MANDALORIAN | A STAR WARS ÚJ KORSZAKA

  Megtekintés 98,145

RetroShock!

2 hónapja

Mandalorian bemutató. SPOILERES - A második felében nagyon! A Star Wars új irányba indult az élőszereplős sorozatokon keresztül, de vajon elég lesz ez ahhoz, hogy kijavítsa azt a kárt, melyet az új trilógiának köszönhet?
Támogatói Színházbérletek itt:
hupost.info/tools/S7UA-DV1X3H0XyWol17N4g.htmljoin
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
mandalorian kritika, bemutató, élménybeszámoló, kibeszélő, spoileres kritika, star wars, grogu, baby yoda, mando, luke skywalker, darth vader, thrawn, ahsoka, boba fett, film, sci-fi, filmajánló

Megjegyzés
Imre Veres
Imre Veres 2 napja
Bárcsak a Serenity sorozat is ennyi pénzt kapott volna anno... :-(
Tamás Dócs
Tamás Dócs 5 napja
Keny remek videó és remek sorozat. Az űrwesternről jut eszembe. A Firefly-ról nem tervezel bemutatót csinálni?
Dávid Finta
Dávid Finta 7 napja
Szerintem a droidok terén az IG 11 is jól szerepelt.
Dávid Finta
Dávid Finta 7 napja
Azért a sorozatban ~3szor látjuk sisak nélkül.
Dávid Finta
Dávid Finta 7 napja
Engem a vége a Jégkorszak 1 végére emlékeztetett.
Krisztián Muzsek
Krisztián Muzsek 7 napja
*Krayt sárkány úszik a homok alatt* *Rajongók összenéznek* *Egyik:* Készen állsz? :) 1 2 3 *Krayt előbukkan a homokból* *OTT A SZÖRNY!*
Feroo
Feroo 16 napja
A birodalmi szállítmányos jelenet volt a legszebb amit valaha láttam. A birodalmi Tie vadászok megmentik Mandóékat. Közben már rohannak kifelé a gyalogosok és MINDENT eltalálnak. Majdnem sírva fakadtam, hogy végre nem totál balfasznak mutatják be a birodalmi katonákat. Tartott kb. 10 percig mert amint a tiszti ebédlőben elkezdenek lőni megint nem találnak el semmit. De akkor is jól esett a birodalmat harcképesnek látni. :)
MFILMS
MFILMS 16 napja
Egy zseni vagy, Mr. Retroshock! :D Már az évadzáró Forrest Gump videód is szavakkal leírhatatlan élményt adott, de a Mandalorian kritika tette fel teljesen a koronát amit most volt szerencsém megnézni. Le a kalappal a munkásságod és a kiemelkedő értelmed előtt! peace
Mari Janky
Mari Janky 17 napja
Asoka: -Nem jedi vagyok! te: -De azt montam. ;D
A Mozi Hősei
A Mozi Hősei 29 napja
Attól függetlenül, hogy ez egy retek szar ZS kategóriás sorozat, megjegyzem neked, Grogu (baby yoda) 50 éves a story szerint...... Ezzel a sorozattal konkrétan a SW sírját ássák meg, és verik be a szögeket a beharangozott tartalmakkal... Jelenleg aSW most a legnagyobb kurva, a Mando kalandjai az utolsó szaftot is feltunkolta belőle, és még fogják továbbra is a többi sorozattal/filmmel... Most árusították ki alegjobban ezt a terméket, és szomorúlátni, hogy Rian Johnson filmje túl jó volt, túl inelligens volt, és a hülye fanok hisztije miatt, visszakozva, seggnyaló, sárba térdelő szolgát csinált ebből a franchise-ból... Köszönjük Kennedy, Favreau és filoni!!!! Rohadjatok meg! A Retroshock viszont továbbra is az egyik legjobb youtube csatorna,ugy hogy hajrá előre ;)
Balázs Dencsi
Balázs Dencsi Hónapja
Nagyon jól bemutattad
Liverius日本の竜
Liverius日本の竜 Hónapja
Én vagyok az egyetlen, aki nagoyn szeretné már látni, hogy a birodalom lecseréli a Tie vadászokat?
Nóra Nényei
Nóra Nényei 27 napja
Én inkább azt szeretni látni, hogy a TIE vadászok kompetens pilótákat kapnak, akikből nem tud egy szál X-szárnyú kilőni egy egész flottát, mert annyira bénák.
Zoltán Csorba
Zoltán Csorba Hónapja
Aztakurva de imádtam amikor Luke felfedte magát. Ez már NAGYON kellett! Talán a sorozatformátumnak mégis van jövője? :D
peter barany
peter barany Hónapja
a sorozat egyetlen kiugró bűne az grogu gügyögő embergyerek hang effektjei. na attól falra másztam.
Levente Molnár
Levente Molnár Hónapja
Figyelj, a Star Wars innentől kezdve csak jobb és jobb lesz. A Mandalorian rendező székében Dave kicseszett Filoni ült. DAVE FILONI. Ő rendezte a The Clone Wars (Magyarul aszthiszem Klónok Háborúja?) sorozatot. És az sem volt piskóta. Valamint eléggé erősen elképzelhető hogy a Marveles Kevin Feige is át fog térni a Star Wars mezejére. Ott van a Mastermindod. Nem a sorozatban van, de az.
János Mikler
János Mikler Hónapja
Egészen eddig nem érdekelt a Mandalorian, hát ezt megváltoztattad. (Most, hogy végignéztem szeretném hozzá fűzni, hogy ez Star Wars). :3
András Nóbik
András Nóbik Hónapja
This is the Way!
Erdonsama
Erdonsama Hónapja
Néha nem érzem kicsit tökösnek a sorozatot (pl az AT-ST-s résznél elég tökös lett volna az özvegy csajszit lelőni, és eléggé megalapozhatta volna a fejvadász lét ridegségét), viszont ettől függetlenül alig van kivetni valóm vele kapcsolatban. A sorozathoz készült kerekasztalbeszélgetéseket nézve tényleg olyan emberek dolgoznak rajta, akik mélyen ismerik az alapanyagot, és nem ugyanazt próbálják merch eladás miatt sokadjára lenyomni a torkunkon, hanem mélyíteni szeretnék a világot. Amiről nem esett szó a videóban, de szerintem kiemelendő, az Ludwig Göransson munkássága a zenével. Ahhoz képest, hogy elsőre mennyire idegennek tűnt számomra ez a fajta Star Wars zene, és mennyire távolinak tűnt Williams-től, ahhoz képest minél többet hallgatom, annál tisztább számomra, hogy Favreu és Filoni módszeréhez hasonlóan Göransson is kb lebontotta a Star Wars eddigi összes! zenéjét és újraépítette, úgy hogy tökéletesen passzoljon a világba. Vannak már youtube-on feldolgozások, amik a Republic Commando mandalóri momentumaival vegyítik, és egyszerűen tökéletesen passzol. Szóval tl;dr; abszolút elégedett vagyok a sorozattal, a videóddal meg pláne, szokás szerint nagyon profi anyag lett!
Cheezmee
Cheezmee Hónapja
Elkezdtem nézni ezt a videót, de rohadt gyorsan ki is kapcsoltam! Kenny! Köszönöm szépen! Te tehetsz róla, hogy újra bizalmat szavaztam a Star Wars-nak! Miattad néztem meg a sorozatot, és az első epizód után, sikeresen rá is függtem. Most, hogy már nem zavar a spoiler, befejeztem ezt a videót is. Megnéztem a sorozat első két évadát. Szóról-szóra megegyezik a véleményünk. Ha te nem vagy, számomra ez az univerzum végleg elveszett volna. Köszönöm újra. Mást nem mondhatok. Újra értéket adtál. Felbecsülhetetlen értéket. 👍😇 This is the way!
Attila Barabás
Attila Barabás Hónapja
Köszönöm Keny. Ez a 25 perc ahogy mindezt elmesélted, visszaadta azt a lelkesedést amire szükségem volt hogy újra elmerülhessek a Star Wars világába. Annó a te hatásodra megnéztem a Dr.Who t és ezek után a Mandalorian is megkapta ezt az esélyt
Markusz -86
Markusz -86 Hónapja
Ó de igazat szóltál! végre valami értelmes sw a TCW óta
Csukovits Gyuri
Csukovits Gyuri Hónapja
Egy dolgot sajnálok, hogy nem említettél meg. A zene. Pedig sarkalatos pontja ez az élménynek az én szememben. Teljes mértékben szakít a jól megszokott szimfonikus betétekkel, helyette modern, elektronikus zenékkel operál, amelyek elképesztően ízlésesek, és érződik miattuk, valami új, valami innovatív történik végre. Egyébként nagyon jól összefoglaltad, kiváló kritika egy kiváló alkotásról
KoDan
KoDan Hónapja
DIS IS DA WAE! SPIT ON DA FAKE TRILOGY! PHEW PHEW! MANDALORIAN *CLANK CLANK CLANK*
Álmos Major
Álmos Major Hónapja
Lesz videó a Mr. Robotról?
istipisti55
istipisti55 Hónapja
Ismét hatalmas respect és csak ismételni tudom magam mennyire igényesen összeszedett munka és beszéd, amit alkottál ezzel a videóval is!!!
Gergely Csikós
Gergely Csikós Hónapja
Csak én számítottam Cal Kestis-re Luke helyett? Nem mintha nem lett volna Luke epic, de a másik út is jó lehetett volna. Bár nem tudom így hirtelen, hogy a timelineban az a vonal hol helyezkedik el pontosan. Lehet, hogy jóval később
Dávid Bíró
Dávid Bíró Hónapja
A zenéje is hibátlan, lehet megtaláltuk Ludwig Göransson személyében az új John Williams-t?
Az Igazi Gengszta
Az Igazi Gengszta Hónapja
hupost.info/chat/d4iB1Yylms6mnsY/vide ÉN SZEBBÉ TESZEM A 2021 ÉVETEKET! ÖRÖKKÉ EMLÉKEZNI FOGTOK A NEVEMRE ÉS AZ AGYRÁKKELTÖ VIDEÓIMRA! HEHEHEHEHEHE (IRATKOZZATOK FEL RÁM, KÜLÖNBEN ELLOPOM A MÜPINÁTOKAT!)
Az Igazi Gengszta
Az Igazi Gengszta Hónapja
hupost.info/chat/r4RhyZiwY8Rmfaw/vide
Vajlando Nissanera
Vajlando Nissanera Hónapja
Keny Vágja a majter témát
László Csapláros
László Csapláros Hónapja
Akit érdekel: 3 zenét megtaláltam a videóban szereplő zenék közül: The Mandalorian Main Theme Song (80s Retro: hupost.info/chat/bax0zqeffrWajMo/vide Grand Admiral Thrawn Theme | EPIC VERSION: hupost.info/chat/bXlx2Zyoiaytp5c/vide The Mandalorian Theme | WESTERN VERSION : hupost.info/chat/l4yTmX6QcdWUips/vide
Pál Csaba Mengyán
Pál Csaba Mengyán Hónapja
Még nem láttam a sorozatot. Spoiler ide vagy-oda, nekem olyan érzésem kezd lenni, mint anno a csillagkapu sorozatot láttam elősször. Valami régi, ismert mégis friss és izgalmas.
cmbbfan78
cmbbfan78 Hónapja
Őszintén szólva nekem Ashoka - Grogu jelenete volt a legmegindítóbbb és legmélyebb pont az egész sorozatban. Ezen a ponton beáramlott a valódi SW világa. Sajnos azzal, h a főszereplők ennyire könnyen hentelnek le mindenkit, teljesen elvész a feszültség és az izgalom - tényleg, mint egy 80-as évekbeli akciófilm egy-két férfi és három-négy női Chuck Norrissal. A szereplőkben pedig nem sok mélység van, csak mennek és gyaknak. Hol vannak a Trónik harca, vagy The Expanse mélyebb karakterei, tartalmas párbeszédei?? Sehol. Szóval még mindig egy igen közepes - és rövid - sorozat, de talán még ki tudnak belőle többet is hozni, ha akarnak. Az EU-s karakterek frappáns behozatala mindenképpen bíztató irány!
Benedek Matolcsi
Benedek Matolcsi Hónapja
A stáblistás jelent volt az, ami engem teljesen kielégített, szerintem az a 2 perc megalapozott egy csomó tökéletes útvonalat.
Benedek Matolcsi
Benedek Matolcsi Hónapja
imádom. ennyi. egyszerűen lehet élvezni
Mattube
Mattube Hónapja
Valaki meg tudja mondani mi az outro zene címe?
cibat
cibat Hónapja
Mof Gideon karaktere teljesen hiteles volt
totoru4ever
totoru4ever Hónapja
Nekem többször könnyek szöktek a szemembe a sorozat alatt. Nem azért, mert annyira meghatott, amit a vásznon láttam. Azért mert szeretem ezt a világot, és mindig ilyen formában akartam viszont látni. Igen, voltak logikai/dramaturgiai hibái, de tökéletlenségében volt tökéletes.
.408 PaTTTa
.408 PaTTTa Hónapja
Mást én sem tudok mondani mint This is the Way.
Sztoj
Sztoj Hónapja
Elöször is: En nem vagyok Star Wars fan. Lattam a filmeket, szeretem is öket, de semmi több. Na de hogy ezt le tudtam, a velemenyem: - Nagyon helytallo amit a temporol irtal. Mivel gyönyöruen fenykepeztek/animaltak az egesz sorozatot, jo volt csak ugy nezni a kepeket, aterezni a hangulatot egy lassan folyo beszelgetes mellett, agy akar csak csendben. - A mellekkarakterek szerintem kifejezetten szinesek, szagosak, es ami nagyon fontos, nagyon keves közöttuk az ostoba, elvegre aki az, az nem huzza sokaig ezen a környeken. Szemelyes kedvencem a jelenet Fennec es Toro között, kulönösen a vegkifejlet. - Erös nöi karakterek is vannak dögivel. Nekem Caraval sem volt semmi bajom, egyfajta Little John-szeru karakter, nem valtja meg a vilagot, de elmegy. Na de hogy a rossz oldalrol is beszeljunk, több ertelemben is, a problemam a következö volt: A birodalmiak gonoszak, fanatikusok, es inkompetensek. Tudnak gonosz beszedeket mondani, de amikor harcra kerulne a sor, ismet csak nem talalnak el senkit. Ezt nem menti fel a speeder bike-os rohamosztagosok (egyebket allati vicces) jelenete sem az elsö evadzaro elejen. Ugyanez igaz a keves urcsatara is. Nehogy mar a TIE vadaszok ne tudjanak leszedni egy sajat bevallasa szerint is ocska, regi gepet... Összefoglalva hangulat remek, törtenet remek, akcio... jobb lett volna, ha kevesebb lett volna.
Marcell Gengeliczky
Marcell Gengeliczky Hónapja
Egyetértek veled kb. mindenben (oké nekem Ashoka már a Clona Warsban kedvencem lett), jó látni amikor valami nincsen túlszakértve, csak a hibát keresve. Sokan baromira túltolták a viszonyukat a Mandaloriannel és olyan kritikákat kapott, amelyek teljesen alaptalanok és inkább a "kákán is csomó" kategóriába tartoznak. Sokan a túltolt fanservicet okolják, miközben Filoni és Favreau csak elképesztően jól ismeri a Star Warst és azt, hogy mit szeretnek az emberek. Hülyeség lenne, ha nem építkeznének erre :D Amit megjegyeznék viszont Pedro színészi játékával kapcsolatban, hogy bevallottan, alig van jelenet, amiben ő van a páncél alatt. Külön van felmondva a szövegeinek nagy része is.
Doctor D. Ildo
Doctor D. Ildo Hónapja
Szia Keny! Várható hasonló kritika a Jedi: Fallen Orderről?
Doctor D. Ildo
Doctor D. Ildo Hónapja
@cibat kapd be te
cibat
cibat Hónapja
kabbe
Daniel Nagy
Daniel Nagy Hónapja
Öröm volt végre látni egy méltó Star Wars filmet, és eddig bárki akivel beszéltem szerette a sorozat minden epizódját. Szerintem Cara Dune karaktere telesen jól sikerült, sosem szerettem amikor egy ~50 kg-os nő dobál felnőtt férfiakat teljes páncélzataban minden gond nélkül. Viszon erröl a nőről elhiszem, hogy ha megüt, akkor kifekszel.
Imre szeklice
Imre szeklice Hónapja
35 évet kellett várnom, ilyen remek Sztárvorszos jelenetekre ,mint amilyenek a 2. évadban voltak! A vége meg egy idöutazásnak tünt számomra, néhány másodpercig. Ezért szereTTem a SW-t, ezért a hangulatért, amit a 2.sorozat végén érezhettem! Nem bíztam benne, hogy öszinte legyek. ...de..., jó volt!
Nándor Kruppa
Nándor Kruppa Hónapja
16:25 és látom te sem vetetted meg anno a chipset :)
Viktor
Viktor Hónapja
Keny, This is the way! Csak így tovább!
3hutp
3hutp Hónapja
Az a legjobb benne, ahogy visszatérő elemként tisztelegnek az eredeti SW-világnak. Pl. az Alderaan többszöri emlegetésével. Nem is lenne reális, hogy egy ekkora trauma soha többé ne kerüljön említésre a Galaxisban. Külön kedvencem volt, amikor a kopoltyús karakter szóvá tette, hogy "itt még korlát sincs" a lávakút felett, amivel a készítők kicsit önironikusan utaltak arra a megfigyelésre, hogy a SW tele van korlátok nélküli magas hidakkal.
3hutp
3hutp Hónapja
Ez a sorozat a bocsánatkérés a legújabb trilógiáért.
Bence Kontra
Bence Kontra Hónapja
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mi a zene címe 14:00-től 15:46-ig? Próbáltam a google zenefelismerőt, meg a shazamot is, de nincs találat. Kenny csak annyit írt a leírásba, hogy "SW Mandalorian covers", próbáltam rákeresni, de nem találom, és igazából nincs is nagyon SW-s dallama... de nagyon tetszik. Köszi a segítséget!
Bence Kontra
Bence Kontra Hónapja
Már megvan: hupost.info/chat/bXlx2Zyoiaytp5c/vide Köszi Adam Green!
Norbert Lengyel
Norbert Lengyel Hónapja
S02E01 5:36-37: Büszkén pislog a küklopsz! :D
Transceps
Transceps 2 hónapja
Lehet, hogy említve volt már de nekem feltünt az utolsó részben egy meglehetősen fucsa dolog. Ahogy a csapat ott áll a cirkáló hidján és magukban már leszámoltak az életükkel, miközben a Dark Trooper-ek döngetik az ajtót, senkinek nem jut eszébe, hogy náluk van a Dark Saber??? A Mandalori páncél és a sötét kard együtt valószínüleg hasonló hatású lett volna, mint a végén megjelenő karakter (bár igaz akkor nem lett volna szükség rá). De komolyan, senkinek nem jutott eszébe, hogy azzal a fegyverrel miszlikbe lehetne aprítani a Dark Trooper-eket...?
enzoli23
enzoli23 2 hónapja
Tökéletes kritika volt, abszolút egyetértek! Egy kis említést a többi új belengetett sorozatról a Book of Boba Fett-es zárójeleneten keresztül még esetleg lehetett volna bele tenni, kíváncsi lettem volna, hogy melyiket mennyire várod :) De így is minőségi lett nagyon, köszönjük!
enzoli23
enzoli23 2 hónapja
16:15 ez az enciklopédia nekem is megvan, gyerekkoromban kb kívülről megtanultam :))
Rejhi Photo
Rejhi Photo 2 hónapja
A Star Wars sosem volt számomra egy olyan film, sztori, ami TOP kategóriás. Inkább a nyomásnak engedtem és megnéztem, mert "meg kellett nézni!" Gyerekkoromban a Birodalom visszavág és a klasszikusok. Aztán 90-es 2000-es évek előzmény trilógia, aztán mostanában valami elcseszett bűn szar új trilógia... hát nem vagyok SW Fan, de ez Mandalorian sorozat megvett kilóra skacok! Hónapik ellenálltam neki, minden nagy filmes, SW ismerősöm szétnézte már az összes részét IS. Direkt nem néztem meg, " - áááh Disney & Star Wars részemről alapból lomtár és kiürítés." - Aztán jött az ötlet, hogy na jó, adjunk neki egy esélyt...megérte! Kurvára megérte, sőt számomra favorit és kíváncsian várom a folytatást! Végre nem egy 2392x-ra lerágott csont, nem derül ki, hogy bizony Mando szkájvóóóóker és nem csesződik meg az agyam indokolatlan megmagyarázásokon és nagy megfejtéseken, amik csak az írok szerint voltak nagyok ( khmm új trilógia ). Ez abszolút 10/10, nem csak, mint SW, hanem mint önálló sorozat is. Minden más +szereplő, karakter nosztalgia faktor és csak boost-ol az érzésen és nem rombol, nem érzem izomszagúnak a többi karaktert, sem a régi új arcokat! Számomra ez a minőség és ez a tempó, ahogy a videóban is említve van a kényelmes! Szóval csillagosrombolósötösvagymi?! :D
SzTArtur
SzTArtur 2 hónapja
Ott a like :).
Gábor Őzse
Gábor Őzse 2 hónapja
Mikor kicsi voltam, és először láttam a Jedi visszatért VHS-en anyumékkal a szomszédban! Mert nekünk még videónk sem volt! Nem értettem, mit kedvelnek az emberek Boba Fett karakterjében! Számomra a sok szörny mellett nem volt olyan izgis és sosem beszélt! :D Aztán tessék kijött ez a sorozat és azonnal székhez szegezett! Zseniálisan lett megalkotva mind a páncél és a cselekmény, ezt pedig csak fokozza marcona barátunk "szószátyáratlansága" XD hallgatagsága! Jól összefoglalt videó lett!
ZAKKANT LACI
ZAKKANT LACI 2 hónapja
Nagyon jó lett a videód! Szereztél magadnak egy feliratkozót. Csak így tovább! Big like.
Creator
Creator 2 hónapja
ÉN vlahogy azt hittem, hogy ez az egész a Star Wars film történet után játszódik. De a végén amikor megláttam Luke-ot, akkor mondom, itt még a 6-ik rész után járunk csak. Nade ami nem tetszett, az Luke képességei. A legtöbb esetben a robotoknak simán lett volna lehetőségük halálos csapást mérni Luke-ra. Na nem mintha erre vágytam volna, de sajnos, a robotok harci képességei Luke megjelenésekor valami írdatlanul borzasztó lett. Összevissza lőttek, egymást megvárták, azaz egyszerre egyidőben nem lőttek, és volt amikor Luke mögött volt, de Luke simán ment tovább, és konkrétan a robot megfogta Luke vállát "Hey Luke, engem itt felejtettél." Ja oké, mondta Luke és lecsapá. Ez a béna harcrendszer az utolsó részben azért is volt különös, mert Ahsoka Tano a kifejezetten jobban harcolt és sokkal fejlettebb technikákkal a Corvus bolygón. Ha őt sikerült megoldani, vajon Luke, miért lett jóval kidolgozatlanabb? Nekem kicsit összecsapottnak tűnt a sorozat a vége fele.
Poziwex 01
Poziwex 01 2 hónapja
De most ezt a skywalkeres megjelenést nem nagyon értem, ha mondták benne hogy régen ott volt yoda és összeegyeztethető a filmekkel akkor mi ez a fiatal skywalker???
ThaliaAlGhoul
ThaliaAlGhoul 2 hónapja
Jó videó volt, tartalmas, érdekes. Még a sorozat zenéjét lehetett volna megemlíteni, ami óriási hangulatot adott neki. Nagyszerű volt, olyan monumentális, ami méltó a star wars filmek világához.
István Bálint
István Bálint 2 hónapja
Köszönöm, hogy megcsináltad ezt a videót! Úgy gondolom, hogy amit most te, illetve Filoni-ék az elmúlt években lettetek az asztalra az biztosítja a Reményt és azt az ikonikus Star Wars érzést a rajongók számára.
Dia Omron
Dia Omron 2 hónapja
Ritkán írok hozzàszólàst, de most megteszem. Ilyen összeszedett, magabiztos, hozzáértő filmes elemzéssel elvètve talàlkozom. Gratulálok.
Dont mind me, just keep scrolling
Dont mind me, just keep scrolling 2 hónapja
Számomra a kánon: Baljós árnyaktól a Mandalorianig. Minden utána csak Kennedy femináci kokainos agymenése
István Kéry
István Kéry 2 hónapja
Több helyen én is megkönnyeztem a sorozatot.
Boldizsár Turi
Boldizsár Turi 2 hónapja
Cara dune totális rossz milf ponró színésznő hangulatot hoz nekem ..
Shildran
Shildran 2 hónapja
Pont, hogyha igaz az, amit a készüléséről hallottam, akkor igazolta azt, hogy "tök mindegy ki van a páncél mögött" a te elmondásod szerint is. Mivel elvileg pont, hogy a forgatások több mint 90%-ánál nem volt jelen Pedro Pascal, hanem a dublőre volt a páncél mögött. Cara Dune karaktere számomra inkább hozta a "végre elhihető harcos nő" képét. A többivel nagyrészt egyetértek. This is the way!
Fodor Norbert
Fodor Norbert 2 hónapja
Na most elkezdett érdekelni a sorozat!!
Istvan Nyiko
Istvan Nyiko 2 hónapja
this is the way, ez az új remény :)))
BaliBoy28
BaliBoy28 2 hónapja
Számomra nagyon ambivalens ez a sorozat. A legtöbb mindennel egyetértek, ami elhangzik a videóban. Tök jó, hogy megismerhetjük jobban az univerzumot és a lakóit. Tényleg. A legújabb trilógiából ez volt az egyik ami nekem a legjobban hiányzott. Jól kidolgozott, igényes minden rész. De könyörgöm, nem lehetne mindezt úgy csinálni, hogy ne töltelék részeken keresztül legyen bemutatva?! Pedig amúgy a fő szál kimondottan érdekes és sokat ki lehet belőle hozni. És akkor ebből a gondolatmenetből rá is kötnék a legnagyobb szívfájdalmamra... Még az, hogy 8(!!!!) részesek az évadok, de, hogy a legtöbb rész 20-30 perces, max 40, amik ráadásul heti bontásokban jönnek... hát ez elég dühítő és csalódottsággal eltöltő! És minderre 1-1 évet kell várni.... Ez olyan mint mikor a boltban megveszel egy 40 centis magas chips-es zacskót, amiről kívülről úgy tűnik, hogy tele van, de amikor otthon kibontod csalódottan konstatálhatod, hogy az alján van 3 szem chips.... Nem tudom máshogy megfogalmazni, de kicsit átverve érzem magam. Éppen ezért, hiába jó a történet, minőségi módon vannak megalkotva a részek, nem tudok érte teljes szívvel rajongani és őszintén egyetérteni azokkal a meme-ekkel, amiken Favreau és Filoni a Star Wars univerzum megmentői lennének. Nem örülnék neki, hogy ha ez lenne mostantól a követendő példa! (a játékidőre gondolok) Tudom, tudom... a kevesebb néha több... de azért annak is van egy határa!
Richard Kiss
Richard Kiss 2 hónapja
Az utolsó epizódban milyen szerepe volt Mando csapatának? Láttuk, hogy Luke mindent le tud verni, nélkülük is megoldotta volna egyedül a helyzetet. Lehetne egy szcenárió az, hogy hátráltatták a Moffot, de ez sem igaz. Ha Mando nem ment volna oda, még csak veszélybe se kerül Grogu élete. Szerintem itt a cselekmény íve és a végső nagy katarzis kissé mesterkélt, nem átgondolt. Szerintetek?
Mr. D
Mr. D 2 hónapja
Egy kicsit ez olyan, mint amikor az Agymenőkben poénkodnak azzal, hogy az első Indiana Jones filmeben, ha nincs Indi, akkor is megtalálják a nácik a ládát, majd amikor kinyitják a szellemek kicsinálják őket a szigeten függetlenül mindenki kedvenc régész professzorának ottlététől. Ettől még magával ragad a történet és élvezed a filmet vagy ezt a sorozatot is, mert olyan jó hangulata van.
Like
Like 2 hónapja
Ez a sorozat annyira túlértékelt a néhány nosztalgikus karakter kameója, és hasonlók miatt. Max egy közepes sorozat ami ha nem star wars lenne jó eséllyel az első évada után kaszát kapott volna a vontatotsága, és a sztorija egyhelyben toporgása végett.
Zoltán Tarnavölgyi
Zoltán Tarnavölgyi 2 hónapja
Csodálkozom, hogy Thrawn említéséről nem szóltál, sztem az egész sorozat egyik legfontosabb ténye. Anno az volt a hivatalos folytatás, és kibebaszott jó is lett, ronygyosra olvastam. Aztán egyszerűen félresöpörték sajnos. Talán most majd visszakapunk valamit. Thrawn az egyetlen, aki méltó ellenfél lehet az Uralkodó után- Az Első Rendet hagyjuk, egy vicc. Ja, Talon Karrdét is kérjük vissza... :-D
Dawg Fakk
Dawg Fakk 2 hónapja
Jaj ne bye bye a 8. Percnél :(
Tamás Gábor
Tamás Gábor 2 hónapja
90%-ban egyetértek a videóban elhangzottakkal!
stuntface
stuntface 2 hónapja
Mandalorian írói kezébe adták volna az új trilógiát. Huuuu.... micsoda 3 film lett volna. Rengeteg szerte ágazó sorozattal. Nem egy ilyen vicc halmaz újra forgatva eredetit és hülységekkel és logikátlan lépésekel és szereplőkkel telepakolva történet szálat. Asszony nagy SW fan az ő szavait idézzem a Skywalker kora megnézése után: "Egy ekkora stúdió nem talált egy olyan forgatókönyvírót aki letette volna eléjük mind a 3 film koncepcióját? Lett volna egy 10 fős csapat akik tisztában vannak a kánonnal és univerzummal mert alapból ők írják a könyveket és képregényeket. "
Huuu Yach
Huuu Yach 2 hónapja
a nagy fehár pók a star wars rebels animációs sorozatában is szerelepet kap, a lázasdók titkos bázisa
Zètèny Ihász
Zètèny Ihász 2 hónapja
A Star wars talán jobb lenne, ha mindig is TV sorozat lett volna?
Szilágyi Mihály
Szilágyi Mihály 2 hónapja
yeahhh! :D
Bence Pelikán
Bence Pelikán 2 hónapja
Boldog Új Évet Mindenkinek ! :)
János Kovács
János Kovács 2 hónapja
Mandalorian zenei világa rettenetes. Több helyen muszáj volt, hogy lenémítsam annyira disszonáns volt a képi világhoz képest. Egyedül a záróepizód droid aktiválós résznél volt némi változást. Nah, gondoltam mindjárt erőre kap, de nem. Siralmas volt az a bugyborékolás-maszatolás ami az epikus jedi vs droid jelenet alatt ment. Igazán találhattak volna valami heteroszexuális zeneszerzőt, aki képes erővel és lendülettel megtámogatni a képi világot. Keny, a videóid alatt a zene mindig teli van élettel. Nem akarod legalább Luke Skywalker belépőjét újra hangszerelni? :)
Gergő Mikulás
Gergő Mikulás 2 hónapja
Ès jön Thrawn nem tudom hogy az asokában vagy itt de nagyon várom.
László Miskei
László Miskei 2 hónapja
Amikor 444 megírta, hogy "Nekünk ugyanaz kell 40 éve, ergo igénytelen vagy, ha tetszik" Akkor tudtam, hogy This is the way.
K a b ó c a
K a b ó c a 2 hónapja
Eddig valahogy nem érdekelt ez a sorozat, mert kicsit kiábrándultam az új star warsok miatt, de most azt hiszem lesz egy új epem a "saját listám"ban :) köszi!
Gergely, csodálatos én
Gergely, csodálatos én 2 hónapja
Ez a kevdenc sorozatom. Már az eleje óta nézem és nagyon jól meg van oldva
Hun Atya
Hun Atya 2 hónapja
Évadzárót nézve ültem egyedül otthon a képernyő előtt, mikor Bo Katan lenyomta a push to talkot és mondja hogy "Identify yourself" konkrétan kiabáltam hogy "MOND BE HOGY IT'S RED FIVE"
Simeon Latyák
Simeon Latyák 2 hónapja
Sága selyemsonka.
Lego Supreme Leader Kylo Ren
Lego Supreme Leader Kylo Ren 2 hónapja
Hát, amikor a sorozatról beszéltél akkor tényleg mondtál értelmes és jó dolgokat, de mondtál olyan dolgokat amik nem igazán úgy vannak ahogy. Favreau meg Filoni nem törli el az új trilógiát, sőt, a Birodalmat itt kezdik Első Renddé alakítani (az Order, vagyis Rend szó mindig is Birodalmi tisztek szájából hangzott el, elég erőteljes hangsúllyal). Nem, nem harcolnak a gonosz Kathleen Kennedy ellen, ez Mike Zeroh faszsága, te mindig értelmes voltál, tudom hogy nem tetszett az új trilógia, de ennek ne dőlj be kérlek, nem igaz. Nem, nem hozzák vissza teljesen a Legendákat a csúnya rossz gonosz Kathleen Kennedy háta mögött, Boba Fett túlélése egyáltalán nem az ő ötletük volt (Chuk Wendig Utóhatás trilógiájában tűnt fel először Boba Fett páncélja, ami csak akkor lehetséges ha valahogy kimászott onnan), és egyáltalán nem biztos hogy kirobbantotta magát (bár az a legvalószínűbb), máshogy is ki lehet jutni egy szörny gyomrából ha van egy beskar páncélod. Tagadhatatlan hogy tényleg vannak dolgok amiket áthoznak a régi EU-ból, de attól még nem a gonosz Kathleen Kennedy háta mögött, meg nem is mindig ugyanúgy. Ennyi kivetnivalóm van, ezeket (meg a teljesen irreleváns új trilógia ellenes megszólalásaid, amikkel nem az a baj hogy vannak hanemhogy néha nagyon erőltetettnek hatnak) jó kritika lett, és örülök hogy azért nagyrészt egyet érthetek veled. A Mandalorian tényleg egy új világba kalauzolja el az általam annyira gyűlölt rajongótábort, és ennek örülök. Úgy érzem, hogy kellett már ez a fajta újítás a SW sorozatoknak, mert bár brilliánsak az animációs sorik is, élőszereplősekre is szükség van. Végszóként szeretnék köszönetet mondani Favreaunak és Filoninak ezért a sorozatért, Robert Rodrigueznek Boba Fett kitűnő szerepeltetéséért, és végül mindhármójuknak egyszerre a Book of Boba Fett sorozatért, ami bár még meg sem jelent, én azért hálás vagyok érte. This is the way.
Lego Supreme Leader Kylo Ren
Lego Supreme Leader Kylo Ren 2 hónapja
@RetroShock! hallottam a sztoriról, kicsit szomorú is voltam amikor megtudtam hogy az nem képezi a kánon részét, ezért is volt Boba szerepeltetése a kedvenc ilyen karaktervisszatérésem (a második volt Luke, a harmadik volt Ahsoka mert ő már túl sok sorozatban szerepelt szerintem.) én örülök hogy merítenek az EU-ból is az új dolgokhoz, mert bár nem az én világom, nem tagadom hogy voltak ott jó sztorik is (pl. Fejvadász Kódex, a napokban olvastam el és hát most a fejkánonom részét képezi.) Én személy szerint várom a Disney féle Jango eredetsztorit, a Fejvadász Kódexben elég érdekes karakternek tűnt Jango mentora, Jaster Mereel akit említ Boba chain kódja... na de az egész tanulsága az, hogy BOBA FETT RULEZ, az EU-ban is :)
Lego Supreme Leader Kylo Ren
Lego Supreme Leader Kylo Ren 2 hónapja
@RetroShock! Én mindig is tiszteletben tartottam a véleményed, főleg azért mert igényesen tártad elénk. Az Utolsó Jedik volt a kedvencem az Új Trilógiából, mégis tökre szerettem az arról szóló kritikádat mert igényes volt és tudtam rajta nevetni (Snoke monológjának a kifigurázása még mindig nagyon vicces). Annyit még hozzátennék hogy KK Force is female pólója nem a SWhoz kapcsolódott, az egy Nike Air *Force* promóció volt. Amikor a Star Warsról beszélt akkor azt nyilatkozta hogy az Erő nemtelen. Végül annyit hozzátennék még hogy örülök hogy két teljesen ellentétes nézőpontú ember is képes kulturált beszélgetést folytatni erről az átok sújtotta franchiseról, hála Din Djarin kalandjainak. Örülök hogy megkaptad azt a Lukeot akit az Utolsó Jediktől vártál, és hogy te is örülhettél egy régi karakter felbukkanásának, ahogy én is megkaptam Boba Fettet és a sorozatának bejelentését egy stáblistás jelenet formájában. Remélem, hogy Favreau és Filoni végre elhozza az egyensúlyt ebbe a nyomorult fandomba, amit már az Előzménytrilógia óta kemény átok sújt. További szép napot, boldog új évet kívánok, és az Erő legyen veled! :)
RetroShock!
RetroShock! 2 hónapja
Komment 2. fele The Last Jedi Igen, igazi szerelemgyerek a film - itt aztán dúlt a love a studió és Rian Johnson között, folyamatosan cikkezték, mennyire eredeti ötletek és meglepő fordulatok lesznek benne. Csak éppen JJ és Rian víziója nem találkoztak SOHA. Nem történt meg. Az első alkalommal Rian dobta a kukába a TFA keypontjait, és saját filmet készített. Ezzel az a baj, hogy egy trilógia második darabjáról beszélünk, egy háromrészes koherens egészről - de nem, nyugalom, nem volt megírva, ez nem fake news. JJ híres a mistery box-áról, tehát, olyan dolgok/kérdések felvetéséről, melyeket a továbbiakban kíván kibontakoztatni (lásd: LOst). A TFA 2 ilyen eleme Snoke és Rey háttere volt. Rian fogta és kukázta Snoke-t, Rey-ből pedig egy tollvonással egy nagy "senkit" csinált. - itt előre ugornék, hiszen mókás látni, utána pedig Abrahms miként kukázta Rian ötletét és "csakazértis" kinyitotta a Mystery Boxot és hirtelen a Skywalker Korában megtette Palpatine unokájának. Aham... ez a trilógia egy rendezői víziók között zajló párbaj volt, nem pedig egy koherens hármas. JJ Snoket sem azért írta, hogy a második részben szó nélkül kiírják, mert nem tudnak vele mit kezdeni, ismét - a trilógia összetétele megtörik, ha kiírsz benne mindenkit a felénél, utána előhúzol a kalapból olyan szereplőket, amiknek semmi értelme és keresnivalója nincs. Palpatine nem volt tervezve sehol a TFA-nál, sem a Last Jedi esetén. Jaj - álhír álhír! Hadd ne már. Daisy Ridley (Rey) saját maga adja a riportokat ezzel kapcsolatban, miként shiftelődött a karaktere összevissza a hátterét illetően. (források közül egy: Jimmy Kimmel LIve - Guest host josh gad interviews daisy ridley) Először akartak egy Obi - Wan kapcsolatot Reyhez, utána lett belőle egy senki (TLJ) utána JJ a 9-nél kitalálta, legyen Palpatine unokája. MAJD 2 HÉTTEL KÉSŐBB JJ saját maga mondta, hogy már ő sem biztos benne, hogy ez helyes lépés lesz. Ismétlem: Egy trilógia záródarabjánál még MINDIG nem tudták a készítők, hogy a főszereplőjük honnan jött, kicsoda és mit akar. Ezért összevissza változtatták. Ezért úgy forgatták le a film nagyrészét, hogy közben még nem tudták, mi a háttere. És eközben - a "ki a hazug" kérdésre válaszolva Kathleen Kennedy kisasszony nagyban adja az interjúkat, hogy Palpatine kezdetektől ott volt a tervben. (forrás: Kathleen Kennedy exposed by Star Wars cast member) - Szóval, maga a színész és a rendező JJ még nem tudja, hogy kinek a lánya Rey, de KK már tudta kezdetektől... Aham. Érzed azért azt a káoszt, ami átjárja ezt az egészet, azt a ferdítést? Itt nincsenek álhírek, hírek, tények és sumákolás van, az. Hamill természetesen a TLJ-t is ledarálta a maga rejtett, de egyértelmű módján: (forrás: Mark Hamill Drops BOMB on THE LAST JEDI). Gyakorlatialg kimondja: hát... talált ki a saját háttérsztorid lukehoz, mert ennél többet nem érdemelt a karakter a készítők részéről. "its not luke story anymore". - ahogy ezt kimondja Hamill, Kennedy rögtön félbeszakítja és próbálja menteni, mennyire fontos Luke a filmben. Nonszensz. "Jó ezt hallani" - néz maga elé furán hamill. És itt jön a furcsaság: Ha a Disney és KK kapcsolata Riannal ennyire rózsás volt és ilyen problémamentesen futott le a forgatása a Last Jedinek, akkor jön az evidens kérdés: Miért is nem marasztalták és miért tértek vissza Abrahmshoz a trilógia lezárásában? Jah, mert időközben ők is rájöttek, mekkora károkozás történt és bár JJ nem adott semmi újat, de mint biztos kezű rendező, kárt sem okozott a TFA-val (AKKOR MÉG!). Mindeközben KK kisasszony "The Force is Female" pólókban tetszeleg, ezzel nyilvánvalóvá téve, hogy képtelen elkülöníteni a saját politikai ideológiáját és az SW univerzumát, mely szakmailag nem megengedhető. És 2019-ben a Rolling Stones-nak adott inderjújában dobta le az atomot minden SW rajongóra. (forrás: rolling stones - Lucasfilm’s Kathleen Kennedy on ‘Rise of Skywalker’ and the Future of ‘Star Wars’) "Every one of these movies is a particularly hard nut to crack. There’s no source material. We don’t have comic books. We don’t have 800-page novels." - Ennél nagyobb égbekiáltó nonszenszet soha nem hallott még az SW közösség. A star warsnak van a legszerteágazóbb loreja ever, oda lehet nyúlni, ahová akarsz és több ezer oldalnyi anyagot találsz. Még ha tegyük fel, kukáztad is a kánont, attól még BÁRMIT visszaemelhetsz és van hol kutakodni - mert olyan írók írtak az univerzumba, mint például Drew Karpyshyn, akinek 2 leírt oldala is többet ér, mint az egész új trilógia összekapart jegyzetei. De nem... hogyne... nem létezik írott anyag és képregények - mondja a Lucasfilm feje... akinek fogalma nincs a saját brandjéről, mert ennyire érdekli. De azt tudja, hogy a force is female. Ki sem tértem a Solot övező botrányokra, a Skywalker koránál is van még, és eddig csak riportokat használtam forrásként, és még arról sem beszéltem, mennyire elégedetlen John Boyega azzal kapcsolatban, mennyire ignorálták a karakterét, ahogy arról sem, Kelly Marie Tran-t mennyire megviselte az egész - szintén egy díszlet volt a karaktere, melyek csupán a pc jegyében bekerülve színesítették a karakterek diverzitását bőrszín tekintetében, de a trilógia előrehaladtával egyre jobban a háttérbe szorulva semmi nem lett belőlük, mert alapvetően sem volt megalkotásuknak egyéb célja mint megfelelni a mai politikai légkörnek. Ezek a cikkek, riportok, forgatási problémák nyilvánosak mindenki számára, nem kitalált sztorik, az egész trilógia közröhej tárgya már és maga a disney próbál hátrébb lépni egyet, melynek ékes bizonyítéka a mandalorian. A Star Wars lore ismerete egy dolog, az sw filmek forgatásának háttértudása pedig egy másik - ami nyílt titok. A véleménye pedig mindenkinek meg lehet ezen a fórumon a filmek minőségével kapcsolatban , viszont a forgatási zűrzavar nem véleményhez kötött, hanem tény. Amit itt leírtam és összeszedtem, töredéke annak, amennyit még be lehet gyűjteni néhány óra alatt az új filmek (nemcsak a trilógia) övezte problémák erdejéből - anélkül, hogy bárkinek youtube álhír csatornákat kellene néznie. Hozzáteszem, lehet még ott is van igazság, csak az elvakultság és elfogultság nem engedi meg a szemedben, hogy egy ilyen széria csorbát szenvedjen bárhol. Pedig megtette, tagadhatatlanul.
RetroShock!
RetroShock! 2 hónapja
Szia! Mivel te is érthetetlen módon ezzel a Mike Zeroh valakivel jössz, akit ezen videó kommentszekciója előtt soha nem is hallottam, mivel NEM nézek semmiféle sw teóriás videót, pusztán az SW forgatási cikkeit és azokhoz kapcsoló riportokat színészektől, stábtagoktól, így úgy érzem, be kell másolnom neked is, amit írtam egy másik hozzászólónak. Tehát, ez neki szólt, de a tartalom ide is releváns: "Force Awakens: Összhang a Disney és Lucas között: Lucas konkrétan úgy érezte magát, mint akit elárultak, az új trilógia láttán. A force awakenst mikor levetítették neki, közölte, hogy ez nem nyújt gyakorlatilag SEMMI újat a rajongóknak. Leszámítva az érthető nosztalgia-vibet, amit ennyi év után akármelyik sw logó nyújthat - teljesen jogos, hiszen tudjuk jól, minek a másolata. Lucas eladta az SW-t, de hátrahagyott jegyzeteket és egy irányt, amin haladhatnak. Kennedy, JJ leültek és eldöntötték, hogy ignorálják ezt az útmutatót, annak ellenére, hogy tudták, Lucasnak nem fog tetszeni. Joguk megvolt hozzá, hiszen az ő brandjük volt innentől - az eredménye pedig egy közepes, inspiráció nélküli remake lett. Lucas szerint egy új sw-nek új világokat, új technológiát, új irányokat kellene hoznia, a TFA nem felelt meg semmiben - a vizuált leszámítva. Forrás: The Ride of a Lifetime: Lessons Learned from 15 Years as CEO of the Walt Disney Company, írta Bob Még egyszer: hazugságnak nevezed a forgatások körül kialakult káoszt, ezzel egyértelműen ignorálva a híreket, melyek közül ennyi év távlatából már letisztult, mik azok, amik álhírek voltak és mik azok, amik valósak. Senki nem nézi azt a youtubert, akit emlegetsz, lehet, nem youtuberól kéne tájékozódnod és nem másokról is ezt feltételezni. Michael Arndt írta volna a TFA-t, pre-produkciós időszakban kirúgták, JJ-re és Kasdanra cserélték. Ez volt a Disney elégedetlenségi lavinájának az eleje - mely utólag kiderült, hogy szinte mindig a "rosszabb" irányába mozdult, mert alapvetően nem az újraforgatásokkal, vagy a cserékkel van gond, más filmeknél is előfordul - itt az a precedens nélküli foltozás/kirúgás/csere/újraforgatás, ami körüllengte az SW filmek elkészültét az új filmek - és egyáltalán nem csak a trilógiáról beszélek - légkörét. Mark Hamill: Nyilvánosan beszél a csalódottságáról már a TFA óta. A fickó 30 éve várta a visszatérést, a forgatás előtt kondizott, rendbehozta magát, izgatott volt, majd mesél róla, hogyan képzelte el Luke nagy visszatérését - ami a szavaiból a Mandalorian félét festi le egyértelműen - majd ellenére, hogy nyilván komoly szerződések kötik őket az efféle véleményalkotásról, mégis kifejezi csalódottságát, hogy mennyire ignorálták, sutba dobták a karakterét. És ez még csak a TFA. Tényleg forrás kell mindhez, miközben 3 millió nézettségű riportok vannak hozzá minden public beszédén? Tessék: youtube/ Mark Hamill talks about his disappointment Zsivány Egyes: Gary Whitta írta a scriptet, be is fejezte - majd kirúgták és cserélték Chris Weitz-re. Rendező: Gareth Edwards kezdetektől egy komor, sötétebb tónusú SW háborús filmet vízionált, mely tökéletesen passzolt a Halálcsillag & az öngyilkos osztag tematikájához. A film elkészült - A disney újravágást rendelt el, és ismét átíratta a scriptet, egy harmadik figura: Tony Gilroy plusz jeleneteket írt hozzá. (Már a Zsivány Egyes trailer jelenetei sem egyeznek a végleges film minden jelenetével) A film végét is újravágták. A zavaros forgatás körül kialakult elégedetlenségben újabb 3 embert vontak be a forgatókönyv írásába - így került képbe Christopher Mcquarrie, Scott Z. Burns és Michael Arndt - különböző fázisokban. Bár a film még így is az egyik legelismertebb státuszban tetszeleg az újak közül, a rengeteg újravágás és különféle nézőpontok miatt gyakran ugrál a tempója, szétesik a narratíva és emellett konkrétan nem az a film, amit Gareth elképzelt. Az elképzelt sötétebb tónusú háborús filmet erőszakkal torzították addig, míg együtt nem rezonált hangulatilag az ÚJ Reménnyel. A film végi átkapcsolás szép volt, de a film egésze így saját identitásából veszített sokat.
b apro
b apro 2 hónapja
Dezsavű illat a levegőben. A Lone Wolf and Cub-ot ismeri valaki? A jól bevált sablonok biztonságával nem nyúlhat mellé a mindenkori filmipar. Nem rossz, igényesen megmunkált sorozat, de a ,,minden epizódban megismerünk egy új karaktert, majd rögtön el is engedjük" néhány rész után kissé fárasztó.
I_hate_you_tube_rewind_2019_and_I_dont_like_sand
I_hate_you_tube_rewind_2019_and_I_dont_like_sand 2 hónapja
Retroshock és méltó Star Wars! This is the way! Amúgy mint BSG fan nagyon örülök, hogy Katee Sackhoff is kapott újra szerepet (igen, tudom, hogy hangjával a Klónokban is volt.) Azt a bizonyos landolást az utolsó részben örömteli vinnyogással díjaztam! :))) Remélem még sok szerepet kap a hölgy. Gina Carano és Esposito karakterein szerintem is van mit még húzni. - Amúgy az új trilógia készítői is arról áradoztak, hogy ők mennyire nagy SW rajongók, ez önmagában semmit nem jelent nekem. Valami vagy látszik, hogy egyben van és jó, vagy egy bűzölgő szétplaccsant ... wampa szar.
Wirr Will
Wirr Will 2 hónapja
Ezek után jöjjön a Firefly sorozat. Ha ez űrwestern, akkor az űrwestern paradicsom.
Ádám Horváth
Ádám Horváth 2 hónapja
Pedro Pascal egész jó bőrben van ahhoz képest, hogy a Hegy mit művelt vele.
Edit Huszka
Edit Huszka 2 hónapja
Nem LUKASZ, hanem LUKÁCS a neve, cak a beszédhibás idióta angolok rosszul mondják.
Gábor Schneider
Gábor Schneider 2 hónapja
Ez szép összefoglaló. Pedro Pascal viszont a forgatások felén dublőrrel volt helyettesítve. Több olyan jelenet is van, amihez csak a hangját adta.
Ferenc Attila Medve
Ferenc Attila Medve 2 hónapja
Igazából nem is nevezném kifejezetten fanservice-nek a második évadot, mert a történetben szerepet játszottak a behozott karakterek és nem csak úgy odapattintották őket egy cameo erejéig, mint a Rogue One-ban a két fószert (akik utána ugyebár a Tatooine-on belekötnek Luke-ba a kocsmában) Szóval igen... Látszik, hogy a készítők (főleg Dave Filoni, de természetesen Favreau is) szeretik és értékelik a Star Warst. Kathleen Kennedynek mennie kell és átadni a Lucasfilmet ennek a két embernek, lehetőleg minél gyorsabban. THIS IS THE WAY.
Árpád Vezír
Árpád Vezír 2 hónapja
Amikor a Mandoék leszállították azt a robbanóanyagot a Birodalomiaknak (2. Évad) Olyan jó érzés volt ünneplő Birodalmiakat látni.
Bence Pelikán
Bence Pelikán 2 hónapja
Nekem is bejött a sorozat !
Horgos Márk
Horgos Márk 2 hónapja
12:25 Szerintem kétéltű.
Gábor Szerenka
Gábor Szerenka 2 hónapja
Bevallom, ahogy a 2. évad utolsó része véget ért eleresztettem egy könny cseppet, na nem azért mert olyan hihetetlen megható lett, megható lett szó se róla, de azt éreztem ez a franchise, fogta, kimászott a sírból ahova ez az elbaltázott trilógia küldte, és megveregette a vállam, közben hátul Favreau-ék halkan oda súgták nekem, nyugi, még nincs minden veszve. Csak annyit tudok mondani, köszönöm. Neked is, amiért hoztad a szokásos, kiváló kritikát erről a remek sorozatról.
Gergely Varga
Gergely Varga 2 hónapja
This is the way! Köszi ezt a videót! 👏 @retroshock
Elijah Valentino
Elijah Valentino 2 hónapja
A krayt sárkány anno még a KOTOR 1-ből ismertem meg. Epic szerepet kapott, habár a mérete a Mandalorian-belihez közel sem volt, a semlegesítési szisztémája hasonlított, bár a játékbelit néhány ,,vacak" aknával el lehetett tenni láb alól.
Krisztián Várszegi
Krisztián Várszegi 2 hónapja
Ez az a sorozat ami visszahozta azt a tüzet a szívemben,a Star Wars-al kapcsolatban. Minden percét imádtam.
Kötöttfogás 128. - Mikor mehet Mészáros Lőrinc börtönbe?
1:1:01
Magyar Hang – A Túlélő Magazin
Megtekintés 30 E
Mit üzen Forrest Gump?
10:37
RetroShock!
Megtekintés 96 E
TENET | GONDOLATMENET
13:31
RetroShock!
Megtekintés 94 E
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 130 E
GYEREKKORUNK MESÉI | 2. Kazetta
1:17:13
RetroShock!
Megtekintés 304 E
Kötöttfogás 128. - Mikor mehet Mészáros Lőrinc börtönbe?
1:1:01
Magyar Hang – A Túlélő Magazin
Megtekintés 30 E
HELLUVA BOSS - Spring Broken // S1: Episode 3
17:26
Enola Holmes - Fanciful, Forgettable Fluff
9:29
The Critical Drinker
Megtekintés 538 E
Rating All Of My Girlfriend's Cosplay
22:40
MxR Plays
Megtekintés 775 E
Smurf Accounts in Online Games
0:43
CircleToonsHD
Megtekintés 2,8 M
Mátrix - 10 érdekes tény
8:06
vDrome
Megtekintés 25 E