A HÜLLŐK KORA | Képregény

  Megtekintés 25,732

RetroShock!

25 napja

Bemutató két fantasztikus dínós képregényről, melyek a 90-es években megbújtak a Jurassic Park árnyékában! Age of Reptiles & Tyrant
Támogatói Színházbérletek itt:
hupost.info/tools/S7UA-DV1X3H0XyWol17N4g.htmljoin
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
Age of Reptiles képregény digitálisan megvásárolható itt:
www.comixology.eu/Age-of-Reptiles/digital-comic/229690
Tyrant letölthető itt:
www.zipcomic.com/s-r-bissettes-tyrant
Az animált dínós részek a Dark Horse Comic által készített Age of Reptiles Trailerből származnak.
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.

Megjegyzés
Tóth-Kőrösi Kadosa
Tóth-Kőrösi Kadosa Napja
zseniális a kukac
Dávid Pável
Dávid Pável 8 napja
Damn boy that outro
palinko sasa
palinko sasa 8 napja
Imádtam a videót remélem videó sorazat lesz belőle
Kovács Béla
Kovács Béla 10 napja
Jól nyomod, csak így tovább.
László Á. László
László Á. László 12 napja
Genndy Tartakovsky Primal - járól nem szeretnél csinálni egy videót? Szerintem nagyon ütős kis sorozat, kommentár nélkül.
Kalman Balazs
Kalman Balazs 13 napja
"Ma már aligha látunk bárhol ennyi élőlényt együtt, nemhogy több ezres hordákat, de örülünk ha egy életképes párt le tudunk fotózni az állatkertben" - óh, istenem, ez az állandó apokaliptikus hangulatkeltés! Eléggé feltűnő, hogy szereted átdramatizálni a mondanivalódat, és meglehetősen gyakran erős túlzásokkal próbálod elérni a megfelelő hatást, ami olcsó, de láthatóan működőképes megoldás. Azért a sok áradozó komment között csendben megjegyezném, hogy vagyunk néhányan, akik a poénok miatt kezdték el nézni a videóidat. Mikor kezdtek megjelenni a "mély gondolatok" az antifaces videóidban, csendben hümmögtünk és vártuk a "normál", poénos videókat, mert ebben vagy igazán jó. Nem azt mondom, hogy nincsenek jó és érdekes felvetéseid, meglátásaid, csak azt, hogy azok nem az erősségeid. Értem én, hogy nem kötelező nézni és rengeteg embernek ezek nagyon sokat jelentenek, rendben csináld! Csak nem árt, ha valaki szól mikor érezni, ha valaki túlnyújtózkodik a takaróján. Gyakran sok szempontból (pl. nem elhanyagolható tudományos ~) meghaladott nézeteket, inkorrekt általánosításokat hangoztatsz, némelyük hallatán csak fogom a fejem, miféle reménytelenül sötét és gonosz világot festesz le nekünk a dráma kedvéért, ami kezd tragikomikussá fordulni téged hallgatva! (Lásd: a fenti idézet.) Egyszer már félreértelmezted a szavaim, mikor a "retroebek nyálelválasztásáról" értekeztem, a "retroeb" kifejezést kiterjesztve minden egyes néződre (melyek közé én is tartozom), az így önhatalmúlag meghatározott csoporttal egyértelműen szembeállítva szerénytelen személyem már könnyen megítélhetővé vált, már nem emlékszem milyen kellemetlen jelzőkkel lettem illetve, lényegtelen, itt a metódus érdekes, amit gyakran, túl gyakran alkalmazol a videóidban. A cél nem mindig szentesíti az eszközt! Nem túl korrekt. Egy dolog videót csinálni az emberi elidegenedésről, arról, hogy elmegyünk egymás mellett, nem vesszük észre a segítségre szorulót, mert így kényelmesebb. Elbeszélünk egymás mellett, nem értjük mit akar mondani a másik, mert így kényelmesebb! Ez mind egy dolog, a kérdés nem az, hogy hol húzod meg a határokat, hanem az, hogy miért érzi bárki magát felhatalmazva arra, hogy meghúzza a határokat?! A határokat mindig a hatalmi pozícióban levők húzzák meg! Ezt nem ártana nem szem elől téveszteni! Igen, ez a lényegi mondanivalója ennek a kommentnek! Visszatérve arra, hogy mennyire szeretsz ilyen túlzásokkal operálni, arra jó példa a kommentem elején idézett mondat, ami kétségtelenül jól hangzik, de szerencsére nem ez a helyzet! Nem kell még csak Nat.Geo. műsorokat nézni, elég ha beírod a keresőbe a "szarvas" és "rudli" szavakat! Ezeket a videókat emberek vették fel itt, Magyarországon, és nem állatkertben.
ANIMEWÖRK
ANIMEWÖRK 13 napja
Ha ezek a képregények tetszetek akkor a figyelmedbe ajánlom az "Image comic"-által kiadott Tyrannosaurus Rex-et. :)
Gábor Oravecz
Gábor Oravecz 13 napja
Az Oroszlánkirály című rajzfilmben miért hajolnak meg azok az állatok akiket mindenképpen meg esznek az oroszlánok!?
László Tóth
László Tóth 15 napja
Wooow!!! Ember, ezzel rendesen feldobtad a hétvégémet! Anno még 2016-ban találtam rá Delgado munkásságára - nemcsak az Age of Reptile-ra - így ezek a képek nekem emlékek is egyben. Köszönet. A végén egy pár mondat erejéig megemlíthetted volna a régen itthon is kapható "A dinoszaurusz tündöklése és bukása" című kétrészes képregényt. Sokunk számára kedves gyerekkori emlék az is.
Balázs Reznyák
Balázs Reznyák 20 napja
1:58 Azért nem mondanám. Én gyakorta látok szarvasokat akár 50 egyedet számláló csordákban, vaddisznócsaládokat vagy százával madarakat. Csak jó helyre kell menni, nem az V. kerületbe! Nézz ki az erdőbe, mezőre, vízpartra!
Márton Jánosa
Márton Jánosa 20 napja
Amikor mondtad, hogy beleképzelnéd az embert a ebbe a vad környezetbe rögtön eszembe jutott Genndy Tartakovsky Primalje. :)
xyzdgthereal
xyzdgthereal 21 napja
Azért tutira veszem, hogy Phil Tippett Prehistoric Beastje is mély benyomást tett Delgadora... hupost.info/chat/np6Ru4KIhMuDmNI/vide
Tibor Kállay
Tibor Kállay 21 napja
Kolosszáliiiis Díínóó feeling! Hát ez nagyon adta,köszönjük!
Hegedűs Tibor
Hegedűs Tibor 21 napja
GRATULÁLOK!!
László Csapláros
László Csapláros 21 napja
Zseniális ez a 2 képregény. Gyerekkoromban, amikor kijött az elveszett világ, megkaptam képregény változatban, és az is nagyon élvezhető volt, egy csomó kimaradt jelenettel ellátva, ami érdekesebbé is tette a jurassic parc második részét. Erről van szó hupost.info/chat/fnOisH-MY5GPgrg/vide
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 22 napja
5:59 Mi pumpál öntudatot egy embrióba, vagy bármilyen élő szervezetbe? Honnan ered az öntudat? Vagy egyszerűen csak mi a tudat forrása? Sokan - köztük biológusok is - gondolkodás nélkül vágják rá a választ, hogy az agy. Pedig... Az agy csak a test és a tudat közötti kommunikációt megvalósító központ. Nem maga a tudat. És nem is annak forrása. De még csak kizárólagos lakhelye sem. Az egész univerzum egyetlen élő szervezet, ami teljes öntudattal rendelkezik maga felett. Öntudattal / éntudattal egy gyermek még nem rendelkezik, vagy csak korlátozott mértékben. Az anyja tudatán nevelkedik. Az anyát érő hatások a gyermekét is érintik. Az ember kb 9 éves korban válik le az anyja tudatáról, és jön rá attól még hogy anya fél bizonyos dolgoktól (pl pókoktól, bogaraktól, csúszómászóktól) neki nem feltétlenül kell félnie ezektől, és nem is félelmetesek. Az agy létfontosságú szerv, mely nélkül nem élhetnénk. De a többi szerv is létfontosságú, melyek nélkül szintén nem élhetnénk. Mekkora tudattal / tudatossággal kell rendelkeznie egy embriónak az élet küszöbén, hogy belőle egy életképes egyed fejlődhessen. Minden szövet, minden sejt összehangolt munkája szükséges ahhoz, hogy egy organikus egész részeként egymással együttműködve megfelelő helyen és időben kialakuljanak a szervek és szervrendszerek. Ideértve természetesen az agyat is. A Föld 'legfejlettebb' létformája jelenleg szemmel láthatóan az ember. De ami azt illeti eléggé önteltnek kell lenni ahhoz, hogy a tudatosság fokmérőjét abban állapítjuk meg, az adott élőlénynek van e feje, s mekkora az agya a testéhez képest. Persze ez nagyban megkönnyíti a táplálkozás morális kérdésére adható választ. Van-e jogom elvenni egy másik élőlény életét. És vajon képes lehetek e rá egyáltalán. Elvenni azt, ami Ő maga. Van testem. A testem az enyém. Én nem a testem vagyok. Az vagyok, akié a test. Én a lélek vagyok, mint ahogy minden élőlény is. A Homo sapiens terhességi periódusának 9 hónapja alatt a magzat leutánozza az összes földi élőlény több milliárd éves fejlődését. Kezdve a sort egészen az egysejtűektől. MINDEN élőlény egyben érző lény is. És mivel vannak! érzései, így tudata is van. Igen, a növények is élőlények. A növényeknek is van tudata. Életben tudnak maradni. Tudnak fotoszintetizálni. Apropó, tud valaki fotoszintetizálni? A növények bizonyos tekintetben többet tudnak mint mi. Képesek a változó külső és belső körülményekhez alkalmazkodni. Ingerekre reagálnak. Ha kártevő pusztítja őket, idővel megtanulhatnak védekezni ellene. Ha tudnak ellene védekezni, nem csak a megtámadott fa kezd el termelni ellenanyagot, hanem az összes többi is a területen. Kommunikálnak, növekednek, szaporodnak, a megszerzett tudást továbbörökítik. A növények magja minden szükséges anyagot és információt tartalmaz ahhoz, hogy belőle egy teljesértékű új példány fejlődhessen. Minden dolog a végtelen tudatosság egy megnyilvánulási formája. A csillagok, a -bolygók- égitestek és az ember is.
Tamás Fülöp
Tamás Fülöp 22 napja
bocsi, nem hallottam. hol van a szorny?
Marci Nagy
Marci Nagy 22 napja
Az animációt ti csináltátok, vagy létezik ebből hivatalos motion-comic?
Marci Nagy
Marci Nagy 22 napja
@RetroShock! köszönöm!
Máté Milibák
Máté Milibák 22 napja
Az első 3 évad ezen a linken elérhető. www.zipcomic.com/search?kwd=Age+of+Reptiles%3A
Rial Dhoul
Rial Dhoul 22 napja
Szerbusz Kenny! Remek videó lett!😁 Kérdésem az lenne hogy a Prinal című sorozatból nem készítesz egy videót?
Laci Maci
Laci Maci 23 napja
De valóban ott van a szörny?
Primevalboy6
Primevalboy6 23 napja
Jómagam kb. 10 éve ismerem az Age of Reptiles kepregényt és ezek után felmerül bennem a kérdés kedves Kenny, hogy te miként viszonyulsz a Walkig with trilógiához, a Prehistoric Park c. eposzi szériához és a Primeval c. örökérvényű kultusz sci-fi sorozathoz? Remélem mihamarabb azokról is megemlékezel.
Zoltan Vamosi
Zoltan Vamosi 23 napja
Ha valakinek tetszik akkor itt az Age of Reptiles rész alatti zene hupost.info/chat/kKqfmoCOiMhlo5M/vide
king RV
king RV 23 napja
Ez az outro biztos fenn van torrenten
Netsmile
Netsmile 23 napja
Hatalmas pacsi az animációkért, el sem hiszem mennyi munkád van egy pár másodpercnyi videóban...
Szabolcs Jakab
Szabolcs Jakab 23 napja
Na igen ez hiányzott már nagyon régóta nékem :D ,, Ott a szörny '' .. de ahogy el lett mesélve ez a tojásba fejlődő rész ... egyszerűen ... fenomenális . Pedig semmi akció vagy hasonló, csak ...csak... Pfuuu már már azon izgultam mikor tök ki a kicsi lény QwQ
játék vs játékosok
játék vs játékosok 23 napja
"OTT A SZÖRNY" XD. Na jó. Hova tettem a jurassic park kazettát.
MrPyroMaster
MrPyroMaster 23 napja
Zseniális lett! Köszönjük!
inkorpores menxano
inkorpores menxano 23 napja
hat.. ez nagyon tetszett :)
Krump M. Lee
Krump M. Lee 23 napja
Szeretem a dínók
Krump M. Lee
Krump M. Lee 20 napja
@László Csapláros ét
László Csapláros
László Csapláros 20 napja
@Krump M. Lee őt
Krump M. Lee
Krump M. Lee 21 napja
@László Csapláros et
László Csapláros
László Csapláros 21 napja
at!
András Dancs
András Dancs 23 napja
Hogy voltál képes elspoilerezni, hogy kikel a tojásból? :D
Botond Palotás
Botond Palotás 23 napja
Ha minden szörny így születik kéne valami még ennél is dúrvább kifejezés.
Kata Bea
Kata Bea 23 napja
Kenny, nem is mondtad, hogy Pesten az A roomnak is te narráltad a bemutató videóját. Márcsak ezért is megérte elmenni oda!
Milan Kunos
Milan Kunos 24 napja
Ezt nevezhetjük a sci-fi rejtett sarkainak?
TheLuminousCleric
TheLuminousCleric 24 napja
Kötelező "Ott a szörny!" Nem csalódtam. :)
Malkavian Madhatter
Malkavian Madhatter 24 napja
Én annak örülnék ha végre elterjedne a popkultúrában is a tudományosan hiteles tollas dinoszaurusz ábrázolás. A legújabb felfedezések alapján már a Triász időszak óta olyan általános volt a dinoszauruszok minden rendszertani csoportjában a tollazat mint az emlősöknél a szőrzet ( és nem csak a Theropodáknál mint ahogy azt 10-20 éve gondoltuk ) Ez persze nem jelenti azt, hogy minden dinoszaurusz egy tollkupac volt ahogy az emlősök sem mind szőrpárnák, de egyedül a Sauropodáknál nincs még bizonyíték arra, hogy lett volna rajtuk valamennyi tollazat ( ami persze ennek ellenére nincs kizárva ) Sokan azt mondják, hogy a tollas dinoszaurusz kevésbé ijesztő, ( bár ha egy medve üldözne nem az számítana neked, hogy annak van e szőre vagy sem ) de szerintem ezen felfedezések csak sokkal érdekesebbé tették a mezozoikumról alkotott képet és szembesített azzal, hogy még a rendelkezésünkre álló leletek alapján is mennyire nem tudunk még semmit ezen ősi élőlények nagy részének valódi külleméről.
Áron Sós
Áron Sós 8 napja
T-rexnél már bebizonyították, hogy a toll csak a bébi állatoknál volt megtalálható, utána elhagyták. Nem zárható ki, hogy a többi állatnál is valami ilyen történhetett. Kivéve azoknál, ahol a toll megmaradt a későbbiekben.
Lion Zion
Lion Zion 24 napja
Sosem nőttem ki a dínós korszakomat. Az embriós rész alatt a torkomban dobogott a szívem és egy kisebb exisztenciális válságot is átéltem, egyszóval zseniális volt!
Bonifac Vitalis
Bonifac Vitalis 24 napja
Jó volt ez az "Ott a szörny!" buildup😄
Music4 Gamers
Music4 Gamers 24 napja
3:40 gyászbogárlárva xd
Kristóf Feigl
Kristóf Feigl 24 napja
Áhhh a két kedvenc dolgom egybe gyúrva, Retroshock és a dinók😍 Az Age of Reptilest már meg is vettem😁 köszönöm hogy elhoztad az életembe ♥️
Alkator
Alkator 24 napja
Ajánlom Tartakowsky Primal c. új rajzfilmjét. nagyon hasonlít erre a stílusra :)
Dóra Dávid
Dóra Dávid 24 napja
Köszi!
István Grézál
István Grézál 24 napja
Ez zseniális komolyan mondom!
kovacs sandor
kovacs sandor 24 napja
Rahaaaaan!
Éliás Péter
Éliás Péter 24 napja
Heló Keny! Ismered az 1999-es utazás a föld középpontja felé filmet? Nemrég néztem és gondoltam rád, mert ott is van Ott a szörny! És viszik a nőt is!
Gábriel Schilling
Gábriel Schilling 24 napja
Bár nem képregény számomra a gyerekoromnak egy meghatározó könyve "Élet az ember előtt" Zdenek Burian-tól. Na rá mondják, hogy egy utánozhatatlan zseni. Megtudta ragadni azt amit sohasem láthatott . Aki nem ismerné berakok egy linket munkáiról: www.flickr.com/search/?text=zdenek%20burian&fbclid=IwAR06POw_Ng57b0tg1Wj2r32Vhxvo2aZwelvyzhnXGhQy4H8rD6sX79iiQ60 A másik nagyon tehetséges művész James Gurney akinek a "Dinótópia" könyve brutálisan gyönyörű. Hasonló kép zseniális. Itt egy link az egyik művéről készült HUpost videóról:hupost.info/chat/bJhksnGDj7h8aLw/vide
Crazy Gecco
Crazy Gecco 24 napja
Ez megint baszó lett!
Lajos Nagy
Lajos Nagy 24 napja
Az egyik legjobb, legsodróbb videó. A téma értő bemutatása, kitűnő dramaturgiával folyamatosan fogva tartja a nézőt. És persze az ott-szörny-érzés, ami hátborzongatóan sikeredett. A legjobb vagy!
Zsolt Győrfi
Zsolt Győrfi 24 napja
Ez igen! Minden videóddal belöksz egy cunami közepébe, hogy kirángass a végső gondolataiddal a káoszból, amiben vagyok. Ha ennek van értelme 😄 Anyway, Dinotópia könyvet ismeri valaki?
Serixy85
Serixy85 24 napja
Mint mindig: EEEEEEPIIIIIIIC!!!!!
Csikász
Csikász 24 napja
Ha az alvás a meny te vagy a kisértés.
Tamás Velkey
Tamás Velkey 24 napja
Össze kéne álnod radiccsal egy közös performanszra ahol te írod a szöveget, radics a zenei alapot 😁😁💀💀😁😁
Mistery BOII
Mistery BOII 24 napja
Nekem nagyon vad érzéseim vannak a kihalt állatokkal szemben. Be fogok szerezni ebből a cuccból.
durk12343
durk12343 24 napja
Gyerekkoromba egy ilyenért öltek volna!
sajt 11
sajt 11 24 napja
Ez a zene jó nagyon
K a b ó c a
K a b ó c a 24 napja
Ismét egy profi és stílusos bemutató! Köszönjük Kenny! 💚
Péter Vágvölgyi
Péter Vágvölgyi 24 napja
Nos, ugye te a régi idők elfeledett gyöngyszemeit vagy ,,szörnyeit" szereted bemutatni. Továbbá többnyire az olyan alkotásokat amik nem kapnak sok reflektor fényt. Na én most ezt a 2-t összemosva ajánlanék neked egy alkotást: Forró szél Továbbá 3 dolgot meleg szívvel szeretnék leszögeznék: -Hetente csak 1 részt nézz meg és lehetőleg egy olyan rokonod vagy barátod, társaságában, aki meg is élte azokat az időket! (Ha a Forest Gump-ról tudtál beszélni 10 percet, és írni egy verset, erről is fogsz tudni) -Ez egy 10 részes részenként 50-60 perces sorozat, valahonnan Jugoszlávia szívéből, valamikor a szocializmus fénykorában.(A youtub-ról felét letörölték, de ami nincs itt, az ott van videa-n, vagy az indavideo-n) -Ha a karakterek, a világ és a párbeszédek sem nyerik meg a tetszésed, VÁRD KI A VÉGÉT!!! Nem marad olyan, mint amilyennek kezdődött, hidd el! Az utolsó rész a BEST, de csak akkor, ha megnézted az előző 9-et.(Bár szerintem nem csak ezért, de EZÉRT legfőképp érdemes végignézni)
Bence Lukács
Bence Lukács 24 napja
Nekem is a primal jutott eszembe az első képregényről. Köszi ezért a videóért is!
Atyika
Atyika 24 napja
1:30 zseniális
Zoltán Pósfai
Zoltán Pósfai 24 napja
"Age of Reptiles": Gondolom a magyar fordítás akadozik. Majd csak elkészül az is valamikor.
Imre Simon
Imre Simon 24 napja
Vagy : SOKÀ ÉLJEN A KIRÁLY 👑🦖❤️
FiveLife
FiveLife 24 napja
Hidegrázós volt látni a képernyőn elmászó állatkákat, ellentétben sokakkal, nálam jó értelemben. (Én is) imádom az ízeltlábúakat, békákat, minden csúszó-mászót, és itt remekül kiegészítették a dínós témát.
Krisztián Muzsek
Krisztián Muzsek 24 napja
Ez volt a világtörténelem legepikusabb és legnagyobb *"Ott a szörny!"* kijelentése! :D
Edgárd Palotai
Edgárd Palotai 19 napja
Lol
White Wolf
White Wolf 24 napja
Bírom a Primal-t és a dinokat is úgyhogy ezekre az alkotásokra mindenképp rákeresek.
I_LOVE_CHOCOLATE [HUNMADEVIDEO]
I_LOVE_CHOCOLATE [HUNMADEVIDEO] 24 napja
Ez egy gyönyörű dínó rock opera mesterien megkomponálva
Bálint Katona
Bálint Katona 24 napja
I like this ༼ つ ◕_◕ ༽つ
Ádám Papp
Ádám Papp 24 napja
Király lett a videó! 😊 Megemlítetted a PRIMAL sorozatot Arrol tervezel valami véleményét vagy kritikát netán?
Gyenei Ákos
Gyenei Ákos 24 napja
ARK: Survival Evolved
Máté Fonó
Máté Fonó 24 napja
FÚ Keny! Ha lány lennél már rég felvettük volna a CSOK-ot. Kétszer :D
László Kátai
László Kátai 24 napja
Nna, meglett a biosz szigorlat?
nyadpics
nyadpics 24 napja
OTT A SZÖRNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444
Krisztián Rózsa
Krisztián Rózsa 24 napja
Én, és kisfiam is hatalmas dinó fanok vagyunk. Nagyon szivesen lapozgatnám fizikai formájában az age of reptile-t. Tud valaki linket ahonnan megrendelhetném?
Rongyos Gárdista
Rongyos Gárdista 24 napja
Emlékszem, volt nekem is egy hasonló Dinoszauruszos képregényem amit nagyon imádtam. Abban is kisebb történeteket meséltek és narráció is volt hozzá. Ez A Dinoszaurusz tündöklése c. minisorozat volt!
Sárkány lovag
Sárkány lovag 24 napja
A következő videó szólhatna Dead sound nevű youtuber videóiról, mert ő eléggé érdekes fekete/fehér animációs sorozatokat csinál. Meglehet, hogy neked is tetszeni fog.
Kozmonauta 05
Kozmonauta 05 24 napja
Elfogott a késztetés hogy előtúrjam a padlásról a *műanyagdínós dobozt*
Kovács Károly
Kovács Károly 24 napja
Az Age of Reptiles úgy vettem észre, hogy megmaradt legalább is a képregényrajzolók emlékezetében. Mondjuk a 2015-ös Godzilla in Hell is ebből merít inspirációt mind a vizuális történetmesélés és a rajzstílus tekintetében.
Zoé Borhegyi
Zoé Borhegyi 24 napja
Legyen még képregény bemutató!
Zoé Borhegyi
Zoé Borhegyi 24 napja
Úgyis eszembe jutott hogy milyen lenne a Retroshock, csak képregényekkel.
Márton Mészáros
Márton Mészáros 24 napja
Le a kalappal, sikerült egy embrió kifejlődését egy tojásban akciójeleneteket megszégyenítően epic módon narrálni
BordakPapja
BordakPapja 20 napja
Egy csirkével tuti nem lett volna ennyire epikus :D
Roland Tóth Dogtraining
Roland Tóth Dogtraining 24 napja
😊🙏🙏👌👌 Most megint vehetek képregényeket!🤣🙏
Lidérc Eddacsán
Lidérc Eddacsán 24 napja
Huh! MEgboldogult ifjúságomból rémlik valami hasonló brutális dínós képregény. Nu lehet holnap megpróbálom fölkutatni. Azokból a szép 90-es évekből a tonnányi könyv meg gumi dinók megmaradtak de a képregények valahogy kikoptak az évtizedek folyamán.
Calus Roku
Calus Roku 24 napja
ott volt a hernyó én azt mondom legyen ezentúl a neve özséb a szörös tántorgó
Márk Prihóczki
Márk Prihóczki 24 napja
@Music4 Gamers tudom hogy amúgy gyászbogárlárva, de a lisztkukac is gyakori neve, "beceneve" vagy nem tudom, de pl ha állatkereskedésben lisztkukacnak mondodbtudják miröl veszélsz, itt Nyíregyen van ilyenbkereskedés ahol eleve lisztkukacnak van írva
Music4 Gamers
Music4 Gamers 24 napja
@Márk Prihóczki gyászbogárlárva*
Márk Prihóczki
Márk Prihóczki 24 napja
@varga péter ☹
varga péter
varga péter 24 napja
@Márk Prihóczki a menő emberek a hernyót is látták
Márk Prihóczki
Márk Prihóczki 24 napja
A lisztkukacra gondolsz?
Dénes Vámosi
Dénes Vámosi 24 napja
Az ott a szörny dal 4 perces változatát is kérjük bass boosted formában!
Miklós Elekes
Miklós Elekes 17 napja
Az vicc, hogy te erre még bass boostot tennél? Krumplin hallgatod talán?
NotBad Viking
NotBad Viking 18 napja
Kérjük bizony de addig is: hupost.info/chat/rHqcqYypgNGOe9I/vide
hendler Exel
hendler Exel 22 napja
Amen
László Kaszás
László Kaszás 24 napja
Primal nekem is újraélesztette a gyerekkori dinó mániát
Longisquama
Longisquama 24 napja
a vége eléggé pörgős
I_hate_you_tube_rewind_2019_and_I_dont_like_sand
I_hate_you_tube_rewind_2019_and_I_dont_like_sand 24 napja
7:32 OTT A SZÖRNY!!! wáó micsoda, dramaturgiailag szörnyen jól felépített outro! Köszönöm.
Máté D
Máté D 24 napja
5perce tekergetem vissza és gurulok a nevetéstől 😂
László Kaszás
László Kaszás 24 napja
1:59 na azért télen 1-2 varjút csak lehet látni (Debrecenben legalábis)
Zoltán Gévay
Zoltán Gévay 24 napja
Ottan van ám! Ha nagyobb lesz akkor pedig nem tehet mást, mint bijógólijaji kényszergenetikai fáziseltolásának engedelmeskedve, megkeresi és VISZI A NŐŐT!!! ;)
Ariel Luxen
Ariel Luxen 24 napja
Ott a dínó! 😁 Amúgy nekem is megvolt a dínó őrült korszakom gyerekkoromban. Kiskoromban volt egy könyvem a dínókról, és annak ellenére, hogy gyerekeknek szólt, nem volt gagyi, hanem érdekes volt, és informatív. Órákra le tudott kötni. ☺️ Kár, hogy már nincs meg. ☺️ Múltkor pedig vettem egy kalandregényt, Intelligens Dinoszaurusz Teória. Még nem olvastam el sokat belőle, de már érdekesnek tűnik. 😁
Ariel Luxen
Ariel Luxen 21 napja
@Márton Füst Köszi! Utánuk fogok nézni! :) Nekem amúgy az új filmek csak azért nem tetszenek annyira, mert valahogy kiveszett belőlük a régi hangulat. Legalábbis szerintem. :) Amúgy bennem is megmaradt kicsit a dínómánia gyerekkoromból. :D Épp a múltkor néztem egy külföldi videót arról, hogy egyre több ma már a bizonyíték arra, hogy a dinoszauruszok többsége tollas volt, és inkább madárszerűek lehettek, mint hüllőszerűek. Legalábbis egy részük. :) Szeretem az ilyen videókat, mert rekonstruálják bennük a dínók "valódi" kinézetét, a hangjukat, a mozgásukat. :)
Márton Füst
Márton Füst 21 napja
@Ariel Luxen Nekem tetszenek az új részek is. Túlságosan nagy jurassic fan vagyok ahhoz. Nálam is megvolt az a bizonyos dínós korszak gyerekként, de egy kicsi megmaradt belőle :D Viszont ha szeretsz olvasni akkor a Jurassic Park könyveket tudom ajánlani mert teljesen más az élménye és a hangulata mint a filmeknek és még máshogy is érnek véget. :)
Ariel Luxen
Ariel Luxen 21 napja
@Márton Füst Szívesen! :D Múltkor megnéztem a Jurassic Park filmeket (kivéve az utolsó kettőt, mert nekem azok nem igen tetszenek :S ) és annyira megjött a kedvem a dínózáshoz, és rátaláltam erre a könyvre :D
Márton Füst
Márton Füst 21 napja
Köszi az ajánlást, ez egy instant vétel lesz! :D
Balasa Bence
Balasa Bence 22 napja
@Ariel Luxen Múltkor pedig vettem egy kalandregényt, Intelligens Dinoszaurusz Teória." Ez csigázott fel
Dávid Langó
Dávid Langó 24 napja
THE ORIGAL
THE ORIGAL 24 napja
Kár, hogy rövid😕😕
Péter Dr. Horváth
Péter Dr. Horváth 24 napja
Gratulálok. Ugye biológus vagy?
hendler Exel
hendler Exel 22 napja
Sztem meg Felolvasta a tojásos résznél amit a képregény írt...
Péter Dr. Horváth
Péter Dr. Horváth 23 napja
@Iharosi Péter Nem..biztos hogy nem.Szrrintem a Debreceni Egyetemen vegezhetett es molekulsris biologus lehet.
Iharosi Péter
Iharosi Péter 23 napja
(Én irodalomtanárra tippelek.)
Martin123 Z
Martin123 Z 24 napja
Otta szörny
Bence Klazsik
Bence Klazsik 24 napja
Ott a szörny!!!!!
Bence Klazsik
Bence Klazsik 24 napja
Hello!
KING KONG VS. GODZILLA | RetroShock! 71
13:35
RetroShock!
Megtekintés 47 E
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
Megtekintés 18 M
Veri az S21-et is? | Xiaomi Mi 11 teszt
8:48
Végre megvettem ! ! !
5:50
Becsületesnepper
Megtekintés 117 E
Children of Distance - Te vagy a tűz (Official Music Video)
3:43
JURASSIC WORLD 2 - BUKOTT BIRODALOM / ELEMZÉS
13:15
Mit üzen Forrest Gump?
10:37
RetroShock!
Megtekintés 96 E
JOKER | Könnyek a Szemétben
10:03
RetroShock!
Megtekintés 153 E
A HÚSEVŐ FÉNY |1964| RetroShock! 62
12:08
RetroShock!
Megtekintés 161 E
MANDALORIAN | A STAR WARS ÚJ KORSZAKA
24:15
RetroShock!
Megtekintés 98 E
A Repülő Szotyadék 1957| RetroShock! 15
10:32
RetroShock!
Megtekintés 169 E
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
Megtekintés 18 M
Veri az S21-et is? | Xiaomi Mi 11 teszt
8:48
Végre megvettem ! ! !
5:50
Becsületesnepper
Megtekintés 117 E
Children of Distance - Te vagy a tűz (Official Music Video)
3:43
20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION
49:23
Sidemen
Megtekintés 12 M
Disney's Cruella | Official Trailer
1:33
Walt Disney Studios
Megtekintés 10 M
Cheering for BAD THINGS to Happen *To All The Boys 3*
22:11
Dylan Is In Trouble
Megtekintés 719 E
COMING 2 AMERICA Trailer 2 (2021)
2:49
FilmSelect Trailer
Megtekintés 7 M
Hadházi László | Szülinapi poénválogatás
14:20
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 317 E
Mr. and Mrs. Literal | Cyanide & Happiness Comic Classics
0:26
ExplosmEntertainment
Megtekintés 194 E