Whispers of a Machine | Kalandjáték | Gépszínház #3

  Megtekintés 35,020

RetroShock!

Évvel

PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.
#gépszínház #retroshock

Megjegyzés
Slow Gaming
Slow Gaming 5 hónapja
Egyrészt köszönöm az ajánlást, végigvittem, és nagyon élveztem! Kicsit sajnáltam, hogy a marha jól megágyazott világra nem épül nagyobb volumenű történet. Másrészt a múzeumban én is elakadtam, és pont ugyanezt éreztem :D
Balint Pem
Balint Pem 11 hónapja
Nálam két utalás is volt, hogy a múzeumban kéne csinálni valamit, npc-kel való dialógusokban. De végül én is walkthroughba torkollottam, mert az egyik nyom olyan szinten kiütötte nálam a biztosítékot, hogy nem voltam hajlandó érdemben foglalkozni vele (C......)
Betti Hirsch
Betti Hirsch 11 hónapja
A múzeum az egyik legnagyobb élmény volt, amikor rájöttem mit kell csinálni. Beszélgetések során az egyik npc említette, hogy bement a múzeumba ami üres volt, majd mikor kijött a múzeumból Maja is távozott onnan, és váltig állította, hogy ő bizony benn volt. Innen lehetett tudni, hogy van valami rejtett szoba. Később mikor a gyerekeket kérdeztem Majáról, azt mondták, hogy idegesen rájuk szólt, hogy ne nyomkodják már össze-vissza a gombokat. Tehát a gombok nyitják a titkos ajtót. A sorrend kicsit trükkös volt, de a conduit könyvben le voltak írva a lépések: path of the pilgrim. Egy élmény volt ez a játék! Köszönöm az ajánlást!
Betti Hirsch
Betti Hirsch 11 hónapja
Igen, a jegyzeteket én is hiányoltam, mikor véletlen elnyomtam egy párbeszédet. Ezt leszámítva az információ eltárolásának hiánya nálam nem okozott nagy gondot... de csak mert egy nap alatt játszottam végig. :) Kíváncsian várom az elkövetkezőket is.
Erik Harsányi
Erik Harsányi 11 hónapja
Hali amennyiben lenne kedved... Igaz hogy "rework" de én azért ránéznék. Slain: Back from Hell store.steampowered.com/app/369070/Slain_Back_from_Hell/
NB Zenekar
NB Zenekar 11 hónapja
6:39 Drop!!!
G0RKYZER0
G0RKYZER0 11 hónapja
Gondoltam ránézek Steamen, meglepődve fedeztem fel, hogy megvan. Most már muszáj lesz kipróbálni :)
Gaming Hawk
Gaming Hawk 11 hónapja
Hát... mit ne mondjak kedves Keni. Hála neked elég nagy beleéléssel és egy hatalmas és nagyon tág story-t vártam ami legalább leköt legalább 1-2 hétig. Sajnos ez közel sem lett így, amit a videó elején felvázolsz mint világkép az szerintem is ténylegesen így van és ez jól is van illusztrálva a játékban, de te szerintem kicsit túl felpöröghettél ezen, mert nekem az első nap után ( A játék ugye 4 napból áll) elég gyorsan leesett, hogy ez csak sajnos nem több egy háttér story-nál ami azért van a játékban, hogy ne egy átlagos játék legyen a többitől. Szerintem a játék inkább fókuszál magára a főhősnőre (aki amúgy eléggé tetszetős) és magára amire inkább a játék szól , az elengedésről , mert ugyebár az tény, hogy a játék végén nem csak a főhősnőre van kihatással az adott vég kifejlett, de szerintem a játék a hangsúlyt túlzottan a főhősnő belső vívódására fókuszált a történet végére. Viszont ettől függetlenül számomra már biztos, hogy amit innentől kezdve felkerül eme sorozat részeként és nem ismerem, azt 100% , hogy kipróbálom, mert remek témájú és egy kis gondolkodást igénylő játékokra szerintem , minden embernek szüksége lenne. (Nyilván azoknak akik ráérnek) Ettől függetlenül a játékot én is ajánlom mindenkinek, a videóid szerintem egyre jobbak, főleg, hogy így hozzám és sokan másokhoz közel álló témához ( a játékokhoz és azok történetével) is elkezdtél foglalkozni eme remek kis sorozattal. Spoiler: Illetve a múzeumos résznél én 2 tippet is találtam arra, hogy a múzeumba kell ügyködni és hogyan. Az egyedüli ok amiért nekem is walktrough-t kellett néznem mert teljesen megfeledkeztem a könyvőr ami nálunk van, tán abba egyet értek, hogy arra utalhatott volna a játék egy kicsit jobban, hogy abba is nézz bele. Meg egy kicsit sajnálom, hogy a játék egy kicsit rövid, és maguk az elemző eszközök (scanner, pulzus mérő, stb) nem nagyon kellett használni. Én az "éjjellátást" és az "agy kontroll-t" kaptam meg mint képesség, aki netán játszott vele és olvasta, ti mit kaptatok, és mit gondoltok a játékról?
Zűrhajós
Zűrhajós 11 hónapja
Zseniális tartalom, mint mindig! Köszönöm szépen! Játékot nem ajánlok, a Primordiával játszottál, akkor gondolom ismered a kiadó többi címét is. Van még ott gyöngyszem bőven.
Frank
Frank 11 hónapja
Thimbleweed Park-ról is jöhet hasonló :)
Anunimusz mobil
Anunimusz mobil 11 hónapja
Én ajánlanám a little misfortune című játékot igaz nem pont teljesen kaland játék, de nem áll messze atól hogy annak mondható legyen.
Miklós Elekes
Miklós Elekes 11 hónapja
Kenny torzított, talán még kompresszált hangja után meglepően dinamikusak voltak a "stáblista" zenéi. :D
Miklós Elekes
Miklós Elekes 11 hónapja
Elsősorban az Anton Shilo - Future Begins betétre gondolok.
Szilárd G
Szilárd G Évvel
Én nem sok Point&Click játékkal játszom, pont az ilyen megfejthetetlen fejtörők miatt. Pedig a sztori érdekelne, de valahogy nagyon ritkán tudom magam rávenni arra, hogy ilyenekkel játszak. :l Mondjuk a Hiveswap az tetszett. De ott nem volt fejtörő. Csak nagyon aranyos karakterek, vicces dialógusok, és egy jó sztori. :D Most mondanám, hogy Kenny, próbáld ki a hiveswap-ot... de az eddigi 3 ilyen videód alapján, nem a te stílusod az a játék. :D
Dániel Tari
Dániel Tari Évvel
3:07 - 4:03 Kenny ilyen zseniális játékrendszeri skill megoldást, nem tudtam hogy létezik!
Sub Artica
Sub Artica Évvel
Szia Kenny! A múltkor játszottam végig a Samorost nevű cseh indie játékot, és egyből a csatornára gondoltam. Bátran merem ajánlani, ha csupán egyszeri végigjátszásra is, habár én személyesen örülnék egy játékkritikának is. Biomechanikus szürrealista orgia! Egyébként az ő nevük alatt jött ki a Botanicula, és Machinarium nevű játék is, mely címek nagyon nagy rajongótábornak örvendenek. Mindenkinek ajánlom figyelmébe, szerintem nem érdemes kihagyni :)
Agent Viktor
Agent Viktor Évvel
Mi ez a játék áradat?
Bendegúz Royer
Bendegúz Royer Évvel
Te vagy a 3 - ik kedvenc vidisem. Láttad a Godzilla 2 a szörnyek királya című filmet? Nagyon jó volt és nekem nagyon tetszett. 🦖
Báthori Pál
Báthori Pál Évvel
Az egyetlen csatorna, amire feliratkoztam. Ezért elvárható lenne egy Zonthar videó! :-D
FullMetal
FullMetal Évvel
Én végignyomtam a Primordiát a videód nyomán és szuper játék. Most ezt is fogom. Egy apró érdekesség: a Primordiában használt "káromkodás" - a B'sod... valójában simán BSOD. De mire leesett...
Róbert Milics
Róbert Milics Évvel
Annyira örülök amikor szembesülök vele, hogy nem csak nekem akadtak be a 90 es évek kalandjátékainak filingje, ma már csak ilyen játékok elé szoktam leülni. A videóid hatására újra is kezdtem a DIG-et, mert anno félbe maradt. Egyébként Kenny, tudom nem a te műfajod, de ha kalandjáték, akkor Grim Fandango könnyedebb hangvétel noiros környezet, de azért volt rész ahol egy két könnycseppet elmorzsoltam a karakterimért, pedig végig halottak voltak.
Warrior48
Warrior48 Évvel
Cool eléggé cool-nak tűnik!!
Pongyi
Pongyi Évvel
Ajánlom mindenki szíves figyelmébe a Steam-en a store.steampowered.com/app/105000/A_New_Beginning__Final_Cut/ A New beginning nevű játékot. Egy csapat tudós visszautazik az időben hogy megmentse a földet a klímakatasztrófától, de ezért nem mással kell megküzdenie mint a jelenleg a földön élő emberekkel akik nem hiszik el hogy ez megfog történni. 10 éves játék ami még sosem volt ennyire aktuális.
ANIMEWÖRK
ANIMEWÖRK Évvel
Köszönöm ez érdekes volt. Én kimondottan szeretem a Technológiai szingularitás mint témakört. A legérdekesebb sci-fi regény amit olvastam a témában, az Charles Stross-tól a Accelerando . Jóval tovább merészkedik az átlagos sorozatoknál és mozifilmeknél és bemutatja azt, hogy mivé is fog válni az emberiség a távoli jövőben.
József Asztalos
József Asztalos Évvel
Köszi Keny! Kiváló videó ez is kb mint mind. Tudom nem annyira retró de a witcher sorozat is egy kiváló kalandjáték szerintem. Mi a véleményed?
MyQuest
MyQuest Évvel
A Witcher nem kalandjáték, hanem akció RPG :)
Tamás Bodor
Tamás Bodor Évvel
Ezt a játékot már a megjelenéskor kijátszottam. A fejlesztők előző játéka, a Kathy Rain (ami hasonlóan point and click nyomozgatós) miatt vártam ezt, és hát nem bántam meg, jó kis játék volt. Habár számomra kicsit több negatív pontja volt a játéknak, mint nálad, pl. a képességeket szerintem nem használta ki eléggé a játék, elég ritkán kellett használni őket. Főleg úgy, hogy ugye csak az volt elérhető, ami a játékstílusodnak megfelel, és még azt is csak nagy néha kellett. Pl. asszem nekem a játék 2. felében volt egy láthatatlanná tevő képességem, amit nagyon ritkán kellett csak használni, a történet adott pontjain. Az ending viszont tetszett. Nem volt egy rossz játék, de számomra nem igazán emelkedett ki semmiben. Ha már point and click kalandjáték, akkor a Disco Elysiumot tudom ajánlani. Azt nemrég fejeztem be, na az... az odabasz :). Szerintem nagyon tetszene neked. Illetve egy kérdés, nem tudom, elolvasod-e, valószínűleg nem, van elég dolgod, de ha mégis, akkor: Csak point and click kalandjátékokról lesz videó, vagy tervezel más műfajúról is, pl. valami jó kis atmoszferikus horror, mint a Silent Hill 1-2, SOMA, Bioshock, ilyesmik?
Tamás Bodor
Tamás Bodor Évvel
@RetroShock! Megértem, én is alapvetően nagyon szeretem az ilyen fajta kalandjátékot. Egyik nagy kedvencem a Syberia 1-2. A 3. része sajnos nem jött be, annyira, hogy végig sem vittem. De az első kettő számomra óriási klasszikus, nagyon jó emlékek kötnek hozzájuk. Úgy sejtem, te is ismered őket, valószínűleg elég jól :). Kíváncsi lennék, hogy az 1. részben azt a bizonyos koktél receptes puzzle részt neked is mindig ki kellett nézned YT-ról, mert én akárhányszor vittem végig, sosem jöttem rá, mi a franc alapján kéne megcsinálni. Szóval az az egyetlen olyan sötét pontja nekem a játéknak egészen máig, de azon kívül, zseniálisak szerintem. Azért is lenne érdekes meglátásom szerint a népszerűbb játékokkal való foglalkozás is, mert abban a stílusban, ahogy te elemzel játékokat, nem sokan vannak, az a fajta jól kigondolt szöveg és minőségi videó formában. Én ténylegesen kíváncsi lennék a véleményedre legalább a Silent Hill 2 kapcsán, ami szerintem a valaha elkészült legjobb atmoszférával rendelkező játék. De persze ahány ember, annyi ízlés. Én alapvetően mindennel is játszok, szinte az összes új AAA-s megjelenéssel (Doom Eternal és Resident Evil 3 Remake előrendelve), rengeteg indie címmel is, amik úgy érdekesebbek, és én is kutatom a jobb, szinte már-már méltatlanul elfeledésbe merülő hangulatos kalandjátékokat. Ebben pl. segít ez a sorozat :)
Jackal
Jackal Évvel
a következő lehetne a deponia kiváncsi vagyok neked mi a véleményed róla ^^
122 mm BR-471B Stalinium projectile
122 mm BR-471B Stalinium projectile Évvel
Imádom ezt a formátumot!
Kristóf Farkas
Kristóf Farkas Évvel
Lesz Undertale kérlek? Kíváncsi vagyok a véleményedre
Marcell Berta
Marcell Berta Évvel
Itt egy album azoknak, akiknek tetszenek ezek a modern hegedűs zenék, amiket Keny néhanapján használ :) hupost.info/chat/aGR905F3dMCqqbg/vide
XufoAlbert
XufoAlbert Évvel
Legyen a Darkwoodrool is videó :D
Tusee 'la candúr
Tusee 'la candúr Évvel
Helló RetroShock!Tényleg ez az új dolog,hogy játék bemutatók is helyet kaptak a filmszínház sokadik bugyrában,egyszerűen remek!Innovatív és érdekes is.Esetleg ha szabad ajánlanom egy régi klasszikust,akkor én személy szerint a Planescape Torment-et szeretném a figyelmedbe ajánlani.Bár ez a game nem egy 10 órás végigjátszás..inkább 40-50 óra,de tartamában,kreativitásában és nyelvezetében egyedül álló és azt gondolom,hogy Issac-ne is bejönne:)
sajt 11
sajt 11 Évvel
Tetszett a videód.
loserock1
loserock1 Évvel
“Ne készíts gépet az emberi elme hasonlatosságára!” - Dűne
zoli Sipos
zoli Sipos Évvel
Szia Kenny gondolkoztál már azon ,hogy bemutatod az Aszfalt Királyai című filmet?
László Ujfalusi
László Ujfalusi Évvel
Koronavírus
Tavaszi Kaszás
Tavaszi Kaszás 10 hónapja
Rasszismus!
Géza Géza Géza
Géza Géza Géza Évvel
Migráció
Darklysm
Darklysm Évvel
Adj még ilyen videókat most azonnal.
cmbbfan78
cmbbfan78 Évvel
Zseniális a zene is hozzá!
TheScyence
TheScyence Évvel
5:00 LA Noire-ban folyamatosan ezt éreztem a nyomozások alatt, abba is hagytam pár óra után.
Ferenc Koi
Ferenc Koi Évvel
A világtól való tökéletes mentesség ezek a gondolatmenetek! Az emberiség kütyümániája csak a vezető tech országoknál összefüggő, az emberiség egyszerre több tech-tree mentén mozog, egyszerre van jelen akár a kőkorszaki setup, vagy akár az 50-60-as évek no-digit hétköznapjai a csúcscégek, csúcstech csillogásával, ami mögött mindig ott a mocsok a sikátorban és lehet , hogy pár utcával odébb egész családok esznek a kukából úgy, hogy az 5-6. generáció sem látott még számítógépet! Mindenki csak a saját túlélési mátrixát képes megérteni/feldolgozni! :D
Zsombor Egri
Zsombor Egri Évvel
Minden videó kincset ér innen. És ez a mintapélda
SAM I AM
SAM I AM Évvel
Na.... van "gémpléjjjj" szóval ez már tuti, hogy egy valódi csatorna :D :D nekem mondjuk ez a játék nem lesz nagy kedvenc, de tény, hogy nagyon jó lett az előadás róla. ;)
SAM I AM
SAM I AM Évvel
@RetroShock! D: nem is Te játszol? igazad lehet, akkor csak félig na :D ...de közelít a dolog és ez a lényeg! ^^
The Blancmange
The Blancmange Évvel
Remélem egyszer legalább kitekintesz más műfaj felé is játékbemutatóval. A Dsico Elysiumról szívesen hallgatnálak beszélni.
István Köbli
István Köbli Évvel
Jól hangzik. Mindenesetre egy detroit become human pont ennyire összetett, és egyedi mint ahogy ez a játék hangzott. Arról is lehetne egy ilyen elemző videó.
András Kovács
András Kovács Évvel
Az emberre nézve salyát maga a legnagyobb veszély
sajt 11
sajt 11 Évvel
Ojjjjjan xD
sajt 11
sajt 11 Évvel
Sithd gyere kérlek?
Norbert Arany
Norbert Arany Évvel
Keny, ha nem Te készítenéd ezeket a bemutatókat nem is nézném, nem is érdekelne a játék. De olyan kulcsmondatokat tudsz beleszőni amitől azonnal kedvem lesz játszani, élvezem a bemutatót és persze olyan plussz van az anyagaidban ami utánozhatatlan. Köszönöm.
Nox_Atra Wendigo
Nox_Atra Wendigo Évvel
Mmm lehet Kara modeljét erről a karakterről mintázták a Detroid Became Humanbe? Eléggé hasonló a főszereplő Kara eredeti desingjéhez :D
Botond Kovács
Botond Kovács Évvel
Óriàsi köszönet ezèrt a sorozatért! Mindig is szerettem a videojàtékokat de az irodalmat és a művèszeteket is imàdom. Ezèrt sok jàtèkot sablonosnak, egyszerűnek talàok. Mint mikor az ember egy jó akciófilmet néz. Jó èlmèny, de nem tesz hozzàm semmit, és nem is lesz maradandó élmény. Ezek a játékok viszont...végre ràtalàltam a tökéletes, aranyközépútra. Kb mint mikor a Jhon Wick után az ember megnézi a Berlin felett az eget...az első se volt rosz, sőt a maga módjàn remek. De a màsodik...szavak sincsenek rá. És én pont így érzek ezekkel a gamekkel is.
Alastor Siix
Alastor Siix Évvel
Köszönöm Keny hogy bemutattad ezt a játékot,imádom az e-fajta grafikai megjelenítést. Egyébként,a véleményem a játék tézisével kapcsolatban az,hogy a szektáknak igaza van,és én is csatlakoznék,ha a játék világában találnám magam.A mesterséges intelligenciára én úgy tekintek,mint egy eszköz arra,hogyha esetleg kipusztulnánk,és ki is fogunk,legalábbis ezzel az átlag intelligencia szinttel,nemtörődömséggel és hiányzó morális,erkölcsi értékekkel.Legyen valami,amit hátrahagyhatunk,ami megőrzi a fajunk emlékét más fajok számára. Köszi még egyszer.Szeretet és béke!
Doctor Coomer
Doctor Coomer Évvel
Ha már ilyen kis játékokról csinálsz egy sorozatot, nagyban ajánlom a "The Last Door" című epizodikus játéksorozatot.
Kristóf Végvári-Varga
Kristóf Végvári-Varga Évvel
Micsoda ajándék ez a széria, szinte a semmiből. Valami amiről nem is tudhattuk, hogy hiányzott a csatornáról amíg nem volt, de mennyivel egészebb így.
Marcell Dénes
Marcell Dénes Évvel
Machinárimot is érdemes lenne bemutatni!! Az nagyon fasza gém!
TheQuaxi
TheQuaxi Évvel
Tervezel videót készíteni az "I have no mouth, and I must scream" nevű játékról?
lyukasarc
lyukasarc Évvel
de rohadt jó hangulata van így ránézésre!
L4sz10
L4sz10 Évvel
Amúgy tök érdekes, hogy a kognitív tudományok és az általános mesterséges intelligencia kutatásai egyre jobban összefonódnak. Egyre több olyan megalapozott elmélet lát napvilágot az emberi tudattal kapcsolatosan, amit nem pszichológiai vagy neurológiai kutatásokra alapoznak, hanem például számítógéptudományra. Úgy látszik, hogy ha többet tudunk az általános mesterséges intelligenciákról (amilyen még egyelőre nem létezik), úgy egyre többet értünk saját gondolkodásunkkal kapcsolatban is.
Éliás Péter
Éliás Péter Évvel
Különös, én is el szoktam gondolkodni ezen a "zárjuk ki a modern technikát és vissza a természethez" kérdésen és én is arra jutok, hogy a fejlődés mehet több irányba is, de visszafelé nem nagyon tud.
Kolompár Cigány
Kolompár Cigány Évvel
Már nagyon várom a 68. Részt. Annyit szoktam nevetni ezeken a filmkritikákon hogy WC hez rohanok, nehogy beszarjak🤣
Qwufi
Qwufi Évvel
Egy Silent Age kritikára/bemutatóra nagyon kíváncsi lennék.
unknwname'
unknwname' Évvel
korrekt, csippantom a kalandjátékokat nagyon és remélem lesznek még ilyen fain videók! keep it up!
Lezúziusz
Lezúziusz Évvel
Csuhajja kicsit belehúztál Keny, Jó videó lett😉
Sándor Bajkán
Sándor Bajkán Évvel
Tudom, hogy nem retro, de ha a színházban találsz elég alkatrészt, hogy összerakj valamit ami viszi, vagy épp ne adj' Isten rálelsz egy eldugott szint rejtett zugában, egy erre amúgy is alkalmas eszközre, akkor ajánlanám neked a Detroit: Become Human-t! Úgy hiszem neked is tetszene a játék! Ha más nem akkor mivel amúgy is gyakorlatilag egy interaktív film, javasolni tudok egy no kommentes végigjátszás megnézést is! :)
ShanaH.
ShanaH. Évvel
Hű, tetszik!!!
Filmnéző Podcast
Filmnéző Podcast Évvel
Az első két játékbemutató is érdekes volt, de maga a játék most először keltette fel a figyelmemet. Ez lesz életem első kalandjátéka, úgyhogy kívánjatok sok sikert! - Filmnéző Lehel
Ξrror
Ξrror Évvel
Ne törd szét az egeret! :))
József Asztalos
József Asztalos Évvel
Jó szórakozást! Kellemes kikapcsolódást!
Lilith Nerevarine
Lilith Nerevarine Évvel
sok sikert! :)
Barnabás ,Sipos
Barnabás ,Sipos Évvel
A fejlesztők korábbi játékát a Kathy Raint is csak ajánlani tudom.
Toff Tóth
Toff Tóth Évvel
Úgy szeretem mikor ilyen gyöngyszemeket hozol nekünk...
Arga Váron
Arga Váron Évvel
Így, hogy a magyar youtube-on már szinte halott a játékbemutató és kritika, egészén jó érzés látni ennek a sorozatnak a létrejöttét.
Szpidi11
Szpidi11 10 hónapja
Backlog games-re én is ránéztem, tényleg elég jó kis csatorna.
Arga Váron
Arga Váron 10 hónapja
@Attila Pelyhe Hallod, megváltoztattad az életem! Nagyon köszönöm az ajánlást!
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe 10 hónapja
A Backlog games-t csak ajánlani tudom, őt is érdemes nézni.
hph01jsf
hph01jsf 11 hónapja
RockerLalee-t is érdemes nézni, már 10 éve készít bemutatókat.
Szpidi11
Szpidi11 Évvel
NorbiGO című csatornát ajánlanám a figyelmetekbe. Nagyon jó meglátásai vannak játékok terén és nagyon igényesen szerkeszti meg a videóit is.
Kristóf Feigl
Kristóf Feigl Évvel
Nem vagyok nagy kaland játékos de mist mar tényleg neki ülök . Főleg így hogy ajánlod kezdő játékosoknak is. Koszi ismét ezt a nagyszerű minőségű játék bemutatót😄
Dani Furka
Dani Furka Évvel
Itt csak az olyan mesterséges intelligenciát tiltják mint pl. egy Terminátoré vagy már csak egy játékban vagy keresőmotorban lévő AI-t is?
Pmurder3
Pmurder3 Évvel
@RetroShock! Akkor maga a játék eléggé a végletekbe gondolkodik. Hát ez annyira így nem tetszik, mert sokkal inkább hat annak, hogy a készítők nagyon egyértelműen egyoldalúvá szerették volna tenni a játékosnak, hogy mi is a "helyes" irány, mintsem egy olyat, ahol mindkét nézőpontnak megvannak az előnyei és hátrányai.
TheNofca
TheNofca Évvel
\o/
Szilárd Tóth
Szilárd Tóth Évvel
Lesz majd régi filmekről videó. De ez is jó
dreadnought 1885
dreadnought 1885 Évvel
Na király
Kristóf Feigl
Kristóf Feigl Évvel
Jóis 😍 WC-n ülve nem is jöhetett volna jobbkor ez a video 😍
[Dark Country / Epic Rock / Epic Blues] 📼 - Compilation
1:01:17
A History for Broken Robots
Megtekintés 759 E
The Engoodening of No Man's Sky
53:51
Internet Historian
Megtekintés 13 M
MAKEUP/DOWN - MARGE - LILULAND
33:42
Liluland
Megtekintés 22 E
Gigantikus Hamburger
8:24
Barni.
Megtekintés 143 E
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 130 E
A Nap, Amikor Véget Ért a Világ - RetroShock 60
13:07
MAKEUP/DOWN - MARGE - LILULAND
33:42
Liluland
Megtekintés 22 E
Gigantikus Hamburger
8:24
Barni.
Megtekintés 143 E
A SZOMSZÉD ÉS A KARANTÉN
1:23:10
OwnMcKendry
Megtekintés 70 E
30 másodpercet kaptok...
9:14
Barni.
Megtekintés 132 E
Version 1.4 Special Program|Genshin Impact
42:05
Genshin Impact
Megtekintés 1,6 M
ÖCSÉM LEÉGETETT A MINECRAFTBAN!
12:05
its Black1200
Megtekintés 36 E
HONOR THE VERN
11:30
Tobias Fate
Megtekintés 224 E