Star Wars 9 | Csalódtunk a Skywalker Korában | Filmkritika

  Megtekintés 282,060

RetroShock!

Évvel

A kör bezárul. A katasztrófaturizmus utolsó állomása.
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Star Wars kritika
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.
#starwars #retroshock #kritika #porgatórium #sw

Megjegyzés
Imre Csollár
Imre Csollár 7 napja
Hát Kenny nem csak 10000 klón volt ott hanem 35 ezer ember mindegyik csillagrombolón.
Csanád Nemes
Csanád Nemes 26 napja
Én azt nem értem Hogy kinek tetszet a sorozat onantol hogy Disney egy mesét csinált belőle
von Lamberth Robert
von Lamberth Robert Hónapja
Ecsém! Csak most láttam minden szavában és pontjában mélyigaz kritikádat, de, mintha csak a magam inside-monológját idéznéd! Bravo! Bravo!! Bravo!!!
Dàniel Molnàr
Dàniel Molnàr Hónapja
Hát tesó minden elismerésem én star wars fan vagyok de akármennyire vagyok elfogult vagy nem egyszerűen nem tudom szeretni ezt a 3 részes szutykot es az a durva hogy minden és tényleg minden az egsesz világ mindensége a rendelkezesukre áll hogy jo filmeket csináljanak és mégsem sikerult nekik ezt akarom megfejteni hogy hogy a dr rey be sikerul ez nekik. Jo a vidi, koszi a boldog perceket 😀
Xrazados
Xrazados Hónapja
Én csak sidius miatt ültem be és végig neki szurkoltam! Imádtam de a halála eszméletlenül gagyi volt és kB ugyan az mint winduval..h nem tanult belőle ha ő a legeslegesleges legerosebb
péter Nagy
péter Nagy Hónapja
Gyakorlatilag én is pont ezeket a hibákat észleltem. Ez egy szörnyűséges fos. Jah amúgy a Mandalorian is egy fos. A mai videójátékokban jobb a forgatókönyv.
Boglárka Fábián
Boglárka Fábián Hónapja
Rey miatt szegény Joda forog a sírjában 😂
Läszló Gábor Kozma
Läszló Gábor Kozma Hónapja
Ennyire futotta, egy nagy látványos majdnem... se.
Soma Szűcs
Soma Szűcs Hónapja
One thing that was good in this trilogy was Kylo Ren change my mind
D. S.
D. S. Hónapja
@Éliás Péter Ren could have been so much more than this. His character development is nonsense. In the end of the seventh film I felt he is going nowhere. De tényleg :)
Éliás Péter
Éliás Péter Hónapja
Well the only positive thing from this trilogy for me is the design of the bomber from TLJ - as useless as it is - it's at least a new spaceship design. De tényleg.
Donát Járinka
Donát Járinka Hónapja
Szerintem Lucasnak nem szabadott volna odadnia a Disneynek a Star Wars-ot, mert csak el cseszte az egészet ahogy van. De a videó valami atom jó😂
M Balazs
M Balazs Hónapja
20:09 nem nem a fekete menő sin :D ez a fil a leg barnább szégyenfolt :D és imádom a kritikád minden mással egyetértek :D
M Balazs
M Balazs Hónapja
1:13 adj neki a 9 volt a legroszab dolog amit történt az SW világgal :D
Syndic Mitth'raw'nuruodo
Syndic Mitth'raw'nuruodo Hónapja
Szia! Következő gondolatmenetem inkább a legendákra vonatkozik, és a Vader önfeláldozásáról szóló dialógodra szeretnék reagálni. Na már most Vader Palpatine "megölésével" a Birodalmat, ami valljuk be eléggé sötét alapokon állt, elindította a mérséklődés irányába. A birodalom legendákban számomra már Thrawn idejében is egy jobb alternatíva mint az Új Köztársaság. Szóval szerintem Vader önfeláldozása nem azért volt fontos, mert megölte Palpatinet hanem mert megölte a kegyetlen Birodalom kegyetlen vezetőjét, ezzel megadva a Birodalomnak a lehetőséget a változásra. Ezen gondolatmenet nem kívánja védeni a bemutatott filmet, inkább a legendák beli Dark Empire képregényeket szándékozza pártfogolni.
Mr. Bearserker
Mr. Bearserker 2 hónapja
SZABÓ SIDOUS XD
Dénes Sütő
Dénes Sütő 2 hónapja
Én most néztem egy év után újra a videót és eszembe jutott a többi film sorozat és arra jutottam, hogy nincs semmi értelme ennek az egésznek nincs jól felépítve nincs benne logika és semmi értelem
Tucsi36
Tucsi36 2 hónapja
Összegeszve az egész trilógia egy rakás szar... Ne is tudom én az egyik részből azt láttam mikor a lovasok vagy mik rohangálnak a csillagrombolón. Ok akkor ezt nem nézzük meg. Akkor egyszer eljutottam odáig mikor hiperszökkentek vagy mi a rákot. Ok akkor itt elég ctrl+w viszlát. Ennyit az új trilógiáról. Egy összegányolt mocskos szardarab telis tele indokolatlan értelmetlen cselekedetekkel és teljesen abszurd eseményekkel. Ez a 3 rész kb. a "mutassuk meg hogy nekünk nagyobb a fa...unk mint az előző részeknek" meg kb. vasember és társai szinten vannak. Gyakorlatilag a történet egyhelyben topog és ugyan az a vége mint az eleje.
És POKOL És MENNY
És POKOL És MENNY 2 hónapja
Csá megnézem inkább az ultron korát.
zozokaa
zozokaa 2 hónapja
mondjuk ezt vicces azután megnézni hogy a mandaloriant meg az égig magasztaltad és ugyan ilyen fos logikai hibák vannak benne
Ckjc100
Ckjc100 Hónapja
@Éliás Péter Bár nekem tetszett, de tény, hogy egy sorozat sokkal könnyebben figyelmen kívül hagyható amennyiben nem tetszett, mint egy teljes filmtrilógia, ami az arcodba van nyomva.
Éliás Péter
Éliás Péter Hónapja
Nekem a Mandalorian sem igen jött be, DE az legalább csak egy sorozat így már eleve nem tud nagy kárt tenni.
Ckjc100
Ckjc100 2 hónapja
@zozokaa Hát nem tudom, szerintem elég jó lett. Kellet már egy ilyen vérfrissítés a Star warsnak, az új filmektől függetlenül. Véleményem szerint a sorozat kimagasló minőséget képvisel a maga univerzumában, és most, hogy a sokak számára zavaró "Már megint valami cuki állatka a Disney-től" aspektusa el fog tűnni a 3. évadra, azzal talán a kételkedőknek is bizonyíthatja, hogy cukiság nélkül is tud érdekes lenni a fanok számára.
zozokaa
zozokaa 2 hónapja
@Ckjc100 alairom hogy sokszor szórakoztató és simán nézhető (végig néztem én is egyébként) csak az a baj hogy annyira fel hypolták és ahhoz sajnos nem ér fel. Az a gond hogy mindenki az utolsó filmekhez hasonlítja hogy "attól jobb", de nyilván ha szarhoz hasonlítunk valamit attól bármi jobb.
Ckjc100
Ckjc100 2 hónapja
@zozokaa Az első évadban tényleg voltak fillerek, de a 2. évadban szerintem csak 1 volt, ami javulás. De ezért jó a sorozat mint formátum. Egy filmnél 2-3 órába bele kell sűríteni a sztorit, míg egy sorozat lehet szellősebb. Mondjuk azon vitatkozni, hogy az új trilógia vagy a Mandalorian lett-e jobb, véleményem szerint felesleges. Messze nem hibátlan a Mando, de még így is mérföldekkel élvezhetőbb, mint az új filmek. A legnagyobb hibája azonban a tudat, hogy ez a Star wars világában eddig egyedülálló sorozat milyen korszakba fog belefutni...
Norbert Bangó
Norbert Bangó 2 hónapja
Számomra az a felfoghatatlan, hogy akármilyen jöttment játékba normálisabb sztorikat írnak akár kis stúdiók is, de nagyköltségvetésű trilógával, aminek nagy rajongóbázisa van, volna miből meríteni értelmesen, olyat hoznak ki, hogy még direkt se lehetne rosszabbat. A legrosszabb az, hogy valóban látszik ezen a részen, hogy próbálták a hányást feltakarítani, amit az előző rész hagyott, de nagyon nem sikerült egyáltalán. Szerintem az lett volna még egy elfogadható irány, ha Rey és Kylo helyet cserélnek, Kylo megtér, Rey bekattan, és Rey lett volna a végén a főellenség. Meglepő lett volna, erre lehetett volna kanyarítani a Palpatine szálat (ha már visszarángatták kínjukban). Mivel állítólag a Skywalker sagát akarták lezárni, elég hülyén vette ki magát, hogy a végső csatakor Bent egyszerűen Palpi ellöki azt szevasz, ők meg lerendezték családon belül. Bennek, mint az utolsó Skywalker, neki kellett volna legyőzni Reyt (és Palpit), mint végső tanulságként hogy a Skywalkereket nem lehet betörni soha. Így nem a Skywalker saga ez a 9 rész hanem Palpatine saga inkább. Örüljünk hogy vége van ennek a rémálomnak, ebből még Freddy Krueger is csatakosan kelne fel zihálva rettegve. De főleg nem kellett volna Palpit így visszahozni csak maximum valami szellem formájában, mert ezzel tényleg Anakin akcióját rúgták szájba sz.ros bakanccsal.
Gergő Bodnár
Gergő Bodnár 2 hónapja
Zseniális munka..minden percét végig röhögtem..mármint a videónak :DD
Levente Sándor Csurgó
Levente Sándor Csurgó 2 hónapja
De melyik a jobb a 8 vagy a 9? Vagy melyik a rosszabb?
Éliás Péter
Éliás Péter Hónapja
A 7. Egyértelmű. Ha az nem szar ezek meg sem születnek.
Marcell Horvát
Marcell Horvát 2 hónapja
Egyik sem
Barnabas Szakall
Barnabas Szakall 3 hónapja
A vérében van mint terence hillnek a bűnözés
Éliás Péter
Éliás Péter Hónapja
A te hangod mélyebb.
Bálint Balatincz
Bálint Balatincz 3 hónapja
Darth Maul visszahozás jó dolog volt mert a karaktert elmélyítették egy kicsit (clone wars és rebels). Azon kívül mindennel egyet értek.
Melinda Faix
Melinda Faix 3 hónapja
Komoj vagy
Ádám Szabó
Ádám Szabó 3 hónapja
Nos, ha a videó úgyis megemlíti az alap trilógia főgonoszainak vissza hozását, akkor már ide sorolhatjuk Boba Fettet is.
Tamás F
Tamás F 4 hónapja
lehet hogy apró nyelvbotlás, de Rey Palpatin unokája a film szerint, nem a lánya.
Marcell Horvát
Marcell Horvát 2 hónapja
Tényleg?
kismikola
kismikola 4 hónapja
Tökre átjön a kritika csak abból, hogy nincs kérdőjel a cím végén.
The voice of the Silent
The voice of the Silent 4 hónapja
"....Wow.... Ezt sikerült megírni egy 9 részes Saga zárásaként? Egy nagy költségvetésű Pac-man-t?!" Sírok XD
Nándor Bartal
Nándor Bartal 4 hónapja
Sok mindenben egyet értek,de Anakin önfeláldozásának az volt a lényege, hogy véget vessenek a sith rendnek abban nem. Az ő önfeláldozásának az volt a lényege, hogy egyensúlyt teremtsen az erőben. Mi az az egyensúly? Amikor a két oldalnak ugyanolyan erős. Palpatine mellet egyértelműen képtelenség lett volna újraéleszteni a jedi rendet, luke egyedül nem tudta volna végleg legyőzni az Uralkodót. Vadert már csak a gépek meg a sötét oldal tartotta életben. Azzal, hogy a jó oldalt választotta lényegében bevégezte a feladatát, hiszen Palpatine nélkül a Birodalom nem tudta biztosítani a hegemóniáját. Úgyhogy ezzel az anakinonos dologgal amit sokan felhoznak nem értek egyet. Azzal,hogy végül megmentette a fiát és segített megölni az uralkodót és elengedte a sötét oldalt valamint elfogadta a szerelme halálát több szempontból is visszaállította az egyensúlyt vagyis a halála nem volt értelmetlen.
Renáta Béres
Renáta Béres 2 hónapja
@Marcell Horvát miért? Vagy csak mi gondoljuk túl? :D
Marcell Horvát
Marcell Horvát 2 hónapja
Ennek semmi értelme.
Renáta Béres
Renáta Béres 2 hónapja
Egyébként igen, én is úgy gondolom, hogy az egyensúly az Erőben az NEM a világos oldal győzelmét jelenti. Szerintem még a filmek is ezt sugallják, például a Szithek bosszújában Yoda maga mondja, hogy lehet félreértik a próféciát. Én hajlok arra, hogy maga Darth Vader is a prófécia része, és Anakinnak át kellett állnia a Sötét oldalra hogy visszaállítsa az egyensúlyt. A Sötét oldal 'el volt nyomva' évszázadokon keresztül, a Szithek csak amolyan háttérbe húzódó árnyakként léteztek. Anakin visszahozta a Sötét oldalt azzal, hogy Vaderré vált, de amikor már a Sötét oldal túlságosan megerősödött, és úgy nézett ki, hogy már nem lesz senki, aki szembeszálljon vele(ha Palpatine megöli vagy áttéríti Luke-ot), Vader szembeszállt az Uralkodóval, és Palpatine bukásával borult minden, amit felépített. Így megint aránylag egyensúlyba került minden.
Bence Pelikán
Bence Pelikán 4 hónapja
Én a Thrawn Trilógiát, a Thrawn keze Duológiát és a Jedi akadémia Trilógiát veszem az igazi folytatásnak ! :)
Rényi Kincső
Rényi Kincső 4 hónapja
Nem húznám a szót, tökéletesen egyetértek minden szavaddal, ez a legszutokabb és legszégyelnivalóbb trillógia a star wars ban.
Attila Kocsis
Attila Kocsis 4 hónapja
Hát igen úgymond igazi utolsó trilógiát akartak volna meg filmesiteni,akkor Timothy Zahntolt a Trawhn trilógiátt filmesitették volna meg.Szerintem az a három könyv az igazi folytatás.De egyrészt Lucas nem ismerte el mint folytatás,s már nem tartozik a kánonhoz sajnos.
Clan Akatsuki
Clan Akatsuki 5 hónapja
Ez nagyon jó volt ezek a vélemények és engemet is meglepett de amúgy amikor annál a résznél voltál hogy palpatine megidézte a flottát az a sound effect az KURVÁRA elkapott és szét röhögtem a fejem🤣☹️
disobey
disobey 5 hónapja
Anakinból azért lett Vader, mert meg akarta tanulni a képességet, amit Dr.Rey a kisujjából szopott ki, hogy így mentse meg Padmét. Ezzel teljesen értelmetlenné tették az előzménytrilógiát és Vader létezését.
disobey
disobey 5 hónapja
Én nem csalódtam, mert az első két rész után tudtam, hogy szar lesz, így nem is vártam, hogy jó legyen.
Krisztian Kalapos
Krisztian Kalapos 5 hónapja
A Jedi visszatérben még látszott ahogy az Endori melósok építik a halálcsillag 2-őt,és mivel Palpatine is oda látogatott tuti találkozott is velük.Mármint a melósokkal. Na most itt már csak ugye megidézi meg kiemeli a ködből azt a sok szép háromszöghalálcsillagot!Pedig ha szólt volna az endori melósoknak hogy "hé nem tudnátok a trónomat bepajszerolni egy ilyen hajóra,oda a piros rohamosztagosok mellé ott van hely mert feszt megszöknek az ellenálláshoz?!" És akkor az öreg püspök a trónján ülve szórhatta volna a villámait mindenre és mindenkire aki támad,miközben a romboló meg szétqrta volna az összes bolygót ami az útjába akad!...és akkor a romboló kormányosa is lelépett volna a felkeléshez mert már kikerülni sem kell semmit!
Komment Elek
Komment Elek 5 hónapja
Fanszőr víz.
Marcell Horvát
Marcell Horvát 2 hónapja
👍
Attila Bartha
Attila Bartha 5 hónapja
Lyézus Isten!!! Hogy tudsz ennyire tű pontos, szarkasztikus, földhözragadt, humoros, komoly és a tököm tudja még mi lenni néhány percben. Nagyon komoly iskola amit bemutatsz! Művészi érzék!!!444!
EduSenPai
EduSenPai 5 hónapja
Számomra a világ leggyávább, és gusztustalanabb star wars filmje ez.. főleg a Chuwis rész. Ülünk bent a moziban faterom, bátyám, és én. Pasi program megilyenek. Amikor azt hittük, hogy Chuwi meghal, láttam ahogy faterom elkezdett könnyezni, mert gyermekkora meghatározó sorozata volt a Star Wars. Ezen nőtt fel, főleg hogy a 3 star warson kívül semmilyen film nem volt VHS-en meg, ami nem valami propagandasztikus orosz film volt. (ja és nyilván a fel olvasó verzió volt😂). Szóval fater el morzsolt pár könnycseppet Chuwi miatt. És pár percre rá, Chuwi él... csak egy dühös "kurva anyádat" hagyta el a száját...
Norbert Braun
Norbert Braun 5 hónapja
A legpozitívabb dolog számomra a SW eme trilógiájáról az, hogy így a fejemben mégsem tűnik akkora szarnak a Trónok harca utolsó 2 évada. 🤷‍♂️😃
Liverius日本の竜
Liverius日本の竜 6 hónapja
És akkor még említésre se kerültek ezek a távharcok, meg a fénykard teleportálás. De persze, biztos ott is ott a koronavírus, meg kell tartani a másfél méter távolságot. :D
Nyrya
Nyrya 6 hónapja
a végén ami szól, melyik feldolgozása a 'william tell - overture' darabnak? lehet én vagyok vak, ez esetben elnézést, de a videóban nem találtam számlistát, és hiába próbáltam megkeresni, csak hasonlókat találtam, de konkrétan ezt a verziót nem :/
Artúr Czirok
Artúr Czirok 6 hónapja
8:18 De palpatin papa még embereket is itézet!
Georgina Áhel
Georgina Áhel 6 hónapja
Igaz
elektrosokkk
elektrosokkk 6 hónapja
Én már az előzmény trilógiában is csalódtam egy kicsit... talán nem is kicsit. Ugyan is pontosan az érdekelt volna a leg jobban, ami az után következett, ahol a Sithek bosszúja véget ért. Az a trilógia kaphatott volna egy negyedik részt.🤣🤣🤣 természetesen azt nem vártam, hogy menjünk el az Új Reményig, de érdekelt volna, hogy miként alakul Vader és Palpatin között a helyzet, miként teremtenek rendet a káoszból, meg esetleg még rá pillanthattunk volna a 2 újszülött gyerekre is...
Éliás Péter
Éliás Péter Hónapja
Talán a Bad Batch egy kicsit rávilágít majd a Birodalom korai napjaira.
Marcell Horvát
Marcell Horvát 2 hónapja
Az előzmény trilógia nekem csak azért tetszett mert remekül bővítette és mutatta meg ezt az univerzumot. De ebben a 3 részben csak annyi pozitívum van, hogy szebben néznek ki a fénykardok. K. Megérte!.....
Renáta Béres
Renáta Béres 2 hónapja
Remélem valami ilyesmit kapunk az Obi-wan sorozattól. Igaz 10 évvel a Szithek bosszúja után fog játszódni, akkor már szerintem régen mrgszilárdult Palpatine hatalma, és Vader is már rég elfeledte a vívódásait. Jobb lett volna ha a sorozat egy kicsit közelebb lenne időben a Szithek bosszújához, akkor még meg lehetett volna mutatni a Birodalom korai éveit is, de én már annak is örülök hogy kapunk egy élőszereplős sorozatot, ami a Szithek bosszúja és Az új remény között játszódik.
Árpád Fazekas
Árpád Fazekas 6 hónapja
Szerintem elkért ez a trilógia egy falkányi, éhesen ágáló, csillagfényben fürösztött, fénykardokkal faragott, habos, csattogós, porgok rágta lófaszt. Ez a kritika túl enyhe és kedves volt hozzá.
Minden ami Marvel és Star Wars
Minden ami Marvel és Star Wars 6 hónapja
Egyetértek xdd
Mihály Kácser
Mihály Kácser 6 hónapja
Sosem voltam még ilyen büszke és elégedett, mint ennek a filmnek végén, amiért eszem ágában se volt a mozi közelébe se menni amíg ezt játszák és amiért remélhetőleg fikarcnyival se támogatom az ilyen ócska rossz filmeknek az elkészültét. Amikor a film annyira el van rontva filmként, hogy nem tudok rá dühös lenni, mert nem tudom komolyan venni 270 millió belefeccölt amerikai dollár ellenére sem. Amikor a két órából az első órában el se jutok addig hogy az előszóban felvázolt alaphelyzet (Palpatine él és bejelenti, hogy létezik, mielőtt tenne bármi mást) logikai baromságai tudatosuljanak bennem, annyira értelmetlen és rossz minden egyes mondat, cselekmény, történés. Amikor még a Retroshock kritika se nagyon tud megnevettetni, mert nem lehet tisztességesen szétoltani azt ami már önmaga paródiájává vált. Akkor tényleg ez a legtöbb ami örömet okoz, hogy a játékidőn és némi elektromosságon túl nem fektettem bele semmit a megnézésébe.
Éliás Péter
Éliás Péter Hónapja
@Minden ami Marvel és Star Wars Terhel is a bűntudat...
Minden ami Marvel és Star Wars
Minden ami Marvel és Star Wars 6 hónapja
Igazad van, szomorú hogy az az ember megnézni ezt a szart is meg gyalázó szutykot, azzal a Disneyt támogatják
XanaX
XanaX 6 hónapja
1000 DARAB HALÁLCSILLAG!
Csongor Brek
Csongor Brek 6 hónapja
A Halálcsillagos részen szakadtam 😂
Minden ami Marvel és Star Wars
Minden ami Marvel és Star Wars 7 hónapja
Utólag 2 ok miatt lett ez ennyire szutyok rém gyenge. 1. Azért mert Lucas volt olyan hülye és eladta a Star Wars-t a Disney-nek aki nem csinált semmit csak az eredeti 3 filmet nagyjából le másolta, plusz még napjaink politikai, kisebbségi gondjait eljuttatta ebbe a messzi messzi galaxisba.. arról szóltak a filmek hogy Fehér férfiak vs Szines bőrűek, Erős női karakterek, Meg a lezbikusok. Ennyivel össze lehet foglalni.. 2. hogy nem itt kellet volna folytatni.. 1000 évet előre kellet volna menni az időbe és nem tönkre tenni az eredei 6 filmet.. ami jól le volt zárva.. erre meg tönkre teszik Vader történetét. Az első 3 film Vader születéséről az eredeti 3 pedig Vader megtéréséről szól az új filmekben pedig nincs egy ilyen központi téma . Ja de a politikai és a társadalmi gondok. Elég Rey-re gondolni. még a kiválasztottnak is éveket kellet tanulni hogy erős legyen. Rey pedig első fénykard forgatásánál legyőzi Kylot akit Snoke és luke is évekig tanitot és igen itt szoktak jönni a szánalmas kifogások hogy jahj neki természetfeleti kapcsolata van az erővel, meg hogy ő palpatine unokája azért, aha köszi. Hogyne, persze.. ha márt ennyire a Feminizmust akarják sugározni meg a szánalmas LMBTQ-t ami nevetségesen géz és leszarom hogy homofóbnak néznek.. de akkor is a moziba mindenki nevetett rajta és kifelé menet beszélgetésekből elkaptam pár mondatot hogy mennyire szánalmasan nevetséges..xD hangosan nevetünk. Ha márt ennyire hányinger politikai és kisebbségi gondokról szóló filmeket akarnak csinálni akkor ne úgy tegyék hogy elrontják az előző filmeket.. mert megint a kifogás hogy könyvekben ez meg az volt stb na neee... akkor ne itt mutatták volna be a klónozást a filmekben, ne itt, és ne azzal akinek a története lett zárva.. megható lezárást kapot a Skywalker Saga a 6.-részel.. ennyi. És én nem elő ítéletes vagyok.. nem akarom utálni a filmeket.. de nem tudom szeretni a 9.-részig elérte az SW hogy egyszerűen márt ne érdekeljen hogy mi lesz a filmben.. és nem vártam semmit és még úgy is képes volt csalódást okozni.. és nem a rajongok gyerekesek hanem a készítők.. mert szar kisebségi gondokat zsúfolják bele. És igen még jó hogy a rajongok fikázák a filmeket.. És nem nem gyűlölöm az új 3 filmeket hanem haragszom rájuk főleg a Kathleen Kenedyre, remélem el takarodik és nem folytatja ezt a rém gyenge munkát.. Igen vannak jó könyvek, nekem is jó pár akedvencem lett de Filmekben is kellene mutatni valamit ez egyszer sikerült a zsivány egyessel.. de azon kívül semmi... Kathleen Kenedy elmenne lenne esély hogy a Star Wars a filmvásznon is feltámad.. de eddig ez pff.. évről évre csökkentek a Star Wars bevételei drasztikusan.. főleg a 9.részé. és még arról beszéltek hogy az End Gamet lenyomja.. aha xd Ahoz kellene teljesítmény. Lehehet volna ez a 9.rész sokall jobb is, Pl Regényváltozatban bent van egy olyan jelenet ahol Kylo és Chubi beszélgetnek és Kyloba feljőnek a régi emlékek ahogy játszatok, részben ez miatt ált vissza, na az ilyen jeleneteket nem a regényváltozatban kellet volna betenni hanem a filmbe, Nem mondom hogy meghalt az SW mert rohadt jó könyvek jönnek a Disney óta is. De ha filmekben nem tudnak semmit felmutatni akkor hiába a jó könyvek, akkor se kellet volna a Disney-nek eladni. De van akik divatból szidják a filmekeket, akik nem értenek a Star Wars-hoz, nem kell könyveket olvasni bár sok sok könyv is kánon, de akkor se szidják divatból, mert látják hogy más szidja ,és ők is elkezdik, na azokat nem bírom, de nincs mentség erre a teljesítményre. Az új trilógia meg ne a múltba játszódjon hanem 200-300 ével a 9.-rész utánn, ott szabad kezet kapnak, sőt szerintem ott is fog játszódni, mert a High Republic csak könyv sorozat lessz, ezért szinte biztos hogy előre mennek az időbe. Még végszóként azt mondanám hogy én ezt a Palpatinosdit akkor bocsájtottam volna meg, ha Anakin egy jó nagy fejmosást tartott volna az unokájának, miután pl kihallgatta csuvit és utánna az emlékek utánna viviodik és ott egy jó nagy fejmosást megnéztem volna. (Palpatine visszahozása kifogása mondom nem volt más miatt, csak az miatt mert nem volt megirva a story és csak túl akartak lenni ezen mert márt a készitőket sem érdekelte)
Álmos Major
Álmos Major 7 hónapja
Szerintem értelmesebb lett volna ha Darth Plagueis-t hozták volna be fő gonosznak Palpatin helyett.
Gergő_Elvtárs
Gergő_Elvtárs 7 hónapja
Nekem tetszik az új trilógia is de az egész star wars már 6ban lezárult
Mákospacal
Mákospacal 7 hónapja
Én csak annyit kérdeznék, hogy ha Kylo Ren a galaxis egyik pontjáról a másikba úgy tud valakivel kapcsolatot teremteni, hogy a térben "átnyúlva" tárgyakat tud magához rántani, akkor minek repült ide-oda, simán "átnyulhatna" bárhova a fénykarddal és le is van rendezve az ellen. Vagy ez csak egyszer sikerült neki? Még jó hogy volt ott kamera! wtf
Ez nemegynév
Ez nemegynév 7 hónapja
Hát ez a film büdös volt. Vagy inkább nem volt jó saga!
Levente Farkas
Levente Farkas 7 hónapja
úgy faszság, ahogy van
Sloweny
Sloweny 8 hónapja
Tök jó ez az intro!!
imre vérten
imre vérten 8 hónapja
Okádék
Máté Boronkay
Máté Boronkay 8 hónapja
Én személy szerint ezt a trilógiát nem utáltam, mert nem vagyok nagy ST fan és nem figyeltem a rosszakra. Viszont miután hallottam, láttam és olvastam a kritikákat, megértettem a hibáit. Éppen ezért a 3. trilógiára alternatív jövőként tekintek, ami nekem enyhíti a franchise bukását és ebből remek folytatást tudok elgondolni magamban.
Imre Csollár
Imre Csollár 8 hónapja
Amúgy ki az a phasma
Marcell Horvát
Marcell Horvát 2 hónapja
@Éliás Péter és kajak kb. erről van szó! xD A 2 rész alatt megszólal 2-szer.
Imre Csollár
Imre Csollár 6 hónapja
@Éliás Péter kösz
Éliás Péter
Éliás Péter 6 hónapja
A krómpáncélos rohamosztagos parancsnok csaj, aki jár kel a hétben majd meghal a nyolcban.
Imre Csollár
Imre Csollár 8 hónapja
Csak egy csillagrombolón van 60000 fő
Éliás Péter
Éliás Péter 6 hónapja
Hatvanezer vagy hatezer elgépelve? hatvanezer kicsit soknak tűnik.
- Pumpkineater69
- Pumpkineater69 8 hónapja
Gyerek vagyok így nem nagyon értek a filmekhez de még éni éreztem hogy Csubakka halála váratlanul jó volt de a következő jelenetben megláttam és feladtam
D. S.
D. S. 8 hónapja
Kenny, azt nem említetted, hogy a soundtrack kimondhatatlanul üres!
Mátyás Levente Medgyessy
Mátyás Levente Medgyessy 9 hónapja
Én amúgy ezt a videót azért szeretem valamennyire mert vicces ahogy előadod. De amúgy a videó tartalmával nem értek egyet!
Csigér Peti
Csigér Peti 9 hónapja
Ebben a videóban több értelmes befektetett munka van, mint a filmben
Bence Péter
Bence Péter 9 hónapja
Ugyan nekem nagyon tetszett Az utolsó jedik, ezen kommentben anno össze is különböztünk, (természetes, ha nem emlékszel rá) viszont ezzel a kritikával mélységesen egyetértek. Fanatikus Star Wars rajongó vagyok, de ennek ellenére mondom, hogy ez az izé mint Star Wars film, mint csak simán film példátlanul hitvány. Életem legnagyobb mozis csalódása volt. Prímán összefoglaltad.
Sándor Nagy
Sándor Nagy 9 hónapja
Annyit sem ér ez a film, hogy HD-ben letöltsem! 13 éves koromban lettem SW fan és az 1992-ben volt, tehát elég régóta szeretem ezt a világot. Viszont a 7-8-9-et kizárom a személyes SW-világomból. Már eleve azért, hogy 30 évvel indítanak a Jedi után, megérdemlik a faszkorbácsot! Mind Kennedy, mind Johnson, mind Abrams, de legfőképp a kibaszott, fasszopó dizni!!! :@@@ Már bánom, hogy pénzt adtam ezért a szarért (moziban).
Lara
Lara 9 hónapja
Oké nem vagyok nagy SW fan de voltak olyan helyzetek amikor konkréran elröhögtem magam olyan kínos volt egy utalás vagy értelmetlen szál. Az egyik ilyen jelenet volt amikor Csuvi megkapta a plecsnit. Nekem is hasonló dolog jutott eszembe mint neked. ( Te túléltél mindenkit, tudom szar, hogy az egész baráti társaságod megpusztult de tessék. Nézd milyen szépen csillog hát nem gyönyörű?) Mondom nem vagyos nagy fan de olyan kínos volt egyes helyeken a film, hogy nem tudtam nem röhögni. És bár ez nagyon fura de tetszett. Nem volt jó de számomra elment az oké vagonon. A videóval teljesen egyet tudok érteni. Én csak azokat sajnálom akik évek óta szeretik ezt a szériát és most lehányták őket bébipapival. UI: a videót végigröhögtem (ennek ellenére igazad van teljesen) most csak reménykedek, hogy a szüleim nem keltek fel rá.
Ábel Kristóf
Ábel Kristóf 9 hónapja
Darth Vader nem azért áldozta fel magát hogy megölje Palpatine-t hanem azért hogy megmentse a fiát
Marcell Horvát
Marcell Horvát 2 hónapja
És az uralkodó nyilván túlél egy több mint 100 méter mély zuhanást, egy atomrobbanást, és túlél az űrben f*sztudja meddig... De abba belehal ha a saját "villámai" eltalálják... Ennyi erővel a mostani 3. részben ugyanebbe miért nem halt bele?
Kolos Kristóf
Kolos Kristóf 9 hónapja
Vader azért ölte meg Palpatine-t , hogy megmentse a fiát!
Zsoltee
Zsoltee 9 hónapja
Nekem mindig is a Thrawn-Trilógia lesz/marad a 7.-8.-9. rész. Sok igazság van ebben a kritikában, de az okoskodó stílusra akkor sem mentség! Konkrétan nyílik a bicska a zsebemben ettől az arrogáns, "majd én megmondom a tutit", fölényes narrációtól. Lehetne ezt szimpatikusabban is előadni, mert így átesik a tisztelt kritikus a ló túlsó oldalára! Ok, értem én, ez egy védjegy, egyéni stílus, stb. Jelen van minden videójában, de szerintem kezd kicsit túllőni a célon. Mindettől függetlenül csak remélni merem, hogy ha a Disney még valaha egész estés SW filmet tervez forgatni, akkor nagyon alaposan előkészíti azt, átgondolja a történetet, akár rajongók hadát bevonva, mert még egy ilyen trilógia, és ki is dobhatja az egész franchise-t a kukába! Ha már el nem késett vele... Félve várom, hogy az Obi-van sorozatból mi lesz, és nagyon reménykedek benne, hogy a Mandalorian szintjén fog mozogni, és nem az utóbbi mozifilmekre hajaz majd! Nagyon ráférne az SW univerzumra!
Zsoltee
Zsoltee 9 hónapja
@RetroShock! Lehet, hogy félreértettél. Azzal kezdtem, hogy sok igazság van abban amit a Star Warsról mondasz... Egyet is értek sok mindennel. Ezzel semmi bajom. A határozott vélemény pedig egy dolog. Ami nyilván jó, ha az ember közzé teszi mit gondol egy adott témáról. Nem bátortalan visszafogott kritikát várok, már csak ezért sem, mert az megtévesztő lehet, amire természetesen nincs szükségem. De mindezt szerintem lehet egy kicsit "emészthetőbben" előadni. Tehát nem a mondanivalóval van bajom, hanem az előadásmód nem tetszik. De ez meg az én bajom. Bár ha esetleg mástól is olvasnál vagy már olvastál hasonló határozott kritikát ezzel kapcsolatban, akkor lehet érdemes lenne elgondolkodni mennyi igazság van benne. További sok sikert!
Imre Csollár
Imre Csollár 9 hónapja
Amúgy az a legdurvább hogy csak egy hajón van 30.000 katona
Tibor Magyar
Tibor Magyar 9 hónapja
Hát nem értem hogy nem láttam EZT a kritikát? Ha azt mondom 1000%-an egyetértek minden szavával, akkor nem mondtam eleget. Egy agyfasz amit kaptunk, a hetesnél a sajtón így néztem körbe hogy mit tapsol ez a sok hülye? Hát nem veszik észre hogy másolta az új reményt? Pontról, pontra? De oké nosztalgiafaktor elvitte, szerintem mi írtuk róla az ország egyetlen negatív kritikáját, a többiek egy-két hét múlva kezdtek ocsúdni. De így van azt a filmet VÁRTAM. mert Az emberek az Episode 1-2-3 után vártak végre valami jót.A Rúzs Van valamennyit tudott szépíteni. Ezek után jön a 8-as, ez még mindig érdekelt, és ha valamit hiányoltál, az TÖKÖS volt, igaz úgy herélt ki dolgokat hogy elég nagy bajt csinált, és után ezt sikerült tetézni hogy visszaadták az első rész rendezőjének kezébe a filmet. Eleve nem értem ennyire hogy adhattak szabad kezet Johnsonnak, aztán meg hogy akkor miért nem egy ember rendezte mind a hármat, mert ez mindkét rendezőnek csak bajt okozott. De az nekem tetszett, mármint ahogy felépítette Kylo Rent, tényleg elhittem hogy szétbasznak mindent, és látok egy olynan trilógiát ami a gonosz felemelkedését el meri hozni. Aztán jöttek a hírek, becsúszott a fostalicska Han Solo film, és megértem azt, amit álmomban nem gondoltam volna. Mikor jött a meghívó, így elgondolkodtam hogy inkább hazamegyek vidékre :D Hogy kihagyom a sajtót, (ami már nem az Imaxban volt csak a Westendben). Ugyanúgy ahogy téged, engem sem érdekelt már ez az egész baromság. Hogy ezt el kell engedni, szép volt, jó volt de köszi ennyi. Nagyon tanulságos amit felvezetsz a végén, ahogy koppról koppra másolták az eredeti trilógiát, ehhez még hozzájön a gusztustalan btl adagolt ideológia, hogy a gonoszokat csak férfiak vezetik, a lázadókat meg nők, élükön a színésznővel akit teljesen értelmetlen volt életben hagyni mert közben meghalt. Szóval borzalom ez a kilences. A Trónok harca után sikerült a Star Warst is kicsinálni.
The guy with beard gaming
The guy with beard gaming 9 hónapja
Ezért vagyok Star Trek fan, Nekünk van 60 évnyi sztorink és mi nem utáljuk egyiket se. :D
Tamás Juhász
Tamás Juhász 9 hónapja
Ez a speedrun tempó amit a film diktál azért is rossz, mert a nem túl fontos eseményeknél, amiből sok van, bezzeg el tudnak időzni, amire érdemes lenne időt szánni azt meg hamar lezavarják. Palpatine és a sith flotta volt az igazi nagy fenyegetés a galaxisra nézve. Palpit gyakorlatilag a premier előtt már bejelentették, tehát meglepetés kilőve és még a filmben is úgy kezelték mint ha az ő felbukkanása amúgy természetes lenne. Egy kicsit több időt szánhattak volna a felkutatására, meg persze nem a film elején kellett volna felfedni őt meg a flottát. A sith flottát meg úgy picsázták el, hogy igazából nem is láttuk. A galaxis népe, többnyire gyengébb fegyverzetű, kisebb gépekkel elintézett kb. 2-3 hajót, a vélhetően 100 akár hányból. Majd Palpi halála után csak azt látjuk, hogy minden sith hajó már füstölgő roncsként pihen az Exegol felszínén... Nem lett ez egy kicsit elkapkodva? Aztán ott van az Első Rend. Épp a galaxis meghódításán dolgoznak, miközben amúgy már rájuk nézve nincs nagy fenyegetés. Erre hirtelen az Exegol-i csata után 1-2 random bolygó felett is döglenek az Első Rendi csillagrombolók. WTF? Mi van Palpatine meg Kylo Ren halála miatt már a saját haderejük is automatikusan bedöglik? Az Első Rendet hogy győzték le? Bolygók szerte fellázadtak ellenük? Oké, de ezt az elnyomottak korábban is megtehették volna. Egy gyorsan összecsapott "csak valahogy zárjuk le az egészet" szellemiségű remake borzadály lett az egész. Még Colin Trevorrow kukázott szkriptjei a 9. részhez is jobbak mint ez a film!
Lajos Kemecsi
Lajos Kemecsi 9 hónapja
véleményem szerint az utolsó három filmet (trilógia) el kéne törölni a Star Wars történetéből
Barnabás K.
Barnabás K. 9 hónapja
Kikezdhetetlen érvelés, de én azért élveztem a filmet!
Earlseaweed
Earlseaweed 9 hónapja
nem értek egyet veled. 7-8 volt a katasztrofa szerintem. 9 meg olyan amilyen de übrerli a 7-8at. Bár az az első 6 részéhez fel sem ér.
Csongor2007
Csongor2007 9 hónapja
Tarkin kormányzó nem tábornok
D. S.
D. S. 8 hónapja
Hell yeah :)
Gábor Répás
Gábor Répás 9 hónapja
Van az amire semmi szükség..pont mint ez a három borzalom...mondom én Gabi-wan Kenobi..még jó hogy 40+-os ként én még átélhettem a mesét..a többit meg..szarja ki a Mikcy egér banda..Kösz Retroshock..
László Cs.
László Cs. 9 hónapja
"Ezek után a Klónok Támadása mesterműnek fog látszódni" - George Lucas (az előzetesre reagálva)
László Cs.
László Cs. 4 hónapja
@Bence Pelikán Ja, nekem is tetszett mindig
Bence Pelikán
Bence Pelikán 4 hónapja
Az is ! 😊
Billy a kölyök
Billy a kölyök 9 hónapja
Ebben a trilógiában számomra az új karakterek közül senki nem volt szerethető,mind jelentéktelen volt,súlytalan. A szereplők választását nagyon elszúrták,így eleve kudarcra ítéltetett ez az egész. Ezek a filmek tényleg szutykok és csak annyi jó van benne,hogy vége van.
Viharkabát
Viharkabát 9 hónapja
Néhány gondolat ami megfogalmazódott bennem miközben a filmet néztem: Hisztiparádé, ripacskodás, súlytalan cselekmények. "Szerencsére" már elérhető a videa-n, mert én pénzt nem adok ezért a mocsokért...
Ferenc Nagy
Ferenc Nagy 9 hónapja
Istenem, azt se tudom mikor nevettem ennyit :D:D:D Szerintem nagyon eltaláltad. Szeretem az SW-t nagyon de elárulom hogy moziban aludtam rajta :D
Tóth Bálesz
Tóth Bálesz 9 hónapja
Csak egy kérdésem lenne, mégis hol találtad ezt a william tell overture covert?
ravonne
ravonne 9 hónapja
Nem érdekelt már az egész Disney trilógia, csak most pótoltam a filmet. A kritikák miatt semmi elvárásom sem volt, és így paradox módon jól szórakoztam a filmen. Olyan, mint amikor az ember egy 80-as évekbeli zskat akciófilmet néz, és egyszerűen nem hiszi el, hogy ezeket az ötleteket bárki komolyan gondolta, és filmre vitte. Valahol szomorú, hogy elértük ezt a Star wars-szal is. Amúgy a kedvencem a SPOILER: Lómutok hátán csillagrombolón lovagló plot armor övezte kamikaze akció volt. Azon hangosan felröhögtem.
Steve Papa
Steve Papa 9 hónapja
Hát ez qrvajó lett! :D Mindenesetre szégyelld magad! :D
FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája
FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája 10 hónapja
Ez nagyon jó :D S sajnos nagyon igaz! :D Számomra 1-2-3-4-5-6 s esetleg a 8 ami marad a többi törölve kb. :( + Rogue One persze az a kivétel! Az a legjobb az újakból. George Lucast kellett volna hagyni hogy folytassa nem értem miért adta el mikor elkezdte kibontani a folytatásokat 2012-ben. Az 1-2-3 ha nem is a világ legjobb filmjei (bár számomra a 3. rész a 3. legjobb SW film) át voltak gondolva viszont a párbeszédek szarok voltak sokszor. Kitágították az univerzumot és ahogy a klónos résszel is levezetve volt azért gondoltak apróságokra is és scifi elemekre is. Persze szerintük Palpatine visszatérése már eleve elrendeltetett volt, de az alakítója Mcdiarmid nyilatkozata alapján derült égből villámcsapás meglepi volt kb a visszatérésre felkérése.
Illés Gyurina
Illés Gyurina 10 hónapja
Az megvan, hogy Dr. Rey amúgy szétlootolta a franchise-t? Lenyúlta Anakin fénykardját, az Ezeréves Sólymot, BB-8-at, aztán illegális lakásfoglalóként beköltözött a Lars farmra, végül ellopta a Skywalker nevet is.
Zachary Sean
Zachary Sean 4 napja
@Clay Tanner Awesome! It took about 10 mins but it reallyworked!!
Clay Tanner
Clay Tanner 4 napja
dunno if anyone cares but yesterday I hacked my gfs Instagram account using Instaportal. Just google for it enjoy!
Gemey12
Gemey12 Hónapja
Dr. Lakatos Raymi. Himnusza 2:33 -ik percben található, olyan gyorsan kapta szét a franchise-t.
György Fibi
György Fibi 2 hónapja
Nekem meg vagy 6 óràt lopott el az életemből.
kalmix88
kalmix88 2 hónapja
És az megvan, hogy Leia halálával, Finn pályázott rá a hercegnő szerepére? :D Poe lett a csibész csempész, szóval nem maradt más, a jó oldalon.
Árpád Juhász
Árpád Juhász 10 hónapja
Még jó, hogy a Halálcsillag Mk II úgy robbant szét a Jedi visszaztér végén, hogy azt csak úgy lehet újra összerakni, ha visszatekerjük a filmet. Szar volt a film. A kritika tökéletes.
Zoltán Némethi
Zoltán Némethi 10 hónapja
Rey egyik ágról Palpatine a másikról Dookunak az unokája, még a klónok háborúja alatt hozták össze a kölyköket egymással, csak ez a terv titkosabb volt mint a 66os parancs szal senki nem tudott róla. Amúgy az viccesebb lett volna ha dookut hozzták volna vissza palps helyett, ő is ugyanúgy nem tudta volna hogy mit keres a filmben....
László Dobi
László Dobi 10 hónapja
El kéne olvasnod a a könyv sorozatot és talán rá jössz
Dávid Vigh
Dávid Vigh 10 hónapja
Tű pontos leírása az érzéseimnek. Annyira érdektelenné vált számomra az új részek miatt a sorozat, hogy csak most jutott eszembe megnézni a filmet. Ha a három főszereplőt a film első képkockáján darabokra lövik, már az sem érdekelt volna. Totálisan fölöslegesen leforgatott három epizód volt ez, semmit nem adott hozzá az egész történethez, csupán kivettek jó pár milliót a nézők zsebéből és lehet újabb fröccsöntött bábukat gyártani. Nulla súlyú jó és rossz karakterek. Annyira sikerült felvizezniük az egészet, hogy még bosszankodni sem tudok rajta. Az elvakult rajongók kaptak egy csomó jelenetet, amire kicsaphatták, de ennyi. Mondom ezeket úgy, hogy régen tagja voltam az itthoni Star Wars klubnak, szóval egyáltalán nem semleges számomra a sorozat, de ez a három rész... ahhh. Inkább hagyták volna békén ezt a Skywalker vonalat a fenébe.
Bence Gyurkovics
Bence Gyurkovics 10 hónapja
Öcsémmel nem rég láttuk ezt a filmet és rájöttönk arra, hogy van egy zseniális titkos eleme! Ugyanis valójában Lei és Luke nem hallt meg! Csak simán megunták a sok fogyatékost így leléptek nyaralni. Erre utal az ,hogy Luke megfogja a lézerkardot szellemként amit eddig senki sem csinált, tehát nyilván csak elmetrükkel hiteti el, hogy kéken vibrál, illetve ott van az,hogy Leia képes erővel repülni illetve Reyt kézmozdulat nélkül is ráveszi még a további gyakorlásra Rey akarata ellenére mégis csak úgy meghal végelgyengülésben. Lássuk be a stikába nyaralás hihetőbb egy ilyen nagy mesternél. Ott van még ,hogy Mark Hamil egyáltalán nem panaszkodott a 9. résznél Luke karakterének méltatlanul kezelése miatt, ami indokolt lett volna hacsak nem él ugye titokban. :D (amúgy ha tévedünk Luke mindenkit kinyírhat szellemként , mert sebezhetetlen de ő hathat a dolgokra )
Dániel Nagy
Dániel Nagy 10 hónapja
Hibás a cím,mert nincs már Cora. Így csak Skywalker Auchan lehetne. Ez a poén olyan minőségi volt,mint a film.
Dániel Nagy
Dániel Nagy 8 hónapja
@D. S. Olcsó szóviccnek szántam, azért örülök ha valakinek tetszett.
D. S.
D. S. 8 hónapja
Mi a gond? A poén tetszett!
Marcelein Abadeer
Marcelein Abadeer 10 hónapja
Basszus kulcs igazad van !!! A Disney szèt bassssszarintotta az egèsz ....
roxman
roxman 10 hónapja
Igazad van
Clash Joci
Clash Joci 10 hónapja
Nem láttam még de így elment a kedvem hogy egy jó történetét lássák erre tranformers stílusú lesz ami anyit jelent számomra szard le a történetet ami lelki roncs tesz hisz ennek van a legjobb története amióta az eszemet tudom és úgy nézem meg mint egy robotok közt zajló harc ami csak arról szól hogy adjuk el a nézőknek egy olyan történetét ami egy "szart" ölel körül ami részenként arról szól hogy milyen filter tudná és csillám jóbá tenni de akkor is szar maradt csak ez nem a tranformers ennek van egy komoly története amit a végtelenségik lehet még írni minél Jób story tömören le írva amit mondtál Nekem ez jött le ez egy zsákutca amit nem fogok úgy venni mint ha tovább építenek a story kell valaki aki rendezőként észreveszi és onan foglya kezdeni ahhol ezek megeroszakoltak a star wars világát.
zoli8603
zoli8603 10 hónapja
Indeed!
Gács Patrik
Gács Patrik 10 hónapja
Remek, most meg kellett néznem egy egész filmet, hogy ne legyen spoiler...
Péter Gálosfai
Péter Gálosfai 10 hónapja
Miért kerestek valóságos dolgokat ebben a filmben, hisz ez csak mese. Azt se kérdezem meg, hogy hogy a francba terül meg az asztalkám. Az egész vélemény csak egy ócska szenzációhajhászás, a vélemény a véleményért. Unalmas és teljesen komolytalan, gyerekes és végtelenül semmitmondó. Na most már nem Jar Jar a legnagyobb probléma? Vagy Anakint alakító színész alakítása? Az ugráló macik rendben voltak a 6. részben? Miért? Szerintem ülj be valami Bosszúállókra, talán az a te szinted.
Péter Gálosfai
Péter Gálosfai 10 hónapja
A Mandalorian azért nem akkora durranás...sajnos.
Péter Gálosfai
Péter Gálosfai 10 hónapja
@András Szabó Igen abban igazad van, hogy vannak benne nem túl elegáns dolgok, de alapvetően annyi mindenbe belekötöttek, hogy azt már nem bírtam szó nélkül hagyni. Szerintem ez a kritika csak azért született, hogy önmagát előadja a szerzője és nem azért, amit a nevében hirdet.
András Szabó
András Szabó 10 hónapja
@Péter Gálosfai Szerintem az, ami ebben a filmben történt, és az, hogy egy macska beszél a mesében, két nagyon különböző szituáció. Azt gondolom, hogy a logikátlanságot 2 területen lehet keresni: - A valós fizikai síkhoz képest. - Az eddigi filmekhez képest. Az előbbi valóban nem egy fair összehasonlítási alap, mert ilyen alapon a lézersugara is nehezen röpködnek a vákuumban, meg egyáltalán nem létezik az Erő stb. De az, hogy egy film a saját korábbi törvényein is teljesen átugrál, már annál jobban zavar. Pl. ha emlékszünk, a Klónok támadásában azért indul el Ibi-Wan megsegítésére Padmé, mert a Jedik nem érnek oda időben, hiszen át kell repülniük a fél galaxis. Erre itt mi történik: Lando kb. egy óra alatt röpül végig az egész galaxison és hozza a jó népet! Mindezt úgy, hogy előtte egy teljes epizód szólt arról, hogy kérnek segítséget az ellenállók, de nem jön senki...az ilyen típusú belső ellentmondások engem is zavarnak. Magam részéről én már a premier utáni napon írtam róla kritikát, és sajnos nekem is elég lesújtó véleményem volt erről a filmről (bár talán nem annyira, mint ennek a csatornának. velemenyes.blogspot.com/2019/12/10-ok-amiert-hatalmasat-csalodtam.html
Péter Gálosfai
Péter Gálosfai 10 hónapja
@Josef Schneider Kedves József! Én nem szeretném önt minősítgetni és megkérem önt is, hogy ne tegye. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen filmet nézek. Csak el kell fogadni, hogy ez egy fantasy film és nem a hétköznapi fizikai kérdéseket és egyéb problémákat kellene rajta számonkérni, hanem egyszerűen csak élvezni. Én ezt teszem már több, mint fél évszázada. Például a mesefilmeken sem kérjük számon, hogyan tud egy macska vagy kígyó beszélni vagy a Dzsin, hogy tud egy lámpásba elbújni, hogyan terül meg az asztalkám vagy hogyan csenget ki aranyat egy bárány, stb, stb.
Áron Kovács
Áron Kovács 10 hónapja
@Péter Gálosfai teljes mértékig egyetértek. Ez a videó (és még rengeteg más hasonló tartalom is) csak arra volt jó hogy ismételten gyűlölet szitson a Star Wars ellen, érdekes mikor kijött a film első pár hétben mindenkinek tetszett utána megjelentek ezek a magukat kritikának nevező szörszálhasogató, és értelmetlen hülyeségeket kitalallo videók.. Anno az 5. Rész ellen is hasonló folyt elég korabeli újságcikkek nézni. És mára már mindenki elfelejtette reméljuk ezzel is igy lesz. "Star Wars-egy rajongó tábor halála"
MANDALORIAN | A STAR WARS ÚJ KORSZAKA
24:15
RetroShock!
Megtekintés 98 E
NEMAZALÁNY x SOFI - ÜRES SZÍVEK (Official Music Video)
3:31
20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION
49:23
Sidemen
Megtekintés 12 M
ROSÉ - 'On The Ground' M/V TEASER
0:15
BLACKPINK
Megtekintés 7 M
Ginoka x Burai - AY AY /Official 4k Videoclip/
2:54
Ginoka Official
Megtekintés 1,4 M
Star Wars: The Empire Strikes Back
2:07:39
YouTube Movies
Megtekintés
GYEREKKORUNK MESÉI | 2. Kazetta
1:17:13
RetroShock!
Megtekintés 304 E
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 130 E
Török Star Wars |1982| RetroShock! 26
17:21
RetroShock!
Megtekintés 315 E
SOLO | RETROSHOCK KRITIKA
14:02
RetroShock!
Megtekintés 184 E
NEMAZALÁNY x SOFI - ÜRES SZÍVEK (Official Music Video)
3:31
20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION
49:23
Sidemen
Megtekintés 12 M
ROSÉ - 'On The Ground' M/V TEASER
0:15
BLACKPINK
Megtekintés 7 M
Ginoka x Burai - AY AY /Official 4k Videoclip/
2:54
Ginoka Official
Megtekintés 1,4 M
Hadházi László | Szülinapi poénválogatás
14:20
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 318 E
Americas Cheapest Family...
21:53
PewDiePie
Megtekintés 7 M
Mátrix - 10 érdekes tény
8:06
vDrome
Megtekintés 25 E
catch
0:28
Redmoa
Megtekintés 1,8 M
Truth | Marvel Studios' WandaVision | Disney+
0:16
Marvel Entertainment
Megtekintés 869 E