Mechanikus Utópia | Primordia Kalandjáték | Gépszínház #1

  Megtekintés 56,117

RetroShock!

Évvel

PRIMORDIA FALLEN novella: primordia-game.com/Fallen/Fallen%20Complete.pdf
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.
#gépszínház #retroshock

Megjegyzés
TheWolfspirit1991
TheWolfspirit1991 16 napja
Miért jutott eszembe az Adeptus Mechanicus?😀
Ludmor
Ludmor 2 hónapja
Köszönöm az ajánlót! Szeretem a kalandjátékokat, ez jó lesz nekem is!
Csaba Virágh
Csaba Virágh 4 hónapja
Magyar nyelven is elérhető?
Nagy Zoltan
Nagy Zoltan 4 hónapja
Hihetetlen bemutatas volt.tehetseged kimagaslo!!köszönöm szépen a munkad!DepyArt Belfast
Ivanyi Attila
Ivanyi Attila 5 hónapja
Én is nagyon szeretem a kalandjátékokat. Talán a Simon The Sorcerer volt az első ilyen játék az életemben, még annak idején, ami elindított a műfajhoz. Utána a Maniac Mansion második rész a DOTT volt ami sokáig oda ragasztott a képernyő elé. Ez a műfaj annak idején kiapadhatatlan volt, és már a 90-es évek végén illetve a 21. elején már panaszkodtam, hogy nem csinálnak igazi kalandjátékot. Szóval üde színvolt mindig egy-egy indie fejlesztésű retro kalandjáték. Szerintem a Discworld Noir és a Grim Fandango még az, amivel a legtöbbet játszottam ebben a műfajban.
Zoé Borhegyi
Zoé Borhegyi 6 hónapja
9 felling
Tamás Varga
Tamás Varga 9 hónapja
Mi a véleményed a Bastion játékról?
Deer Boy
Deer Boy 10 hónapja
Na sikerült nekem is végigvinnem végigjátszás nézése nélkül az a terminál rohadjon meg, nem jöttem rá végül mit kellett volna tennem azzal a terminállal.
Elek Ebéd
Elek Ebéd 10 hónapja
Jo kis reflex game a fORSNITE :D a legjobb játék ,rengeteg eventtel és rengeteg pénzt lehet kolteni rá skinekre és táncokra
Bedő Barnabás
Bedő Barnabás 10 hónapja
pár napja elkezdtem játszani vele. Engem a terminál nem akadályozott, de a videóban is hallott dolgok sokat segítettek. Crispin tanácsai nélkül tuti nem sikerült volna. Viszont sok dologról, amit megtekinthetünk, nem volt egyértelmű, hogy mire való, bár időnként nem is volt jó semmire. A mindent mindennel való próbálkozásra pedig csak annyit mondanék: Akár többször is :D
Tailored Perspecive
Tailored Perspecive 11 hónapja
néztem hogy mér' ismerős a zene, hát lollipop! :D hiányzik ez a műfaj, manapság nem sok volt, még a "life is strange" is elég gyengére sikerült...a "wolf among us" al együtt... én még mist sorozattal élveztem gyerekként meg a hasonlókkal...bár a logikát tényleg csavartnak vettem, a háttérszálak, és történetek megfogtak...és el is tűnt az ipar...
167IsaBella
167IsaBella Évvel
0:24 ÉS OTT A Nő!! Ezt a játékot kerestem a múltamból! Ajánlom továbbra is bemutatásra: The Longest Journey (1999). Köszi, hogy megvillantottad!
Devecz László
Devecz László Évvel
Nagyon elborult, beteg humorú, azonban én imádtam gyerek koromban. És végülis scifi: Woodruff and the Schnibble of Azimuth
Z04RD
Z04RD Évvel
Tűkön ülve várom a Syberia bemutatóját. :)
Ivanyi Attila
Ivanyi Attila Évvel
Hatalmas vagy! Annyira a szívemből szólsz és nagyon ügyesen fogalmazod meg. Én is régóta vagyok nagy kalandjáték mániás. Engem a Simon the Sorcerer meg a Day Of The Tentacle fogott meg legelőször. De a Grim Fandango is legnagyobb kedvenceim közé tartozik. De nehéz felsorolni, szinte bármi ilyen játékkal szívesen játszom.
CenaCold75
CenaCold75 Évvel
Phoenix Wright Ace Attorney beleesik ebbe a kategóriába?
HUNdebLeonidasX
HUNdebLeonidasX Évvel
Reménykedem benne én is :D
Antal Kéninger
Antal Kéninger Évvel
Challenge accepted! :D Végig is vittem. Segítség nélkül, szóval most büszke vagyok magamra :D Nekem valahogy egyértelműek voltak a jelek, bár tény, hogy sokat bohóckodtam vele. Kis segítőnk amúgy sok tanáccsal ellát de egy idő után megunja ha nagyon értetlenek vagyunk :D A végén egyébként ha mentünk, van vagy 6 féle befejezés. Jó kis game volt, én alapvetően nem szeretem a pixelgrafikát, de ezzel elvoltam.
Antal Kéninger
Antal Kéninger Évvel
@RetroShock! Hah, igen, azt hagytam utoljára, és egyébként anélkül is kirakható volt a kód, ahogy néztem úgy oldották meg, hogy ne kelljen minden töredék hozzá.
Malak Kenpachi
Malak Kenpachi Évvel
Köszönöm hogy megmutattad ezt a gyöngyszemet. Érdekes imádom az ehhez hasonló játékokat, de erről még nem hallottam. Nem ajánlom senkinek, hogy elolvassa a gépigény.hu-n a kommenteket. Nincs értelmes hozzászólás csak pár grafikabuzi aki rinyál
Földes Ádám
Földes Ádám Évvel
Valakinek ki kellett vinni a játékot segítség nélkül 🤔
Földes Ádám
Földes Ádám Évvel
@RetroShock! nem arra gondolok aki felrakta a végijátszást először
Richárd Lovas
Richárd Lovas Évvel
Őszinte öröm, hogy ismét egy fővel gyarapodott azon videósok száma (eddig sem volt sok), akik felhívják az AAA piacon nevelkedett, sokszor tényleg az agymunkát, a művésziséget, az egyediséget nélkülöző játékokat előnyben részesítő jelenlegi játékosgenerációnak, hogy léteznek az indie piacon olyan, már-már elfeledettnek tűnt gyöngyszemek, amik ténylegesen megérdemlik a plusz figyelmet és elismerést, főleg azért, mert ezekért az alkotásokért gyakran csak egy kávé árát kérik el a fejlesztők. :) Bár nem vártam, titokban mégis reméltem egy ilyen szegmens elindítását a csatornán, és a gyakorlatban történt megvalósulását nagy boldogság itt látni (és nem csak a nosztalgiafaktor miatt). :)
etelelord
etelelord Évvel
Profi narráció, igényes tartalom, köszönöm!
Bedő Barnabás
Bedő Barnabás Évvel
Meg kell mondjam, nagyon várom a sorozatot. Sztori alapú játékokkal mindig bajban vagyok, mert a mostaniak valahogy nem tudnak benn tartani de a régiek közül a mai napig képes mi lekötni. Az ilyen point n clickek közül ezt nem is ismertem, annak ellenére hogy elég sok ilyennel találkoztam. Például a Beneath a steel sky. Most rákeresve döbbentem rá hogy jön egy újra feldolgozás is belőle. Talán van esély a műfaj feltámadására. A puzzle-k nehézsége és a történet mélysége úgyis a műfaj kényszerpályája mert mechanikailag mást nem igazán tud felmutatni. Ez semmi esetre sem probléma, inkább iránymutató hogy milyen mély sztorikat is el lehetne mesélni az embereknek a játékokon keresztül.
Gabriel Hodossy
Gabriel Hodossy Évvel
The Longest Journey trilógiát kb. 9-10 alkalommal vittem végig. ^^ Örülök hogy figyelmet kapnak ezek a darabok is amik igazán átmozgatják a fogaskereket és az érzelmi húrokat is.
Winged Flash
Winged Flash Évvel
Van egy érdekes point and cilck játék a neve "Bad Dream" ez egy több részes játék érdemes belekukkantani.(és nagyon jó lett a videó lehet még ilyen !)
László Szél
László Szél Évvel
STALKER!
László Szél
László Szél Évvel
@RetroShock! Értem,és köszönöm hogy válaszoltál
László Szél
László Szél Évvel
@RetroShock! Igen, láttam a videót annak idején és nagyon tetszett. Épp ezért gondoltam hogy kicsit bővebben is szó eshetne magáról a játékról
András Kálmán
András Kálmán Évvel
Van egy mostani fiktív szovjet tagállamban játszódó játék, sajnos, elfeledtem a címét. Mivel nem foglalkoztam vele épp az angol nyelv miatt. Ugyanis én kizárólag oroszul & németül játszom. Angolul tuti nem. Egy hajdani kedvenc vámpíros játékomat a Vampies bloodlines-t fordítják oroszra, hamarosan kész & még újnak számító Hellblade-t. Az orosz orgánumok kenterbe verik az eredeti angolt meg kell mondjam. Azokkal a rajzolt játékokkal játszom, amelyek német avagy orosz szinkronnal elvannak látva, egyébként meg várok, hátha valakik veszik a fáradtságot & anyanyelvükre fordítják :)
wormwood777
wormwood777 Évvel
KÖSZÖNÖM!!!!! :D Imádom ezt a játékot, az egyik kedvencem, és méltatlanul alulértékelt szerintem. Óriási a zene, a sztori, az art, kivételes kis játék! Nagyon örültem neki, hogy neked is ennyire tetszett, nagyon meghatározó élmény volt számomra végigjátszani. Megköszöntem anno a fejlesztönek is steamen, meg is jegyezte hogy milyen érdekes hogy az én steames nevem is az ami a stúdió neve. :D (wormwood studio) Meglepődtem, hogy visszaírt. Eléggé hiányérzetem is lett miután vége lett, de ha élhetek egy javaslattal MINDENKÉPPEN próbáld ki ha nem tetted eddig a Technobabylon-t is! Az is megüti ugyan ezt a szintet és hoszabb is. Néha az volt az érzésem mint ennél is, hogy nem is egy játék hanem egy eszméletlen jó novella vagy film az amin haladok végig. Mindenképpen must have cím az is! Szóval hajrá ezzel a sorozattal, nagyon köszönjük mert óriási hiánypótló!
wormwood777
wormwood777 Évvel
Ja és ha megtaláltad a kisgyerek hangú robotot a városban ami csak elgurul néha és valami olyasmit mond ha rákattintasz, hogy "Bad robots..." nem tudom tovább... de nagyon elüt mindentől a hang minősége meg a gyerekhang, azt a készítőnek a kisgyereke szinkronizálta le. :D Meg én azt sem vágtam, hogy ahogyan a robotok káromkodnak benne az a "BSOD" az a blue screen of death XD De az lehet hogy csak az én hiányosságom, hogy nem tudtam. :P
Attila Molnár
Attila Molnár Évvel
Beleszerettem a történetbe, köszönöm!
VII. Árpád-házi Napóleon
VII. Árpád-házi Napóleon Évvel
Ha bejönnek a poszt-apokaliptikus pixel játékok: ajánlom a The Final Station c. játékot. Én nagyon imádom az atmoszféráját. Szerintem te is fogod. :)
Biggieboy1982
Biggieboy1982 Évvel
Steam értékelés: steamcommunity.com/profiles/76561198024820628/recommended/227000/ De még a fejlesztő is hozzászólt a csatornádra hivatkozva :)
SnowKid Powell
SnowKid Powell Évvel
Szia! Nagyon örülök ennek az új sorozatnak, és remélem mihamarabb kapunk újabb részt:) Viszont ezt ezt a rossz VHS-s kazetta effektust lehetne "mellőzni" ? Kicsit elveszi a figyelmet:S és zavaróvá válik. De lehet, hogy csak engem zavar, és akkor ez van:) Ebben az esetben, ezen apróságon túl tudom tenni:) ha nem sok embert zavar.
Elfnet.hu
Elfnet.hu Évvel
Bemutatásra javasolnék egy kalandjátékot a hőskorból (Westwood Studio, 1997). Nyílt világú nyomozós sztori remek atmoszférával, több befejezéssel, ráadásul hű az alapműhöz. Úgy hívják, hogy Blader Runner.
Máté Korándi
Máté Korándi Évvel
Na ha valamit minden nap várnék az ez a sorozat, a kedvenc játék műfajom a point and click advanture. Szóval itt jött bennem az hogy akkor támogasuk a színházat, mert már 4x nézem újra és két dolog van bennem 1 erről mért nem hallottam, 2 mért nem játszom vele már... Szóval várom minden részét ennek a sorozatnak :D
Cincinlovag
Cincinlovag Évvel
gamerként nagyon örülök, hogy elkezdtél egy ilyen sorozatot Kenny! személy szerint nem sok retró játékot játszodtam, s még kevesebbet ebből a stilusból, de főleg a sci-fik érdekelnek, és legrégebbi kedvenc játékom a Starcraft Brood War. Csak elkezdtem ismerkedni a Warhammer 400000-el, és a darkosabb stilusa miatt nem biztos, hogy folytatni fogom, de a régisége és stilusa miatt van egy olyan érzésem, hogy te szereted (nem a játékokról, összességében az univerzumról beszélek) :) Félreértés ne essék, nem azt várom, hogy ezekről csinálj videókat, lehet nem is ideillő témák :) viszont úgy tűnik közös vonásunk az, hogy a jól felépitett sztorik és világok azok, amiket imádunk. szeretettel várom a sorozot többi részét, és sok sikert! mindenhez!
Pmurder3
Pmurder3 Évvel
Erről eddig még nem is hallottam, pedig én szeretem az ehhez hasonló pixel art játékokat. Ment is a steam listámba, videó alapján is nagyon átjön az atmoszférája a játéknak:)
Vince Kereskényi
Vince Kereskényi Évvel
Rusty Lake
Melkor
Melkor Évvel
Kiváló játéknak tűnik,köszönet a remek kritikáért. Nagy örömmel fogadtam ezt az új kezdeményezést és ajánlanám hozzá a Day of the Tentacle nevű játékot. Valamint a posztapokaliptikus filmeknél említett terminátor sötét világa helyett a Power Kapitány című sorozatot,ahol ez a világ jelen van.(Igaz nem elpusztították az embereket a gépek, "csupán" digitalizálták.)
Jackal
Jackal Évvel
Kiváncsi lennék egy bioshock, vagy egy subnautica kritikára, de esetleg a világképe miatt a lost planet széria is egy érdekes téma lenne
Faust
Faust Évvel
Torchwood sorozatról mit lehet tudni? Élvezhető? Úgy tudom az a Doctor Who spin-off ja :D
Istiegycibbany
Istiegycibbany Évvel
A Machinariumot próbáltad már? Szerintem megéri ránézni egyszer
Vocaloid Lover
Vocaloid Lover Évvel
Nem tudom mennyire lehetne ide betuszkolni de idővel várnék egy "The Wolf Among us-t" is. Aminek ugye van még egy erős filmes vonatkozása is.
gressorialNanites
gressorialNanites Évvel
Hé Keny, nekem nem volt végigjátszásra szükségem. (Persze a játékról is most hallok először, de eddig nem volt, na)
hph01jsf
hph01jsf Évvel
Nekem a kalandjátékok a kedvenceim. Ahhoz, hogy jó legyen nem elég egy csili-vili grafika meg akció (pl. CoD-ok). Kell lennie sztorinak, hangulatnak, karaktereknek és melléjük jó puzzle-knek, melyek nem gyilkolják az embert agyilag. Nálam a Keepsake, Syberia1-2 (3 se rossz azért), Sam and Max Season 1-3 (a Hit the Road-ot még nem pótoltam) a nagy kedvencek, de a Journey (én ide sorolom), a Broken Age, a Sinking Island is mind oylan, melyet bármikor előveszek újra. (Syberiák mindig fenn vannak a gépemen, a Keepsake-el együtt, nem is tudom, hányszor játszottam őket ki.) Egy Syberia bemutatónak én is örülnék, kevesen ismerik annyira itthon sajnos. De persze ismeretleneket is jó látni, nagyon jó lett ez a bemutató, mint mindig. :)
Mr.Kyborg Ádám
Mr.Kyborg Ádám Évvel
Ajánlom a Rusty Lake nevű játékot egy belső szoba lakója nevű feltöltőtől, le RetroShock!
Csapó Tamás
Csapó Tamás Évvel
Üdv! Köszönöm a videót, ez is zseniális lett. GoG-on jelenleg akciós a játék, ha valakit érdekel.
katymajani
katymajani Évvel
Jó ez a fajta vonulat is, de Kenny, a "Disztópiák nyomában" sorozatot nem viszed tovább?
katymajani
katymajani Évvel
@RetroShock! teljesen jó. Nekem az egyik, ha nem a kedvencem lett a disztópiák nyomában sorozat, és alig várom már, hogy újabb rész jöjjön ki :)
Levente Kovács
Levente Kovács Évvel
The longest journey és a siberia nekem is ismerős, de Life is strange évadjai a tutik! Igazából az is point and click
Angus Reely
Angus Reely Évvel
Nagyon örülök,hogy ezt a vonalat is elkezdted.! Király volt! Köszi! :)
Ádám Krisztián
Ádám Krisztián Évvel
Zseniális videó és zseniális az ötlet is a sorozatra vonatkozólag!
kooow
kooow Évvel
Nem leszek népszerű ezzel a hozzászólással, de ki kell magamból írom. Bár szeretem a csatornádat meg a videójátékokat is, viszont ha választanom kell, hogy mit nézzek a csatornádon, akkor csak a retrofilmes cuccra szavazok. Hiszen neked is véges órából áll egy napod, és nem tudsz egyszerre játékvideókkal és retroshockos filmekkel foglalkozni. Szóval arra gondolok, hogy ez mindenképpen hátráltatja az új filmes videók elkészültét. Legalábbis az én fejemben ez van. Persze ha nem jön az ihlet, és nem jut semmi vicces eszedbe, akkor lehet szükség van egy kis pihenőre, ebben az esetben megértem az ilyen témájú dolgokat, nem könnyű az alkotás folyamata, ez nem csavargyár. Szóval KÖVETELEM az új Rutyuszaurust mint rajongó (Retroshock-os pólóm is van, ha bizonyítás kell a rajongói státuszra!).
kooow
kooow Évvel
@RetroShock! Nos jobban képben kerültem merre hány méter. A követel szót idézőjelbe kellett volna tennem, mivel tudtam jól, hogy egy autonóm, kreatív személytől esélytelen, meg írtam is, hogy az alkotás tényleg nem olyan mint a csavargyár. De ha ez a "pihenésképpen" akkor közönség végkép elégedett lehet. Legjobbakat.
Greatest Squrriel
Greatest Squrriel Évvel
Ha véletlenül van még valakinek régi crt tv-je véleményem szerint mindenképp ajánlott ki próbálni vele.
Krisztian5HUN
Krisztian5HUN Évvel
@G C 32"-os TV-t használok monitornak, nagyon jó és olcsóbb volt mint egy ugyanakkora monitor + hangszóró se kell.
irtó Troll
irtó Troll Évvel
​ RetroShock! Zseniális bemutatás!! Igen jópofa műfajnak tűnik, de sajnálatos módon pl az én esetemben fennálló probléma, az angol nyelv, amit lássunk be gond egy olyan játéknál, melyre nincs magyarítás.. :(
Zsolt Lel
Zsolt Lel Évvel
hát engem a fallout fogott meg
Dávid Langó
Dávid Langó Évvel
Végre :)
László Hetyei
László Hetyei Évvel
Barmibe fogsz is, erdekes lesz... elgondolkodtam, hogy ez azert van, mert erdekes dolgokkal foglalkozol, vagy azert, mert erdekesse teszed... rajottem, hogy mindketto 😊
Pollux
Pollux Évvel
Super Metroid -ot sejtek. :3
Norbert L
Norbert L Évvel
Nagyon szép a játék, művészileg biztos. Sajnos nekem ez a tényleges post-apokaliptikus téma és a teljes reménytelenség már sok egy végigjátszáshoz, mert bedepizek tőle :D Mindenesetre kösz hogy elhoztad nekünk, és a további részekre is kiváncsi vagyok, nagyon igényesek a munkáid.
janyjozsef
janyjozsef Évvel
Ajánlanám a Newcommer című játékot. C64 -en játszottam vele. Magyar nyelven. 5 flopi volt ha jól emlékszem. És egy igen érdekes történettel rendelkezik. Az összkép csak a játék végén áll össze. Első alkalommal 2 hét volt mire kijátszottam. Aztán már ment 2 nap alatt is. Talán a C64.com -on fent van. Ha nem. nekem valahol megvan. C64 emulátorra. Térképpel és leírással együtt. Leírás: bithunter.siz.hu/newcomer.htm
Balázs Prunner
Balázs Prunner Évvel
A Days Of Tentacle felbukkanàsa ebben a kategóriában esetleg vàrható?
Dávid Kübler
Dávid Kübler Évvel
Claire. Alapvetően nem vagyok oda a pixelgrafikus játékokért, de ez a kis horror/triller szösszenet mégis könnyedén magábaszippantott.
Attila Hajós
Attila Hajós Évvel
Annyira aktualis, hogy azt el sem hinned. Most leptem ki a Broken Sword 5 - the Serpent's Curse cimu jatekbol :)
Mr. Sabaton
Mr. Sabaton Évvel
Remélem az, hogy az intróban volt Syberia azt jelenti hogy lesz róla videó. Ha ezen kívül ajánlhatok még akkor a Secret Files sorozat, a Still Life és a Sinking Island mind nagyon jók.
László Murzsicz
László Murzsicz Évvel
Szia Kenny, Ajánlom figyelmedbe a sanitarium nevű játékot. Habár nem sci-fi, de szerintem baromi jó hangulatú játék, érdekesen halad a sztori előre, és bizonyos részeitől eléggé borsódzott a hátam, még ha klisének és lerágott csontnak lehet érezni. Mindenképp ajánlom hogy tegyél vele egy próbát akár játék, akár long play végignézésben.
adommeg nem
adommeg nem Évvel
Nekem a Septerra Core: Legacy of the Creator volt ilyen. Bevallom őszintén nem tudtam végigvinni, 110 (mindennel együtt 50-60 óra körül mozog a végigjátszása) beleölt óra és egy alapos arclekaparás után feladtam. De egy hatalmas kalandjáték az is, rendkívül szépen és igényesen kivitelezve, megrajzolva és amellett elég nehéz is. Plusz elég jó szinten lévő angol nyelvtudás is kell hozzá.
Főtörzs Gabaj
Főtörzs Gabaj Évvel
nagyon tetszik szuper
R D
R D Évvel
Film, sorozat vagy könyvajánló lesz valamikor a közeljövőben? (Vagy top 10-20as egy műfajon belüli filmekről? :D)
Gergő Szamosvári
Gergő Szamosvári Évvel
The Longest Journey! Az egyetlen játék amit megkönyeztem a végén.
empty soul
empty soul Évvel
Ajánlom figyelmedbe a Little Misfortune-t, a Fran Bow alkotóitól. Megható, mégis dark a játék, némi rejtett mondanivalóval. Bár nem retro, de kíváncsi lennék hogy mutatnád be.
Mark Marusa
Mark Marusa Évvel
Teccesz
Nándor Plesovszki
Nándor Plesovszki Évvel
Ajánlom a Disco Elysium nevű játékot. Hasonló pixelhunt rajongóként engem egyből levett a lábamról. Művészi, egyedi, és nem mellesleg kő kemény kalandjáték.
David
David Évvel
Tetszik ez a gyakori videó feltöltés.
cmbbfan78
cmbbfan78 Évvel
Köszi az ajánlót, élvezetes volt végignézni a walkthrough-t, pláne, h számos befejezése van! Egyedüli gyengéje, h kicsit rövid.
László N
László N Évvel
A myst és world of horror jó lenne de várom a doktor who top10 részt
Szabe3
Szabe3 Évvel
Amit tudnék neked ajánlani játék, az a Nier: Automata. Tudom, hogy nem retró, nem point and click, és eléggé ismert játék, de a története az nagyon mély. Robotok is vannak benne, és nagyon el tudja gondolkodtatni az embert. Ha még nem játszottál volna vele, mindenképp próbáld ki. Ha pedig nincs rá lehetőséged, akkor nézz utána, hogy mi is van benne, mert szerintem neked tetszene.
Julius Creed
Julius Creed Évvel
Huu de jó filmet vagy sorozatot lehetne ebből a sztoriból csinálni.
BordakPapja
BordakPapja Évvel
OK, akkor Benoit Sokal kapjon rögtön egész estés blokkot :P Amerzone? Syberia? Paradise? Sinking Island? Jöhet a Secret Files trilógia is :D
HUN RaceHunter
HUN RaceHunter Évvel
Half-Life széria + Portal sorozat
Dave Walter Mambolza
Dave Walter Mambolza Évvel
Tudom ajánlani a Machinarium nevű játékot. Kiváló minden szempontból!
Bence Horvai
Bence Horvai Évvel
Bár kicsit más a stílusa és sajnos már nem aktív de aki retro játékokra vágyik annak ajánlom éjjeli vakond csatornáját. Igazi gyöngyszem.
Sakura Saku
Sakura Saku Évvel
Annyira boldog voltam mikor megláttam az elején egy Fran Bow bejátszást mert nem sok magyar ismeri azt a gyöngyszemet😍
Akos Marokity Hi Im
Akos Marokity Hi Im Évvel
Nice
Gyümölcs Úr
Gyümölcs Úr Évvel
Atmoszféra az van. Manapság gondolkoztam pont azon, hogy a mai játékok csak csillognak meg minden robban és rohanni kell, mert rohanni kell és ölni, ölni, ölni. Elveszni valamiben meg nincs idő.
Nox_Atra Wendigo
Nox_Atra Wendigo Évvel
Úristen ott volt a Syberia :D De imádtam azt a játékot, még gyerekként volt rajta valami cd-n amit egy újsághoz adtak, de csak demoba, akkoriban nem volt számomra torrent oldal meg ilyenek szóval sosem foglalkoztam vele, aztán rá jó sok évre hogy megláttam a Tescoba mindkét részét és egyből megvetettem papámmal. xD Hihetetlen mennyire a szívembe lopta magát az a játék. Mai napig imádom és a hideg kiráz tőle ha meglátom. :D Akkora élmény volt nekem gyerekként az hogy fuh... nem tudom leírni szavakkal. Sajnálatos hogy a 3. része már nem lett olyan jó.
Pmurder3
Pmurder3 Évvel
Nekem is a Syberia volt az első kalandjátékom ami után megszerettem a műfajt:)
LIRDCE
LIRDCE Évvel
Hiányzott már a candyman 😍
Balázs Stein
Balázs Stein Évvel
I Have No Mouth And I Must Scream
Uraanium
Uraanium Évvel
Mar az elejen stoppolom. Majd ha vegigkuldtem nyilatkozok
Tamás István Kiss
Tamás István Kiss Évvel
Szerintem nagyon tettszene a 60 parsecs űrhajós túlèlős világvège játèk.
Dávid Vikár
Dávid Vikár Évvel
én a Deponia sorozat után találtam rá erre a szépségre, Bár sajnos 6 helyen akadtam el de megéri szerintem is. Valahogy a hasonló pixelartos munkák fogtak meg mostanában, CrossWorlds is hasonló gyöngyszem bár az inkább NES stílusú
Cheezmee
Cheezmee Évvel
Ez hatalmas ötlet! Gratula!
László Németh
László Németh Évvel
Blade Runner! Legyen Blade Runner! Imádtam, imádom, játsszátok!
István Deák
István Deák Évvel
jó lett ez a rész! :) várom a többit is!!!! ajánlanék egy játékot! Sanitarium! FANTASZTIKUS! remélem viszont látjuk majdan a sorozatban, méltatlanul elfelejtett játékot! :)
lovoci225
lovoci225 Évvel
Retroshock game review. A kövi rész a minecraft lesz😂😂😂. Viccet félretéve, tetszett ez az új projekt :D Várom a folytatást:)
Pablo Pestobar
Pablo Pestobar Évvel
uhh imádom a point n Click játékokat. full throttle, KRZ, Broken Sword... és az ezeréves kedvencem: Nightlong: Union City Conspiracy. imádtam. Örülök ennek a rovatnak,
Bade Grim
Bade Grim Évvel
Szia remek a video de ha nem érdekelnek a refleszeid akkor anno miért kommenteltél az otherworld for honor videója alá ?
Bade Grim
Bade Grim Évvel
RetroShock! Szuper és köszönöm a válaszokat a most újra kiadót szárnyas fejvadász point and clik mikor kerül terítékre vagy az majd érkezik mert már más van tervben ?
Bade Grim
Bade Grim Évvel
RetroShock! Értem esetleg ISAAC vagy AYA fog bemutatni játékot vagy ez olyan lesz mint a film ajánlós részek ? Hogy csak te beszél benne ?
Bade Grim
Bade Grim Évvel
RetroShock! “Köszönöm hogy most már mindent értek “ Esteleg a monkey island szériaról lesz szó ? Vagy az már annyira nem való a te keresési spektrumodba ?
Netsmile
Netsmile Évvel
Nekem a nagy robot bizonyos lika okozott elakadást, és tetszett a kutyás jogi vita is... Amit még tudok ajánlani: Valiant Hearts The Great War The Silent Age The Dig Technobabylon Crying Suns The Witness Machinarium Broken Sword 2 Gris ABZU Tharsis Transistor the way
Tamás Fábián
Tamás Fábián Évvel
A Wadjet Eye Games egyik kedvencem
Balkuz András
Balkuz András Évvel
nagyon szeretem a videoidat de szerintem ez a fajta sorozat távol áll töled, térj vissza a filmekhez te abban vagy a császár
Balkuz András
Balkuz András Évvel
@RetroShock! kiváncsian várom a fojtatást
Machenix
Machenix Évvel
A Backbone-t lehet érdemes lenne kipróbálni,még nincs kész teljesen, de ami kész van az igen érdekes Story ügyileg. Illetve a To the Moon ami kevésbé egy puzzle játék, de a történet az igen szívmelengető amiben egy haldokló ember utolsó kívánságokát akarják a tudósok teljeseíteni(természetesen nem a szó szoros értelmében legklasszikusabb módon), ami a játék címéből egyértelműen kijön mi is lehet.(Illetve a To the Moon elérhető mobil eszközökön is)
Csotka F
Csotka F Évvel
Nagyon jó videó! Előbb utóbb én is kipróbálom. Kiváncsi vagyok milyen játékokról fogsz még beszélni.
Orion Pax
Orion Pax Évvel
Bármit csinálsz is , az minőségi, kevés ilyen videós van. Várom a következő vidódat , bármi is legyen az. :)
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 130 E
Végre megvettem ! ! !
5:50
Becsületesnepper
Megtekintés 117 E
HEKIII x JBOY - LÉPTEM (Official Music Video)
3:08
HEKIII x JBOY
Megtekintés 154 E
[Dark Country / Epic Rock / Epic Blues] 📼 - Compilation
1:01:17
A History for Broken Robots
Megtekintés 758 E
A Nap, Amikor Véget Ért a Világ - RetroShock 60
13:07
A Triffidek Napja |1963| RetroShock! 61
15:24
RetroShock!
Megtekintés 154 E
Primordia - All Endings
25:03
MrSelyp
Megtekintés 12 E
Végre megvettem ! ! !
5:50
Becsületesnepper
Megtekintés 117 E
HEKIII x JBOY - LÉPTEM (Official Music Video)
3:08
HEKIII x JBOY
Megtekintés 154 E
OP Pickaxe That Can Even Break Bedrock!
8:05
Gamers React
Megtekintés 512 E
First Meeting [Dream SMP]
1:39:49
Technoblade
Megtekintés 3,9 M
Ti Ajánlottátok 9
22:25
Csúb - Az Űrmedve
Megtekintés 36 E