Mit üzen Forrest Gump?

  Megtekintés 96,646

RetroShock!

2 hónapja

Mit üzen Forrest Gump?
Nem filmkritika, Nem ajánló, Nem elemzés... Csak néhány gondolat, ami nem mond újat.
Támogatói Színházbérletek itt:
hupost.info/tools/S7UA-DV1X3H0XyWol17N4g.htmljoin
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
#retroshock #antifaces

Megjegyzés
Zsolt Baga
Zsolt Baga 2 napja
❤️❤️
Tamara Zsigmondi
Tamara Zsigmondi 3 napja
❤️
Botond Nagy
Botond Nagy 3 napja
Sziasztok, Esetleg megmondanátok, mi az a zene ami a végén hallható a videó alatt. Mikor kezdődik a nevek felsorolása ^^? köszönet érte előre is.
Richárd Puzsoma
Richárd Puzsoma 10 napja
Azt hiszem erre szavak nincsennek🙂😏
Völgyi Neander
Völgyi Neander 11 napja
A forest pont olyan mint a retroshock filmszínház a komolyság a mélyet mondás és a humor tökéletes ötvözete.
Kozma Adrián
Kozma Adrián 13 napja
Valaki nem tudja hogy az outro- nak mi a címe? Majdnem szerelmes lettem abba a zongora játékbe 😍
Péter Kovács
Péter Kovács 16 napja
Bocs, de amilyen szépen kezdted(magam is kicsit meghatódtam) olyan rossz irányba vitted el a Jenny-s résztől. Forrestnek hatalmas mákja volt, és simán lehetett volna fordított a végkifejlet, és válhatott volna sikeres ember a kődobáló Jennyből, és vesztes a szellemileg sérült Forrestból. Szerintem ennek a filmnek az igazi értéke a Dan hadnaggyal való kapcsolata...és igen mindenkinek mást mond, ahogy az elején mondtad, ez viszont szín igaz.
TheKucu
TheKucu 18 napja
😢😢😭😭 hát ez neked ősze jött sikerült megsirassál és hogy mégeccer megnézem a filmet köszönöm szépen a videót csak így tovab
Klara Kondorosi
Klara Kondorosi 21 napja
Foresttel èlek és a kislanyunkkal... és ezesetben élni... még élek ;)
Zextan Fel
Zextan Fel 23 napja
Mintha hozzám szóltál volna.... te úr isten mekkora szöveg! Azta
Füzér Ozora
Füzér Ozora 24 napja
Köszönöm.
Tibor Kálovics
Tibor Kálovics 26 napja
Nekem Dan hadnagy sztorija az ami a szívemhez nőtt. Az ahogyan eleinte nem akar élni, majd Forrest hatására megbékél a világgal. És ez a folyamat már akkor elkezdődik, mikor együtt szilvesztereznek és megmondja, hogy Forrestet nem nevezheti senki hülyének. Nem szereti az életét, de azt aki megmentette azt, megvédi ha kell. Nekem emiatt az egyik leginkább éleigenlő film amit láttam.
Péter Kovács
Péter Kovács 16 napja
Így is van... Amikor újra nézem onnan szoktam indítani amikor elbúcsuzik a mamájától és indul Vietnámba. Így sokkal koncentráltabb, tartalmasabb a film.
Otília Majorné Olti
Otília Majorné Olti 28 napja
Imádom!
Péter Farkas
Péter Farkas 28 napja
A többi komentelőkkel egyetértve.. Ez egyszerűen... Kész... Nincsenek rá szavak. Bárki próbálja ezt a csatornát leírni, nem tudja. Ez egy megmagyarázhatatlanul szép dolog, amit kevesen tudnak átadni. Gyönyörű amit csináltok. Csak így tovább ❤️🙂
V Gabor
V Gabor 28 napja
Köszönöm
Rita Oszlánszky
Rita Oszlánszky 29 napja
Keny, megríkattál, és ezt köszönöm szépen! 🤗💗 Annyira erőteljes volt a videó vége, hogy megdobogtatta a szívemet. 💗 Művészi, emberi, isteni. 🙏
Laszlo Szucs
Laszlo Szucs Hónapja
Imadtam a filmet es minden evben meg is nezem es picit meg is könyezem. Nagy film.
Highwayman
Highwayman Hónapja
Ez a legnagyobb társadalomkritika.
Antal Rácz
Antal Rácz Hónapja
Ha össze kéne állítanom a legértékesebb tartalmú videók Top10-ét, az első 5 biztos, hogy RetroShock! lenne. KÖSZÖNÖM!
Strelok Reculitan
Strelok Reculitan Hónapja
JennyÁlis gondolatok Kenny. Imádom a Videóid, Nagyon jól bánsz a szavakkal, és ahol kell odacsapsz velük. Ezért imádom ezt a csatornát.
Ákos Dániel Bollók
Ákos Dániel Bollók Hónapja
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mi a zene címe?
Ákos Dániel Bollók
Ákos Dániel Bollók Hónapja
@Matt Span nagyon szépen köszönöm!!
Matt Span
Matt Span Hónapja
- San Francisco (Scott Mckenzie) piano - House of the Rising Sun - Charles Gosme cover viszont, amire szerintem a kérdés igazán irányult az a: - California Dreamin - piano cover pontosabban szerintem a Katherine Cordova csatornán található Sia - California Dreamin' (HQ piano cover) amúgy a videó legvégén a Patreonok listáját követően megtalálod őket ;)
István Pártai
István Pártai Hónapja
WOW
Endre Dobi
Endre Dobi Hónapja
Volt egy Jennym akivel Forrest akartam lenni... remélem világítornya leszek az életében, ha majd elfogynak a kövek.... ilyen videókat még Keny! Természet feletti tehetséged van hozzá
cyderful
cyderful Hónapja
Az élet, ahogy éled, ahogy élni kéne!
Levente Czelnai
Levente Czelnai Hónapja
Boldogok a lelki szegények, hiszen övék a mennyek országa. Jézus pont a Forest Gumpokról beszélt.
Zsófia Szabó
Zsófia Szabó Hónapja
"Ahol vagyok, oda jöttem."
András Baracskai
András Baracskai Hónapja
Azt hiszem itt az ideje bevezetni a magyar irodalmi tantervbe néhány magyar youtuber videó esszéjét is :D
Balazs Kiss
Balazs Kiss Hónapja
Szóval ha egy rabszolga vagy akkor boldog vagy, ha meg pedig megvalósítod önmagad akkor boldogtalan... ennek semmi értelme
Levente Ferencz
Levente Ferencz Hónapja
Valójában mind Jenny-k vagyunk....
Hester
Hester Hónapja
Úristen Keny, köszönöm ezt az élményt.
bálint Balogh
bálint Balogh Hónapja
Kedves Kenny! Sokszor az erkölcsökről, vagy az erkölcsökhez vezet ki egy kritikád vagy bemutatód. Mit szólnál egy pont ilyen filmről beszélni? Itthon alig ismert film az Eudcation Siberian, szerintem, megérné bemutatni. Nagyon szeretem a csatornát! További jó munkát!
Anikó Ha
Anikó Ha Hónapja
Érdekes ez a nézőpont. Nagyon régóta szeretem ezt filmet, de mindig úgy gondoltam, hogy Jenny tragédiája túl van tolva, a figurája elég igazságtalan és elég lenéző a hippikultúrával szemben. A fiú aki azt csinálja amit mondnak neki, bemegy azon az ajtón amit kinyílik előtte/nyitva van/kinyitnak neki, az "nyer", kezet rázhat Nixonnal. De aki változtatni akar, aki utat akar törni magának, mást és újat akar és ezekhez társakat keres újra és újra az elbukik. És mikor megállapodik (munka, gyerek), akkor meg meghal... és "jó fiú" neveli tovább a gyereket. A hippi belepusztul és a konzervatív él tovább a hippi által kiharcolt világban keserédes csendes nyugodt boldogságban.... eehh, lehet, ha most nézném meg először felidegesíteném magam?
Farkas Andras
Farkas Andras Hónapja
Megható csak ennyit tudok írni
Barnabás Gőgös
Barnabás Gőgös Hónapja
Eddig is kedveltem a csatornát, de ez a videó egy új, egy magasabb szint. Bravo!
John Fisher
John Fisher Hónapja
KT1 4 president!
Gergely Padar
Gergely Padar Hónapja
Nem szoktam kommentelni ( és ott jön a ), de 36 perc alatt ( előbb a syberia, aztán meg ez) nem tudtam meginni egy doboz sört. Ezen kívűl megint nem tanultam a saját hibámból és meg kell néznem valami szotyoládét, hogy el tudjak aludni...
csongor molnar
csongor molnar Hónapja
WOW! Egyszerűen wow👏👏
Bendegúz Kiss
Bendegúz Kiss Hónapja
Nem tudom hogy mi állhat annak a 80 dislike hátterében...
Magic LordOf
Magic LordOf Hónapja
Kedves RetroShock! Szeretném kérdezni ha nem tolakodás melyik vágó progit használod? és a hangfelvételhez kell-e külön progi? ötletem nincs melyik lenne jó mert van vagy százmillió ilyen xd
Magic LordOf
Magic LordOf Hónapja
@RetroShock! Nagyon szépen köszönöm :)
TheCancerGuY
TheCancerGuY Hónapja
Hey, Keny ha egyszer netalántán túlságosan jól éreznéd magad nézd meg a Kiru ra kiru-t(Kil la Kill) minden benne van ami miatt utálod az animéket! :)
Official01studio
Official01studio Hónapja
Kenny, állati jól tudsz mesélni, értesz a bonyolult folyamatok és érzések megfogalmazásához, de a költészethez egyszerűen nincs érzéked. Ne rontsd el ezeket az értelmes munkákat katartikusnak szánt, de tömeggyártott szagú, óvodás versekkel. A legjobb szándékomból mondom.
Official01studio
Official01studio Hónapja
@RetroShock! Valami félrecsúszhatott, amikor értelmezted a kommentemet. Nem is teljesen értem, hogy tudna egy komment utasító lenni. Ha azt írom, ne csinálj több videót, ezért és ezért, az utasítás? Frászt, az is vélemény. Az, hogy "a legnézettebb videó lett az utóbbi időből, a legtöbb pozitív visszajelzéssel" nem teljesen értem, hogy jön ide. Szerintem is a legjobb videód jó ideje, ez mit sem változtat azon, hogy a vége el lett kicsit rontva. Btw, nem hiszem, hogy a nézettség és a lájkarány valaha is releváns lesz, amikor egy tartalom művészi színvonalát vizsgáljuk. Ahhoz képest, hogy nem terveztél verses formát a végére, eddig szinte minden videódnál sikerült. A vers nem attól vers, hogy rímel. És épp ezért gondoltam, hogy írok, mert bár a korábbi munkáidnál is már szemet szúrt az indokolatlan szónoklás (mint egy családi film forgatókönyve, ahol ki van mérve, hanyadik percnél kell legyen a szakítás, bocsánatkérés stb.), ennél a videódnál - épp a kimagasló színvonala miatt - már egyenesen bántotta a fülemet ez a kis versfaragás. Ha akarnálak, se tudnálak utasítani, hogy hagyj fel ezekkel. Nem az enyém a Google. De nem is akarlak, csak jelzem, hogy az efféle katartikus(nak szánt) zárások, akár a tömegízlés torzító hatása, akár a saját érzékeid csalfasága ellenére, egyesek számára bizony igen kellemetlen.
Szilágyi Nimrod
Szilágyi Nimrod Hónapja
Nem hiszem el hogy eddig miért nem találkoztam ezzel a csatornával... de most hogy megnéztem 2 videót ezután azt éreztem hogy veszek ki a dobozból egy bonbon csokit ami azt mutatta hogy iratkozzak fel minél elöbb a retroshock nevű szuper tartalmakkal teli csatornára.... hát ezt így is tettem.
I Nelson
I Nelson Hónapja
Ismét köszönet a RetroShocknak az újabb mély és felemelő videója után. Nagyon nagy érték még látni egyeseket azon kevesek közül a youtube és az online tér mocskos és lélekölő éterében, kik egy kis színt visznek bele, az erkölcsi züllés és az elaljasodó, szabados és felszínes világunkban. Talán annyit mondanék, hogy Jenny-ségünk nem egy az egyben az alkotónk, sem nem a Forrest-féleség az abszolút mérvadó, de valahol nagyon találó ez, ami a videóban elhangzott.Köszönjük. Egy még sikeresebb 2021-es évet, hol remélem még lesz lehetőség ilyen és más ehhez hasonló videókat megnézni és hallgatni. Elnézve mi zajlik nyugatabbra, Amerikában...addig jó, amíg a cenzúra távolabb van.... Még egyszer, nagyon, nagyon köszönjük!
Paul Georg
Paul Georg Hónapja
Miért cipeljük még mindig? Mert csak kevesen tudják, hogyan tegyük le! Mert a spongya rá nem megoldás....
Daniel Szaniszló
Daniel Szaniszló Hónapja
Hat Kenny a kek balnas videod ota ez a legjobb videod, gyakorlatilag megsirattal 😅
Kántor Gyula
Kántor Gyula Hónapja
Köszönöm szépen ezt a videót, ez igazi tanítás volt, nem csupán a film mondandója végett, hanem azért is, mert ahogy ezt levezetted, minden ember számára igazivá teszi, mindenki meríthet belőle.
Timea Timea
Timea Timea Hónapja
A kedvenc filmjeim közt van ❣ Mondjuk,soha nem elemeztem ki ìgy🙄
Estók Péter
Estók Péter Hónapja
Nem tudom miért de ez a videó hatalmas mértékekig megérintett pedig retroshockot idézve nem mondott újat
lászló ecsedi
lászló ecsedi Hónapja
Ez a videó több, mint gyönyörű lett: egyszerre értékes filmelemzésként, de egyben a mostani társadalmi problémák analízesként egyaránt, melynek frontvonala az interperszonális kapcsolataink, továbbá a bennünk lévő harcmező. A boldogságkeresés, mely során célok helyett elvárásokat követnek, s ezért sokan oly frusztráltak, tehetetlen, s maradnak a maguk barlangjába, míg bolond az, aki világra tekint. Mindenkinek megvan a maga Jennyje. Nekem is...
Rozgonyi Bence
Rozgonyi Bence Hónapja
Keny,minden szavad aranyat ér.
domi racsmany
domi racsmany Hónapja
Aha, és még azt mondják nincs már új művészet...
SpartanZeDMan
SpartanZeDMan Hónapja
Hogy kell egy videót 10-szer belájkolni?
József Bakó
József Bakó Hónapja
Ha az ilyen csatornak lennenek a legfelkapotabbak es trendi lenne okosnak lenni es jonak, akkor lenne minden jo.
feabdul
feabdul Hónapja
Anno a moziban bealudtam rajta, és azóta sem szeretem, de legalább valami érdekeset hoztál ki belőle :) Így lehet, majd egyszer még újra megnézem
Viktória Szemerédi
Viktória Szemerédi Hónapja
Gyöngyszem ez is, mint a többi videód. Köszönjük.
ThyFacelessOne
ThyFacelessOne Hónapja
KennyTheOne és egész RetroShock Team! Egy ismerősöm ajánlott 2010-ben benneteket, azóta is figyelemmel kísérlek titeket. Számomra az egész magyar youtube-on az egyetlen értékelhető csatorna vagytok, egy igazi gyémánt a sok semmitmondó és felszínes, értéktelen vlogger, fake rapper és nézettségqrva között. Régebben szerettem Puzsért is, de mára már ő is elvesztette hitelességét szememben. Ti vagytok az örök értékek, üzenetek hordozói, és azok, akik maximálisan átlátjátok a világot. Még sok-sok évtizednyi alkotást kívánok Nektek!
Benedek Nagy
Benedek Nagy Hónapja
A gyermekkori legjobb barátom édesapja volt Forrest magyar hangja, Bubik István, amitől még csak jobban szeretem ezt a filmet. Mindig visszafogom a könnyeimet, amikor megnézem ezt a filmet.
Dezső Kovács
Dezső Kovács 2 hónapja
Az életben a lényeg, hogy haladjunk valamerre és olyanok között legyünk akiket szeretünk és akik szeretnek
János ifj.Belcsik
János ifj.Belcsik 2 hónapja
Forest mélysége pontosan abban rejlik,hogy nem merül el abban a fantasztikumban,amiben megmerítesz minket.Kérdések nélkül él. Létezik ilyen ember?
Jugando AF
Jugando AF 2 hónapja
Még soha nem hallottam ilyen prémium kritikát egy filmről! 😳😳😳😳 woow!
Kaméleon
Kaméleon 2 hónapja
Helló Szeretném a figyelmedbe ajánlani. Ha Odaát rajongó vagy okor ez a csatorna A legjobb hely hogy A legjobb epizódokat nézegesd! várlak a csatornámon És nagyon köszönöm a feliratkozást! hupost.info/tools/GSFFfqyGYd8NQ_ROhz0-BA.html
Zoltán Jakab
Zoltán Jakab 2 hónapja
Gratula, remek videó! Az egyik legjobb a csatornán. Nekem a film "alap" mondanivalója az utolsó percekben hangzik el: sorsunk, rendeltetésünk van vagy csak ide-oda fúj a szél minket. Azt hiszem, tényleg mindkettő igaz néha :)
Attila Bordás
Attila Bordás 2 hónapja
Kérném a kedves nézőket ha lehet, hogy a 7:50-től a költészeti részt írja le nekem kommentbe, ez valami káprázatos! ❤️🙏 Az egész videó az minden esetre! 👌
Bianka Zsolt
Bianka Zsolt 2 hónapja
Ez megvágott. Má megen.
Pendra37
Pendra37 2 hónapja
Érzésem szerint ebbe a filmbe többet láttál bele, mint ami ott volt.
László Pálfalvi
László Pálfalvi 2 hónapja
Számomra a legutálatosabb film amit valaha láttam. Jenny mindig a saját feje után ment de csak ott kötött ki hogy a saját vágyai és más emberektől várt “szeretet adag” tönkre tette. Forest mindig másra hallgatott és egy saját döntése sem volt és a saját döntéseiért véleményéért nem küzdött. A film végére jönnek rá a hibáikra. Nekünk meg letukmálják a torkunkon hogy mekkora jó film. Inkább elrettentés hogy ne így éljünk.
Károly Szabó
Károly Szabó 2 hónapja
Volt szerencsém először a könyvet olvasni. Az talán még többet nyújt, mint ez a remek film.
best tepp
best tepp 2 hónapja
Nagyon sok munka van benne! De meg erte, mert minden szó at jott!! Garatulalok 🤜🤛🏆🏆🏆
mixgamingxoxo DAMN
mixgamingxoxo DAMN 2 hónapja
Zseniális!
Deni fnaf
Deni fnaf 2 hónapja
Én nem sajnálom. Természetes szelekció.
Angelus Sanguinius
Angelus Sanguinius 2 hónapja
Nagyon jó.
Erik Szabó
Erik Szabó 2 hónapja
Könnyeim folytak a videó végére. Nagyon ügyes vagy, így tovább!🙏🏻🙏🏻
Csabi M
Csabi M 2 hónapja
Az előző kapcsolatom olyan volt, mint Forrest és Jennyé. Én egy retardált voltam, ő meg egy hülye k@&#a. Bocsi, nekem mindig ez a beszólás jut eszembe :D Egyébként mérnökként engem szórakoztatnak még a pneumatikus eszközök megismerése is. Mondjuk inkább az újabb és bonyolultabb megoldások :)
János Antal
János Antal 2 hónapja
Valószínűleg én vagyok az egyetlen akinek nem tetszett a Forrest Gump.
Wurst Kämel
Wurst Kämel 2 hónapja
Annyira szeretlek Kenny! Csak egy kérdés, neked vannak még köveid?
MrJevo01
MrJevo01 2 hónapja
Jenny egy tipikus nő, aki az izgalmat kereste és nem akart egy unalmas pali mellet le élni az életét. A nő az ősztönei rabja, az érzelem dominál nem a logika. Fiatalon a nő kevésbé választaná a biztos hosszútávú kihivásoktol mentes dolgokat, inkább az izgalmakat helyezi előtérben akkor is ha tudja hogy logikailag nem helyes.
J Kormi
J Kormi 2 hónapja
Helló, én úgy emlékszem Gump mondta " 9:03 van az úgy, hogy az embernek nincsen elég köve " de jó kis videó lett. Bár egy filmbe nem kell mindent belemagyarázni.
Rosier sz
Rosier sz 2 hónapja
Nekem mit üzent? Azt hogy ha sodródsz az árral és mindent szó szerint veszel akkor sikeres leszel. Ha pedig irányítás mániás vagy az életed felett akkor megkeseredett...
Csaba Balogh
Csaba Balogh 2 hónapja
13 évesen láttam először ezt a filmet, akkor annál a résznél, amikor Jenny kimegy az erkélyre hogy leugorjon, azt hittem csak azért teszi, mert be volt szívva és úgy érezte, repülni tud. Akkor még nem esett le, hogy valójában öngyilkos akart lenni.
Szabó Róbert
Szabó Róbert 2 hónapja
A magyar HUpost legjobbja ez a videó! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm szépen!
Zuluparaszt3
Zuluparaszt3 2 hónapja
Filmet én nagyon nem bírtam. Irritáló.
Csaba Kovács
Csaba Kovács 2 hónapja
Jó. De ez egy fikció, ahol az történik amit a rendező vagy a forgatókönyv író akar, hogy történjen. Ilyen autisták azért nem tudnak olyanokat megcsinálni mint a főhős és általában a elégedettségük hiányában elvesznek olyan szituációkban mint amiken Forrest átmegy. Bár ok okozati szempontból igen jól felépített film a valóság teljesen másként valósul meg. Inkább Amerika újkori történelmének egy áttekintése egy fiktív történeten keresztül ami azt hivatott elmondani, hogy akik Amerikában élnek, akár hülyék akár elvetettek akár céltudatos törtetők, akár tönkre ment exkatonák, részei egy nagy sodródásnak amit nevezhetünk életnek vagy történelemnek, Isten kezében vannak és hozzá állásuktól függően megmaradnak vagy tönkre mennek. Vagy az eseménysorozatokból kiveszik a részüket és teszik a dolgukat vagy széles pálya helyett pályaszélre sodródnak. Ahol szintén lehet nekik jó. Erre utal a filmbeli mondat, hogy az élet olyan mint egy doboz bonbon. Soha nem tudja az ember, hogy mit vesz ki belőle. De a film végén a kedves idős hölgy megmondja az egész történet legnagyobb bölcsességét. "Fordítsa meg fiatalember a dobozt, rá van írva, hogy mi van benne"! Forreszt mindig anyura hallgat és anyu mondja meg neki, hogy mit csináljon még a halála után is miközben az élethez való használati utasítás végig ott van a kezében csak nem érti. Az élete végig a nagypolitika kezében van és ha kell a hülyét háborúba küldik, ha kell dolgozni megy. ha kell lefutja az embereket, ha kell letolja a nadrágját az elnöknek, ha kell végig nézi, hogy élete szerelmét egy autóban döngetik, ha kell végig nézi, hogy akit szeret elhagyja. és végig tehetetlen. Forreszt nem egy Amerikai autista. Hanem maga Amerika. Egy nem létező személy de egy létező ország ostoba autista emberek összessége akikkel Vietnámot lehet játszani meg néha butaságból elnököt lehet leváltatni vele és csak statisztál más irányítása alatt.
Farkas László
Farkas László 2 hónapja
Mi volt ez a videó? Végképp nem érdekelt most a film, mert Kenny szövege miatt végig rázott a hideg. Ez nem film kritika volt, ez tananyag!
Jack Simple
Jack Simple 2 hónapja
értékelem az eröfeszitéseidet de ez a film elsösorban egy rákász szakácskönyv, nem szól másrol csak a rákok különféle elkészitéséröl, a többi csak körités amibe az áll intelektuelek mindent IS bele tudnak magyarázni, mint egy kiállitáson a pódiumon egy nagy kupac szarba, ej de elvont, mindenkihez szól mindenki szarik
Gergő Kálmán
Gergő Kálmán 2 hónapja
10/10
Kkkm Kkkk
Kkkm Kkkk 2 hónapja
Sajnos pont az a kulcs ebben a filmben és a kiemelt karakterekben, h két eltérő mentális képességű embert mutat be. Forrestet akinél valami baj van a toronyban és gondolkodás nélkül éli a világát, mellyel gyakorlatilag meseszerű életet él és baszik mindenre ami körülötte forog, de ezt nem tudatosan teszi! És ott van a lány, akiben összpontosul egy átlag ember, vagy a felfestett sztori miatt egy nehéz sorsú lélek minden baja, aki valóban az egész életen át cipeli a terheit, de a filmben a tudatosságát próbálja arra fordítani, h ezeket valahogy elnyomja. Órákig lehetne ezen gondolkodni, de a fentiek tudatában, azért már sokkal tudományosabb ez a sztori. Természetesen nagyon bírom a filmet, de felnőtt fejjel valóban másabb gondolatokat hordoz magában, mint tizenévesen. Jó videó!
Gabor Gaborfi
Gabor Gaborfi 2 hónapja
yer cute
MR. Tutorial
MR. Tutorial 2 hónapja
Meg mutatam a szüleimnek és nagyon tetszet nekik is és nekem is igy továb Keny mert ezt a videod nagyon méj
Gergő Sykes
Gergő Sykes 2 hónapja
Wow
Dezső Nagy
Dezső Nagy 2 hónapja
Ritkán látok olyan videót, ami után szóhoz sem jutok, a tiétek ilyen Keny. Ti vagytok azok, akiknek tanítania kéne, eszméletlen képi világ és szöveggel gyakoroltok hatást az emberre. Talán azért is ilyen elképesztő számomra ez a videó, mert a kedvdnc filmemről van szó. Sok sikert nektek a továbbiakba 😉😉😉
Bence Havasi
Bence Havasi 2 hónapja
Üdv, 3x néztem meg,és ha tehetném megosztanám minden kedves és kevésbé kedves ismerősömmel.Nagyon elgondolkodtató.Nehéz időszakon megyek most keresztül de ebben most teljesen elmerültem.
Zoltán Szűcs
Zoltán Szűcs 2 hónapja
Nekem egy gondom van a Forrest Gump-al: nem életszerű karakter. Túl van idealizálva. Forrest, mint karakter, leginkább olyan, mint egy tökéletes, angyali teremtmény, mert szinte kizárólag ez az oldala van kiemelve. Csak hát a valóság ennél összetettebb: mindenkinek van jó és rossz oldala. Nézzétek meg a Platform című filmben a fogyatékos csávót. Elsőre senki nem gondolná, hogy a légynek is tudna ártani, aztán kiderül, hogy bizony szörnyű dolgokra is képes lehet, ha olyan helyzet elé kerül. Lehet, hogy Forrest minden pozitívumát csak azért gondoljuk annak, mert egy Walt Disney szerű mesét akartak nekünk eladni. Ettől függetlenül persze még egy jó filmről beszélünk. A Remény Rabjai is egy nagyon jó film, de tudjuk nagyon jól, hogy egy átlag börtönben nem pont úgy működnek a dolgok... Hanem talán úgy, mint ahogyan a Kíméletlen című filmben van ábrázolva. Ami szó szerint kiméletlen realitással mutatja be azt a világot....
Mihály Bojti
Mihály Bojti 2 hónapja
Köszönöm
József Malinoczki
József Malinoczki 2 hónapja
Szia. Boldog új évet! Super gondolataidat vannak és köszönöm,hogy el is mondod nekünk! Tisztelet!!!! (Neked).
Tibor Kovács
Tibor Kovács 2 hónapja
Még várok a feliratkozással. De már érik. Remek vágások, jó duma és minőségi tartalom. Csak így tovább!
Péter Farkas
Péter Farkas 2 hónapja
Szerintem nem kell habozni, mehet a sub
Ádám Katona
Ádám Katona 2 hónapja
Az a helyzet, hogy ez gyönyörű volt! Ennyi....nincs is mit hozzáfűzni!
schaller23
schaller23 2 hónapja
A videód pont olyan mint a film, bármennyiszer meg tudom nézni, és minden újranézéssel egyre több dolgot értek meg, és veszek észre
Kiss Tamás
Kiss Tamás 2 hónapja
Köszönöm ezt a csodálatos a videót. Megkönnyeztem a végét.
Csaba
Csaba 2 hónapja
nagyon jó!
Marton Sandor
Marton Sandor 2 hónapja
Iszonyat erős az, amit mondasz. Most más nem is jut eszembe
JOKER | Könnyek a Szemétben
10:03
RetroShock!
Megtekintés 153 E
Mit szólt PANNA a BARÁTNŐMHÖZ? 😳
9:14
Henry Kettner
Megtekintés 74 E
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
A politika az politika
5:09
Eszter Ráskó
Megtekintés 34 E
Age of Humiliation | ANTIFACES
11:10
RetroShock!
Megtekintés 442 E
Gone With the Wind
3:53:31
YouTube Movies
Megtekintés
TENET | GONDOLATMENET
13:31
RetroShock!
Megtekintés 94 E
CHERNOBYL | A Zóna születése
10:22
RetroShock!
Megtekintés 159 E
Полярный экспресс
1:39:53
YouTube Movies
Megtekintés
Форрест Гамп
2:22:23
YouTube Movies
Megtekintés
KING KONG VS. GODZILLA | RetroShock! 71
13:35
RetroShock!
Megtekintés 47 E
A VÍZ ÉRINTÉSE |A Giccs 50 Árnyalata| Kritika
14:13
MANDALORIAN | A STAR WARS ÚJ KORSZAKA
24:15
RetroShock!
Megtekintés 98 E
Mit szólt PANNA a BARÁTNŐMHÖZ? 😳
9:14
Henry Kettner
Megtekintés 74 E
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
A politika az politika
5:09
Eszter Ráskó
Megtekintés 34 E
We're Having A Baby!
25:37
Zoe Sugg
Megtekintés 1,7 M
Így lesz egyedi a Tesla Model 3
17:35
Andras Horvath
Megtekintés 70 E
ELTŰNT NORMAN ÚJ MOTORJA..
23:27
Laura és Norman
Megtekintés 147 E
Varga Irén konyhája - BOLONDOS TIRAMISU
21:38
Varga Irén Hivatalos oldala
Megtekintés 72 E