TOP 10 | NINCS KIÚT 2 | Időhurkos, Tér-Anomáliás, Szimulációs Sci-fik

  Megtekintés 187,645

RetroShock!

10 hónapja

Nincs Kiút 1. rész: hupost.info/chat/aKhxy66QfpWoqLw/vide
30 perces sci-fi tematikájú műsor, szürreális börtönökkel, időhurkokkal, tér-anomáliákkal és mindennel, ami megbolygathatja az elméd. Íme a második epizód.
Az 1. helyezett végén nem a filmből láthatóak jelenetek, hanem Phoebe Greenberg ötletéből készült rövidfilmből, melyet Dennis Villeneuve (Dune, Blade Runner) rendezett Next Floor címen. Szerettem volna ezt is megismertetni, mert egészen más perspektívát kínál ugyanazon történethez.
00:00 Bevezetés
00:25 - 10. Rádiusz (2017)
02:10 - 9.5 A magas fűben (2019)
03:52 - 9. The Last Days, Los últimos días (2013)
06:05 - 8. Triangle / Háromszög (2009)
08:10 - 7. Vivarium (2019)
11:11 - 6. Koma (2019)
16:29 - 5. Infinity Chamber (2016)
18:50 - 4. időbűnök (2007)
20:02 - 3. The Endless (2017)
22:03 - 2. Circle / Kör (2015)
24:51 - 1. The Platform (2019)
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.
#retroshock #antifaces #retroshocktoplista

Megjegyzés
TheCovery
TheCovery 10 hónapja
A videóban szereplő filmek imdb linkjét gyűjtöttem a kommentemben össze. Kvázi spoiler. Azért raktam be, hogy a végén mindenki tudja mit akart letölt...megnézni. : Ha megértetted "Read more". 00:25 - 10. Rádiusz www.imdb.com/title/tt6097798/ 02:10 - 9.5 A magas fűben: www.imdb.com/title/tt4687108/ 03:52 - 9. The Last Days, Los últimos días: www.imdb.com/title/tt1935914/ 06:05 - 8. Triangle (magyar címet elengedjük) : www.imdb.com/title/tt1187064/ 08:10 - 7. Vivarium: www.imdb.com/title/tt8368406/ 11:11 - 6. Koma (ejtsd Kóma? :D ) : www.imdb.com/title/tt6087226/ 16:29 - 5. Infinity Chamber : www.imdb.com/title/tt3839880/ 18:50 - 4. időbűnök: www.imdb.com/title/tt0480669/ 20:02 - 3. The endless: www.imdb.com/title/tt3986820/ 22:03 - 2. Kör: www.imdb.com/title/tt3118452/ 24:51 - 1. The Platform: www.imdb.com/title/tt8228288/
Kannon Salvatore
Kannon Salvatore 4 napja
i dont know if anyone gives a shit but yesterday I hacked my friends Instagram password using InstaPortal. Find it on google if you care
Juhász Mihály
Juhász Mihály 2 hónapja
@Áron Szőcs Netflixen hogy van fent szinkronnal vagy feliratosan?
Benjámin Kurilla
Benjámin Kurilla 8 hónapja
Köszönöm. Én általában 6,5-től nézem a filmeket. De van, amikor meglepődök vagy pofára esek. Például láttam a 8. Triangle-t és nekem az a film nem tetszett.
Ks.Zsolti
Ks.Zsolti 8 hónapja
@RetroShock! te honnan szeded a filmeket? Az egyik legjelentősebb torrent oldalon is csak a fele van fent.
Ks.Zsolti
Ks.Zsolti 8 hónapja
@Szilard Olvedi fele film nincs fent ncrore on magyarul másik fele meg kb egyáltalán nincs. Ez még igazabb a nincskiút első részére. Kb 3-4 filmet ha találtam.
Egyvilág (Oneworld)
Egyvilág (Oneworld) 2 napja
A sövényen túl / Snowpiercer (a mozi)
Eva Szucs
Eva Szucs 4 napja
Szia, nagyon jó, elgondolkodtató összeállítás. A fiam hívta fel a figyelmemet a csatornádra, aminek nagyon örülök. Szeretném megkérdezni, mi a videó végén hallható zene? Nagyon tetszik, de nem tudom hol/hogyan keressem. Köszi 🙂
Hajnacs David
Hajnacs David 8 napja
Jó kis film válogatás ,a Vivariumot megnéztem oké biztos van mondandója,de egy hulladék az egész :(
istván csonno
istván csonno 9 napja
Nagyon komoly videós vagy.
Jones Jim
Jones Jim 17 napja
A vivárium kibaszott jó
Balázs Török
Balázs Török 18 napja
Ez igen!
László Jakó
László Jakó 19 napja
Ember!!! Ez a befejező narráció... :O Hát komolyan mondom, ki kellett menjek felvenni egy kalapot, hogy megemelhessem! Jóbarát! Legalább ezt az utolsó néhány percet muszáj lenne valamilyen módon megosztani az egész társadalommal!
Jörmungandr
Jörmungandr 23 napja
Nem akarom túl magyarázni, de a Platform... 6. napja, hogy megnéztem és még mindig kattog rajta az agyam. Nagyon sok gore és egyéb gusztustalan filmet láttam. Viszont ilyen szintű feszültséget és undort soha nem éreztem. Maradandó élmény, piszok releváns üzenettel. Obvio.
scd foxy
scd foxy 25 napja
A te videóid belőlem olyan hangulatot keltenek, mintha éppen egy jó filmet láttam volna, még akkor is, ha egy rossz filmről beszélsz benne.
Balog I. Ferencz PFA
Balog I. Ferencz PFA 25 napja
Nagyon jó videó lett. Két filmet meg is néztem a videó közben, most töltöttem le a harmadikat. A film címét nem mondom, de az amelyikben a férfi ás egy gödröt, a negatív főhős mégis milyen lény? Hmmm... csotány-ember? :D
Péter Gánóczi
Péter Gánóczi 27 napja
A magas fűben: nagyon rossz film szerintem. Már az elején tudtam, hogy nem fog az ég egy adta világon semmi sem kiderülni a misztikumról és jórészt be is jött ez a megérzés. Mintha csak betépett volna az író és egy este összedobott volna valami minden koncepció nélküli hülyeséget. "Legyen egy nagy kő a fű közepén" De minek, kitől, mikor, hogyan? "Kit érdekel, csak legyen." Az efféle koncepció nélküli kábítást a Lost-ban kezdték el alkalmazni: legyen valami látványosan misztikus és rejtélyes, az nem számít, ha maga az író sem tudja mi az és nem is derül ki a végén.
Péter Gánóczi
Péter Gánóczi 26 napja
@RetroShock! Igen, tudom, hogy Ő az író. Vannak jó film adaptációi, mint pl. a Christine, A köd, Halálsoron, Sorvadj el, Stand by me és még sorolhatnám. Ez viszont szerintem még a nullától is kevesebb volt.
Tünde Melinda Szászy
Tünde Melinda Szászy 29 napja
Ha nem írtam volna anno....pànikbetegsèg agorafóbiàval! Pànikbetegsèg tèriszonnyal, nem magassàg, tèr...utcàn, buszon stb...mert nekem is az van!
New G
New G Hónapja
Erre az infinity chamber re lehetne építeni egy másik filmet egy krimiféleséget, hogy így vallat a rendőrség...és elfognak egy embert akit bezárnak egy szobába és akárhányszor kilép egy emlékében találná magát és így akarnák elkapni a gyilkosságot, hogy egyszer ott találja magát...és a végén kiderülne, hogy nem is ő tette csak behúzta valaki a csőbe...
iamhungaria
iamhungaria Hónapja
ez a platform élelmiszeres elmagyarázás sokat segitett hogy tiszteljem amink van köszönöm most megváltoztattad az életem, örüljek annak hogy van kajánk, amit nem szeretek akkor se eszem meg szóval mennyire baj az a válogatósdi gondolom afrikába mindenki szeret mindent, de a halászlét meg a zsiros kenyeret meg a csirke bőrét ezeket akkor se eszem meg a hányingert hozzák rám. De köszönömöm amit szeretek igen megeszem meg itt nincs pazarlás ami nekem nem kell megeszi apa nem szereti kidobni ha romlott ha avas ő megeszi nem is érzi azt mondja: "nincs ennek semmi baja". hát oké egészségedre még1 kérdés van valami ingyenes virustalan oldal ahol ezeket a filmeket meglehet nézni? a platformot szivesen megnézném gondolkoztam a netflixen de azt olvasni kell mondva jobb van olyan?
Boldizsár Fekete
Boldizsár Fekete 27 napja
A videán fent szoktak lenni ezek a filmek
Quarker1
Quarker1 Hónapja
Talán még a Forráskód és A fiók is ide illett volna.
Alex Kirov
Alex Kirov Hónapja
Igen a meglátás jó valakik fürdenek a kajában valakik éheznek, nem azért élünk hogy együnk azért eszünk hogy éljünk. Ez eddiglen Ok. A továbbiakban ki mit eszik hát azt most ne vizsgáljuk százmilliók az ipari hulladékot tömik elégedetten magukba, hogy tehetősnek érzik magukat fel se figyelnek rá vajon mi is az:).
Anna Blazsek
Anna Blazsek Hónapja
+ van még egy igenjó film ebben a témában (nem láttam említve, ha mégis volt, bocsi): Találmány/Primer (2004)
Mark Szemethy
Mark Szemethy Hónapja
Azt a k..va eget ember. Amit 28:20 tol mondasz a vegeig. Ahigy mondod ahigyan meg fogalmazod es amit mondasz.....a vér is belém fagyott annyira igazad van. Bar én sosem dobtam ki kaját mert bélpoklos vagyok, de....bárcsak az utolsó 3 percet a videóból el tudnam juttatni mindd a 8 milliárd emberhez a földön.....sosem lattam meg egy videódat sem, de....RESPECT
Egy Vegán Élete
Egy Vegán Élete Hónapja
A legjobban megírt monológokat mindig nálad hallom, tökéletes zenei aláfestéssel és képi megjelenítéssel! Értéket alkotsz, nem üres tartalmat! Köszönöm! 🙏
Fazekas Bela
Fazekas Bela Hónapja
Mindenkiben kialakul egy kép a filmről, amit megnéz. Minden elismerésem, hogy ilyen videókat és gondolatokat osztasz meg velünk. Most mégis úgy vélem, hogy tévedtél az utolsó filmmel kapcsolatban. Szerintem a Platform című film nem az ételről szól, hanem a társadalom kritikát fogalmaz meg. A szintek és ezzel együtt a kaja mennyisége csak a társadalmi osztályokat és azok pénzügyi és hatalmi mozgásterét szimbolizálja. Ezt a gondolatot az erősíti bennem, hogy a főhősünk minden alkalommal feljebb jut, amikor megöli és megeszi a cellatársát. A "fekete srác" a kötéllel újabb ilyen kép. Csalással vagy inkább nem az elfogadott módon akart feljebb jutni és ezért a képébe kapta az áldást. Én úgy gondolom, hogy a túlfogyasztás csak egy tünete ennek a társadalomnak (amiben élünk) és nem a fő "betegsége".
get_dooted
get_dooted Hónapja
Pazar. Még mindig odabaszol Kenny, köszönjük!
Savage Source
Savage Source Hónapja
A Circle-ről egy kicsit a Danganronpa jut az eszembe. Ne kérdezzétek hogy miért.
NY000ooo
NY000ooo Hónapja
A 29:39 -es jelenet hogy ott zabálnak az asztalnál és végül leszakad az melyik filmből van?
Kelevra
Kelevra Hónapja
Infinity Chamber SPOILER Ezen a filmen elég sokat rágódtam, a pultos csaj gyakorlatilag az AI kivetülése? Ami azt jelentené, hogy Frank az AI-ba szeret bele?
Peter Attila Kriszt
Peter Attila Kriszt Hónapja
Möbiusz
FluphyHD
FluphyHD 2 hónapja
A barátnőmmel néztük hogy miket nézzünk és a végén bekönnyezett az ételes ranteden XD❤️
Tibor Magyar
Tibor Magyar 2 hónapja
Jó sokáig tartott de letudtuk a Vivariumot is. Szerintem ez tipikusan az a film amiben volt egy jó ötlet, aztán 10 perc után ráébredtek a készítők, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Eszméletlen unalmas, sehova nem vezető másfél órányi időpocséklás. Két színész megint nem értem minek írt alá ehhez? Miért nem bármi máshoz. Olyan volt a film mint a Kicsinyítés, az is kb egy ígéretes ötletből akart légvárat építeni. És az eleje amire csak azért volt szükség, hogy a Kakukkos hasonlattal valami hihetetlen mélységet adjon neki a rendezőúr... amit aztán következetesne ki se használt. lófaszt nem lehetett megtudni... kb semmiről. Borzalmas csalódás.
Kris man
Kris man 3 hónapja
Vadonatúj film a témában: Palm Springs ;)
Gantner Benjamin
Gantner Benjamin 3 hónapja
Mi a címe annak a filmnek a platform után? (a videó végén)
AzureDragonGaming
AzureDragonGaming 3 hónapja
A Circle-t megnéztem. Remek film, nagyon feszegeti a morális értékrendeket és nagyon jól lefesti a mai társadalom legnagyobb problémáit, megmutatja ,hogy akár mennyire valljuk az ellenkezőjét, akkor is vannak előítéleteink, ami szerintem rendjén is van, mindenkinek megvan a saját értékrendje és ez tesz minket emberré, anélkül csak gépek lennénk, melyek csupán számok és nyers logika alapján döntenek, minden érzelemtől mentesen. Minden esetre nagyon remélem ,hogy a valóságban soha nem fog eljönni az a pillanat amikor az embereknek ehhez hasonló módon kell eldönteniük ,hogy ki élhet és ki hal meg.
Attila Szabadi
Attila Szabadi 4 hónapja
A Coherence című filmet,hiányoltam a felsorolásból. Elég kemény kvantum fizikai csapdába kerülnek. Valaki látta?
Béla F.
Béla F. 4 hónapja
Jó összeállítás és meg is fogok nézni a listáról pár filmet biztosan. Tetszik is. DE! Ez a végső konklúzió rémesen demagóg és rendkívül téves. Vagy te értelmezed tévesen az általad utoljára bemutatott filmet. Magam is gusztustalan dolognak tartom az étel pazarlást, az említett “challengek” létezését, stb. Azonban azzal sem értek egyet, hogy az éhezést ételosztással kellene megoldani. Ahogy a filmben bemutatott szinteknek is van teteje és alja, úgy a bolygónknak is van termékenyebb és terméketlenebb része. Nekünk nyilván szerencsénk van itt európában egy afrikaival szemben, de ez még nem ok arra, hogy mi itt rosszul érezzük magunkat miattuk. Igazából az okozza a legnagyobb gondot számukra, hogy azok osztogatnak nekik, akiknek van, ahelyett hogy rájuk hagynák a termelést/termesztést. Egyszerű példa: etess pár évig rendszeresen és bőségesen madarakat a kertedben, sokkal bôségesebben, mint azt a természet maga tenné. Aztán pár év elteltével hagyd abba az etetést. Az etetési időszakban magasabb lesz az egyedszám, intenzívebb a szaporulat, a művi körülmények miatt. Ha abbahagyod az etetést, elpusztul a “felesleg”, ami természetes körülmények között világra sem jött volna. Tehát, hangozzék ez bármilyen kegyetlenül is, azzal, ha élelmeznénk az egész világot, csak úgy, mert megtehetjük, azzal nem az éhezést szüntetnénk meg, hanem olyan földrészek szaporulatát serkentenénk, melyek önmagukat képtelenek eltartani és ez a kör addig bővülne, míg a végén már önmagunkat sem tudnánk élelmezni. Végszó: nem magunkat kell ostorozni, amiért ilyen a világ, hanem azt a hitvány, képmutató rendszert, mely önmaga lelkiismeretének megnyugtatása érdekében szórja az “adományait” világszerte, ahelyett hogy magát tartóztatná meg egy kicsit és nem keverné össze a szabadságot a szabadossággal. A természet tökéletesen működne ha hagynánk.
Angel Lucifer
Angel Lucifer 4 hónapja
Kár, hogy amik érdekeltek volna a listáról, csak egyet találtam meg! :(
Péter Ring
Péter Ring 5 hónapja
Radius. Hát ilyet már láttam (na jó, hasonlót). :D Mondjuk nem filmben, de képregényben, valamilyen darkos hangulatú X-men rövidsztori volt, amiben valami kissrác reggel felkel, de a szüleit nem találja, csak a ruháikat. Mindegy, megy iskolába, a házuk mellett egy rommá tört, de üres autó. A suliban rövid idő után szembesül a valósággal: mutáns lett, mint a többieknél, nála is tinikorban jött elő, csak ő megszívta, mert az a képessége, hogy passzív aurában mindenkit felold a semmibe. Fájdalmasan. A következő snitt már az hogy egy hegyi barlangban retteg, mikor megérkezik hozzá Wolverine, és elbeszélget vele az élet kegyetlenségéről, hogy neki mennyi minden fog kimaradni, csajozás, vezetés, stb. Igen fiam, a szüleid is meghaltak, igen, te ölted meg őket, nem, én folyamatosan regenerálódok, engem nem tudsz megölni egyedül az egész világon. Szóval tessék, igyál egyet velem, legalább a haveri sörözésből ne maradj ki, így utoljára. Sajnálom fiam, de tudod, miért vagyok itt. És a következő kockában elsötétült arccal jön ki Wolverine a barlangból. Egyedül. Szerintem elég nyomasztó volt.
László János Nagy
László János Nagy 5 hónapja
A Biblia nem azt mondja, hogy egyáltalán ne ítélkezzen senki, hanem hogy igaz ítélettel ítélkezzünk. Lásd pl. János 7:24, Máté 7:1-5, Lukács 6:37. Nem részeket ragadunk ki, hanem Igét Igével vetünk össze a teljes képhez.
Balázs Bé
Balázs Bé 5 hónapja
Az Időbűnök filmet én pont fordítva látom. Érti, de nem sikerül uralnia loopot, inkább szolgaian mindent megcsinál, hogy minden az előre tudott módon történjen. Aztán, amikor már muszáj, akkor próbálkozik ugyan, de a végén belefárad, hogy nem tudja megváltoztatni a történéseket, és hagyja, hogy meghaljon, akinek meg kell halnia. Nekem az előre elrendeltetettségről, vagy a szabad akarathiányáról szól, hogy akárhányszor "születhetsz újra", nem sikerül a sorson változtatni.
Attila Guessoum
Attila Guessoum 5 hónapja
Az utolsót nem lehetne külön feltöltened? Nagyon mély dolgokról beszélsz benne, ember.
Zsolt Lendvai
Zsolt Lendvai 5 hónapja
Nem tudhatod, hogy a következő hónapban melyik szinten ébredsz.
Nox_Atra Wendigo
Nox_Atra Wendigo 5 hónapja
Megnéztem ezt a Háromszög című filmet és hát bevallom én valami nagy hűhára meg nagy csavarra számítottam, de nekem ez nagyon kiszámítható volt szinte végig. :/ Hát sajnálom érte a filmet, számomra nem volt nagy durranás. Egyedül a legvége volt ami meglepő volt kicsit.
Kilyén Balázs
Kilyén Balázs 5 hónapja
Ne haragudj de ez hazugság. Mi vagyunk az első szinten? Anyám halálra dolgozta magát azért , hogy normális életet éljünk. Itt még nem is arról beszélünk egyetemről meg ilyenekről, mert a momén majd 1 millió a tandíj. Hanem arról, hogy ha csokit veszel örülsz ha mindenkinek veszel 1 et, nem úgymint amerikában ahol fél hűtőt telepakolod azzal amihez kedved van és va 2 hűtőd. Értem én hogy társadalom kritikát próbálsz reklámozni és igen van létjogosultsága, csak az AKINEK NÉZNIE KÉNE AZ SOSEM FOGJA ezt nézni. Ezért inkább csak rosszul esik, mintha ránk mondanád ezt és minket tartanál bűnösnek. IGEN vannak nálunk még rosszabbul élők is, és én arról mit tehetek? Kidolgozom a belem és gyakorlatilag azért élek, hogy eltartsam magam, más 400 000 000 milliót fizet csak egy birtokának eltartásáért...és van neki vagy 30. Nem ŐT kéne hibáztatni?
Boldizsár Fekete
Boldizsár Fekete 27 napja
És még azt is hozzá tenném, hogy mindegy milyen pazarló és gazdag egy átlag polgár, a bolti láncok mindig sokkal rosszabbak. Ha valaki ételt dob ki, akkor azok a boltok
Boldizsár Fekete
Boldizsár Fekete 27 napja
Nem hinném hogy kenny bármelyik ponton azokat hibáztatta, akik csak azt dobják ki amit kell, és nehéz munkával keresik a kenyerüket. És azt se mondta hogy neked kellene tenni valamit az Afrikai éhezők ellen. Kinek ne inge ne vegye magára, ahogy mondani szokták.
Amigos Odies
Amigos Odies 6 hónapja
Zseniális!!!
Gábor Csonka
Gábor Csonka 6 hónapja
Nagyon jók
VladiFx
VladiFx 6 hónapja
Kenny ecsém... honnan szeded ezeket a fasza filmeket? Megtartunk :D
VladiFx
VladiFx 6 hónapja
7. film kommentjáhez: hát minek magyarázat? Egy jelenséget járunk épp körben. Annyira gáz már a magyarázat keresés. Tao. A lényeg az út, nem a megérkezés. Egyébként aki látott már légi felvételt egy amerikai kertes övezetből, az érti. Én nem is értem, hogy lehet ennyire mű életet élni. Oda költöznék, elkezdenék gyümölcsfákat ültetni. De én csak egy elmaradott kelet európai proli vagyok. :)
Nygwood.
Nygwood. 6 hónapja
szia, én azt a filmet keresem már nagyon rég óta, amiben egy vulkánt keresnek, majd lezuhannak a mélybe, és egy új dimenzióba érkeznek. ha valaki tudja ennek a filmnek a címét, az legyen szíves megmondaná? :D
Zsolt Geiger
Zsolt Geiger 6 hónapja
Csúcs Vagy!!!! Mindegy mit mutatsz be,lehengerlő!
Dávid Turi
Dávid Turi 6 hónapja
Mikor egy történet beérik! Köszönöm hogy.. 🙏"""Hey, ne felejtsük már el úgy beosztani az időnket, hogy legalább pár percre próbáljunk meg emberek maradni, ha már egyszer annak születtünk! Márpedig az nem kis feladat, mert éreznünk kell örömet, fájdalmat, kétségbeesést, reményt... Sokan ma már tényleg a "megfelelő" működés érdekében úgy döntenek, nem foglalkoznak semmivel, s nem fognak többé az érzelmek csapdájába esni! Első a karrier, meg a munka, meg a pénz, az egzisztencia meg a diploma, meg az egyetem, meg hogy vizuálisan megnyerő legyél a főnök irodájában, meg a kiadópultnál, meg amikor sorban állsz a bankban... Csak el ne gyengülj azáltal, hogy olyan dolgokra pazarlod az időt, mint ami nem szolgálja a termelést, ami nem mozdítja semmilyen irányba a materializmus kerekét! Az érzelem teher, szeretni súly, szerelmesnek lenni nyomor.. A család csupán figyelemelterelés olyan lényeges dolgokról mint a túlóra, vagy a feleslegesen soknál is jóval többet fizető munkahelyek, ahonnan csak este 7kor esel haza! Fiatal vagy, érted??? Nehogy már emberekre pazarold ezt az időt... ." Nehogy már törékenynek tűnj azáltal, hogy vágysz az emberlét egyszerű örömeire, mint például a megelégedettség, amit a folyamatos anyagi halmozással és törtetéssel soha az életben nem fogsz elérni! Nehogy már boldog tudj lenni az olyan egyszerűségű dolgokkal mint Én, miközben a világ vicsorgó pofával tolja az arcodba a kínálatát: "Vedd el, ingyen van, viszlát, szevasz"... Köszönöm, hogy láthatatlan falak mögé zártál, és befagyasztottál az időbe.. Köszönöm, hogy rávilágítottál, hogy Én csak egy egyszerű szimuláció voltam a szimulációdban, melyen tesztelhetted mára eltemetett érzelmeid... Köszönöm, hogy az évek során annyira mesterien manipulálva hitetted el Velem bizonyos dolgokról, hogy érdemes küzdenem értük és nagyon fontosak számunkra, hogy aztán a végjátékban láthassam semmivé foszlani az egészet, és ott állhassak üresen a világ legalján , miközben mindvégig felfelé másztam érted... As above, so bellow!"""
Lisztes Olivér
Lisztes Olivér 7 hónapja
A Dark című sorozatról milyen véleménnyel vagy? Engem kimondottan padlóra tett...
Counthill & Companions
Counthill & Companions 7 hónapja
Üdv Kenny ! Az lenne a kérdésem , hogy mely zenéket használtad a Triangle bemutatása alatt aláfesőzenének ?
Miklós Elekes
Miklós Elekes 5 hónapja
Kommentek között találtam: Mephisto's lullaby Le Parasite - Dark Oasis (Instrumental)
Sid Meyer
Sid Meyer 7 hónapja
Szuper valogatas, mar varom h megnezzek joparat ! Koszonet !!
tsucore
tsucore 8 hónapja
Koma-nak nagyon jó az alapötlete, megnézek többet is. én bírtam a Kocka 2-t, meg a Groundhog Day-t is 🤭
Attila Molnár
Attila Molnár 8 hónapja
A Coma hatalmas csalódás volt. Az első 2/3 bán Mátrix kopintás a történet, a vége meg gagyi. A vfx is a kezdő v-ray exterior artist szintjén van. A végén a hídépítés felér egy AutoCAD reklámmal a 2000-es évek legelejéről. A Stalker hangulathoz a roto nem elég ( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)
Attila Ángyán
Attila Ángyán 8 hónapja
Basszus, ennyi értéket mint amit te közvetítesz a videóid végén, talán sose láttam. Teljes mértékben egyetértek veled. Nekem a Főzőműsoroktól van hányingerem, amikor vetélkedve egymással játszanak az étellel, miközben kiskoromban mindig arra tanítottak hogy ne játsszak vele.
Tamas Csupity
Tamas Csupity 8 hónapja
Háát igen én majdnem elhánytam magam, mikor megláttam egy tányért... nagyon kicsinált A Platform.
Kova mora
Kova mora 8 hónapja
Rádiusz hol tudnám megnézni? Kösszi
Sándor Ignácz
Sándor Ignácz 8 hónapja
Nagyon megrázó, és szomorú a videó vége, pont azért, mert igaz. Túlnépesedésről papol a világ, és naponta annyi étel megy a szemétbe, ami mindenkinek elég lenne. hupost.info/chat/bpho2rGBh7iteKQ/vide
Ks.Zsolti
Ks.Zsolti 8 hónapja
Triangle nekem annyira nagy kiábrándulás, rengetegszer megtörhette volna az időhurkot vagy terelhette volna másik irányba és kb 1 kivétellel sosem tette a csaj. Lehet én nem értem, de ha felszáll a hajóra akkor tudja hogy már halott a gyereke, akkor nem kezdi el győzködni a vitorlás kapitányát hogy ismeri a tengerjárót, és főleg miután partravetődik, nem öli meg önmagát meg a gyereket, hogy megint minden kezdődjön az elejéről.
MrTuppancs
MrTuppancs 8 hónapja
Nagyon tetszett a videó, elképedve néztem a listát, hogy alig, vagy nem is hallottam ezekről a filmekről. Aztán elkezdtem utánnuk keresgetni... és jött a hidegzuhany. Amikre rákerestem egyikhez sem volt szinkron. Így aztán sajna nem nézem meg őket.
fradicsavesz
fradicsavesz 8 hónapja
Mindamellett, hogy morális értelemben igen fontosnak tartom, hogy a Platform mint film létezik, nagyon gyűlölöm, hogy létezik. Annyira tehetetlen dühöt érez az ember a végén, aminek nem feltétlenül van értelme. Olyan mint belepisilni egy nyílt sebbe: fáj de semmivel nem lesz jobb. Teszem azt élünk mi az 50. szinten. Jut valami minden nap, boldogtalanok vagyunk, hogy nem annyi mint az 5. szinten, de mégis tisztában vagyunk vele, hogy lehetne sokkal rosszabb. Mindent megteszünk, hogy igazságosak legyünk, de attól 200 szinttel lejjebb ott a pokol. Minden nap szembe kell néznünk vele, hogy hiába minden, a börtön alján ott a pokol amivel szemben semmit nem tehetünk. Akit zavar ez a tény azt zavarja a film nélkül is, de az első 10 szinten lévőt(akik a valóságban, könnyedén megetethetnék a kislányt) basznak bele az egészbe, ők kiveszik ami nekik kell, és a másét is, aztán leugatnak, hogy nem küldesz föl több kaját és beszarnak a lyukba.) Az a helyzet, hogy a film is megmutatja, hogy a kommunizmus elméletileg működik, bizony az lenne a megoldás, ha az életünk kis platformján állna valaki aki jól szájba veri a mohókat. Nyilván másnaptól ő vesz 2 adagot mert megteheti, és indul az egész elölről. Hát ezt most kiírtam magamból, de semmivel sem jobb.
Martin Takács
Martin Takács 8 hónapja
Hol birom meg találni a Kör és a Platform filmet?
InfluEllenszer
InfluEllenszer 9 hónapja
Minden tiszteletem a Tiéd, értsd szó szerint! Ám az Inception-t miért hasonlítgatod össze egyáltalán is !? Ez olyan mintha a konyhát hasonlítgatnád össze a hálószobával ! Szoba - szoba, és kb ennyi közük van egymáshoz, meg hogy a házon belül vannak, emberek tartózkodnak bennük! Maradjunk ennyiben, amúgy kajáltam a munkád! ;) / Az utolsó pár percért meg külön köszönet... /
István Nagy
István Nagy 9 hónapja
Dark sorozat. A történet pedig lebilincselő, elgondolkodtató.Nagyon ott van. ajánlom.
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
Platform. :D Ezt a filmet csak úgy tolta a pofámba a Netflix. Elkég agresszív kampánya van, és igen a legjobban az tartott vissza... hogy spanyol :D Úgyhogy igen ehhez is Te adtad a végső lökést. Ez nem volt rossz. Leginkább azért mert lehetett azonosulni, volt benne lázadás a rendszer ellen, én nagyon nem tudom elfogadni a beletörődést, az én életem része a lázadás és lázítás minden létező szinten nagyjából minden ellen :D (Az egyetlen lázadás amivel nem értettem egyet filmben az pont az a Vonatos Snowpiercer volt :D :p) Na most egy másik helyne elég jól megmagyarázták a kislány karakterét, meg ebben a filmben már meg volt az amit hiányoltam az Időbűnökből, ezért nincs kedvem kekeckedni vele. Igazából hiányoltam azt, hogy a néger fickó így kétségbeesetten benyögje, hogy neki már 2 hónapja ki kellett volna jutnia, és hogy valójában aki ide bvekerül az sose jut ki. Elvégre az admint is átverték, őp se tudta mi ez. Kaja elosztás, na ez legalább annyira szégyenletes mint az egészségügy, nem értem hogy miért tartunk még mindig ott mint a Titanicnál, hogy a süllyedéskor derül ki, nincs elég mentőcsónak. Most adnak 500-at a dokiknak, de vajon ez a vírus majd ráébreszti végre a felettünk lévőket hogy esetleg nem ártana fejleszteni? Nem rég egy olyan helyen dolgoztam, hogy naponta annyi kaját öntöttek ki - merthogy előírás, mert jaj megromlik - hogy felmerül a kérdés, ezt azért másnap nem lehetne szétosztani akár ingyen is? Kiöntés helyett? Szóval itt rendszerszinten vannak gondok, nem emberek szintjén. És ez nyilván a rendszer kiszolgálóinak megfelel, mert kellenek a csövesek, meg a szegényréteg, meg a gyerekek hagy éhezzenek, legalább lehet róluk szívfacsaró fotókat készíteni. Aztán amikor tenni akar valamit valki, lásd a filmben az lesz a legnagyobb fasz. A végén tömgegyilkossá kell válnia, mert mindenki mint a hülye birka nem hallgat az okosabbra. Volt benne egy kurva jó mondat: "Mert fölfele nem lehet szarni hölgyem." És ebben nagy igazság rejlik sajnos. Lehet amúgy túl idealista vagyok még mindig, vagy csak tényleg elképesztő szegénységből vakartam ki magam, de én a mai napig nem pazarlom az ételt. Nem tudom ez generációs probléma, vagy nacionalista probléma (mert ugye jaj megdönti a ányért, kikanalazza, na ez biztos magyar), tavaly voltam Kínában, olyan eszméletlen pazarlást kaja szinten még életemben nem láttam (bár mondjuk a délszaki népek se kutyák, lehet nem véletlen hogy a spanyolok csinálták ezt), meg is jegyezték, hogy biztos nagyon szegény országból jöttem, merthogy mindig megeszek mindent, és nem pazarlok. Amúgy filmes szempontból ez nagyon rendben volt, főleg az öregúr játéka. A díszlet is rendben volt, a fények, a színek. Ezen a listán tényleg megérdemli az első helyet, de szerintem ezt is el fogják felejteni kb mint a Kockát. PS: Engem anno a Salo nagyon megedzhetett mert azért akkora undort nem váltott ki belőlem, én több olyna jelenetet vártam volna, ahol ráokádnak a kajára, lehugyozzák, leszarják, stb. Meg akkor lényegében mit szimbolizált a vége? Csávókánk meghót?
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
No megvolt az Időbűnök is. Hát nem is tudom melyik a nagyobb csalódás, EZ vagy a hajós :D Az utóbbit még menti a kimenetele, meg a tény hogy úgy lopta ezt, hogy jobbat csinált. Ez viszont? Már hallottam róla régebben, de többen is lebeszéltek róla, hogy ne legyenek nagyok az elvárásaim. Emiatt mostanáig hanyagoltam. Tipikusan olyan érzésem volt mint amikor a haver kitalálta hogy csinál egy filmet, volt egy jó ötlete, aztán szétbaszódott az egész mikor kiderült egy filmet meg is kéne rendezni. Mivel is kezdjem? Talán azzal, hogy... spanyol? És az egész olyan... spanyolos. Én nem akarom a Vissza a Jövőbe farkát szopkodni folyamatosan, DE az egy 1980-ban készült film, ez meg 20-25 évvel későbbi és nyomorékabb logikátlanságok vannak benne? Ki az a marha aki belemászik egy idegen tartályába, akit akkor látott először, meghogy lecsukják rá a fedelet, amiben van valami trutyi. Amikor kitalálnak egy időgépet lehet nem ártana agyalni kicsit hogy az faszán is látszódjon. Négy ember szaladgál a filmben, aminek a fele előre kitalálható, hatvanszor látott megoldásokkal operál (ismeretlen hívás, bebugyolált fej, stb) És ez a Tudós???? Hát ez borzalmas volt, inkább valami segédszerűség volt ez. Az uralásról meg annyit, hogy ezzel uralta volna? Emiatt nem is kellett volna egy harmadik, mert senkit nem mentett meg a végén. Tanulsága a filmnek, bármi történik ne menjünk oda segíteni. Az ilyen filmek világítanak rá hogy egy PC játéknak mennyivel faszább a storyja, és mennyivel ügyesebben manipulálja az időt, Prince of persia trilogy, vagy TimeShift.
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
​@RetroShock! Ejha, azt hiszem sok magyar rendező összetenné a kezét, ha hozzávágnának 750 milliót, hogy kéne belőle egy időgépes filmet készíteni. Most hirtelen nem tudom a Hurkot mennyiből forgatták 2016-ban, DE urambocsá az látványosabb volt, mégis az össze hazai kritikus azon nyámnyomgott, hogy csak egy gyártelepen zajlik az egész. Az a film sokkal jobb volt mint ez. (És amúgy azt hiányolom is a listáról.) Reiszék meg 7 millióból kihozták az utóbbi idők legkreatívabb magyar filmjét, annyi ötlet van benne, hogy úristen. Igaz időutazás nincs benne, de lehet a kávéfőző az volt titokban. Épp a pénztelenségnek kellene ötleteket szülnie, lásd Star Trek, és megannyi régi film amikkel nyilván tisztában vagy. Shop Stop, arra aztán nem volt pénz és mégse tudok vele kötözködni, rendbe vannak a színészek, leköt a story, a beszélgetések humorosak, kreatívak, a csávó azóta nem rendezett jobbat. Sőt akkor csinálta a legnagyobb baromságokat amikor pénzeszsákot vágtak hozzá. Egész egyszerűen vannak filmek ahol nem működik a Suspension of Disbelief pedig én akarom. Eleve nem tartom jó ötletnek amikor helyhez kötik magát a szerkezetet, lásd Sliders amikor egy távirányító volt. Mobil, hordozható. Szerintem ezek akkor is elkúrták volna ha csilliárd pénzt kapnak. És ez a minimalizmus csak az egyik. A négy szereplő közül nem is tudom hirtelenjében ki játszott okésan. A kritikán aluli a "tudós" volt, de a főszereplőnk is. Szóval időutazásban hiszek, de hogy valaki egy laza nap alatt eljut onnan, hogy következetesen a saját szemének sem hisz, oda hogy ő utasítgatja a gép feltalálóját, na abban nem. Továbbá nem árt ha tudunk azonosulni, ebben a csávóban semmi szerethető nem volt. Valahol azt írták róla, világ legidiótább időutazója. Hát ez még akár meg is állhat a lábán, gondolom a "karakterív" kidodomborítása miatt vették csetlő botlótra a figurát. De ez a Nevem Sam esete, amikor valaki fullba nyomja a kretént. Aztán meg ilyen dolgok, hogy mikor leszedi a kötést a karjáról, és a kamera így mutatja, hogy csöpög a lé, az időutazó trutymó, így akkurátusan ráközelít mintha annak jelentősége lenne, azt hittem akkor a lé ami beindítja a folyamatot, nem a gép, és akkor is utazik, pedig nem. Csak valamiért időzött rajta a kamera. Akkor ez a ruha. Most komolyan az erdő kellős közepén beöltözöl a Láthatatlan Embernek és csodálod hogy a lány nem akarja azt tenni amire kéred? :D Szóval amikor érzem lázadozik az agyam az ellen amit a vásznon látok, akkor nem tudok mindent megbocsátani a filmnek. Ha mondjuk valami őrületes nagy hűha lett volna a vége, mint teszem azt Mágus (pedig az a film elég szépen eltűnt a süllyesztőben) akkor megbocsátom neki a sok baromságot. De csak ígért, de nem adott. Úgyhogy a legutolsó problémám nekem az alacsony költségvetés volt. A gagyi különben se költségvetés kérdése, hát gagyi fél Hollywood különösen amit az utóbbi 5-10 évben okádott ki magából. A Vissza a Jövőbe: Oké, négy színésznél több volt benne, DE a maga a történet, a magyarázat, a karakterek ráébredése bizonyos dolgokra, szóval a forgatókönyv, egy picikét szerintem jobb volt. A film elején nem volt bajom, hogy egy féligkész házban élnek az asszonnyal, mondjuk amikor így nyiltan kukkolta a nem létező szomszédokat, azt már pöppet betegesnek tartottam, azt meg végképp hogy az író nem tudja eldönteni most a felesége leszarja és csicskáztatja, vagy szereti, mert majdnem lenyomtak egy laza szexjelenetet. Pl az egyáltalán nem érdekel, amit sokan felrónak neki, hogy ez meg se történhet, mert nincs ami beindítsa a cselekményt (klasszikus nagypapa paradoxon). De az nem érdekelt, a film első felénél még reménykedtem, hogy lesz valami. Vissza a jövőbe elhomályosodása. Lehet hülye érzékeltetés volt, DE kell valami amivel Jóska Pista is érteni fogja mi történik, nem csak Te meg én :D Amúgy azt valamiért én is iratlan szabálynak érzem, hogy nem érintkezhetsz magaddal, nem beszélgethetsz magaddal. Mert megváltoztatsz valamit. HA tényleg létezne/ik időutazás (mert ha létezne, már most is van) akkor valami történne ha egymáshoz érne két test, ami egy és ugyanaz. Ehhez képest az Időbűnökben nagyon vigyáz a csávó, hogy ne lássa meg Hektor 1, de hozzá már érhet minden további nélkül? Azért a 80-as évek filmjei a szórakozást helyezik előtérbe a logika helyett. Nagyon helyesen jegyzem meg. Nem tom mi a fasz történt 30 év alatt, tényleg annyira cinikussá vált a közönség, vagy épp a kiszolgálói hogy manapság mindent meg kell magyarázni? Egy vígjáték nem tudja elérni hogy vicces legyen, mert arra figyel hogy logikus maradjon, Nolan meg legyárt egy dokumentumfilmet Dunkirktől amiben két légy az égen kergetőzik, és akkor az a dogfight. Alien versus Prometheus, Terminator versus Terminator 4-5-6, Predátor versus Predátor, Die Hard versus Die Hard 5. Borzadály. Szóval lehet nem ártott volna ha az Időbűnök is odafigyel a szórakozásra. Mert nagyon a logikára helyezte a hangsúlyt, mégis tele maradt lyukakkal. Tehát még mindig a Back to the Future irányába billen a mérleg, lehet logikátlan de az piszkosul szórakoztató. Bocs ezt muszáj volt: "És akkor még nem is beszéltünk a legnagyobb blődségről abban a filmben, mégpedig, hogy ha Marty hozta össze a szüleit, IGEN mély nyomot hagyva gyakorlatilag nem csak bennük, de a fél városban, akkor a jövőben Mcflyék hogy nem ismerik fel a SAJÁT fiukat, amikor felnő? Azt a mellényt, azt a fejet, azt a karaktert? A SAJÁT gyereküket. Ez talán a legnagyobb plothole, ami blockbusterben létezhet." Kapaszkodj meg, az emberek 20 év alatt gyakorlatilag MINDENT képesek elfelejteni, nem is kell nekik ennyi, ez egy beláthatatlan intervallum. Hacsak nem marad valamiről konkrét fotó. Simán összekavarja az agyad. Lehet nem éltél még eleget, de pl most a lányom elkezdene hasonlítani az egykori szerelmemre, lehet azzal magyaráznám, azért adtam neki is ezt a nevet, mert a csajt is így hívták a multamból :D Én hajlamos vagyok magamról azt gondolni kivétel vagyok. Aztán amikor végre megtalálok konkrét filmeket amik NAGY hatást tettek rám, szembesülnöm kell vele hogy nem is az volt a címe, nem is az játszott benne aki, és így tovább. És félre ne érts nem téged akarlak megbántani ezzel. Ez csak az én véleményem. Azt meg igenis értékelem, hogy előszedtél egy csomó ismeretlen, vagy kevéssé ismert filmet, és nem Időtlen időkig, meg Vissza a jövőbe alkotja a listát :D Lásd már négyet azóta megnéztem róla, olyanokat IS amiket évekig nem néztem meg, pedig mások IS ajánlották. Csak a helyzet az, hogy valamiért elhittem hogy ezek mega-giga-baszott nagyon jó filmek lesznek, lehet túl magasra emelted a mércét és vele együtt az elvárásaimat is és ehhez képest rendre alulteljesítenek. PS: a TimeShiftnek a története durva, nem amíg játszod, külföldön szerintem még mindig azon vitatkoznak most akkor ki is volt a ruhában, és miért tűnt el amikor le akarta venni a maszkját :D
Zoltán Ujfalusi
Zoltán Ujfalusi 9 hónapja
Valamelyik korábbi videódban mondtad Keny, hogy szereted a klausztrofób érzés keltő filmeket. Nemrég megnéztem 3 filmet, ami világítótornyokban, játszódnak. Hát van benne atmoszféra és őrültet bőven :) Ezek a: 2019-es The Lighthouse; The Lighthouse 2016; és a 2019-es The Vanishing. Ajánlom őket :DD
Ligacs László
Ligacs László 9 hónapja
"az agorafóbia egy olyan pánikbetegség, amikor félsz magától a pánikbetegségtől" A fobofóbia: Attól való rettegés, hogy valami fóbiád van.
Shotgun Kingdom
Shotgun Kingdom 9 hónapja
Köszönjük Keny! Személy szerint a befejezést leginkább. Tanulságos és elgondolkodtató mint mindíg Le a kalappal!
László Szél
László Szél 9 hónapja
Hello Keny! Láttad már, hogy készül Snowpiercer sorozat a Netflixen?
László Csizmadia
László Csizmadia 9 hónapja
A triangle höz hasonló rész volt az x-aktákban is
Norbert Pap
Norbert Pap 9 hónapja
Rohadt jók és elgondolkodtatóak. Például a Kóma című gondolatába hasonlóképp belegondoltam már én is sokszor. Mivel a közösség amiben éltem(azt nem mondom hogy okozta, mert én is sok féle képpen lereagálhattam volna a szituációt, de mondjuk hogy)azt eredményezte hogy elégsokat számítógépeztem a társasági élet helyett, a szüleim időnként megjegyezték hogy egyrészt csinálhatnék valami értelmesebbet, amiből a való életben lesz hasznom, másrészt hogy így ezekkel a VR cuccokkal lassan az a világlesz a valódi. Emiatt gondoltam bele abba hogy vajon meddig számít ez a valódi világnak, és hogy ha az életünk nagyrészét a másikban töltjük(tételezzük fel hogy létezne egy ilyen kóma) vajon emlékeznénk-e erre a világunkra, és ha nem, ha csak ugy ébrednénk abban a világban mintha akkor születtünk volna, és az összes itteni emlékünket elfelejtenénk, egy élet alatt hány életet élhetnénk le ott? És ha ezt nem vesszük figyelembe, mert tegyük fel hogy "az ember egy idő után ráun mindenre az életben ezért nem kell egyes embereknek örök élet" akkor csak tételezzük fel hogy mint a tudatos álomban, és mint bármilyen számítógép programban, olyan képességeink lehetnének amilyent ki tudunk találni(vagy amilyen képességek vannak az adott programban, részlet kérdés ez egy másik téma az emberek jóhiszeműségének kihasználásával egybevetve, mikor rábízzák önmagukat azokra akik kivülről befolyásolhatják a testünk, és a benti környezetünk). Ezáltal egy olyan életet élhetnénk amilyent csak szeretnénk. Én személy szerint azon is elgondolkodtam(és persze összeesküvés elméletek stb., de mért ne lenne lehetséges) hogy alapból egy ilyen akár kómában akár egy jól összehozott technika által generált világban élünk jelenleg is. És ha 1000 évünk lenne, és az álmon belül is álmodnánk, lenne elég időnk létrehozni egy újabb ilyen világot az előzőn belül stb., és ezt figyelembe véve ki tudja hanyadik "álomvilágban" élhetünk jelenleg. Azonban ha ez az új világ izgalmasabb, mért maradnánk az eredetiben, ha sokkal tovább élhetünk, ha sokkal tovább élvezhetjük, ugyanis azt hinnénk az a valódi. És itt jön egy újabb kérdés, hanem az a célja az életünknek hogy élvezzük, akkor vajon mi? És itt arra gondolok, hogy ha az embert egy sejthez hasonlítjuk, a sejt egy nagy szervezet éltető darabja, az a célja hogy legyen és működjön egy test, akkor az embernek életének mi a "haszna" vagy "gyümölcse" ilyen értelemben. És egy másik kérdés ha a világ jelenlegi álláspontunk szerint pl. quantumokból épül fel, ki mondja ki hogy például egy naprendszer, nem lehet valami még hatalmasabb dolognak az "atomja" ami olyan hatalmas hogy igyesen méretekben el tudjuk képzelni ha az atomhoz viszonyítjuk a mi testünket, de ha még drasztikusabbat szeretnék mondani akkor a kékbálnáét, vagy egy mossasauruszét?
Sándor Szabó
Sándor Szabó 9 hónapja
remek videó. főleg a vége tetszik. viszont, Kenny, lenne egy kérdésem. nem tartod visszásnak/groteszknek, hogy a rajongóid nagy része abból az altright cénából kerül ki aminek nemcsak az antifeminizmus és az establisment-ellenesség lobog büszkén a lobogóján de az "én megérdemlem ezt a fogyasztást, és leszarom az éhezőket afrikában" mottó is?
Sándor Szabó
Sándor Szabó 9 hónapja
@RetroShock! ​ nem számonkérésnek szántam, inkább egy kérdésnek / challengenek egy gondolkodó elme felé aki szerintem ezeke jobban szereti mint a bókoló kommenteket. szóva érdekelne, hogy feltűnt-e az eredti kommentemben megfogalmazott jelenség és gondolkodtál-e már az okán? _ a "politikába nem megyek bele" dolgot meg hagyjuk már a kisemberekre, kérlek. mindkinek van egy világképe/nézete és értékei, aminek esszenciás alapj az emberi létezéshez kapcsolódó morális kérdésekre adott válaszok. pl a hogy hogyan viszonyulunk a szolidaritáshoz, ami ennek a videónak a lecsengő bitang jól levezetett gondolata volt. de ha úgy jobban tetszik, akkor felteszem altrightozás nélkül a kérdést. azt hogy mi lehet az oka ilyen szintű morális paradoxonnak a mai világban?
Crusaderglenn
Crusaderglenn 9 hónapja
Nagyon érdekes lista ,huhh,ha tehetem megnézem őket! Köszönöm. :)
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
A Roanoke-rejtélyt már több videódban emlgetted. Bevallom nem hallottam róla, most utána olvastam. Na most nekem ez a story annyira azért nem tűnik kísértetiesnek, mert nem over the night tűntek el hanem kb 3 évük volt a műveletre. Állítólag volt is a közelben egy másik sziget Croaton néven, ahova meg el se mentek, hogy talán esetleg nem tetszett nekik ez a posvány és jobb földre akartak költözni. Most ha 3 évig jön az ellátmány az azért baj szerintem. 20 évvel később utánuk megy egy Jamestown-i különítmény, csodálkoznak hogy már azok se találnak semmit. Az akkori 1600-as évekbeli nyomozással :) Azért száz ember el tud ám tűnni, meg nálunk nem nagyon tanítanak semmit a kolonizációs évekről, hogy volt crika száz év mire az angolok megvetették a lábukat és az indiánok annyira meleg barátsággaél fogadták őket, hogy talán nem véletlen ha később ott ölték őket ahol csak tudták. A Mary Celeste eset szerintem sokkal durvább, mert ott pár nap alatt tűnt el egy egész legénység, és olyna nyomok voltak a hajón, amikre nincs épeszű magyarázat. Azt ismered?
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
@RetroShock! lehet ezeket már úgy tették hozzá, mert önmagában nem volt elég kísérteties :) Én a Rejtéleyek Szigete blogot olvastam. És szerinte nem hagytak hátra semmit, minden össze volt csomagolva, még az épületeket is visszabontották az erőd kivételével aminek a falait értelemszerűen nem tudták. Most ha belegondolsz, ezen a területen katonák voltak előtte (sokkal érdekesebb hogy hova tűnt előtte a 15 katona? bár ugye találtak csontit) na most ezután ott hagyok 100 embert a halál faszán, egy tök idegen kontinensen, ahol NINCS állandó telep, kolónia, még nincsenek városok, mert ez lenne az első, NINCSENEK jól felszerelve, és férfiak mellett nők és gyerekek is vannak. Szerintem a totális hülyeség fogalmát ez kimeríti. Van az a játék a Don't Starve. Hát kb olyan lehetett az első telük, ha megérték. Eleve egy mocsaras hely, az is lehet fele meghalt betegségben az első évben. És a főmókamester, a saját unokája itt születik meg aztán annyira se telik tőle, hogy HA MÁR van egy szomszédos Croaton nevű sziget, akkor azonnal áthajózzon oda. Az hogy elbontották a házakat egyértelműen azt mutatja ŐK mentek el, mert az indiánok aztán ilyesmivel nem foglalkoztak volna, Napóleon nem bontatta el a házait az ellenségnek, sőt az UFOk se. Amúgy ezek az esetek azt bizonyítják annyira nem ismerjük az amerikai történelmet, felfedezés, függetlenségi háború, polgárháború, 20-as évek slussz passz. Van föntebb az a Pénzgödör az Oak szigeten amit most már nem tom hány éve ásnak, és eleve ki tehetett oda bármit? Asszem arról is forgattak sorozatot, de Ufót egyikben se láttak :)
Zextan Fel
Zextan Fel 9 hónapja
Valaki végre kisegítene nagy nehezen hogy a Kóma alatt szóló zenének MI a CÍME?! 2 Hete várok valamilyen választ de random kommenteken kívül még az anyámba se küldött el senki. :D
Zextan Fel
Zextan Fel 9 hónapja
@RetroShock! Isten vagy Kenny! Köszönöm!
Attilahun
Attilahun 9 hónapja
Sziasztok. Rengeteg jó ajánlás van itt.Köszönjük a szórakoztató útmutatást.Viszont régóta keresek egy filmet.Lehetséges, hogy itt tudtok segíteni.Ennyire emlékszem: 1988-89 körül Cseszlovákiában egy kertmoziban láttam. Egy távirányitóval bele tudja magát tenni az éppen futó TV műsorba.Össze bilincselik magukat, és egy wesztern filmbe "pottyannak.Ahol épp akasztásra készülnek..........Hát ennyi.Köszönöm!
Attila Prk
Attila Prk 9 hónapja
Mivel az egyébként kiváló "időbűnök" előkelő helyen szerepel a listán, szeretném figyelmedbe ajánlani a "reset" című 2017 -es filmet. Számomra nagy élmény volt akkor. hupost.info/chat/o4mj14eAhdSdZqg/vide
HaseoComes4U
HaseoComes4U 9 hónapja
Orosz horror: hupost.info/chat/mKyRrIKvp6KcfbA/vide&feature=emb_title&fbclid=IwAR2uJvLJgTCwtX3jy6RgAuWBsH_JyMH3Kkq_g32wM_4X8GCaY_hkzB6wXcU
Gábor Kovács
Gábor Kovács 9 hónapja
Egy kis finomság. Mikor megláttam, egyből a Platformos rész jutott eszembe.... hupost.info/chat/paWFtYOiZtukpMY/vide
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
Triangle - ez is csalódás :D lehet az én elvárásaim vannak a toppon, de vártam volna valami húhát, azt se igazán értettem miről is beszélsz, hogy a közepén van a csavar ami átértelmezi az addig látottakat. Szerintem maguk se tudták mit is akarnak. Meg merem kockáztatni hogy a magyar Hurok ennél sokkal jobb és ötletesebb volt (hiányolom is a listáról) DE a tegnapi Maghas fűbenhez képest ez már csak egy közepes alkotás volt, vagyis a fél pontot is megértem. Igazából a legnagyobb bajom egész végig az volt, hogy HOVA A POICSÁBA TŰNT EL HEATHER? Félúton meggondolta magát a rendező és úgy volt vele nem kell foglalkozni mert minek? Kicsit javítok a hozzászólásomon: valahogy nem hagyott békén ez a film és megnéztem még egyszer jobban figyelve rá, meg utána is olvastam, és ebben az olvastban már van értelme, sőt nem is rossz. Kicsit olyan Silent Hilles voilt - nem a szar film, hanem a játékok - a hangulata.
Dezső Gerèb
Dezső Gerèb 9 hónapja
Nagyon jo filmeket ajánlassz, csak kár ,h sok nem szinkronos.
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
Szerintem ez generációs hiba. A ma embere, és itt leginkább a Z generáció díszes tagjaira gondolok valahogy tényleg egy pillanatig (mostanáig :D) nem láttak nélkülözést, és megbecsülni se becsülik meg amilyük van. És még ha a kajáról lenne szó, ha le lehetne tölteni azt is letöltenék. Ez a 200 csatorna a tévében, 6000 youtuber ontja a contentet, ami holnaptól jelenik meg ma már nézzem (lehetőleg ingyér, úgyse fizikális tartalom), ami 5 percnél hosszabb nem nézem meg, twitter, insta, tic-toc, hova lehet ezt még fokozni? Meg tényleg átgondolni mennyit eszek, mennyit szedek, mennyivel jobb amég csak nem is fine dining de a túlárazott 5000 hufos reggeli (ami nagyjáőból 1200 forintot ha érhet) csakhogy hogy legyen napi fotó. Na mindegy. Szóval én már a szabadulószobákat se igazán értem, HA az embernek nincs semmi baja, ahogy Smith ügynök fogalmazott fel akar ébredni a szimulációból? És mindenáron akar valami traumát magának. Már nekem se volt részem se háborúban, olyna igazi mélyszegénységbe se, erre jött 2008, most ez a kurva vírus, tényleg még egy világégés hiányzik. Elég jól megmutatta mire képes az ember pár guriga wc papírért. Érdekes összeállítás volt, azért érdekes és nem jó, mert azóta megméztem ezt a Magas fűbent, és ez valami kriminális szar volt :D Menet közben az jutott eszembe ez annyira haosnlít a Kockára, aztán film vége után szokásos kutakodás hamar ráébresztett miért is :) Az Időbűnöket ezer éve mag akarom nézni szerintem a héten azt is pótolom, a Platformot meg tolja a pofámba a Netflix ha kell ha nem, már majndem rákattintottam. Viszont az orosz filmnél kétz mp-t nem néztem belőle máris az Inception ugrott be, szóval szerintem itt a (szarul megcsinált) látvánnyal lesz a gond, nem azzal hogy álmokban mászkálnak. Szerintem az Inception elég jól megmagyarázta miért olyanok az álmok amilyenek, HA túlságosan elrugaszkodott volna, a kliens ráébred arra hogy álmodik és felébred. És a hajtogatott városok, a vonat, lift az utcán, az összeomló vízesés, házak, nekem bőven elegendőek voltak. Az a film tíz éve nem tudja magát lelökni magát semmivel a virtuális toplistám tetejéről.
István Ézsias
István Ézsias 9 hónapja
Az agoraphobia a nyíl terektől való félelmet jelenti...
Mattube
Mattube 9 hónapja
6:58 Mi ennek a zenének a címe?
GoldenTiti99
GoldenTiti99 9 hónapja
Király, de nekem ez már spoiler. Én még kevesebbet közölnék a filmekről.
Thrash
Thrash 9 hónapja
Sucker Punch is eléggé szürreális helyeken játszódik, habár ott a konkrét börtön valódi és van kiút... De egy említést megér, a jó zenék, az érdekes dizájn és a klasszikus story miatt :)))
Sem Senki
Sem Senki 9 hónapja
Ami érdekelne a listáról (nagyrésze), ahhoz sajna nincs magyar szinkron. Angolul nem tudok, filmnézés közben meg olvasni nem szeretek. Kár értük.
Tamás Papp
Tamás Papp 9 hónapja
Lopott idő is jó film szerintem. A platformra meg a Circle-re ránézek majd :)
axypolyas
axypolyas 9 hónapja
Hű! Szívem szerint n+1 lájkot adnék. De csak egyet tudok. Azt mind neked adom!
József Hudacsek
József Hudacsek 9 hónapja
Ajánlom figyelmedbe az "Időhurok" című filmet! Életem egyik legrosszabb filmje. Leírhatatlan, és kimeríthetetlen a hibák tárháza!
Mano Santoro
Mano Santoro 9 hónapja
Töredelmesen bevallom, hogy a felsorolt filmek közül csak 2 nem került el eddig és ezt köszönöm, mert letz néhány új kedvencem. Baromi jó videó lett!!! 🤜🤛
Error Critical
Error Critical 9 hónapja
Az Eredetben azért volt olyan az álomvilág, amilyen, mert ott része volt a valószerűségnek az álmodó megtévesztése.
Tücsök Akatsuki
Tücsök Akatsuki 9 hónapja
Tudna segíteni valaki, hogy a 3. Filmnek az előzménye mi is pontosan? Nem értem, s nem is tudom hogy keressek rá. Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Rp 526
Rp 526 9 hónapja
Hatalmas respect, h amikor mindeki már az "egyszerűbb" strem-et választja.. ahol csak benyomod magad mint egy győzike show-t.. te még mindig rengeteg energiát beleteszel és mikor kezd kifutni ez a nagy YT láz.. te előtte is, közben is és utána is jól csinálod. Csak pár éve nézegetem a videóidat, nekem a retro filmek kevésbé adják.. inkább csak ezekre a vegyes "filmajánlós", "sorozathoz kedv meghozós" részeket nézem meg.. de mindig ledöbbenek, hogy milyen is amikor egy olyan ember elemez akár fél percben egy filmet.. aki rengeteget nézett. ÉS NÉZTE!! nem csak látta. Figyel rá, a betétdalokra, gondolkozik rajta, és érződik mennyi értelmes mondanivalója van, ha pedig nem értek egyet vele.. akkor is értem ő miért gondolja így. Sok komment közt.. hátha eljut, szal +1!! Grt, és így tovább!!
Laszlo Pap
Laszlo Pap 9 hónapja
Az agorafóbia eleve a nyílt tértől való félelem.. A görög agora, tér szóból.. Szóval nem a pániktól való félelem.. Amúgy love your channel😉
NoName Worm
NoName Worm 9 hónapja
Az ahoraphobia nem a nagy, nyílt terektől való félelem...?
György Dávid Czakó
György Dávid Czakó 9 hónapja
Vivarium és Platform már megvoltak. Na most újabb "táplálékok" kerültek a fókuszba. Külön kiemelném, hogy a műveid végén tett eemzések társadalmunkról húsig hatolnak. Nálam legalábbis mindenképpen. Köszönöm!
Miklós Elekes
Miklós Elekes 5 hónapja
Jé, szevasz! :D Ez a profilkép összetéveszthetetlen.
Daniel Szaniszló
Daniel Szaniszló 9 hónapja
Imádom újranérni az összes ajánlót és anti faces epizódot Kenny mindig ki tudsz hozni egy olyan melyre ható tanúlságot amitol elgondolkozom, hogy eddig hogy és mint cselekedtem az életemben.
Péter Kovács
Péter Kovács 9 hónapja
Köszönet az ajánlóért. Egy-két kivételtől eltekintve nem is hallottam róluk. A rádiusz nagyon bejött. Ez nálam nagyon ritka, de rögtön kétszer egymásután megnéztem. A nagy jelenetét meg vagy 10-szer egymás után :D
Beáta Légrádi
Beáta Légrádi 9 hónapja
Sziasztok! Azt lehet tudni, h az utolsó film, a Platform után, amikor elmélkedik a srác, melyik filmből vannak a kockák? Nagyon érdekelne. Köszönöm 🙂
Miklós Elekes
Miklós Elekes 5 hónapja
A videó alatt írta Kenny, hogy a "next floor" rövidfilmből
Életem LEGHOSSZABB tizenegyes párbaja! ⚽
46:04
MAKEUP/DOWN - MARGE - LILULAND
33:42
Liluland
Megtekintés 22 E
Kötöttfogás 128. - Mikor mehet Mészáros Lőrinc börtönbe?
1:1:01
Magyar Hang – A Túlélő Magazin
Megtekintés 30 E
GYEREKKORUNK MESÉI | 2. Kazetta
1:17:13
RetroShock!
Megtekintés 304 E
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 130 E
KING KONG VS. GODZILLA | RetroShock! 71
13:35
RetroShock!
Megtekintés 47 E
Mit üzen Forrest Gump?
10:37
RetroShock!
Megtekintés 96 E
Életem LEGHOSSZABB tizenegyes párbaja! ⚽
46:04
MAKEUP/DOWN - MARGE - LILULAND
33:42
Liluland
Megtekintés 22 E
Kötöttfogás 128. - Mikor mehet Mészáros Lőrinc börtönbe?
1:1:01
Magyar Hang – A Túlélő Magazin
Megtekintés 30 E
This Irish Dating Show is feckin hilarious
13:58
Call Me Kevin
Megtekintés 364 E
door tier list
5:17
Ice Cream Sandwich
Megtekintés 1,4 M
BREAKING INTO FAMOUS YOUTUBER'S HOUSES!! (caught)
8:26
Prometheus Pitch Meeting
6:17
Screen Rant
Megtekintés 794 E
The Flash Season 7 "Run" Trailer (HD)
1:01
TV Promos
Megtekintés 4,3 M
KING KONG VS. GODZILLA | RetroShock! 71
13:35
RetroShock!
Megtekintés 47 E