett. Remèlem mèg sok ilyen rèszt meg fog èlni ez a sorozat. Csak így tovább.👌👌👍👍☺️☺️
Eadweard88
Eadweard88 10 hónapja
Köszi már megint kellemes perceket hoztál a kis világomba. Ha már így említed a Broken sword-öt az is illene a repertoárba. Azt a szibériai játékot meg nem is kell említeni 😁
Zsolt Lel
Zsolt Lel 10 hónapja
ez már a 2 ik point and click féle játék :D nagyon rá kattantál
Bence Major
Bence Major 10 hónapja
Minőségi videó mint mindig. :)
flummox3d
flummox3d 10 hónapja
Nem tudom mennyire illik a tematikába, de pl. én imádtam a The Dig-et is. De sajnos ugyanabban a kalandjátékos betegségben szenvedek én is, mint Keny :D
azismeretlen 2
azismeretlen 2 10 hónapja
A metro játékokról nem csinálsz videót?
Szekeres Elektra
Szekeres Elektra 10 hónapja
*Kíváncsi vagyok, hogy te Kenny, hogy viszonyulsz a fantasy vagy bármilyen fajta szerepjátékokhoz. Gondolok itt pl olyanokra, mint a Dragon Age, Witcher sorozat, Baldur's Gate, Icewind Dale... stb. Valamint, hogy játszottál-e már valaha életedben ASZTALI szerepjátékot, és ha igen milyet? Gondolok itt olyan ismertekre, mint a D&D, Call of Cthulhu, Shadowrun, Cyberpunk, Star Wars, World of Darkness-en belül pl Vampire - The Masquerade... stb. Ha utóbbi véletlenül kimaradt a számodra akkor ez neked való játék. Jó mesélővel, és jó csapattagokkal könnyen függőséget okoz.*
El Grande
El Grande 10 hónapja
Imádtam a régi játékokat :) soha nem okoznak már akkora élményt mint ezek
Gergely Toth
Gergely Toth 10 hónapja
Mindig kettős érzéssel nézem ezeket a videókat, mert egyrészt nagyon érdekesek ezek a játékok világ és sztori szempontjából, másrészt az ilyen point and click logikai játékokat nem szeretem.
Kristóf Farkas
Kristóf Farkas 10 hónapja
Lesz Undertale bemutató kérlek!! Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre! Az is pixeles remek kalandjáték!
Jack Simple
Jack Simple 10 hónapja
jó game volt emlékszem rá gimis voltam tán mikor kijött :)
Ferenc Ignácz
Ferenc Ignácz 10 hónapja
8:03 "Hát még szerencse hogy nem a gyárba..." De jót röhögtem... 😂
Bedő Barnabás
Bedő Barnabás 10 hónapja
Hú, de örülök ennek a videónak. Ha belegondolok, hogy én ezt anno angol nyelvtudás nélkül kezdtem. 8 óra alatt vittem végig de a grabling hookot így is csak utánajárással raktam össze mert egészen addig semmit nem kellett összeraknom inventoryba. A szaggatás vagy hogy begyorsul-lassul maga a kép szerintem csak a gog-os verzióval van. A hang nálam nem jött elő pedig én is a gog-os verziót toltam, bár nem tudom, hogy mennyire lehet akadály, hogyha jól tudom ez a játék először linux-ra jött és utána került windows-ra. A másik idegesítő dolog szerintem az automatikus mentés teljes hiánya. ha meghalsz az egészet kezdheted előről és pont a dolgok kitalálása miatt veszít az izgalmából. A zenéje maga engem mondjuk nem idegesített, de lehetett volna változatosabb. Talán úgy mondanám, hogy kevés volt.
NewBoyHUN
NewBoyHUN 10 hónapja
Remélem a Hopkins FBI-t is be fogod mutatni valamikor.
HatredResurface
HatredResurface 10 hónapja
jóóvan! látom jó helyre megy a pénzem. :) szép munka, keny!
Ks.Zsolti
Ks.Zsolti 10 hónapja
Kenny! Megnézném tőled a Blob című film elemzését, keszült több feldolgozás is, nem emlekszem rá remélem még nem volt itt a csatornán.
Sonkoly Ákos
Sonkoly Ákos 10 hónapja
Keny, én csak egy dolgot nem értek. Te miért nem írsz egy könyvet? Én tuti fizetnék érte. Az a fogalmazás és az a mentalitás amit a videóidban raksz nem semmi. Vagy Isaac nem engedi, hogy írj? Megmenthettünk! :D
EduSenPai
EduSenPai 10 hónapja
Egy Metro összefoglaló jöhetne könyvek/játékot, és a valamikor elkészülő filmről mint a Stalkerről :)
azismeretlen 2
azismeretlen 2 10 hónapja
Jó lenne
Tamás Krähling
Tamás Krähling 10 hónapja
Szia RetroShock ! Keresek egy filmet ! A film történetét tudom csak. Egy férfi valamiért kitalálja, hogy egy laktlan szigetre akar menni élni egy nő társaságában. Hirdetést ad fel amire jelentkezik is egy fital nő. Elmennek és itt kezdődnek a bonyodalmak, mivel a férfi a nőtöl többet akar mint csak ott lenni együtt ! A film szerintem 80-as vagy a 90-es évekbe készülhetett. A férfi talán enyhén ismert szinész, semmiképpen nem mondanám sztárszínésznek a nő abszolult nem ismert szerintem. Szeretném ha segítenétek, nagyon régem láttam és érdekes jó volt számomra, talán mgm-en láthattam. Köszönöm!
Zoltan Erdosi
Zoltan Erdosi 10 hónapja
Csatlakozz-------> facebook.com/groups/retroshocknepe/?ref=share És talán választ kapsz a kérdésedre😉
Gabriel Hodossy
Gabriel Hodossy 10 hónapja
The Longest Journey részt is várom tőled ^W^
László Bakk
László Bakk 10 hónapja
A 2D pixelgrafikát ugyanúgy gyűlölöm, mint az alatta hangzó 4 csatornás speaker prüntyögést, a folytatásnak örülök. Ennek a videónak az outrója is elég modern a prodigys hangzással, pedig lehetett volna valami chiptune is, csak hogy stílszerű maradjon.
Péter Juhász
Péter Juhász 10 hónapja
Outro zene: hupost.info/chat/ZmhnvH9ue6mZhrA/vide ebben is OTT A SZÖRNY! :D
Redrick
Redrick 10 hónapja
Tudom nem egy régi darab, de szerintem simán lehetne a Metro trilógiáról is egy ilyesmi bemutatót készíteni
Márk
Márk 10 hónapja
Szerintem itt a legtöbben bármivel kapcsolatban megnéznénk egy bemutatót, Kenny elődadásában!
Utolsó Kecske Lovag
Utolsó Kecske Lovag 10 hónapja
Azt én is megnézném Ja és:"Prepare for unseeing consecvences!"
Mátyás Hadobás
Mátyás Hadobás 10 hónapja
Keni! Kidobtad a iceket?
Mátyás Hadobás
Mátyás Hadobás 10 hónapja
@Utolsó Kecske Lovag elment Maragy othon!
Utolsó Kecske Lovag
Utolsó Kecske Lovag 10 hónapja
*Isaac (előfordul 😉) Szerintem,csak épp szabadnapos 😂
Piszriváj
Piszriváj 10 hónapja
Szerintem utópia város mű a Pusztító film San Angelese is.
Márk
Márk 10 hónapja
8:10 - kor kezdődő zene címét (vagy linket) valaki meg tudná mondani? (Előre is köszönöm)
Zoltán Mátravölgyi
Zoltán Mátravölgyi 10 hónapja
"bróken szvörd" XD
Roland Muranyi
Roland Muranyi 10 hónapja
ha érdekel stratégiai játék akkor a: C&C red alert 2-t ajánlom. ha meghallom hogy stratégiai játék mindig ez jut eszembe.
Dén Hajni
Dén Hajni 10 hónapja
Imádom! Mindig itt a telón a zenéje. Páratlan játék! 👍
Marcell Dénes
Marcell Dénes 10 hónapja
A machinárimot is érdemes lenne bemutatni! Szerintem az egy zseniálisan jó játék!
Dewpk
Dewpk 10 hónapja
Szerintem tekintve, hogy pár (jó pár) éve LaLee bemutatta, így Keny már nem valószínű, hogy foglalkozna majd vele. Mondjuk én is szívesen hallgatnám a véleményét róla.
Viktor Bella
Viktor Bella 10 hónapja
Kiváló tartalomhoz kiváló az outro zene is :)
Cannon Channel
Cannon Channel 10 hónapja
Köszönöm az ajánlást Keny!
Barnabás Homolya
Barnabás Homolya 10 hónapja
Keny! Lassan hosszabb lesz a patreonos támogatóid listája, mint a Star Wars stáblista
Márk Szabó
Márk Szabó 10 hónapja
Helló Keny! Neked mi a véleményed a High Republicról kapcsolatban? Ha még nem hallottál róla (ami lehetetlen :D) bemutatnám neked. A Disney tököt növesztett. Már nem kérnek többet a Skywalker családból, visszamennek 200 évell a Baljó Árnyak előttre. Tök jó mi? Ó... Egyenlőre könyvek, képregények formájában jelennek meg a történetek. Sebaj, sokszor lehozták a történeteket a filmekbe. Nézzük meg az öt főszereplőt! Hát, csak 1 űrlény van köztük. De ez sem akadály, ne ítéljük el őket, hiszen a személyiségükről semmit sem tudunk. Hát, a klónoknak nagyobb személyiségük van, mint ezeknek (lásd, a megfelelni vágyás, ragaszkodás a rendhez, kis angyalkák stb.) Látszik,hogy a Disney még mindig biztonsági játszmát játszik. Remélem csak én vagyok borúlátó...
István Varga
István Varga 10 hónapja
26 éve? Te jóeg de megöregedtem...
Attila Ternai
Attila Ternai 10 hónapja
Pont ugyanezen döbbentem le én is. Az volt az első 576-om amiben benne volt a leírás. Már az elvarázsolt.
tibor0x4e
tibor0x4e 10 hónapja
Vigasztaljon a tudat, hogy nem csak te. :)
El Grande
El Grande 10 hónapja
Nem csak neked ez volt az első gondolat...🤷
Tóth-Kőrösi Kadosa
Tóth-Kőrösi Kadosa 10 hónapja
HERKULES kijött az új RETROSCHOK. what?!
Melkor
Melkor 10 hónapja
Remek videó! Ha megvan a filmszínház szalagjai között javasolnám megtekintésre a Power Kapitány sorozatot. Kicsit pótolja a Terminátor sorozat hidegrázós részeit,amit oly nagyon hiányolsz. :)
FRANKupapy
FRANKupapy 10 hónapja
Ilyen gyorsan sem léptem még ki játékból. :D
AllorFh
AllorFh 10 hónapja
Én el se olvastam a címet, maga az hogy retroshock rakta ki elég volt.
Kis Pere - Te nekem hazudtál- | Official ZGStudio video |
3:52
A TÖKÉLETES alvás titka
7:08
PamKutya
Megtekintés 373 E
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
Megtekintés 18 M
ÁROK | UNDERWATER | RetroShock!
11:26
RetroShock!
Megtekintés 81 E
CHERNOBYL | A Zóna születése
10:22
RetroShock!
Megtekintés 159 E
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 130 E
Kis Pere - Te nekem hazudtál- | Official ZGStudio video |
3:52
A TÖKÉLETES alvás titka
7:08
PamKutya
Megtekintés 373 E
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
Megtekintés 18 M
Ti Ajánlottátok 9
22:25
Csúb - Az Űrmedve
Megtekintés 36 E
I Speedrun Minecraft
17:51
PewDiePie
Megtekintés 3,7 M
Never Dont LIGHT this TNT PORTAL in Minecraft !!!
9:29
R9 IN A PLAYER PICK PACK!! FIFA 21
20:13
Castro1021
Megtekintés 285 E