SYBERIA | A Mamutok és Automatonok Otthona | Gépszínház #12

  Megtekintés 52,574

RetroShock!

Hónapja

Syberia 1-2-3 kalandjáték bemutató
Támogatói Színházbérletek itt:
hupost.info/tools/S7UA-DV1X3H0XyWol17N4g.htmljoin
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
#gépszínház

Megjegyzés
Ghandris
Ghandris 13 napja
Nem reklám, de a Nintendo Switch-re elérhető az első két rész, ha vki úgy járt mint én hogy a PC-n már nem indul el. Sőt most, 1,7 font körül van az ára akciosan :)
Ghandris
Ghandris 12 napja
@RetroShock! Ohh. Köszi az infot. Pont tegnap este cseréltem le a 10 éves gépmet aminek a win7 is kihivás volt . Ránézek majd.
Váradi Márk
Váradi Márk 16 napja
Gyerekkoromban elegendő angol tudás nélkül az első városnál túl nem jutottam, de még így is nagyon tetszett és mély emlékeket hagyott bennem (szerintem első point and click játékom volt), így felnőtt fejjel jó érzés volt nemrég kivinni mind a 2 részt (3-ast rossz híre miatt egyelőre kerültem, de majd sorra kerül) Lassú mozgáshoz szeretném hozzátenni, hogy vicces volt a videóban, és én is éreztem egy bizonyos pontján a játéknak, de aztán rájöttem a dupla kattintásra, mint sok hasonló játéknál, gyorsabban lehet menni, utána nem zavart annyira.
Sonicjr1980
Sonicjr1980 16 napja
A Dreamfall the longest yourney-t nem szeretnéd kivesézni? Nagyon szerettem azt a játékot, jó a sztorija, és eléggé elvarázsolt.
Devix
Devix 18 napja
6 éve játszottam ki az 1-est, 2-est, most vettem meg a 3. részt
peter hungary
peter hungary 22 napja
Nagyon örülnék ha csinálna a Metro 2033 ról egy videót
Benjamin Pécsi
Benjamin Pécsi 22 napja
Ha valaki ismeri a das model első percben elhangzó verzióját kérem linkeljen egy forrást mert nem találom! Köszönöm!
Sárkány lovag
Sárkány lovag 24 napja
A következő retroshock videó szolhatna dead sound nevű youtuber videóiról, mert ő elléggé érdekes videókat szokott csinálni. Pls
lvgaben
lvgaben 26 napja
Legyszi valaki mondja meg hogy ez melyik Dad Model remix Koszonom
Yebume
Yebume 26 napja
Csak most vettem észre! :( hupost.info/chat/hGt70muKYMiirMo/vide Ez nagyon hiányzik...
Zsolt Havasi
Zsolt Havasi 28 napja
Valaki mondja el nekem kérem hogy mi a video elején elhangzó főcímdal... Nem megy ki a fejemből!!!!
Miki Horváth
Miki Horváth Hónapja
Lessz retroshock a doctor who régi epizódjaiból ?
Max_program
Max_program Hónapja
AJ de jó kis játék volt ez. Haverral ketten játszottuk,amikor én már feladtam ő folytatta és viszont.
Péter Andó
Péter Andó Hónapja
valaki emlékszik annak a játéknak a nevére ahol egy fekete kisfiú próbál legyőzni egy szörnyet és aztán kiderül hogy a szörny az a kisfiú apukája és hogy a fiúnak segít az élő játékrobotja?
Some Cunt
Some Cunt Hónapja
A Syberia egy olyan nosztalgikus játék számomra, emlékszem, nem is tudtam még angolul mikor játszottam vele, unokatestvéremnek kellett lefordítania minden szót. Sosem láttam mi a vége a történetnek, nincs is meg már a játék... lehet be kéne fejeznem 15 évvel később.
Áron Janosov
Áron Janosov Hónapja
Az intrónak (The Model) az itteni verziója saját, vagy valahol elérhető az egész? Mert jobban tetszik mint az eredeti, és keeeeell. Valaki segítsen, mert nem találtam sehol...
Péter Pálfi
Péter Pálfi Hónapja
A nyito trailer alatti zenének mi a pontos neve? Az megvan hogy Kraftwerk - Das Model de az nincs hogy milyen remix
Dávid Berecz
Dávid Berecz Hónapja
Köszönöm az igényes tartalmadat évek óta! Keep up!
ThatRussianGamerGuy
ThatRussianGamerGuy Hónapja
Omg! Hungary! My sweet home
Runa Yukiko
Runa Yukiko Hónapja
Én is anno a Gamestar miatt akadtam rá, voltam keményen tizenegy éves :D az első részt nagy nehezen végigjátszást használva kivittem (az end scene, a zene, aaaah, mai napig emlékszem!), de a másodikhoz már nem volt lelkierőm. Kb. egy fél éve adtam a sorozatnak egy újabb esélyt, de amikor a 3.streamem alatt elszállt a játék és 2 órányi mászkálásom veszett oda, türelmem vesztettem. Pedig tényleg nagyon jó, bátran ajánlom mindenkinek, a legnagyobb baja hogy a mai pörgős gémek mellett kifejezetten lassúnak hat.
András Kálmán
András Kálmán Hónapja
19:14 A csernobili katasztrófát követően az oroszok szerették volna gépek, robotok segítségével letolni a grafitot az erőmű tetejéről. Azonban ők nem tudták, hogy a robbanás következtében EMP energiahullám is felszabadult, ami azonnal kisüt bármilyen mechanikai tárgyat, így... a játékban szereplő autonomatok egyszerűen leálltak a radioaktivitás következtében.
András Kálmán
András Kálmán Hónapja
intro DM - Little 15 :)
merger1987
merger1987 Hónapja
Nem sok számítógépes játékot játszottam életemben, de a Syberia 1 és 2 pont a kedvenc játékaim lettek. Pont mostanában gondoltam rá, hogy megint végig kellene vinnem őket. :)
Péter Pucsinszki
Péter Pucsinszki Hónapja
Az igazságosztó (Vengeance Unlimited) című sorozatot láttad már? Abból esetleg egy videó? :)
Dániel Kocsis
Dániel Kocsis Hónapja
Első részt nagyon szerettem anno amikor PC-n. Nagyon szépek voltak a játék hátterei és úgy az egész egyben :) Most a videó után megjött a kedvem az egész végigjátszásához Switchen . Valamiért a 2. részt amúgy sem kezdtem el. Nagyon jó kis nosztalgikus élményt nyújt :)
Orion Pax
Orion Pax Hónapja
A videó elején mi az a Kraftwerk mix ? Lehet tudni róla bővebben ?
Night Knight
Night Knight Hónapja
Sziasztok. A videó intrójában hallható zenét szeretném megtalálni. Ha valaki tudja légyszi írja le szerzőt meg a címet! Előre köszönöm! (Shazam és egyéb progi nem ismeri fel)
Night Knight
Night Knight Hónapja
@Cartman Király vagy! Hatalmas köszönet!
Cartman
Cartman Hónapja
hupost.info/chat/Y3mEuW-EnqKhY7Q/vide Nekem is két óra volt de megérte🔥💜
Optimus Prime /Orion Pax
Optimus Prime /Orion Pax Hónapja
Egyszerűen a videóid utolsó mondatai lenyűgöznek
Stanciu R. Richard
Stanciu R. Richard Hónapja
Hat erre nem szamitottam hogy talalok ezzel a jatekal kapcsolatos videot ! Gyerekkorom nagy kedvence ! Koszonom ezt a gyonyoru nosztalgiat ! 😊😁
Elitharcos
Elitharcos Hónapja
Yéé nekem megvolt ez a játék mármint az első része teljes része és mint én is a fene se tudta mit kell csinálni a point and click-be,mert akkoriban még csak 14 éves voltam és fogalmam se volt róla mit kell csinálni szóval csak katoltam mint egy örült össze vissza nem volt rossz mellékesen a játék :D
Bús Rudolf
Bús Rudolf Hónapja
Basszus, most kedvet kaptam, hogy újra elővegyem a játékot és végigvigyem, pedig a KOTORral terveztem játszani! :) Valaki segítsen., hogy mit tegyek?!
Hinalchigo
Hinalchigo Hónapja
Könnyek szöktek a szemembe... Régi szép emlékek. Köszönöm szépen. :)
istipisti55
istipisti55 Hónapja
Sziasztok, Számomra a Syberia története az 1. és 2. részből áll. A 3. soha sem érdekelt, számomra egy olyan zárást adott a 2. , amit nem akartam feltépni, újrarajzolni. Így amikor Kenny még az 1-2-ről beszélt, azt olyan szinten és tisztelettel, odaadással, csodálattal és elmondhatatlan zsenialitással tette (mint ahogy egyébként is szoktál más témában is beszélni), hogy küzdöttem a könnyeimmel, főleg még amilyen bevágásokat tett hozzá, pl amikor Barockstadt-ból akarunk tovább menni, de a kapuőr nem enged minket egy bizonyos ok miatt (...), aztán sikerül meggyőzni és végül csak elenged, majd elrobogunk az ok mellett.... Atyaég... És ütközik az a képivilág az emlékeimmel és Kenny szavaival együtt, hááát megint küzdök... Köszönöm Kenny ezt a zseniális videót, örülök, hogy vagy nekünk!!!
Pmurder3
Pmurder3 Hónapja
Nekem ez volt az első kalandjátékom, szintén gamestar-os teljes játékként. A videót még nem láttam, mert a 3.részt még nem játszottam, de azok után amilyen lett végül a 3.rész és amit eddig olvastam a 4.részről nagyon úgy néz ki, ez az utóbbi két rész csak megerószakolása a szériának. Pedig a 2.rész sem igazán fejezi be a történetet, sőt kb ordít magáról az, hogy akkoriban akartak egy 3.részt, aztán kb vagy 10 éven keresztül jöttek a morzsák, hogy készül. Egy ilyen régi címnek ez sosem tesz jót, főleg úgy, hogy közbe a műfaj erősen réteg lett.
Fonyesz játszik
Fonyesz játszik Hónapja
Backlogom egyik szégyenteljes foltja a széria, valahogy sosem tudtam nekivágni, de most kellően meghoztad a kedvem!
Niverius
Niverius Hónapja
Köszi a videót. Hát igen. Én is nehezményezem hogy még nem figyeltek fel rá film.es vagy animációs sorozat szempontjából. Viszont eszembe jutott valami: Isaacet és AYA-t nem akarod betenni a Gépszínházas adásokba?
Imre Tálos
Imre Tálos Hónapja
Nagyon szerettem anno a játékot, egyébként g2a-n 500 ft jelenleg az első két rész. Magyarítás elérhető hozzájuk :)
Máté Vas
Máté Vas Hónapja
Hát ez gyönyörű volt.
Shildran
Shildran Hónapja
Ritkának ritka az előrerenderelt háttér, de még ma is alkalmazzák. Nekem elsőre a 2014-es és 2018-as Pillars Of Eternity RPG-k jutottak eszembe, ami pont ezzel a technikával dolgozik (néha aránytalanul optimalizálatlan módon...) Hasonló nézet megváltoztatós ballépést a Trine sorozatban tapasztaltam, ahol az első két rész gyönyörű 2,5D-s játék volt, konkrétan festői hátterekkel, majd a 3. rész átköltözött 3D-s felületre (nyilván öregedni is máshogy fog), de szerencsére a fejlesztőknek feltűnt, hogy ez ballépés volt, és nem tetszik a felhasználóknak, így a 4. rész ismét 2,5D-s. Engem legutóbb a Superliminal nevű játék fogott meg nagyon. Igaz nem kalandjáték, hanem puzzlejáték, viszont annak is egy érdekes története van, ami igaz nem annyira összetett, de eléggé bevonja magát a játékost is és a végére nagyon elgondolkoztat.
Károly Fülöp
Károly Fülöp Hónapja
Egyszerűen eszméletlen az előadás módod, egyedi és mély mind érzelemben mind tartalomban. Ezer pacsi minden videódért!
Hare Krishna Uncommon pastimes
Hare Krishna Uncommon pastimes Hónapja
The cheat code to escape the Matrix; Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
zsofia. anna
zsofia. anna Hónapja
Olyan jó még minőségi tartalmakkal találkozni a mass media-ban :) Így tovább! :)
András Tarcsa
András Tarcsa Hónapja
Az ergo proxy anime sorozat jutott eszembe a videó láttán.
Szovi
Szovi Hónapja
Köszönöm! :')
Pablo Pestobar
Pablo Pestobar Hónapja
Nekiálltam gyerekként és ámultam. Befejeztem felnőttként és csak magam elé bámultam. A játéktörténelem egy szépsége volt ez a mű.
Dr. Dubai
Dr. Dubai Hónapja
Imádtam ezt a játékot. Még anno a gamestar-nal találkoztam vele először. Mikor kipróbaltam a DEMO-t, egyből beleszerettem. Egy olyan játék, amiben az agyadat kell legfőképpen használni. Nagyon jó volt a története is, és az animaciók. Okostelefonokon is be lehet már szerezni.
Balázs Molnár
Balázs Molnár Hónapja
Életreszóló élmény volt ez a játéksorozat, méltó bemutatót kapott! :)
Gergely Lévai
Gergely Lévai Hónapja
Szeva Kenny! Szép munka mint mindig. Ajánlanám figyelmedbe a "Scratches - Directors Cut" című játékot. A gameplay maga egy bizzar keveréke a point-and-click és FPS-nek. Engem ez lökött be a kalandjátékok vermébe. :)
Gergely Lévai
Gergely Lévai Hónapja
@RetroShock! Pacsi vissza! :) Utánaolvastam és valami jogi hercehurca miatt nem lehet megvenni a játékot steamen / gog-on. Természetesen vannak "alternatív" beszerzési helyek is :P
Domboróczki Bálint
Domboróczki Bálint Hónapja
Olyan jó a Model intró
Tamás Vári
Tamás Vári Hónapja
Az automatronok nem tudnak hajót vezetni?😆
Sadaa75
Sadaa75 Hónapja
Úristen!! Imádom ezt a játékot!!! Mindegyik részét. Volt, hogy csak mászkáltam és nézelődtem, hallgattam a zenéjét és a hangokat. És hát igen, bevallom én sírtam is a végén.
totoru4ever
totoru4ever Hónapja
Legnagyobb szívvel a kalandjátékok közül szerintem a The Dark Eye: Memoria rendelkezik. Bátran ajánlom.
totoru4ever
totoru4ever Hónapja
@MegaAbgt Nem, olvastam kritikákat és eléggé felrótták neki a pixel huntingot, ahhoz meg már 15 éve nincs türelmem.
MegaAbgt
MegaAbgt Hónapja
Black Mirrorral játszottál màr?
MEROWIN
MEROWIN Hónapja
11:00 Mostmár tudom, hogy honnan jött a Dishonored 2 Addermire Institute részének látványa.
RtCW TZS
RtCW TZS Hónapja
Kár, hogy ez nem egy FPS :)
RtCW TZS
RtCW TZS Hónapja
@RetroShock! Semmi gáz, ezek szerint én nem vagyok képben a megfogalmazással oops. A Quern engem kiakasztott hiába imádnám :D 20 perc után nem találtam kiutat, biztos az én hibám. Amúgy a Riven 4-et tuti ismered, azt sem tudtuk a sok év alatt végig vinni, pedig ahogy mondtam, nem szeretem az point and click játékokat, de az azonnal magába szippantott. Engem azonnal a méltán híres S.T.A.L.K.E.R. univerzum bemutatásával "vettél meg" (+posztapokaliptik+Chernobyl)! Voltak újdonságok az elmesélésedben, imádtam! Meg is nézem most gyorsan megint :D
RtCW TZS
RtCW TZS Hónapja
@RetroShock! köszi a választ! :) Igazad van, de én a nézet szerint gondoltam, mármint hogy belső nézetes lehetne, nem point and click. Amúgy nagyon jó lett a videó, bár nem az én stílusom ez a játék, de ahogy bemutattad, rá fogok nézni!
Tamás Takács
Tamás Takács Hónapja
Akkoriban még angolul sem tudtam, amikor szintén a Gamestar-on keresztül sikerült beszereznem. Csak órákon át mentem és kattintgattam, így jutottam el a játék 70%-ig, de befejezni sajnos sosem tudtam. Végre most már a sztorit is értem. Jazz & Faust volt még számomra a hatalmas kedvenc!:)
Anna Baráth
Anna Baráth Hónapja
Életem legmeghatározóbb játéka.
Mrgibson9sg
Mrgibson9sg Hónapja
Remélem előbb utóbb a Myst sorozatig is eljutunk :D
durk12343
durk12343 Hónapja
Ajánlom a The Longing neveztű szupergyors játékot. Alig bírom követni úgy fut a karakter!
Ludmor
Ludmor Hónapja
Várólistás! :)
István Csuka
István Csuka Hónapja
Nagyon szerettem.
Gergely Lampert
Gergely Lampert Hónapja
Am ha játszottál a subnauticával akkor arról is lehetne egy ijesmi videó bár az nem túl retro játék 😅
István Székely
István Székely Hónapja
Ez nem semmi Kenny!
Zoltan Locksmith
Zoltan Locksmith Hónapja
Ez a a gépszínház sorozat az egyik legkiválóbb ötleted, imádom minden részét, remélem még rengeteg kalandjátékot, és gyöngyszemet mutatsz be nekünk :)
Nick Firzen
Nick Firzen Hónapja
A négynek van játszható demoja Steamen, ha nem tudtad volna. Persze korai lenne, de mégis, az alapján mi a véleményed/előrejelzésed ha videó óta próbáltad? Bocs ha már próbáltad, ha nem tudtad, akkor meg szívesen! :D
Gabi 258
Gabi 258 Hónapja
Emlékszem anno meg volt bátyámnak ps-en ,de őt nem érdekelte, én meg nem értettem ,viszont annyira magával ragadt már akkor, hogy rá kb 15 évre megkerestem mi is lehetett ez a játék,és ép úgy magával ragadt a világa mint anno.A videó nézése közben pont ezen gondolkodtam hogy vajon jót tenne-e e ennek a játéknak egy kis grafikai frissítés, vagy csak megölné a lelkét.Sokan ezért csalódnak a remake-ken, mert azt a az élmény várjuk tőlik mint az eredeti játéktól .Én ezt felismertem magamban és azóta úgy vagyok vele vannak dolgok amiket nem lehet visszahozni.Ezeket akkor és ott kellett átélni.Viszont a 4.rész hallatán/láttán kicsit bekönnyeztem, hogy vannak még játék készítők akik felismerik hogy korábbi játékaik mért voltak sikeresek, és hogy talán ez kicsit vissza hozza majd azt az élmény amit amit az első adott.
Péter Földes
Péter Földes Hónapja
Biztos ajánlották már mások is, de ha nem akkor ki ne maradjon: A Syberia mellett kamaszkorom másik nagy kedvenc klikkelős kalandjátéka a Sanitarium volt. Ha nem ismered, mindenképp nézz rá!
Bence Klazsik
Bence Klazsik Hónapja
Köszönjük. Arra kíváncsi vagyok, hogy Isaac véleménye milyen a Játèkról?
Barnabás Homolya
Barnabás Homolya Hónapja
Csak én nem értettem, hogy miért beszél Keny két Walkerről, amikor csak egy van? Egy időbe beletelt, mire rájöttem, hogy Kate Walkerről van szó... 😂
Korean Musicbuster
Korean Musicbuster Hónapja
Nem tudom hallottál e vagy próbáltad már a Day Z nevű játékot. Első ránézésre egy tulélős játéknak bizonyul de ha az ember el kezd bolyongani a gigantikus open world post apokaliptiks világban, akkor rá jön, hogy minden okkal történt és minden településnek története van. Valamint egyre kíváncsibb lessz mi is okozta ezt a fiktív szoviet államnak a bukását és mi is történt a lakossággal.
TomVadeR
TomVadeR Hónapja
Nekem a második rész demójához volt anno szerencsém. Imádom a fagyos, havas díszleteket filmben, játékban, így nem volt kérdés, hogy valahonnan muszáj megszereznem. Aztán persze a jó öreg GS elakadtam rovat, angol tudás hiányában, jórészt tippelgettem mit kéne csinálni, de a látvány miatt nem érdekelt :D A Yukolok faluja és a Yuki vagy hogy hívták a kis szőrmókjukat ^^ Ja és 13:59-nél a magyar zászló :D Igen, sokszor nehéz volt eldönteni, hogy Kate karaktere nem egy droid-e a mozgása alapján. Sajnáltam is, mert az átvezetőkben nagyon szépen megrajzolták a karaktert. Nem is tudtam, hogy jön a negyedik rész :O Illetve szerintem nagy Oroszlánkirály fan lehetett a zeneszerző, mert a második rész főtémájában egy az egyben van szólam az Oroszlánkirályból. Mindegy, mert hidegrázós. Ebből a játékból pl simán el tudnék képzelni egy filmet. Köszönöm ezt a retró élményt Kenny. Lehet meg is próbálom újra kijátszani, most már jobb angol tudással.
Angels19790322
Angels19790322 Hónapja
Én imádtam az 1-2 őt a 3-at még nem próbálta,de a hangulata nagyon tetszett és én nem vagyok a stílus híve,inkább stratégia játékok,sőt főleg csak azok(a düne2000 én is szerettem nagyon)De nekem nagy kedvencem a Might&Magic6-7 szívesen hallanám a véleményed elég retro játékok(nem ilyenekkel játszottam sosem,tényleg inkább stratégia,lanpartikkal,de ez a kettő megfogott nagyon)
G B
G B Hónapja
ha ebből csinálnának egy filmet az király lenne.
Roppanto
Roppanto Hónapja
Imádom ❤ Gamestaros CD megvan még. Most vettem meg az első 2 részt mert majd streamben viszem végig ❤
Csuhi
Csuhi Hónapja
Az első részben elakadtam valahol 2 éve. Azóta is ott a laptopon, talán egyszer végig tudom vinni.
Hayako chan
Hayako chan Hónapja
Már vártam, mikor lesz a Syberiáról szó! Örülök, hogy végre sor került erre a remekműre! :)
Hans
Hans Hónapja
OKJ-s mamutológus vagyok
Borbála Czinkos
Borbála Czinkos Hónapja
Egy igazi mestermű
Sügér
Sügér Hónapja
Ajanlom neked a This War of Mine nevezetu jatekot, szerintem tetszene neked. :D
suchaliar81
suchaliar81 Hónapja
Ez a játék maga a Gépszínház.
Judit Nyers
Judit Nyers Hónapja
Ilyen gyorsan se kattintottam meg videora :D
Parászka Levente
Parászka Levente Hónapja
Jó kis Kraftwerk, zseniális választás 15/10
Xindon
Xindon Hónapja
Én gyerekként úgy találkoztam a syberiaval hogy nagyon szerettem a játék és demó cdket venni/gyűjteni. És akkor talán 2003ban az egyik cdn rajta volt a syberia 2 demója, azt kipörgettem és eléggé megtetszett. Azóta már mindhárom részét rongyosra játszottam a sorozatnak. És a folytatást is kiváncsian várom ezek után, valamint köszönöm a videót!
Ádám Boros
Ádám Boros Hónapja
Ha jol emlékszem 2. rész 6,5 pontot kapott 576-on.
József Barta
József Barta Hónapja
Nekem még meg is van valahol az a Gamestar amiben benne volt :D
István Tamás Csepela
István Tamás Csepela Hónapja
Német V (fau), ejtsd utánam: FORALBERG!
Mihály Hegedűs
Mihály Hegedűs Hónapja
A 2. része megvan GameStar-os kiadásban :D
Milan Kunos
Milan Kunos Hónapja
A Clock Tower-ben lassabb a lépcsőzés, de egyet értek.
mortivoe
mortivoe Hónapja
Az első részt végigtoltam annó, és nagyon bejött a világa. Viszont a második résznek kétszer is nekimentem és ráuntam abbahagytam soha nem toltam végig :D
Herbáltolvaj
Herbáltolvaj Hónapja
The Neverhood is egy nagyon jó point and click játék
Péter Szebeni
Péter Szebeni Hónapja
Az első rész nagyon jó volt, imádtam, iszonyat hangulatos.
László Csapláros
László Csapláros Hónapja
Kenny! Ha ajánlhatok 1 igazán izgalmas, lenyűgöző látványvilágú, és jó sztorival rendelkező game-et ami jellegében steampunk- túlélő városépítő. Ez 1 remek játék, amit egy kis fejlesztő cég készített, a címe frostpunk. Lényegébe teljesen disztópiás jégkorszakos játék, ahol az embereknek túl kell élniük a fagyot. Nagyon ajánlom bemutatásra, mert szerintem bele illik az általad bemutatott játékok közé. Kis cég, de már kiadtak jópár igen érdekes, az emberre drámaian ható játékot, mint a this war of mine. Itt a trailere: hupost.info/chat/p6N104yFdqWNeaQ/vide
Tamás Bodor
Tamás Bodor Hónapja
Lesz 4. rész? Nem is hallottam. Na, akkor lehet, hogy majd újrajátszom a trilógiát előtte... igaz a 3. részt sosem vittem végig, de az első kettőt jó párszor, mert óriási nosztalgikus élmények kötnek hozzájuk. De akkor legalább lesz okom a 3.-at is végigvinni, ami engem valahogy nem tudott behúzni egyáltalán. Nekem is az hiányzott belőle, ami az első 2-őt olyan érdekessé, egyedivé tette. Na meg a 2D-s hátterek hiánya is nagyon fájt.
Amatőr Stúdió
Amatőr Stúdió Hónapja
Gyerekkorom legkedvesebb játéka. Egyedül a 3 ik részt nem próbaltam még. De ez a széria tanított meg többek között arra hogy a játékok nem csak öldöklésből állnak. Illetve hogy figyeljek minden apróságra. Lehet mindjárt leszedem megint❤ Köszi Keny👋
MetalFarkas
MetalFarkas Hónapja
Nekem gamestaros lemezen volt meg. Nem rajongtam a műfajért, de kipróbáltam és rögtön magával ragadt. Ettől jobban csak a the longest journey tudott bevonzani mint kalandjáték. Remélem arról is lesz videó
Istiegycibbany
Istiegycibbany Hónapja
Szia Kenny! Telefonos játék, viszont nagyon tudom ajánlani a Machinariumot, borzasztó jó hangulata van.
Uwern1
Uwern1 Hónapja
Eredetileg PC-re jelent meg még 2009-ben. A telós port későbbi.
Gábor Balogh
Gábor Balogh Hónapja
Megint egy zseniális videó épp a kedvenc játékomról, amire nem számítottam :D Szuper volt ;) Imádom a Syberia-t :)
Nox_Atra Wendigo
Nox_Atra Wendigo Hónapja
Én én naív azt hittem ez a nap már nem lehet jobb, erre meglátom ezt a videót tőled. :D Örömömbe majdnem elsírtam magam. :D Annyira sokat jelent nekem ez a játék hogy elmondani nem tudom, és hogy te csináltál róla videót, az elképező, nagyon szépen köszönöm! Most azt képzeld el hogy én ezt gyerekként kezdtem el anno játszani :D Még csak a demója volt meg valami PC-s újság sorozatból és már akkor hihetetlenül magával ragadott az egész atmoszférája, persze akkor még mukkot nem értettem az egész játékból, mert nem tudtam angolul semmit. :D Elis akadtam benne még a demót se tudtam kivinni. Aztán évekkel később mikor már kinn volt a 2. része is végre végig vittem mindegyiket. Viszont a 3. rész egyáltalán nem adta azt az érzést mint az első kettő, ami nagyon fájt. :c
Sndr Ssk
Sndr Ssk Hónapja
Habár csak messziről tisztelem ezt a stílust, 40+-os játékosként sokat kipróbáltam, ez az a point and click játék a sok közül, aminek az első két részét végig is toltam, köszönet a bemutatóért!
Az unatkozó ember
Az unatkozó ember Hónapja
imádom a syberia-t 🤩🤩🤩🤩🤩. olyan jó volt nézni is ahogy bátyám játszotta, aztán idősebben végigvinni. egyből elakadtam a falu után azon a növényekkel rendesen benőt vonatállomáson az egyetemnél ugye. :( aztán valamivel késöbb csak befejeztem. nagyon szárazvolt az a rész 😥
Andrea Lelik
Andrea Lelik Hónapja
Soha nem voltam nagy játékos, de a Syberia-t egyszerűen imádtam! A második rész sem volt rossz, de nekem nem adta vissza ugyanazt a borzongást, mint az első. A harmadikkal nem játszottam, de a negyedik jónak ígérkezik... :)
kézifék
kézifék Hónapja
Az embernek kedve lenne kalandjátékot csinálni
Dave Butcher
Dave Butcher Hónapja
A kedvenc kalandjátékom, a hármastól elrettentettek, de wishlistre raktam és nemrég volt szerencsém játszani. Nem mondom, hogy sokat vártam tőle így 3 év távlatából, de oh boi, mennyire akadozik egy RTX 2060-ason. Ennek ellenére játszottam egy ideig, most várat magára még a befejezés. A youkolok tényleg uncsik, az akció gagyi, a "gonoszok" kicsit a Kis Vuk gonoszaira emlékeztetnek és ez azért sokmindent elmond. A youkolok nyomai sokkal érdekesebbek voltak előtte, mint maguk a minieszkimók. A vidámpark alatti nő sztorija nagyon megható volt, azt imádtam, vagy a kapitányé, vagy az öreg szerelőé. Azért vannak itt is karakterek, szerintem van még erő az alkotóban, remélem a kövi újra pompás lesz. Amit tudni kell az alkotóról még, hogy eddig a Syberia 2 része volt neki ami 9/10 pontot kapott, a többi kivétel nélkül mind 6-ot, szóval középszerű. Mivel láttam a lelket még a 3-ban is bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, jónak igérkezik a sztori is
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
Megtekintés 15 M
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION
49:23
Sidemen
Megtekintés 11 M
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 129 E
GYEREKKORUNK MESÉI | 2. Kazetta
1:17:13
RetroShock!
Megtekintés 300 E
CHERNOBYL | A Zóna születése
10:22
RetroShock!
Megtekintés 159 E
MANDALORIAN | A STAR WARS ÚJ KORSZAKA
24:15
RetroShock!
Megtekintés 97 E
Hercules, A Világ Ura |1983| RetroShock! 24
10:57
A TENGER HÍVÁSA | Gépszínház #11
09:23
RetroShock!
Megtekintés 34 E
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
Megtekintés 15 M
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION
49:23
Sidemen
Megtekintés 11 M
Tíz rejtély ami nem hagyja nyugodni az internetet
18:10
OMG I PACKED R9 RONALDO!! EL PHENOMENO!! FIFA 21
16:30