A TENGER HÍVÁSA | Gépszínház #11

  Megtekintés 34,825

RetroShock!

2 hónapja

Gépszínház: Videójátékok a művészet oldaláról
Norah Everhart nyomozása egy rejtélyes csendes óceáni szigeten nyomtalanul eltűnt férje után, miközben egyre szorosabb kapcsolata az óceánnal egyre jobban elszakítja őt a valóságtól és Harrytől egyaránt... A Tenger Hívása egy rendkívül erős történettel rendelkező belső nézetes kalandjáték.
Támogatói Színházbérletek itt:
hupost.info/tools/S7UA-DV1X3H0XyWol17N4g.htmljoin
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
#gépszínház #retroshock

Megjegyzés
Nemes Ferenc Attila
Nemes Ferenc Attila 3 napja
Hali, mi az outro zene címve? valaki ellinkelné kérem?
MAJA
MAJA 11 napja
Jó lett a videó! Már régóta követem a csatornádat, de mégis csak most tűnt fel, hogy játék kritikák is léteznek ezen a csatornán, lehet azért, mert legfőbbkép a "filmkritikákat" néztem eddig. És ajánlom figyelmedbe a "Fran Bow" című játékot.
Malkavian Madhatter
Malkavian Madhatter 16 napja
Abban egyetértek, hogy a legtöbb Lovecraft adaptáció méltatlan az alapokhoz. Még magáról Cthulhu-ról is nagyon kevés olyan ábrázolást találni ami hű az eredeti leíráshoz. ( Cthulhu a novellában nem pikkelyes. Az eredeti leírás szerint a teste valami ismeretlen energia szerű anyagból van. Ha ránézel valami torz pszichedelikus bad trip szerű dolgot látsz aminek aránylag polipsárkány formája van. Nincs olyan fizikai felülete mint a hibás ábrázolásokon amelyek csak azért terjedtek el, mert Lovecraft Cthulhu-ról készült rajta nem Cthulhu-t, hanem egy róla készült novellában szereplő szobrot ábrázolta ) Viszont azzal egyáltalán nem értek egyet, hogy problémás lenne bármiféle szürreális / kozmikus horror / sci-fi műbe Lovecraft utalásokat tenni. Lovecraft mitológiát teremtett így ezt ebben a formában problémaként felhozni szerintem legalább olyan mintha germán vagy görög istenek, sátánisták által imádott fődémonok, vagy egyéb mitológiai alakok megemlítése gond lenne egy olyan kontextusban ahova az bőven belefér. Azt, hogy a legtöbb esetben a Lovecraft adaptációk nem értik a kozmikus horror és a metafizikai eredetű őrület valódi lényegét az tényleg elég nagy probléma, viszont nem értem ezt a fennakadást azon, hogy némi tisztelgésképpen akadt a játékban pár Lovecraft referencia úgy, hogy mindeközben a játék önmagában is jól működik és mentes volt azoktól az elemektől amelyek a Lovecraft adaptációkat tönkreteszik. ( Bár ilyen téren lehet tévedek, mert csak a kritikát néztem végig és a játékkal nem játszottam, szóval ebben az esetben kérlek javíts ki ) Mindenesetre mint némileg talán elfogult Lovecraft " rajongó " azon a véleményen vagyok, hogy nem kevesebb Lovecraft kéne, hanem több olyan adaptáció ami megfelelően kezeli a témát. Ahol nem csak kultisták meg csápos szörnyek vannak, hanem betekintés abba a metafizikai horrorba, hogy mennyire keveset is tudunk valójában arról, hogy miféle létezők lehetnek még akár a kozmoszban akár körülöttünk a saját szubjektív valóságunk korlátain túl melyek akár tudtunkon kívül vannak ránk hatással és a teljes valóságról alkotott képünk szétesne amennyiben tudomást szereznénk valódi kilétükről. Szürreális álomutazásokat szeretnék látni ahol a főszereplő eleinte csak gyönyörű idegen tájakon jár egyik dimenzióból a másikba egészen addig amíg nem merészkedik túl messzire átlépve egy határvonalat amin túl olyan létezők vannak amelyeknek a megismerését nem az emberi tudat felfogóképességének szánták.
Mate Lorinczy
Mate Lorinczy Hónapja
SPOILER!!! A hal fejében puzzle amúgy full logikus. Szavakból lesznek kifejezések, pl az örökké és az élet kombinálásával jön ki az örök élet. Ezek a kifejezések vannak ott 4db és figyelni kell a kis csillagokra mert az 1-2-3-4 úgy jön ki hogy az adott szó azokban a kifejezésekben keresendő ahol csillag van. Csak ugye a csillagok el vannak fordítva.
Mate Lorinczy
Mate Lorinczy Hónapja
@RetroShock! Tény hogy nem volt a legjobb, de nekem első ilyen logikai kalandjátékom a Witness volt, azután én már nem hiszek senkinek és nem bízok semmiben ha feladványról van szó :D Amúgy másik videóban szerepel az Outer Wilds, itt ismertem meg, fantasztikus! Witness szintű, csak nem konzolokon kell vonalakat mozgatni, hanem a konzol a nap rendszer és a pöttyök vonalak a hajó és mi. Imádom, köszönet érte, máshogy sehol nem botlottam bele.
P4TRICCS
P4TRICCS Hónapja
Ilyenkor mindig rosszul érzem magam, hogy azon playerek közé tartozok aki neten megnézi hogy kell a puzzle-t megoldani 😅
SCP Aurora
SCP Aurora 2 hónapja
A hölgy szerintem csak elkapta a Revitiligót.Azt a betegséget,amiben Rumlibátya is szenved. Ez ellen sajnos nincs ellenszer,de vannak megoldások.Nézzetek utána,főleg betűkhöz van köze,és munkához.Meg nem szabad rappelni,és vastag aranyláncokat hordani.
Raisen1992
Raisen1992 2 hónapja
Keny, milyen verziója volt ez a Kraftwerk - The Model -nek? :O KELL!!! Köszönöm!
Raisen1992
Raisen1992 2 hónapja
@Gábor Dianis Cool, köszi! ^^
Gábor Dianis
Gábor Dianis 2 hónapja
Lehet tévedek, de erre hasonlít nagyon: hupost.info/chat/Y3mEuW-EnqKhY7Q/vide
Vince Jakab
Vince Jakab 2 hónapja
Keny már több videódba említetted hogy szereted a tenger mélyén játszódó dolgokat ezért ajánlanám neked a SOMA című játékot igaz hogy horror de a történet rendkívül mély és érdekes kérdéseket vetnek fel
Dimitrov Bernát
Dimitrov Bernát 2 hónapja
Imádtam, ajánlanám mindenkinek a magyar fejlesztésű Quern: Undying thoughts című játékot!
Dimitrov Bernát
Dimitrov Bernát 2 hónapja
Ohh, mondjuk feltűnhetett volna, hogy ennyi hasonlítgatás után biztosan készült róla tartalom :D Köszönöm szépen, esti mesének kiváló lesz🦉✨
Frost Hammer
Frost Hammer 2 hónapja
Remek videó, és a téma is érdekes. Köszönet érte. Nem tudom, ki hogy volt vele, de mikor megláttam a videó címét, nagyon gyorsan megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy ebben a játékban kell lennie valamilyen utalásnak Lovecraft műveire, s a videó végignézése után ez be is igazolódott. Az írónak van egy műve, amely az Árnyék Innsmouth fölött címet viseli, egy pár ponton hasonló dolgok vannak benne, mint amilyen ebben a játékban is megjelenhet.
István Székely
István Székely 2 hónapja
hupost.info/chat/aIOY1Yduk7Cbo9o/vide hupost.info/chat/jnqlvGutiLWZYtI/vide de legfőképp: hupost.info/chat/qHyilaqGl9ZoncY/vide ez jut eszembe róla.
János Juhász
János Juhász 2 hónapja
Sziasztok. A video bevezetője alatt melyik zene szól? Az már megvan, hogy a modell, kraftwerk, de milyen mix vagy verzio ez?
Bindair Dundat
Bindair Dundat 2 hónapja
Mikor lesz új Retroshock rész?
Gergely Ulmann
Gergely Ulmann 2 hónapja
A Kraftwerk Das Modelje az introban megcirógatta a lelkem
citrom bá on da house
citrom bá on da house 2 hónapja
ajánlanám figyelmedbe a machinariumot engem nagyon megfogott az atmoszférája,grafikája
manocset
manocset 2 hónapja
Syberia bemutatót nem szeretnél? Ha már benne van az intro-ban. :)
totoru4ever
totoru4ever 2 hónapja
SPOILER Kenny, a Lovecraft elemek nem fekete pacák itt, konkrétan ez az egész átváltozás és a a tenger hívó szava (vagyis a központi narratíva) a the shadow over Innsmouth-ból lett átemelve.
RetroShock!
RetroShock! 2 hónapja
Fix: Nem Haititől, Tahititől :)
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy Hónapja
Dear Kenny, steam kurátori listád van esetleg? szerintem igen hasznos lenne a gépszínház kedvelőinek, kiindulva magamból mert én is eddig egytől egyig minden bemutatott darabot hozzáadtam a kívánságlistámhoz és párat már be is szereztem
Lőrinc Fábos
Lőrinc Fábos 2 hónapja
Nah... azért a kettő között van egy kontinens :D
LordMcFater
LordMcFater 2 hónapja
Ki próbálod majd a Subnauticát?
Baldur Odinson
Baldur Odinson 2 hónapja
A kígyós jelenet az intróban a banner saga ból volt?
Szekeres Elektra
Szekeres Elektra 2 hónapja
*Kenny minden egyes videója ordít egy általa írt könyv iránt jóformán bármilyen témát érintve. :))*
Ferenc Garcsik
Ferenc Garcsik 2 hónapja
LordMcFater
LordMcFater 2 hónapja
Subnauticát majd bemutatod a gépszínházban?
Zsolt
Zsolt 2 hónapja
Az intró zene a Das Model melyik feldolgozása? Nem akadtam rá sajnos. Későbbi epizódokban szívesen látnám még a Subnauticát vagy a Darkwoodot is.
Lénárd Balázs
Lénárd Balázs 2 hónapja
hupost.info/chat/Y3mEuW-EnqKhY7Q/vide
Kristóf Tuza
Kristóf Tuza 2 hónapja
Hali kenytheone ismered a metró trilógiát? szerintem nagyon tetszene a disztópiára alapozó világa miatt. Ha gondolod nézd meg javaslom
Alexander Todd Gray
Alexander Todd Gray 2 hónapja
Megtudná valaki mondani pontosan melyik zene az ami az elején hallható? Azt tudom, hogy a Das model a Kraftwerk-től de amiket találtam az nem hasonlít, tempóban vagy stílusban sem. Előre is köszönöm :)
Alexander Todd Gray
Alexander Todd Gray 2 hónapja
@Gábor Dianis igen ez lenne az. Nagyon szépen köszönöm. 😀😀😀😀
Gábor Dianis
Gábor Dianis 2 hónapja
Én erre tippelnék, de lehet tévedek: hupost.info/chat/Y3mEuW-EnqKhY7Q/vide
Csotka F
Csotka F 2 hónapja
Pathologic 1 vagy 2 valamikor?
erik01191
erik01191 2 hónapja
Lovecraftnak nagyon kevés olyan novellája van, amit érdemes lenne megfilmesíteni. Talán a Zarándokút Kadath-ba. Ezen kívül az összes műve arra apellál, hogy olvasás közben az olvasó képzeli el és testesíti meg saját magának a félelmetes dolgokat. És ez a stílus csak így működik, filmen látva nem lehet hozni azt a bizonyos "mítikus" faktort ami hozzákapcsolódik Lovecraft nevéhez. Kár hogy sokan mégis próbálkoznak vele.
erik01191
erik01191 2 hónapja
@Gamer magazin szerintem is a kosztümös volna a jó megoldás. De pl az őrület hegyeiben ha nem egy 17 éves indián-kínai félvér leszbikus nő a főszereplő, hanem egy 35 éves férfi, akkor már megy a hiszti hogy mi ez a hímsoviniszta macsó propagandafilm. És sajna ez már nem túlzás mostanra. Teljesen átestünk a ló túloldalára. Egy stúdió, vagy a Netflix nem hiszem hogy beleölne ennyi pénzt egy ilyen produkcióba. Pedig a normális megvalósításhoz nem kevés pénz kellene.
Gamer magazin
Gamer magazin 2 hónapja
@erik01191 Tény, de inkább legyen kosztümös. Igazából még a rasszista részeket is átìrhatnák ha a többi maradhatna. Mondjuk az is tény, hogy nem mindegyik szereplő szimpatikus ìgy lehetnek rasszisták a vásznon is.
erik01191
erik01191 2 hónapja
@Gamer magazin Szerintem több okból sem működne a dolog. Először is Lovecraft közel 100 éve alkotott, azóta a tudomány sok mindenben előre haladt. Már önmagában ez komoly változást okozna a hangulatban. Ha pedig kosztümös sorozatot csinálnánk, az se volna jó, mivel az író sokszor rasszista célzásokat tett a műveiben, a legtöbb színes bőrű szereplőt alsóbbrendűnek beállítva, ami ha jottányit is megjelenne a mostani átiratban azonnal gyűlölethullámot váltana ki. Mielőtt valaki beolvasna, nem szimpatizálok a nézetével, de nem is fogom elégetni a könyveit, mert egyes részleteket ilyen szemszögből fogalmazott meg. Cthulhu-t sem érdekelné ez az emberi belső viszály, így engem se fog. :D
Gamer magazin
Gamer magazin 2 hónapja
Kellően ambìciózus művészekkel meg lehetne oldani bár inkább egy minisorozat formában lenne megvalósìtható, a Love Death and Robots mintájára.
Chris KRX
Chris KRX 2 hónapja
A Dagon jutott eszembe erről.
Tacuska
Tacuska 2 hónapja
Egy kis játék ajánló, ha már a művészi játékoknál vagyunk. Just Shapes & Beats. :) Nagyon jó ritmus játék, mégis egy egyszerű de nagyszerű történetet mesél el. Csak ajánlani tudom mindenkinek ! Kenny ha vsn időd, nézz rá! Szerintem nagyon tetszene neked.
Riley Freeman
Riley Freeman 2 hónapja
Subnautica! :))
jabuci
jabuci 2 hónapja
Legjobb! Most karacsonykor kezdtem el, nem lehet abbahagyni.
Ki5hiN
Ki5hiN 2 hónapja
Harmadik játék a csatornán, amiről nem hallottam de a kritika alapján megfogott és tolni akarom :)
Kozmonauta 05
Kozmonauta 05 2 hónapja
0:52 Nem véletlen, hisz a Lincoln-sziget is alig 1200 mérföldre van Tahititől
Bodor János
Bodor János 2 hónapja
Lenne egy kérdésem. Mikorinak kell lennie egy játéknak hogy bekerüljön? Mert pl.: A Bioshock (ami az egyik kedvenc story alapú játékom) az 2007-ben jelent meg. Válaszodért előre is köszi.
Miklós Elekes
Miklós Elekes 2 hónapja
Nem az számít, hogy mikori, hanem hogy ne legyen túl népszerű/ismert, de méltatlanul.
Lion Doge
Lion Doge 2 hónapja
Haló Kenny!Igaz,hogy kultjáték,de a Half Life 1-ről vagy 2-ről kaphatnánk videót?Úgy is sci-fi,szóval bele is illene a csatorna folyamába,válaszod előre is köszönöm!Btw,a videó ismét király!
Lion Doge
Lion Doge 2 hónapja
@RetroShock! Ahoy!Nagyon szépen köszönöm a választ!De válaszodból adódóan ajánlanám az Orwell c.játékot,szerintem nem ismert és egész fain.Kellemes ünnepeket!
Csaba Gy.
Csaba Gy. 2 hónapja
A the withness-t próbáltad már?
Feri Rocker
Feri Rocker 2 hónapja
Nagyon jó lett a videó így tovább látszik hogy sok munka van benne Kenny ❤️🙂❤️
O-HO gameplay
O-HO gameplay 2 hónapja
Üdvözlöm! Nagyon érdekes ez a gépszínház sorozat, és sok játékhoz megjött a kedvem! Viszont szeretném megkérdezni, hogy a Kholat nevű játékról lehet-e számítani egy gépszínház epizódra? Szerintem az a játék is megérne egy részt, röviden, az is egy walking szimulátor, ami a gyatlov-hágó incidensrere próbál egyfajata magyarázatot adni.
Devor 110
Devor 110 2 hónapja
Még csak alig az első percig jutottam, de rögtön What became of Edith Finch vibe-os, arról is készülhetne majd bemutató
Deer Boy
Deer Boy 2 hónapja
Akit csak a történet érdekel végignézheti gond nélkül youtube-on vagy végigjátszani mindenhogy jobb?
Alex Des'Deth
Alex Des'Deth 2 hónapja
Call of the sea? Ennèl nyilvánvalóbb címet nem tudtak volna adni? :/ Ahogy mondtad a címet úgy rögtön tudtam mirōl van szó. Sajnos az a baj, hogy nincs olyan filmes/játèkos cèg aki fel tudná fogni hogy Lovecraftot NEM adaptálunk kèpernyōre mert 100%-ban felesleges. Az író az olvasó agyával játszik a novellákban, nem a nèzöèvel. Bármit is jelenítenek meg az SOHA nem lesz ugyanolyan mint leírva. Nem tudják azokat a kèrdèseket feltenni, nem tudják/akarják láttatni a láthatatlant, nem tudnak úgy Paradoxonokat teremteni mint az erdeti :( De viszont kíváncsi vagyok Kenny! Te hogy a Mester munkáival (csak az eredeti novellákkal persze)? Várhatunk egy Doctor Who szintű eposzt vagy csorgassuk a nyálunkat, rágjuk a füledet? :)
Gamer magazin
Gamer magazin 2 hónapja
Szerintem lehet jól adaotálni szimplán csak nem találkozott elég ambìciózus művésszel. A Szìn az űrből már jó úton haladt amúgy, minden ami rossz volt az a változtazásokhoz volt köthető.
Dani Horváth
Dani Horváth 2 hónapja
Knights of the old republic 1-2-ről nagyon szívesen néznék videót ezen a csatornán.
Dániel Kapy
Dániel Kapy 2 hónapja
Köszönöm ! Boldog Karácsonyt !
Lőrinc Fábos
Lőrinc Fábos 2 hónapja
Így várja a cím alapján az ember a Bioshock-ot...
MAJA
MAJA 11 napja
Igen! :D
RtCW TZS
RtCW TZS 2 hónapja
A számból vetted ki a szót :D
E MF
E MF 2 hónapja
Haiti az Atlanti-óceánon van.
vcarter86
vcarter86 2 hónapja
Én végigtoltam, mert nagyon vártam ezt a játékot és szeretem a puzzle-s kalandjátékokat, de ez a játék számomra nagyon nagy csalódás volt. Történetében pont az volt rossz, amit elmondtál. Feladványok terén meg annyira rosszul balanszállt, az orgonás feladványig az összes nagyon könnyű volt, utána a halfejesig ismét túl könnyűek voltak. A halfejeset nekem se sikerült magamtól megoldanom és utólag visszanézve nekem még összecsapottnak is tűnik a megoldása. A legvégén még a csillagokkal való szórakozás egész jó volt. De a vizes puzzle-k is inkább interakció elemet szolgáltak mintsem puzzlenek lehetne őket tekinteni.
Mess Hun
Mess Hun 2 hónapja
Nem tudom voltak-e már, de ha nem, ajánlanék a Retro shockba két filmet: O-bi O-ba, Szexmisszió.
Viktor Tóth
Viktor Tóth 2 hónapja
Egyszer úgy meghallgatnék tőled egy Biosock kritikát. Tulajdonképpen abban is sok minden van abból amit szeretsz. Remélem egyszer lesz majd ilyen videód is.
MAJA
MAJA 11 napja
@Viktor Tóth Egyetértek, én is meghallgatnék egy álltala készült kritikát a BioShockról! Amúgymeg szerintem Kenny tudja, hogy miez a játék.
RtCW TZS
RtCW TZS 2 hónapja
@Balint Botond ez pontosan így van. Pld én nagy Doom fan vagyok, de az utolsó 2 részt mégse vittem végig, nem vonz egyeltalán. Az Undying is 2001-es. De a régi Call of Cthulhu is nagyon jó pld, ha már régi címekről beszélünk. Az RtCW-ről nem is beszélve...Na de nem offolom szét itt a témát.
Balint Botond
Balint Botond 2 hónapja
@RtCW TZS mindjart kiderul, hogy uj cimekkel nem is jatszunk, csak a regiekkel. Nemtudom te, hogy vagy vele, szamomra a regebbi cimek meg mindig jobban vonzanak mint az ujak.
RtCW TZS
RtCW TZS 2 hónapja
@Balint Botond Meg az Undyingot még... :)
Balint Botond
Balint Botond 2 hónapja
@RtCW TZS gg. En a Max Payne 1 -el vagyok igy, hogy minden evbe 1x vegigtolom.
Botond Molnár
Botond Molnár 2 hónapja
Köszi hogy még karácsonykor is ... BÚÉK
Gergő, vagy Laci
Gergő, vagy Laci 2 hónapja
Lesz majd Portal 2 Gépszínház?
Barnabás Homolya
Barnabás Homolya 2 hónapja
Nekem févörit gém, szóval én is kíváncsi lennék. De úgy igazán mondanivalója nincs, mint az imént bemutatott játéknak, azon kívül, hogy 'a tudomány nem miért, hanem miért ne'. Keny meg azért olyan játékokat mutat be, amit kevesen ismernek és van mély tartalma, nem csak a hangulat
Gergő, vagy Laci
Gergő, vagy Laci 2 hónapja
@Barnabás Homolya De azért jó lenne Keny szájából is hallani, hogy milyen játék. Igen mind a 2 részre gondoltam, csak már túl fáradt vagyok
Barnabás Homolya
Barnabás Homolya 2 hónapja
Szerintem az túl populáris ahoz, hogy be kelljen mutatni. (Egyébbként épp azt toltam 10 perce 😂) De ha már be kell mutatni a Portalt, akkor az egyest és kettest együtt.
Szilard Olvedi
Szilard Olvedi 2 hónapja
Boldog karácsonyt Keny.
Vincent Mester
Vincent Mester 2 hónapja
Imádtam ezt a játékot!! Mindenkinek ajánlom!
Ariel Luxen
Ariel Luxen 2 hónapja
Megkérdezhetem mi a zene címe a videó végén? :)
Barby B.
Barby B. 2 hónapja
@Ariel Luxen Ilyen jól nevelt kérdésre, mindig szívesen :)
Ariel Luxen
Ariel Luxen 2 hónapja
@Barby B. Köszönöm. :)
Barby B.
Barby B. 2 hónapja
hupost.info/chat/jKp-tKecj5mFlpc/vide
Géza Géza Géza
Géza Géza Géza 2 hónapja
Szombat van,vótál fenn?
Navy Admiral
Navy Admiral 2 hónapja
A grafikai motor a sea of thieves hez hasonló.
TOXIN Kréta
TOXIN Kréta 2 hónapja
Lesz majd egy ujj top 5 vagy 10 ürős kaland játék lista?
Darklysm
Darklysm 2 hónapja
Még mindig keresem mi lehet az introban lévő zene címe XD
Ricsárdka Korporésön
Ricsárdka Korporésön 2 hónapja
hupost.info/chat/Y3mEuW-EnqKhY7Q/vide
Bálint Kerhut
Bálint Kerhut 2 hónapja
Kraftwerk
Koncz Dávid
Koncz Dávid 2 hónapja
A játéknak csupán az első fél óráját toltam, az alapján viszont nagyon ígéretes. Lényegében egy belső nézetes, narratíva központú cím, felfedezős és logikai elemekkel. Az efféle stílusú játékok puritánabb változatait szokás "walking simulatornak" nevezni, de biztosíthatok mindenkit, hogy ez messze több annál. Valami olyasmit kell elképzelni felépítés/játékmenet terén, mint az Observer (zseniális cyberpunk detektív horror), netán a What Remains of Edith Finch, illetve a Firewatch (hogy a zsáner/stílus kiemelkedőbb darabjait említsem). Ha majd újra akciós lesz a Game Pass, szerintem ezt is kipörgetem, azt meg jó látni, hogy a csatorna bele-bele kóstolgat a játékok világába is. :D
Viktor Fülöp
Viktor Fülöp 2 hónapja
A felsorolt játékokat mind imádtam, de nekem leginkább a Firewatch-ra hajaz. Hasonlóan megrajzolt és picit spoiler, de nekem a főhősök dilemmája is hasonló volt. Ja és Delilah, Norah hangja ugyanaz a színésznő volt :)
jabuci
jabuci 2 hónapja
Game Pass-ban benne van.
Riasztás (2021-03-02) - HÍR TV
41:11
Hír TV
Megtekintés 59 E
FR!ES & LIZOT - Missing You (Official Music Video)
2:36
Spinnin' Records
Megtekintés 1,3 M
TENET | GONDOLATMENET
13:31
RetroShock!
Megtekintés 94 E
Az Aligátoremberek |1959| RetroShock! 70
12:36
RetroShock!
Megtekintés 66 E
Mit üzen Forrest Gump?
10:37
RetroShock!
Megtekintés 96 E
A Polipember |1971| RetroShock! 34
11:02
RetroShock!
Megtekintés 237 E
GYEREKKORUNK MESÉI | 2. Kazetta
1:17:13
RetroShock!
Megtekintés 304 E
A VAD BOLYGÓ |1973| A Sci-fi Rejtett Sarkai #6
08:31
Riasztás (2021-03-02) - HÍR TV
41:11
Hír TV
Megtekintés 59 E
FR!ES & LIZOT - Missing You (Official Music Video)
2:36
Spinnin' Records
Megtekintés 1,3 M
Donating $50,000 If You Beat Minecraft!
8:50
MrBeast Gaming
Megtekintés 6 M
Version 1.4 Special Program|Genshin Impact
42:05
Genshin Impact
Megtekintés 1,6 M