Szárnyas Fejvadász Retro Kalandjáték '97 | Gépszínház #2

  Megtekintés 49,360

RetroShock!

Évvel

Elérhető a GOG-on.
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.
#gépszínház #retroshock

Megjegyzés
Mr. Moon
Mr. Moon 2 hónapja
Azta😐
Nagy Tamás
Nagy Tamás 4 hónapja
Màr filmbe se tudtam vele mit kezdeni ,annyira idegen ,hideg,és érdektelen volt a vilàga.....
Nagy Tamás
Nagy Tamás 4 hónapja
@RetroShock! no hàt ezért idegen és ezért nem tetszik....
Balázs Molnár
Balázs Molnár 8 hónapja
Egy igen fontos dolog. A filmben nem lekorlátozás volt. Ennyit tudott a technológia...
digitalfbg
digitalfbg 9 hónapja
12:11 :-) hogy sikerült végigjátszás nélkül végig vinni a játékot?
Dániel Süveges
Dániel Süveges 9 hónapja
Emlékszem, gimiben akkora csóróság volt, hogy csak fejcsóválva néztük a PC Guruban, hogy ez a játék 4 CDre fér fel.... hát hülyék ezek? Akkor egy CD-re kiírtunk 20-30 játékot (helyesebben kiírt az az egy gyerek, akinek egyedül volt CD írója az egész évfolyamon), esetleg nagyobb címek, mint pl Tomb Raider 2 foglalt egy teljes CD-t. Szóval így maradt ki a Blade Runner a 90es években.
The Blancmange
The Blancmange 11 hónapja
Most akciósan 8 euró GOG-n.
TommyGunRumil
TommyGunRumil 11 hónapja
Én végigjátszottam a megjelenés évében :) A westwood legjobb játéka volt a Dune után!
mumia76
mumia76 11 hónapja
Pont friss hír: Készül a játék felújított verziója. PC-re és konzolokra.
András Rauch
András Rauch Évvel
Még az idén kijön a remastered verzió.
dani sz
dani sz Évvel
www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/felujitva-ter-vissza-a-klasszikus-blade-runner-kalandjatek
Bálint Boda
Bálint Boda Évvel
Na akkor én ezzel a verzióval fogok majd egy kört futni: gbatemp.net/threads/classic-pc-game-blade-runner-is-getting-remastered-for-modern-platforms.559868/
Balázs Molnár
Balázs Molnár Évvel
A videó 13. perce körül a zene a film OST-je remixelve? Ha nem nem tudja valaki a címét?
Z04RD
Z04RD Évvel
A záró monológnál 2 dolog járt a fejemben. Egyik, hogy az egyébként egész jóra sikeredett Mass Effect széria az utolsó 15 percében, mennyire nem tud mit kezdeni az ember (vagy az ME univerzuma esetében más értelmes faj) által kreált mesterséges élettel, és mennyire durván leegyszerűsíti a témakört. Attól most tekinsünk el, hogy az egész szintetikus, organikus viszály egy ökörség volt a geth-quarian mellékszál lezárása után és önmagában még jobb is volt és érdekesebb. És mégis jó 10 évvel később (ha az első ME megjelenésétől számítom) mennyire visszalépett még egy olyan patinás stúdió is, mint a BioWare (Baldur's Gate, Dragon Age, stb.) A másik pedig ami eszembejutott, hogy vajon mit mondanál a Syberia játkokról. Mert bár a játék egy eke egyszerű point and click, de a történet (meg azene, meg a látvány, tehát az egész atmoszféra), és a történet mögött bújkáló mondanivaló, és ahogy azt fokozatosan adagolja és berántja a játékost, az szintén olyan ami után csak percekig bámulsz magad elé a stáblista alatt és újragondolod az egész életed.
xavér tímár
xavér tímár Évvel
10:04 hát azért ez így nem igaz. Ott van pl a dark souls meg az összes többi souls like játék ahol semmilyen objective, hint, lineáris pályák stb nincs és rengetegen imádják és ezek nem kis címek, tripla ás játékokról beszélünk. Ugyanezt mondták az emberek mint te hogy "nem lehet ilyet kiadni, senki nem fog ilyennel játszani" aztán de. Ma már mindenki próbálja copyzni, szóval igenis van igény nehezebb/több odafigyelést igénylő játékokra.
xavér tímár
xavér tímár Évvel
@RetroShock! Azért is írtam mert én nem látom ennyire reménytelennek a helyzetet. Évről évre lesznek mainstreamek olyan indie címek amikről azt gondolnánk hogy az évekig call of dutyn kondicionált játékos hozzá sem nyúlna. Egyik legjobb példa erre az undertale vagy esetleg a tavalyi disco elysium. Annyi biztos hogy nem az ilyen címek vannak a pofánk elé tolva.
Pál Kecskeméti
Pál Kecskeméti Évvel
Lehetne a következő Gépszinházban a 'Beneath a steel sky' ?
John Macdonald
John Macdonald Évvel
Üdv! 1997 ide, 1997 oda, az az év illetve az a 3 év (96-97-98) volt a számítógépes játékgyártás csúcsa... Korszakalkotó ötletek, technikai áttörések, stb. A teljesség igénye nélkül elkezdem sorolni a CD-ket a polcomról, hogy a mai ifjúság tudja, milyen játékok is kerültek az akkori "gamerek" elé: Baldur's Gate, Broken Sword, Broken Sword 2, Carmageddon, Civ 2, Daggerfall, Dark Forces 2, Dark Reign, Descent 2, Diablo, Duke Nukem, Dune 2000, Fallout, Half Life, Heroes 2, Imperium Galactica, Quake, Quake 2, Rainbow Six, Red Alert, Sanitarium, Settlers 2, Starcraft, Tomb Raider... Sajnos Blade Runner nincs meg, de most már biztos, hogy beszerzem. Amúgy ez itt nem a reklám helye, de nemrég láttam a T*SCO-ban dobozos Fallout 2-t... Aki szerette, most megveheti nem csak digitális formában! Köszönöm és elnézést. (U.i.: A Sanitarium-ot bemutathatnád, ha van rá igényed.)
Gabor Toth
Gabor Toth 9 hónapja
Yeah...Sanitariumot a nepnek :D Istenem, imadtam azt a jatekot (mondjuk a listad lattan is elmorzsoltam 1 konnycseppet...."regen volt, talan igaz sem volt...")
Ivanyi Attila
Ivanyi Attila Évvel
Nagyszerű volt amit elmondtál a végén a videóban.
Ivanyi Attila
Ivanyi Attila Évvel
Ez a játék volt az ami miatt megismertem Philip K. Dick-et, és azóta rengeteg könyvét olvastam.
Doctor Coomer
Doctor Coomer Évvel
Köszönjük EA
SnowKid Powell
SnowKid Powell Évvel
Köszönöm. Számomra élvezetesebb lett a mostani alkotásod!
Borisz80
Borisz80 Évvel
Na végre! Mióta várom már hogy legyen egy működő verziója a játéknak! :D
Dani Kisss
Dani Kisss Évvel
Keny lehetnél tematikus ,hogy a következő retroshock "a láthatatlan ember(1933)" legyen és még youtube-on is fent van
Playbahnosh
Playbahnosh Évvel
Na ez nosztalgia a köbön. Emlékszem anno középsuli elején amikor a CD mint technológia még full új volt. Egy CD-re ráfért akkor 6-7 teljes játék, ezeket cserélgettük egymás közt. És akkor jön...ez. Egy játék, NÉGY!4!!4!!!! CD-n. Amikor a játékok még max párszáz MB-t foglaltak, ez elképesztő, felfoghatatlan méret volt anno egy játéktól. Kenny, az egyik legidegesítőbb részt kihagytad a videóból mondjuk. Akkoriban nyilván senkinek nem volt akkora HDD a gépében, amin elfért volna ez a szörny teljes egészében, így játék közben, attól függően merre mentél és micsináltál, folyton cserélgetni kellett a CD-t a gépben, aztán várni az örökkévalóságot, hogy betöltsön. Jó, ez manapság a felújított verzióknál már nincs, de anno azért eléggé betett a játékélménynek hogy 5 percenként derékbatöri a cselekményt a CD pakolgatás és "Loading" bámulás, arról nem is beszélve, hogy csak egy kicsit legyen karcos a CD és máris kétszerannyi idő a töltés. A mai fiatalok már lemaradtak erről az "élményről" :D A játékról annyit, hogy jóval meghaladta a korát. Igazából még most nem értem, hogy ez a játék hogyan készülhetett el egyáltalán. A látvány, főleg akkoriban az ezredforduló környékén, egyszerűen irreálisan álleejtős volt. Nagyon sok mozifilm megirigyelte volna azt a CGI parádét amit ebbe az egy játékba beletömtek. Bár anno egyikünk sem tudta befejezni, aminek leginkább nyelvi okai voltak, mivel akkoriban alig gagyogtunk valamit angolul, így fogalmunk sem volt micsinálunk. Így 20 évvel később azért jobban tudja értékelni az ember a játék zsenialitását, már aki képes még "lealacsonyodni" a látványhoz és a baltával faragott irányításhoz. Én máig tartom, hogy a Westwood volt az egyik legmeghatározóbb játékfejlesztő ami valaha létezett.
Krisztián Lucza
Krisztián Lucza Évvel
Minden amit leírtál, pont így éltem én is meg. Főleg a nyelvi. Egy teljesen magába szippantó játék, melytől nem tudsz szabadulni, és csak azért is neki álltál szótárakat bújni közben, csak hogy autodidakta módon megtanuld megérteni, mert nem hagy nyugodni, nem hagy aludni. Nem lehet hogy te lemaradj róla.
Tibor Magyar
Tibor Magyar Évvel
Ez egy nagyon szép bemutató volt gyönyörűen megírt dramaturgiával. Le a kalappal, nem mindenben értek egyet amit ez a csatorna képvisel, de már ezért az egy videóért megérte hogy létrejött. Kb azt éreztem néha a játékteszterek vért pisálnak hogy valami művészkedős írást rittyentsenek, hiszen azért lett belőlük játék teszter és nem szépíró mert értenek hozzá, Te meg a kisujjadból kiráztad az egészet. És örülök, hogy elvarázsolt a játék. Nekem is az tetszett benne nagyon, hogy helyre rajta a morzsákat, amiket maga az eredeti film nem válaszolt meg. Gondolom ilyne finomságokra rájöttél magadtól is, hogy néha el lehet csípni Deckardot a háttérben :D
Tibor Magyar
Tibor Magyar Évvel
5:55 Melyik a 13. ? 4*3 befejezése van, szóval lényegében 4 teljesen különböző, ami mindig háromféleképpen variálható DE mégse csak EGY ahogy a choices und consequences Life is Strange-nak, merthogy annak állítólag kettő volt, de valójáéban csak egy :D
Szentinel Torony
Szentinel Torony Évvel
@Tibor Magyar megvolt. =)
Tibor Magyar
Tibor Magyar Évvel
@Szentinel Torony www.gog.com/wishlist/games/shadow_of_memories_shadow_of_destiny ide nyomjál egyet és hátha ez is megjelenik :D Most elővettem a CD-t feltette, de kifagyott indításnál, megpróbálom belőni hátha sikerül :D
Tibor Magyar
Tibor Magyar Évvel
@Szentinel Torony hát nézd ügyes fanok mindent megoldanak a buta kiadók helyett, szerintem kis pöcsöléssel megoldható, én kb fél éve játszottam ki a Silent Hill 2-őt életemben először, kb 10-12 óra pöcsölés volt hogy menjen, mentsen, loadoljon, ne akadjon be, ne legyen gyors, ne pattogjon a hang -, már majd megőrültem, hogy megoldást találjak rá a neten... és hat óra a játék, de megérte a szenvedést? nem is kérdés, de aztán vannak régi játékok baszott régiek amiket még leírtani se lehetne, a régi Drakula játékaim beirakom a meghajtóba, install és fut, érthetetlen :D
Szentinel Torony
Szentinel Torony Évvel
@Tibor Magyar és az elfut még a modern masinákon? Ezért reménykedtem egy GOG-os verzióban. =D
Tibor Magyar
Tibor Magyar Évvel
@Szentinel Torony annak szerencsére van PC-s portja, - amit ajánlok is, mert kicsit javítottak akkor rajta és szebben néz ki - szerintem torrenten fent van, én még ma is nagyon ajánlom, fantasztikus life changing expereince :D na az tényleg olyan volt hogy 8-10 óra után leszakadt pofával ültem a monitor előtt hogy 33%-ot játszottam ki belőle, és utána újabb és újabb utak nyíltak meg amik eléggé feldobták a játékot, azt hiszem nem is tudtak kivinni 100%-ra valahol 97%-nél feladtam :D GoG-on nincs fent sajnos, felkerülne megint elkezdeném, marha nagy mákom volt anno, a dobozos verzióra egy Office Depotban bukkantam rá :D
Tibor Magyar
Tibor Magyar Évvel
1:35 azért ez nem teljesen igaz, valszeg nem voltál elég kitartó. Inkább az volt sokáig a gond vele, hogy torrenten se volt fenn, ahhoz képest hogy nem rég a Silent Hill 2-vel HAT órát pöcsöltem hogy elinduljon végre, ezzel nem volt olyan sok gond, de való igaz, hogy a GoG sok mindent megkönnyített.
Tibor Magyar
Tibor Magyar Évvel
@RetroShock! az mondjuk tényleg igaz, hogy ahány szett, ahány winfos annyi problem. Én még Win7-en játszottam vele, pl a Tomb Raider eredeti egy halál volt hogy belőjjem (pedig azt elég sok helyen kiadták), a Tomb Raider 2-es meg pöccre indult. Mióta átmentem win10-re azóta megint probléma probléma hátán.
Hell Walker
Hell Walker Évvel
Könyörgöm egyszer csinálj a Bikoshock-rol egy videót. Hogy milyen érzés volt Rapture pusztuló félben lévő utcáin sétálni. Hogy benned milyen gondolatokat ébresztett Andrew Ryan filozófiája. Azt hiszem ha van valaki akinek a véleményére kíváncsi vagyok erről játékrol, akkor az te vagy. 😁
ColdHand
ColdHand Évvel
Isteni lett ismét!
floogosh
floogosh Évvel
Cseppet megkésve, mint általàban. De ez is megèrte, mint mindig. Köszi mindannyiunk nevèben. "egy rajongò a sokasàgbòl"
András Vágvölgyi
András Vágvölgyi Évvel
Érdekes ez a téma amit felvet a játék, de azt gondolom kicsit hamis. A gépek iránt elterjedt szenvedélyt annak tudom be, hogy a gazdasági elit úgy gondolja a gépek bármiféle korlát nélkül kiszolgálnák őket, tehát teljhatalmat biztosítanának számukra. Az ilyen témájú filmek azt szokták bemutatni, mi lenne ha tervezett gépek öntudatra ébrednének, ami szerintem nem lenne egy rossz dolog, ha mondjuk egy láncfűrész megtagadná, hogy kivágjon egy több ezer éves fát. Szerintem ennek az ellenkezőjéről van szó, a biológiai lényekből akarnak bio robotokat csinálni, ami szerintem be is jött. Ok okozati alapon egy átlagos ember le tudja vezetni a szerepét természet rendjében? Vagy csak a társadalom rendjében? A fenntartott társadalom és az isten által létrehozott élővilág milyen kapcsolatban vannak? Az emberiség vajon csak az élővilág leigázásán létezhet? Vagy ha az emberiség alá vetné magát az élővilágnak és annak virágoztatására szervezné magát azzal lehetne a legideálisabb körülményeket létrehozni? Érdekesnek találom, hogy még nem igazán találkoztam olyan filmmel, könyvel, vagy játékkal, ami ezzel az elgondolással foglalkozott volna. Érdekel ez a téma, de vannak fenntartásaim a téma feldolgozásának tisztasága kapcsán.
NorbeArt
NorbeArt Évvel
Gratulálok a videóhoz! A Blade Runner 2049-es videód után ez a második legjobb. 👍🏻 Kedvet is kaptam ahhoz a videóhoz!😀
János Bódi
János Bódi Évvel
Köszönjük ezt a bemutatót mert én nem is tudtam hogy létezik ez a játék! Ha már erős atmoszféra és régi játék akkor én az 1999-es Gorky 17-et mondanám ami Steamen és Gog-on is kapható de szerencsére nekem megvan magyar szinkronnal és felirattal eredeti CD-n ami nagyon jól sikerült! A másik erős atmoszférájú régi játék a 2001-es Aliens vs Predator 2. Az Alien: Isolation mellett még ez volt nagyon jó alienes játék!
Az unatkozó ember
Az unatkozó ember Évvel
komolyan mennyire lehet valaki ostoba ahoz ,hogy egy ilyen művet az internet pöcegödrében még lefitymáljon a dislike-gomb megnyomásával? Gratula Keny nagyon fasza lett mint mindig csak így tovább. komolyan én kérek elnézést azon jelenleg 9 suttyó nevében aki nem képes megérteni 1 művet ami mond valamit számára ,ami ki nyit egy kaput benne és nem hagyná a gödör alján tengetni a kis életét de hát emberek vagyunk. Sajnos ilyenek is vannak. Nagyon szerettem L.mole avagy az éjjeli vakond videóit és ezer hála ,hogy átvetted tőle ezt a munkásságot de persze a sajátos módodon "vászonra" víve. köszi mindent és tényleg csak így tovább. (a játék annyi idős mint én XD de mégis ámulok)
The Fate Patriot
The Fate Patriot Évvel
Azt kell hogy mondjam, rávettél hogy megkeressem a játékot, a Detroit Become Human de még ott is... még ott is volt olyan hogy segít a játék eldönteni az elején hogy ez "rossz" vagy "jó" válasz. Mellesleg szeretem a pixel art gameket.
167IsaBella
167IsaBella Évvel
Ha ajánlhatok még egy futurisztikus kalandjátékot valós, hanyatló-rozsdás jövőképpel és egy fantasztikus alternatív dimenzióval: The Longest Journey (1999)
László Molnár
László Molnár Évvel
Szegény Westwood, kedvenc cégem volt. Első játékom, ami elragadott még kisgyerekként Amigán a Dune 2 volt! :)
Norbi Tausz
Norbi Tausz Évvel
Meg aztán a zene se kutya! Szerintem Vangelis nélkül messze nem lett volna ilyen jó a világ.
Shard113
Shard113 Évvel
Mivel az emberek teremtették (ez a szó fontos) a replikansokat, ezért az az "élet" , amit kaptak ugyanúgy az emberek tulajdona. Azt tesznek vele, amit akarnak.
Krisztian5HUN
Krisztian5HUN Évvel
A tulajdonjogról a PTK-ből lehet tájékozódni.
Mano Santoro
Mano Santoro Évvel
Nekem ez kimaradt teljesen. 😭😭 Köszönöm, hogy bemutattad!
Dóra Dávid
Dóra Dávid Évvel
A végére csak sikerült megkönnyeznem az örömtől. Köszönöm ezt a minőséget, színvonalat amit nyújtasz! Egy gyöngyszem ez a csatorna a hatalmas youtube óceánban. Sok sikert a továbbiakban is, szükség van az ilyen videókra!
The Crazy Bozgor
The Crazy Bozgor Évvel
oh szó bjutiful Dune-hivatkozás:) és igen, a már emlegetett Grim Fandango mellett egy klesszik Alone in the Dark is várós
Ádám Takács
Ádám Takács Évvel
Kenny! Úgy leverted a vércukromat, hogy az nem igaz. Én játszottam ezzel a játékkal. "Gané" nak lett kikiáltva. Akiké volt, a játék se az angollal, se a filmmel nem találkoztak. Akkor kis porba f.. en se értettem... De félelmetes és izgalmas volt. Hatalmas élménnyel ajándékoztál meg. Keep going. Csak nyugodtan tovább az úton amin haladsz.
Szentinel Torony
Szentinel Torony Évvel
@RetroShock! én nem bántam ezt, mert mire megtanultam angolul annyira, hogy megértsek egy ilyen játékot, már eléggé felnőttem hozzá, hogy élvezhessem is. =) Igen, amit említesz, valóban a másik velejárója. Ám azon mindig célszerű elgondolkodni, hányan tudnak felfedezni maguknak egy-egy ilyen gyöngyszemet? Ha az ember nem járatott gamer magazinokat abban az időben - és az internet még nem volt ilyen elterjedt és fejlett, mint ma -, esélye sem volt tudomást szerezni mondjuk az olyan gyöngyszemekről, mint épp a Blade Runner. A kalandjátékok egyik előfeltétele szerintem, hogy a játékos szeressen olvasni. =)
Szentinel Torony
Szentinel Torony Évvel
A kalandjátékos zsáner egyik visszafogó ereje volt itthon az idegen nyelvtudás hiánya. Ezekhez a sztoriorientált cuccokhoz kellett az erős angol. Én olvastam egy 1999/2000-es magyar kritikát a The Longest Journey kapcsán, ahol a kommentszekcióban azért hőbörögtek az emberek, hogy ezekhez a játékokhoz szinkronos vagy feliratos terjesztés kéne, hogy dukáljon. Angolul ugyanis így, 2020-ra sem tanult meg mindenki.
Gyümölcs Úr
Gyümölcs Úr Évvel
Nekem ez igy nyomasztó és félelmetes. A karakterek homályosak, szinte alig vannak arcok és az a nő a kinagyitott fotón is csak siet eltakarva magát. Legalábbis nekem ez jött le.Nincs semmi ott tisztán és egyszerüen, hogy én csak menjek és aztán ott hagyjam. Nem vagyok kiszolgálva. Ez a videó elgondolkoztatott önmagamon is.
Attila Dukai
Attila Dukai Évvel
Bevallom őszintén, a filmeknek nagy rajongója vagyok, de a könyv nekem nem jött be. Úgy érzem a filmek sokkal jobban átadják a történet üzenetét, pontosabban kérdését, mint maga a könyv (lásd Roy jelenetei). Persze ez egy szubjektív vélemény.
Krisztian5HUN
Krisztian5HUN Évvel
Tényleg Kenny. A Nightwish új singléjét (Noise) és a hozzá tartozó klippet ajánlom megtekintésre (már csak az üzenete miatt is), a később megjelenő album is jó lesz :)
irtó Troll
irtó Troll Évvel
Feladom.. Idevele magyarítás nélkül is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zeratulhun
zeratulhun Évvel
Big LIKE! A Westwood volt a kedvenc cégem anno és az EA bek*phatja, hogy tönkretették őket! A Blade Runner világa pedig szintén megfogott, bár az első már kúlt film nem egy könnyen emészthető darab, de talán ezért is különleges a sok sablon tengerében. Köszönöm a videót és visszatérő emlékeket, érzéseket a PC-k hőskorából. (°_°)
mikróó :D
mikróó :D Évvel
Ezek miatt a mély gondolatok (és a retro filmek) miatt bírlak annyira csak így tovább hajrá
Gabensy
Gabensy Évvel
Profi munka
micsu1982
micsu1982 Évvel
most nagyon szalad ez a blade runner, civvi is most csinált róla videót :P
Homer Simpson
Homer Simpson Évvel
hello Amúgy mi az blade runner?
Homer Simpson
Homer Simpson Évvel
@RetroShock! értem film játék stílusa milyen olyan mint a deus ex világa techno noir vagy olyan olyan mint cyberpunk 2077 Ghost in the Shell, Akira, Nirvána, Johnny Mnemonic stlisus cyberpunk
Homer Simpson
Homer Simpson Évvel
oké de remélem nem valami cbyber punakos világban játszódik
HUNBeretta
HUNBeretta Évvel
Valószínűleg kicsit új a csatorna témájához, de grafikailag és stílusban szerintem illene hozzád a Disco Elysium, és szinte biztos vagyok benne, hogy tetszene is :)
Kristóf Farkas
Kristóf Farkas Évvel
Legyen Undertale kérlek szépen, nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre!!! Nagyon szépen kérlek Kenny!
Krisztian5HUN
Krisztian5HUN Évvel
98-99 felé még nem volt internetem, torrent és egyebek sem. Limitált mennyiségű játék/demók álltak a rendelkezésemre és amikor azokat kipörgettem neki álltam az általában mellékelt pályaszerkesztőkkel!!! trainerekkel, ini fájlok szerkeztéséve kibővíteni módosítgatni, új pályát készíteni stb... egy adott gémbe. Durva hogy az akkor az átlag user kezébe adott kreativitást mennyire visszabutították a közben eltelt időkben. Ma már én is ott tartok hogy teljesen hozzászoktam a "oké mutassa a zöld nyíl merre kell menni azt haladjunk" mentalitáshoz ami szomorú. Ezért is próbálok inkáb indi címek felé nézelődni hogy picit visszaszokjak....
Balázs Molnár
Balázs Molnár Évvel
A 13. perctől talán a valaha volt legerősebb tartalom a zenével a csatornán.
Cheezmee
Cheezmee Évvel
Fantasztikus a játék is, meg ez az epizód is. Hatalmas gratula!!!
Tamás Garamvölgyi
Tamás Garamvölgyi Évvel
Nem vagyok nagy blade runner rajongó,de ha van ehhez magyar felirat, akkor ki kell próbálnom! :)
Tamás Fábián
Tamás Fábián Évvel
Egyik örök kedvencem
Bérces Gábor István
Bérces Gábor István Évvel
Örvendetes hogy ilyen játékot ki mertek adni. Több hasonlót a jövőben! ;)
Gabriel Hodossy
Gabriel Hodossy Évvel
Deponia trilógia elbeszélést szívesen látnék tőled. :)
Ádám Nagy
Ádám Nagy Évvel
1. Éjjeli Vakond bejelenti hogy visszavonul. 2. Megjelenik a Retroshock gépszínhàz. ... Coincidence?... I think NOT! Amúgy hajrá, jól áll neked ez a műfaj is! 😁
Fehér Mátyás
Fehér Mátyás Évvel
Kár hogy nem tudok annyira angolul hogy nekialljak. Nem is hallottam hogy ez létezik
Péter Muth
Péter Muth Évvel
Westwooooood!
Nox_Atra Wendigo
Nox_Atra Wendigo Évvel
Imádom az ilyen játékokat, ahol nincs semmi segítség. :D Hihetetlen élményt tudnak nyújtani, meg ahogy te ezeket megfogalmazod a hideg kiráz tőle, olyan gyönyörűen eltudod mesélni.
Zoltan Locksmith
Zoltan Locksmith Évvel
Nagyon tetszik ez kalandjátékokat bemutató mini sorozatod, simán jöhet belőle annyi amennyi olyan kalandjáték van a világon, amit TE! szivesen bemutatnál :)
Zoltán Csorba
Zoltán Csorba Évvel
Keny, ez egyszerűen káprázatos! :D
Elegathor
Elegathor Évvel
Még be sem fejeztem a Primordiát és lám még egy kihagyhatatlan játék
Zoltán Dániel
Zoltán Dániel Évvel
A szöveged érték, de olyan amiről szerintem fogalmad sincs..hihetetlen ez a tehetséged!
El Grande
El Grande Évvel
Legnehezebb játék volt az életembe...úristen hány órát szoptam vele mire rájöttem hogy is kell továbbmenni...hát igen...2005 körül még nem nagyon volt "továbbjátszás" segítség a youtuben vagy forumokon D:
Dóka B. Dániel
Dóka B. Dániel Évvel
Ha hiszed, ha nem megcsinálták a Running Man társasjátékot is. Anno... Meg is volt.
Qwufi
Qwufi Évvel
Amikor még nem hülyéknek fejlesztettek játékokat.
WhiteStar
WhiteStar Hónapja
a mai generáció FoRtNáJtra van kondícionálva, és ezért nem kapunk összetett, mondanivalót tartalmazó játékokat. Sajnos, nem éri meg $$$
negrusz
negrusz 7 hónapja
Ahogy Hollywood is bevalottan 10-20 on eveseknek csinalja a filmeket, ami valjuk meg nem lenne baj ha nem a mostani... eleg langyos, elet keptelen generaciorol szolna, ugy a jatek fejlesztok is. Ma ezert retrozik vagy komplett hatra hagyta a jatekokat a 30+ eves korosztaly... nem csak az auto iparban volt top-ban par marka a 90-es evekbol (2000 eleje) es hozta amit kell hanem a PC ipar is... Kimaradt ez a video, nem is tudom hogy... de az elso gondolatom ez volt.
BordakPapja
BordakPapja Évvel
A Red Alert CD-jén emlékszem rajta volt a trailerje :)
negrusz
negrusz 11 hónapja
Oh igen. Meg nem tudom mondani hanyszor neztem vissza, persze RA intoval egyutt. :) Az atvezeto videok kora de jo is volt es akkor 96-ban ez eszement minosegneg szamitott.
Qwufi
Qwufi Évvel
GOG
Márk Kiss
Márk Kiss Évvel
Kenny Machinarium,vagy Grim fandango bemutatás várható ? :)
Szilard Olvedi
Szilard Olvedi Évvel
Az ilyen játékokat nem bánnám ha lefordítanák magyarra.
József Gábor Gál
József Gábor Gál Évvel
Ahogy említetted a Dune-t, megvettél kilóra.
Zsolt Siklósi
Zsolt Siklósi Évvel
Szerintem még nem láttam 4 vs 1 számjegyű like/dislike arányt. :)
József Petrovics
József Petrovics Évvel
szuper
Szentinel Torony
Szentinel Torony Évvel
Kiegészíteném azzal, hogy a játék a maga módján még adaptál is egy jelenetet Dick eredeti regényéből, mely a filmben nem szerepelt. Amikor Rayt fogva tartják, és a replikánsságát akarják bebizonyítani, az nagyon hasonlít arra, amikor a könyvbéli Deckard sétál be tudtán kívül egy titkos androidrendőrség bázisára, és ott elfogják.
Vivien Pintácsi
Vivien Pintácsi Évvel
Minden tiszteletem, szerencsére egy fényes csillag megmaradt a youtube egén. Minden tiszteletem, imádom a videóitokat, egyszerűen nem is találok olyan videóst ami felér ezzel a csatornával. Imádlak titeket csak így tovább. Nincs nálatok jobb 😉🤗
László Hetyei
László Hetyei Évvel
jáháááj de jó ez a sorozat is már most :)
János Bódi
János Bódi Évvel
Mi a zene címe a videó végén? Ami ki van írva hogy: Blade Runner Adventure Game OST és a Theme úgy sehol se találom.
János Bódi
János Bódi Évvel
Megtaláltam :)
Serrin Salamander
Serrin Salamander Évvel
Filmajánló: www.imdb.com/title/tt0096786/?ref_=nv_sr_srsg_1 Alienator (1990) Már a nézése közben RetroShock! élményem volt, bár nem egy szörnyfilm.
Vaspor Wave
Vaspor Wave Évvel
Valaki nem akar egy szinkront és egy magyarítást csinálni ehez a játékhoz?
Szentinel Torony
Szentinel Torony Évvel
Nem tudna. Nincs benne felirat sem, szóval itt csak a hang alapján tudsz kihallani bármit is.
HildonNaturalWater
HildonNaturalWater Évvel
Mandalore, Kenytheone, mar csak Ssethre varok h csinaljon egy reviewt.
Talisa
Talisa Évvel
Nekem, aki még csak egyetemi diák, de játéktervező jövőről álmodik, rengeteget jelent, hogy elkezdted ezt a sorozatot! Főleg most, hogy diplomámhoz közeledve el kell készítenem az első, játéknak mondható projektemet. Nagy rajongója vagyok annak, amit csinálsz, imádom a mélyebb, komolyabb videóidat is, mert bennem is újabb és újabb gondolatokat ébresztenek, és mindig tudok belőlük tanulni. És tényleg nehezen tudom leírni azt az örömöt, amit most érzek a videojátékos videóid miatt ^_^ Ennél nagyobb löketet nem is kaphattam volna ahhoz, hogy kitartsak az elképzeléseim mellett, és olyan játékot csináljak, amilyet eredetileg szerettem volna.
Darklysm
Darklysm Évvel
Nagyon jó, minden héten kellene egy ilyen :D
Farkas Dőry
Farkas Dőry Évvel
Mennyire kiraly video !!??
Edward Hohenheim
Edward Hohenheim Évvel
Ez azért már mindennek a teteje-nem elég az a sok film,amiknek (szinte) mindegyikét megnéztem,az a sok sorozat amiket (mindegyiket) megnéztem,a könyvek amelyeket (szinte mindegyiket) elolvastam,a rajzfilmek (amelyeket,szintén mindegyiket) megnéztem - kizárólag azért,mert te ajánlottad Keny! Most még játékok is? De ne is törődj egy vén fószer morgásával-csak így tovább! Hajrá!!!
Guwrovsky
Guwrovsky Évvel
Mernèk ajànlani egy jàtékot a sztorija miatt: Spec Ops: The Line
deerCPT
deerCPT Évvel
Ha egyszer valaki rátalál a csatornádra ezen videó miatt Kenny, két választása van. Vagy továbbkattint egy számára érdekesebb videóra, vagy végignézi, s még a videó után is hosszú percekig nem tud megmozdulni. Én már régóta követlek, de mégis az utóbbi csoportba tartozom. Köszönöm!
Mihály Hajnács
Mihály Hajnács Évvel
Nem biztos, hogy játszani fogok vele, de ennél szebb és elgondolkodtatóbb bemutatót még nem hallottam :) öröm hallgatni :)
Redmond Toth
Redmond Toth Évvel
Ha már bejön ez a stílus, hogy a játék nem fogja a kezedet, akkor a világ legjobb nyomozós játékát tudom ajánlani, a Return of the Obra Dinn-t. Egyszerűen zseniális, semmi point and click, csak a helyszín körbejárása van, és az ezt követő logikai következtetések.
Gergely Gaál
Gergely Gaál Évvel
Nem is kell játszanunk vele, hogy szórakoztasson, elég ha beszélsz róla.
Rasztaputyin Netpartizán
Rasztaputyin Netpartizán Évvel
Az előző videóból sejthető volt, hogy a Westwood Blade Runnere következik, de a legmerészebb elektromos bárányos álmaimban sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar. Westwood fanként is köszönöm a bemutatót!
Notarikon 777
Notarikon 777 Évvel
Nagyon szépen köszönöm a videót !
Sebasztian
Sebasztian Évvel
Hogy lehet ilyen erős monológot berakni a videó végére....
3P1c
3P1c Évvel
5-Android vadásznak nem tetszett, hogy szimpatizáltál az androidokkal, így dislike-oltak.
Mr.Smiley 9011
Mr.Smiley 9011 Évvel
Szóval ez egy tipikus "hova a faszomba menjek" játék? :D a 90-es évekből.
Ivanyi Attila
Ivanyi Attila Évvel
@Mr.Smiley 9011 Én az összes kalandjátékkal játszottam már szinte amit PC-re kiadtak annak idején. Day Of The Tentacle mond valamit? Nem?!? Monkey Island? Az se?! Vagy a Grim Fandango? Simon The Sorcerer se? Ha valaki akkor én tudom mi az, hogy kalandjáték.
Mr.Smiley 9011
Mr.Smiley 9011 Évvel
@Ivanyi Attila ja, akkor te azért nem játszol velük?
Ivanyi Attila
Ivanyi Attila Évvel
A kalandjátékokat értelmesebb embereknek csinálták.
dom wolf
dom wolf Évvel
Miért van az hogy barmikor megnezém egy kritikátokat a végén lefagyva, elgondolkodva, lesokkolva ülök a monitorom elött. Kb te vagy az egyetlen akinek a videói nem még egy agysejtet hivatottak elpusztítani hanem amikor feltápászkodok úgy érzem, hogy igen, több lettem. Hogy igen, megérte feljönni erre a bűzlő mainstream kaptárra. Nagyon köszönöm neked!
FR!ES & LIZOT - Missing You (Official Music Video)
2:36
Spinnin' Records
Megtekintés 1,3 M
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
ROSÉ - 'On The Ground' M/V TEASER
0:15
BLACKPINK
Megtekintés 7 M
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 130 E
Volt egyszer egy ... Blade Runner 🎮
19:59
Otherworld
Megtekintés 44 E
FR!ES & LIZOT - Missing You (Official Music Video)
2:36
Spinnin' Records
Megtekintés 1,3 M
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
ROSÉ - 'On The Ground' M/V TEASER
0:15
BLACKPINK
Megtekintés 7 M
STU OLYMPICS + 19 BALANCE CHANGES! | Early Update Info!
16:41
TE URAMISTEEEEEEN!!! | Ghost Study
7:24
Barnigameplay
Megtekintés 27 E
R9 IN A PLAYER PICK PACK!! FIFA 21
20:13
Castro1021
Megtekintés 285 E
A 10 legnépszerűbb magyar fejlesztésű játék!
12:42
THIS TANK COST 50 MILLION in World of Tanks!
26:15