ÁROK | UNDERWATER | RetroShock!

  Megtekintés 81,788

RetroShock!

Évvel

Spoileres tartalom.
PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
Ending song: Pirates of the Caribbean - Hoist The Colours (Gingertail Cover)
A videóban rossz cím van feltüntetve, az eredeti verzióban az volt az ending song, míg a youtube felül nem bírálta a döntésemet ez ügyben.
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/
Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.

Megjegyzés
RetroShock!
RetroShock! Évvel
A videóban rossz zenecím van feltüntetve, az eredeti verzióban az volt az ending song, míg a youtube felül nem bírálta a döntésemet ez ügyben. Újravágott verzió: Ending song: Pirates of the Caribbean - Hoist The Colours (Gingertail Cover)
Belial Zed
Belial Zed Évvel
Na álljunk meg!Ne terelj Kenny!Mit akar a nép?! Zonthar remixet!!!!!!!!!!!!
Levly 4
Levly 4 Évvel
Ajánlom neked a the 100 sorit az egyik legjobb amit láttam
idontgive mercesthethird
idontgive mercesthethird Évvel
.......nem búúút, hanem bóóót.
Zoltán Jr. Banka
Zoltán Jr. Banka Évvel
A Sas Boot és a Kurszk is jó volt.
Kibega
Kibega Évvel
A YT-nak "hála" így 1 helyett 2 új szám került a lejátszólistámba. :)
János Barcsik
János Barcsik 11 napja
Ándörvótör=Árok
István Gyöngyösi
István Gyöngyösi 12 napja
Még, hogy láttam e a Das Boot - ot? Mai napig a kedvencem. A kritikáddal teljesen egyet értek.
wittgen80
wittgen80 16 napja
Nekem bejött a film, egyáltalán nem hiányoltam a felvezetőt és a karakterek háttértörténetét. Az 5. percben tisztában voltam vele, hogy itt bizony túlélő sci-fi-akció-horror lesz a téma. A filmek 99%-a hozza azt, amit hiányolsz, engem nem gyötör sírógörcs, ha a lecsóba egyből belecsap a film (pl legutóbb 6 undergrounds). Továbbá kikapcsolódásként nézem az ilyen műveket, nem túlagyalni akarom és közben a termodinamikáról filozofálni magamban, meg a lények kocsonyásságáról (azoknak hiányáról), valamint, hogy miért vannak szörnyek.
Kk Jj
Kk Jj 25 napja
"Hogyan igyekszik kielégíteni a mai nézők igényét..." - pontosabban beállt abba a sorba, amivel a mondanivalótlan, ostoba akciófilmeket kényszeríti rá a nézőkre, hogy végül ne akarjanak mást csak ezt.....
Emperor Zakatrasz
Emperor Zakatrasz 28 napja
Napokban néztem meg a filmet, tetszett. DE, (spoiler) nem bírom elfogadni, hogy a chluthu meghal, egy ősi istenség (mi amúgy nem is hasonlít magára) meghal, Istenség!
think PD
think PD Hónapja
Így vissza gondolva kicsit csalódtam mert akkor szoktam moziba menni amikor láttom hogy megéri el menni adtam egy esélyt mert legalább egy ismert színésznő van benne (jó most ezt le akkartam írni, ha valakinek amúgy se tetszet a karakter ) na de lényegében sajánaltam hogy nem tudták jobbra meg csinálni, vagy összintén én alig láttam a szörnyeket azt hittem a film felénél sűrűbben láthatjuk majd legalábbis én arra számítottam, de így ennyi.
Emil Tamás Bolla
Emil Tamás Bolla Hónapja
3:03 Tinder...
ketezeregy
ketezeregy 2 hónapja
Most néztem meg a filmet és nekem kifejezetten tetszett hogy nincs felvezetés. Eleve úgy áltam neki, hogy ez valami b kategóriás zsörnybénazás lessz. Szóval alibi időhúzást pont nem akartam. Pedig tudom azt is értékelni mint pl az alienben, de itt nem éreztem szükségét.. és igazam is lett :D Az egyetlen igazi pozitívuma a filmnek, hogy a ki kiután hal meg klisén kicsit csavartak a végére :D
Cable Snake
Cable Snake 2 hónapja
Kátulu xd
MidaszHUN
MidaszHUN 3 hónapja
A szósz parkban ugyanez volt olajat fúrtak oszt megidézték Kutulut.....Lenyulták egy az egybe bazzeg
Richárd Ujszászi
Richárd Ujszászi 4 hónapja
Mind a mai napig az Alien az egyik legnagyobb kedvencem, filmművészeti alapmű
András Bereczki
András Bereczki 4 hónapja
közepes mozi. sok sok baromsággal. túltolt hanghatásokkal. egyszer megéri megnézni. Viszont a főszereplő "nő" személyével vannak gondok. olyan kevébé nőies jellem hogy az már fáj. anno az ötödik elemben azt gondoltam hogy a kis mila androgün és nála nincsen laposabb nő. tévedtem. iritálóan nőietlen ez a csaj. anno ripley fényévekkel nőiwesebb volt. És miért kell folyamatosan a kapa fogait bambulnom. áhhhh
Csaba Kovács
Csaba Kovács 5 hónapja
kell a karakter építés. Szeretem megismerni és megszeretni a főszereplőket és meg tud rendíteni, ha a film végén az életével fizet a rendezők szadista hajlamaiért. Tegyék a film végére vagy a közepére a történet végkifejletét okozó eseményeket.
István Székely
István Székely 5 hónapja
Az a RUNTIMEMETER a bal felső sarokban óriási. Bírom az ilyen kütyüket.:D Betehetnél még vagy kettőt. Mondjuk az egyik egy HANGULATINDIKÁTOR(vérnyomásmérő), a másik egy agyf.szradar, (abszurdelőrejelző a filmben).XD
Ádám Tóth
Ádám Tóth 5 hónapja
Na jó van várjá! Ki az a Laka Kanja?
Péter Molnár
Péter Molnár 5 hónapja
Még a gömböt is megemlíteném... Vagy csak nekem egy kult film az említettek mellett?
Gréta Pap
Gréta Pap 5 hónapja
A végén ez a százalékos értékelés megmarsd, ugye? Nagyon tetszett :)
Anikó Háry
Anikó Háry 6 hónapja
Imádom ezt a filmet! Sokszor láttam. Oka hogy ennyire tetszik mert előtte játszottam a Soma játékkal. Teljesen magával ragadott ennek a játéknak a világa. A mélytengerben játszik és örültem hogy van ilyen film. A kutatóbázis jobb lett volna valóban. ☺️
Máté Jékey
Máté Jékey 7 hónapja
Nem bút! Bót!
Gerbár Dorina Vass Norbert
Gerbár Dorina Vass Norbert 9 hónapja
......oszt fúrjuk az olajt......
kisokka
kisokka 9 hónapja
4:17 Én láttam "A csizmát". Akarom mondani, A tengeralattjárót. Félreértés ne essék, nem kákán a csomó, de rengeteg magyartól hallottam már a "boot" szót "bút"-nak ejteni "bót" helyett. Nem értem hogy terjedt el ez itthon ilyen kiejtéssel, holott ezt a filmet tényleg eredeti nyelven kell megnézni, mert úgy éri a legtöbbet. Konkrétan szerintem a legnyomasztóbb film, ami valaha elkészült. A videó persze tökéletes, mint mindig ;)
kisokka
kisokka 9 hónapja
@RetroShock! A vicc, hogy amit tudok németül, azt mind ebből a filmből tudom :D De sokszor megnéztem
József Jánosi
József Jánosi 9 hónapja
Van egy keszulo uj sci fi , Amit az oroszok keszitenek, a cime szputnik. ( Szerintem egesz jol nez ki) ha valaki kedvet kap nezzen utanna
Dehalka
Dehalka 9 hónapja
Én megnéztem, hibái ellenére szerethető film.
laci sajtos
laci sajtos 10 hónapja
Igen, én láttam a Das Bootot.
Tamás
Tamás 10 hónapja
Szerintem ezt a filmet elég rendesen kiszedték a rendező kezéből. Szerteszét vágták, folyamatosan olyan dolgokról, emberekről beszélnek ami érezhető, hogy meg volt írva, le volt forgatva. Csak éppen jöttek a producerek. Kár érte a setting tényleg pazar,
theremay
theremay 10 hónapja
6:20-tól a kérdésedre: "Mert ott volt." :) És ha már az Abyss szóba került: két nagyságrenddel volt jobb. A színészek a karakterek, a sztori - minden.
theremay
theremay 10 hónapja
1:20 után, a főszereplőről: pont így! Gyakorlatilag bármilyen szerepre, ami többet kíván, mint egy kirakati próbababa, tök hiteltelen. Szerintem.
Gergo P
Gergo P 10 hónapja
Remek kritika! Jol latod, hogy mik voltak a film problemai.
Kristóf Farkas
Kristóf Farkas 10 hónapja
De fura a hangod Keny. Komolyan sokkal kedvesebb és nyugisabb, emberibb
Serrin Salamander
Serrin Salamander 10 hónapja
Ha már mélytengeri film, akkor ezt ajánlom: Lords of the Deep (1989) www.imdb.com/title/tt0097781/?ref_=fn_al_tt_1 Kora alapján akár a csatornához is illik lassan.
H3nt41_J3n0
H3nt41_J3n0 11 hónapja
Nekem bejött a film.
brainworx
brainworx 11 hónapja
Ilyen óriási nyomáson az élőlények szinte kocsonyás állagúak. Itt meg megragadja az atombiztos búvárruhát és széttépi a "szörny"... Ez olyan minta egy molylepke mérgében széttépne egy százas szöget. :)
Alfréd Lehoczky
Alfréd Lehoczky 11 hónapja
Szét kell szedni a számítógépet, hogy bezárják a biztonsági ajtókat.
Alfréd Lehoczky
Alfréd Lehoczky 11 hónapja
A csajszi fogkrém nélkül mossa a fogát.
Attila Rachler
Attila Rachler 11 hónapja
hupost.info/chat/iYxgpIqGf8p6Zto/vide nahát mit találtam:)
Kilyén Balázs
Kilyén Balázs Évvel
hmm És Keny! Mi a véleményed az új Szín az űrből feldolgozásról? Nicolas Cage el. (bár az még nem jött ki) De talán a Blood Machines ami Carpenter Brut zenéjére és stílusára épül. Az nagyon igéretesnek tűnik számomra. A látvány és zene az Brutál retró.
Baba Ali
Baba Ali Évvel
Das Boot, avagy Hogy kerül a csizma a víz alá?
Antal Trab
Antal Trab 9 napja
lerohadt a 486-os: DOS BOOT
Baba Ali
Baba Ali Évvel
Underwater, avagy az Alvíz!
Teodóra Henschl
Teodóra Henschl Évvel
Hasonló film volt a Gömb, csak szerintem jobb. Mélytengeri kutatóbázis, (űr)hajó roncs misztikus rakománnyal, tánc az őrület határán (és benne is), a végén pedig a dilemma, hogy elmondják-e mi történt. Jó, felrobbant az a kóceráj is, de nem az volt a lényeg. Nem tudom láttátok-e már.
Tusee 'la candúr
Tusee 'la candúr Évvel
Helló RetroShock!2:55.Szerintem mindenki igényelné a "bevezetést" egy jó történetben,csakhogy azokat a bizonyos nagyon ügyesen összevágott,fránya előzeteseket mindenki,pont a "bevezetésnek" tekinti.Szóval ez inkább fogalmi zavar sem mint érdeklődés hiány.És ezzel a nagy studiok,igen is számolnak,sőt a trailer nézettséggel verik a mellüket,olykor annak tudatában,hogy maga a teljes alkotás egy kedvezményes jegy felét sem éri.
Zozo
Zozo Évvel
Tehát szar lett :D
villie86
villie86 Évvel
Ki a francot érdekel, hogy kik a főszereplők? Nem azért megyek moziba horrorfilmet nézni, hogy egy órán át csak süket dumát hallgassak... Ha ezt akarnám, akkor parlamenti közvetítést néznék.
Mpp Modz
Mpp Modz Évvel
Csak szerintem szarok? Like ha teis velem vagy, ha pedig jó, Comment! 🙂
D.Péter.I
D.Péter.I Évvel
A jump scare olyan minthogyha egy humorista nekifogna csiklandozni...
Jánusz
Jánusz 2 hónapja
Szerintem ez az eddigi legtalálóbb hasonlat. :P
Sánta Gábor
Sánta Gábor Évvel
inkább gamelek 1t a Bioshock al... :D
ß βεηcє
ß βεηcє Évvel
Naoszt Vótá fent a facebookon?
Gábor Laufer
Gábor Laufer Évvel
Ha már tengermélyi horrorfilmek, kapásból hármat is ajánlanék. Két 1989-es alkotást, a Leviathan-t és a DeepStar Six-et, illetve az 1990-es, abszolút zs-filmet A Hasadékot. Igazi bűnös élvezet mindegyik.
Papp Alexander
Papp Alexander Évvel
Keresek egy filmet! Időutazós dínós film volt. Tartalma kb.: A múltban ragad egy pár (talán) katona és pár évvel később egy öreg meder valamilyen időkapuval visszamegy a dínók korába egy pár katonával (talán), hogy meg mentsék a film elejét oda került embereket. Az ez utáni egyik jelenetbe egy természetes erdei bokrokkal szegélyezett „folyosón” haladnak át a katonák és az egyik katona észrevesz egy pár suhanást a „folyosó” hátuk mögötti bejáratánál és rá célozva elkezdi lőni azt. Miután rászólnak, hogy ne pazaroljon és elmúlni látszik a veszély „TÁMAD A SZÖRNY” egy falka raptor támadja meg őket, akiket meg a film elejét idekerült emberek támadnak meg. Ezek után elviszik a katonákat a barlangjukba. A továbbiakban asszem menekülni fognak és végül az öreg megnyitja a kaput és át mennek a jelenünkbe. Az öregnek viszont valamiért ott kell maradnia és megeszi őt egy (talán) vörös, csíkos terapoda dinoszaurusz, ami ezután átkel a kapun a mi világunkba. Itt harcolnak vele, tankokkal, míg a végén szájba dobja valaki őt egy idő kapuval. És ennyire emlékszek a filmből. Nagyon meg köszönném, ha tudnátok segíteni meg találni a címét a filmnek. Előre is köszönöm!
Daniel Kovacs
Daniel Kovacs Évvel
Be is baszok erre. Egy másik jelenetben,,
Dzsuni Dzsuni
Dzsuni Dzsuni Évvel
Szia tudom nem ez a megfelelő videó de ez a leg frissebb ezért kérdezem itt Keresek egy filmet amiben egy fiatal fiú nak a szülei meg halnak pornosok voltak és sok pénzt nagy villát hagynak rá vígjáték a film..
I'm Actually Me
I'm Actually Me Évvel
Találtam egy Brazil Star Wars-ot, "Os Trapalhões na Guerra dos Planetas" néven. (fent van nCore-on, ha bárkit is érdekel)
Balázs Oláh
Balázs Oláh Évvel
Egyszer szívesen meghallgatnám a véleményed a Jojo rabbit-ről. Nem rég láttam (elég friss még) és nekem tetszett (nekem bejönnek a történelmi filmek, lehet komolyabb, humorosabb és ez is - az is). Szóval kíváncsi lennék az álláspontotdra.
Menmaism
Menmaism Évvel
Valamiért összekevertem az alkonyatos csajt Hermionéval, másképp talán meg se nézem. De ha őszinte akarok lenni, ezt a filmet inkább csak hallani lehet, mintsem nézni, mert nem látsz semmit. Milyen a tengeralattjáró? Ki kicsoda? Mikor kit is kapnak el? És ami a legfontosabb, hogy a francba is néznek ki ezek a lények? Hála a nagy siettségnek, a karakterek hiányának (mert ezek csak statiszták voltak.), és a parkinson kóros kameramozgásoknak, amik csak a csaj arcát képesek 2 másodpercnél hosszabb ideig venni... Ah... Nem lesz még egy olyan menő lény, mint az Alien 😔
ka Szilárd
ka Szilárd Évvel
0:45 az érzés amikor tudod, fiú/férfiként, jobb segged van, mint az alkonyatos csajnak
Antal Trab
Antal Trab 9 napja
Kristen hölgy-et mindig sajátos párosításokba rakják.. Anno Charlize Theron-nál kellett volna szebbnek hinni (hehe.. ne már), most meg Sigourney Weaver emléke tolta a padló alá... Sigoruney attól volt szexis abban az egyáltalán nem szexis ruhában, hogy testleg-lelkileg olyan nő , akit szívesen látnál reggel egyszerű alsóneműben, ahogy megy valahova... Na már most KS (bár nem igazán láttam sok filmjét) meg olyan , akit még felöltözve sem szívesen látnék...
Gabe Bladesmith
Gabe Bladesmith Évvel
Helló!!! Érdekes! Érdekes??? Nekem ugyanez volt a legelső kérdésem, hogy: Mi a faszomért kell pont a Föld bolygó legmélyebb pontján -- > (Pont OTT!!!) -- > fúrni/olajat keresni??? Az annak idején még hetero Kristen Stewart ugyanolyan SZAR volt mint Bella Swan mint most pedig azóta eltelt 10 év, azóta TRENDI(!!!), homokos riherongy lett de még ez SEM segített neki, hogy legalább 1 picikét JOBB színésznővé 'érjen'!!! Ugyanaz a szájtátós, idegesítő qrva mint amilyen volt és amilyen MINDIG IS LESZ akárhány filmbe erőltetik bele!!! < -- Szín, tiszta SZÉGYEN az egész "nő" < -- > (Vagy mi az édesanyja picsája most éppen??!!!?? Az EGÉSZ film 1 MINŐSÍTHETETLEN SZAR!!! < -- (És még akkor finom voltam és nőies hetero férfi létemre!!!!!)
Imre szeklice
Imre szeklice Évvel
Nekem a Mélytengeri szörnyeteg címü film ugrott be, a kilencvenes évek elejéről. Az hasonló "élményt" adott akkoriban, amolyan végignézős "B"- kategóriásat.
Sándor Farkas
Sándor Farkas Évvel
Szuper kritika mint mindig! Egyetlen apróság: nem Das Bút hanem Das Bót, das ist deutsch, nicht englisch Boot=csónak,hajó
Mihály Földi
Mihály Földi Évvel
Ha expozícióról van szó nekem mindig a 2 klasszikus akciófilm "sorozat", a Halálos fegyver és Die hard ugrik be. Mindkettő első 4-4 része ezt zseniálisan csinálja. Manapság már erre nem adnak és ez engem is nagyon zavar. Mellékgondolat: nekem ezért tetszenek a Marvel filmek. Az össze előző felvezeti a az összes többi filmet. És ezért érezzük néha jobbnak és elviselhetőbbnek a "sorozat" gyengébb részeiket is. A DC-nél pedig minden ilyen előtörténeten gyorsan túl vannak, hogy ne teljen vele az idő, csak ők előtte nem magyarázták el a dolgokat több filmen keresztül.
Dániel Juhász
Dániel Juhász Évvel
Inkább a SOMA-ból lett volna film. Az azért eléggé rendben van.
kopasz442
kopasz442 Évvel
Sajnos a The Abbys óta nem készült minőségi mélytengeri film, pedig lennék rá vevő. Ezt a filmet 20 percig bírtam nézni aztán inkább kimentem, mert jó előre lehetett tudni mi lesz, és tulajdonképpen a nagy semmit forgatták le! Erről ennyit...
Music4 Gamers
Music4 Gamers Évvel
még ha lenne nagy tüdeje a krisztyönnek de sajna nincs,amúgy jó vidi lett mint mindig :D egy élmény leülni és megnézni a videóidat kenny
Bálint Pelcz
Bálint Pelcz Évvel
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem elég volt csak Kristen Stewart-ot látnom és már nem érdekelt a film. :D Nagyon tetszett a kritika Kenny egyet is értek veled, én még annyit tettem volna hozzá, hogy ha mélytengeri horror szeretnénk látni, ami még ráadásul ténylegesen félelmetes (nem jumpscare maraton), akkor ezt bízzuk nyugodt szívvel Guillermo Del Toro-ra, aki már számtalanszor bizonyította rendezői tudását, a történetei tökéletességét és szeretetét Lovecraft iránt. Nem mondom, vannak elcsúszott filmjei (pl.: A víz érintése) amik kiváltottak belőlem némi csalódottságot, de minden jó rendezőnek kellenek ezek a "félre sikerült" alkotások. Egyszóval, ne egy tini horror készítőtől (nekem egyik filmje sem tetszett az Underwater rendezőjétől) várjunk egy remek horror filmet. :\
Lengyel Gábor
Lengyel Gábor Évvel
A filmből azért kiderül, h a cég nem az olajért küldte őket. (ugyanúgy mint az alien-be se tudták, h miért mennek :))
Krisztián Németh
Krisztián Németh Évvel
Ez érdekes sose gondoltam hogy neked szükséges bármilyen pontszámot százalékot vagy egyebet hozzáfűzni a bemutatóidhoz.
Krisztián Németh
Krisztián Németh Évvel
Basszus, pedig azt hittem amikor megláttam a feltöltést hogy végre lenne egy jó mélytengeri moziélmény ami felérne a SOMA-val hangulatba? De nem.
Loco Rocco
Loco Rocco Évvel
Találtam egy új challenge-et neked, a film cime: The Velocipastor (2019)
Banyus
Banyus Évvel
A művészet halála akkor kezdődik,amikor a felvezetés eltűnik,lásd pornográfia.
Shining Moon Studio
Shining Moon Studio Évvel
Sajnáltam, hogy a The Thinget nem említetted. Ott is imádtam a felvezetést. Minden karakternek megvolt a maga pillanata. Tudtuk, ki milyen jellem, ki kivel hányadán áll. Így mikor rájöttek, hogy egy idegen életforma képes lemásolni az álltala felzabált áldozatot, na onnantól iszonyatosan rátelepedett a filmre a paranoia. Ehhez viszont szükség volt az álltalad is említett expozícióra. Manapság sajnos tényleg inkább a kapkodósra vették a figurát a filmkészítők. Tisztelet a kivételnek...
Antal 987
Antal 987 Évvel
Ez a Tűzgyűrű előzetes. Ez nem horror. Azok a lények pedig a kaidzsuk akik átjönnek a mi világunkba. A dvd,BD verzíóban benne lesz a gipsy warrior is és a szemüveges csaj fogja vezetni. :P
Pál László
Pál László Évvel
Figyelj, addig amíg a hosszú expozícióval induló filmekre a ma embere egy jobb esetben "unalmas" kifejezést mond, rosszabb esetbe "szar", addig ne várjunk jobbat. Igen, kiszolgálja ezeket az igényeket ez a film. Pörögjön. Huh. De komoly megalapozást...ugyan már. Lassan 2 sor gondolatot nem olvasnak el, és egy elgondolkodtató képet is tovább löknek az ujjukkal a kijelzőn, mit várunk?
BFGX
BFGX Évvel
Láttam máraz előző videókban, hogy van "runtime" számláló. De azt nem hogy tényleg funkcionál. Kicsit csalódtam magamban.
Attila Murányi
Attila Murányi Évvel
A mélység titka 1989
Szelakúda /M\
Szelakúda /M\ Évvel
Heló Keny. Olyan kérdésem lenne hogy Isacnek mi a véleménye a török star warsról? Eléggé klasszikus darab (: egy kis péntek esti lazulásra nincs is jobb film 😏
József Tóth
József Tóth Évvel
A Csernobilos mondat volt a legszuperebb amit eddig hallottam.
fruitfish
fruitfish Évvel
Nem csak az ilyen típusú, hanem úgy általában az összes filmnek meg kellene tanulnia egy kicsit megint lelassulni. Valahol valamikor marvell/transformer filmek elején elkezdődött egy trend, hogy "úúú akció ezerrel, egy pillanatra se állunk meg, pörgünk folyamatosan". Teljesen túltöltik az agyadat a vizuális meg a hangeffektek egy pillanatra se eresztenek el, valaminek mindig történnie kell, hogy ne legyen időd a film közben azon gondolkodni, hogy tulajdonképpen mit is nézel, mert a végén még rájönnél, hogy nincs semmi értelme a látottaknak. És ez a formula bizonyos filmeknél be is vállt, mert azoknál a filmeknél működött. De a készítők, ebből csak annyit fogtak fel, hogy szétkell bombázni a néző érzékszerveit, meg nyomni kell az akciót, függetlenül attól, hogy az az adott filmben működik-e/ indokolt-e vagy sem. Ebben van a pénz ezt kell csinálni... És mostmár ott tartunk, hogy szökőévente csak egy-két olyan film van, ami úgy tényleg ad is valamit amin el tudsz rágódni egy darabig, és nem csak addig tart varázsa amíg bent ülsz a moziteremben.
Sándor Bajkán
Sándor Bajkán Évvel
Akkor maradok inkább a subnautica-nál. :)
Bence Horvai
Bence Horvai Évvel
Én szeretem a bevezetőt csak legyen minőségi és alapozza meg a hangulatot.
KG Kapzsi
KG Kapzsi Évvel
Majd a godzilla king of the monsters ről is tundál csinálni videót ? CSak mert kíváncsi lennék arra hogy arrol mi a véleményed ?
Krisztián Vállai
Krisztián Vállai Évvel
Épp 1-2 hete néztem meg az eredeti 1980-as The Shining-ot. Hihetetlen micsoda atmoszférát tudott teremteni a bevezetéssel és a sok (mai filmekben "feleslegesnek" gondolt és ezért kihagyott) jelenettel, amik, bár a történet fő szálához nem tettek hozzá, de a nézői élményhez, hogy beleéld magad, úgy érezd, hogy ott vagy, tényleg megtörténik, amit látsz Persze ehhez hozzá tartozik nem csak Jack Nicholson, de az összes főszereplő tökéletes játéka, de Nicholson szemöldökeinek én adnék egy külön Oscar díjat! :D Sajnos ma már mindennek iszonyat gyorsnak és lényegre törőnek kell lenni. Egy film legyen 90 perc, egy dal legyen 3 perc, egy reklám legyen 8 másodperc, amiből 5-ben kell elmondani mindent. Csak a "lényeg" legyen benne és nem veszik észre, hogy a lényeget hagyják ki belőle!
Mária Major
Mária Major Évvel
Das Boot, oh igen.... - és ez már a második lehúzó értékelés erről az Underlimit filmről, mivel a pozitív példaként említett filmekért rajongok ma is és ezt az új hollyshit stílust nem szeretem, nem pazarlok időt erre a filmre. Köszönöm, hogy helyettem megtetted.
River Nate
River Nate Évvel
Akkor ez most..... Jo?
TheUrratha
TheUrratha Évvel
Nincs eredeti nyelven itthon;meg sem tudom nézni,pedig rohadtul érdekelt volna,de a szinkron az számomra nem opció.
Kiss Levente
Kiss Levente Évvel
Nem tudom miért, de valahogyan éreztem, hogy erről a filmről fog készülni videó. A filmmel kapcsolatban bevallom, régóta először kaptam fel a fejemet egy semmiből megjelenő trailer iránt. A téma hozzád hasonlóan érdekel, és ez a legenyhébb kifejezés. Kristen Stewart-al én meg megbocsátó vagyok, hiszen én a Twilight filmeket messze elkerültem, és a hölgy nagyrészt nagy ívben elkerüli a tucat szutyok filmszerepek elvállalását. Kissebb nagyobb sikerrel persze. Vannak tényleg jó ismeretlenebb filmjei. Ezek után viszont kicsit félve ülök neki az biztos. De azért adok neki egy esélyt, hátha nem csalódok akkorát. Egyébként a mai filmgyártással kapcsolatban van egy nagy baj. A mostani igények nem engedik meg a normális történet kidolgozást. Ha egy film lassan indul be, esélyt ad arra, hogy kicsit beleéljük magunkat magába a film világába, akkor azt az alkotást máris a lehető legmélyebbre lehúzzák. Vontatottnak, unalmas bélyegzik a kritikusok, és a kutya nem lesz rá kíváncsi. Nézd csak meg a Blade Runner 2049 esetét. Talán ennél méltóbb folytatást nem is kaphatott volna az első rész (ez személyes vélemény), mégis bukás lett a film, pont az említettek miatt. A legnagyobb baj jelenleg magával a filmeket néző emberekkel van, nincs igény a normális történet kidolgozásra. Utána meg pattognak, hogy nézhetetnelen a moziba kerülő filmek. A mai világban már nem is születhetnek igazán jó alkotások. Talán jön majd egy újabb generáció, akik újra az igényes filmekre vágynak. A blockbuster-ek ideje is lejár egyszer. Ha meg csak fosok jönnek ki ez után is, én akkor sem aggódom. Van elég jó film a régi nagyok közül, amiket újra lehet nézni, hogy helyre álljon a világrendem. Sajnos régen elmúltak azok az idők, mikor még mertek nagyokat kockáztatni a rendezők.
Dávid Sipos-Szabó
Dávid Sipos-Szabó Évvel
Anno nemhiába bírtam a Gömb c. filmet.
Richárd Sipos
Richárd Sipos Évvel
Meg akartuk nézni párommal.. de jól tettük hogy mégse.. sunyi volt nekem elsőre is
Kockakerék
Kockakerék Évvel
Ismét egy jól eltalált videó,bár még nem láttam az alkotást,melyről szól ( fogom ). Az Abyss említése pozitív,nálam ( személyes vélemény ) mélytengeri kaland-dráma ( rá is húznám még a nyers sci-fi jelzőt ) téren etalon. Ugyanebben az évben ( 1989 ) jelent meg egy hasonló témájú alkotás,a Mélység urai,melyet az Abyss előtt volt alkalmam látni,és hát...úgy aránylik a két mű egymáshoz,mint az Armageddon a Deep Impact-hez,de így a megtekintés sorrendjében rá tudtam csodálkozni a Lords of the Deep-re is. Megjegyzés : Szívesen látnék egy hasonló elemzést a Gravitáció és az Élet ( 2017 ) című filmekről,bár ezek közelmúltbeli médiatermékek,de reménytelen bezártság terén megállják a helyüket. ( Ui : Gömb,mint javaslat,lemaradt. )
Divinyi Katalin
Divinyi Katalin Évvel
Egyszerűen nem èrtem mièrt kap főszerepeket ez a csaj a Twillight utàn, ennyire tehetsègtelen èrzelmeket kifejezni kèptelen "színèsz" kevès van. A feltett kèrdèsre: èn is hiànyolom a bevezetèseket meg a megfeleő tempót. Pont a minap Columbo-ra kapcsoltam, elképesztő kontraszt van tempóban, expozicióban ill. a snittek hosszàban is a "mai" filmekhez képest.
Ginga
Ginga Évvel
Személy szerint mindig is jobban preferálom azt, amikor van felvezetés, és nem csap bele rögtön a lecsóba bármilyen alkotás. Ahhoz, hogy jobban megismerhessük a szereplőket, akikért lehet izgulni, elengedhetetlen, hogy megismerjük őket. Nyilván meg lehet oldani úgy is, hogy nem ismerjük meg őket, de mindenképpen kell a szimpátia. Amennyiben ez nincs meg, ha nincs érzelmi kötődésem a szereplőkhöz, mi értelme van azon a művön végigmenni, akár film, sorozat, vagy könyv? Sorozatok és könyvek esetében menet közben is megoldható, hogy megismerjük a karaktereket, egy filmnél azonban, mivel nincs elég játékideje, az elején lehet ezt leginkább megtenni, hogy a későbbi cselekményt ne szakítsa meg. A videóid alapján úgy gondolom, hogy mindezzel tökéletesen tisztában vagy, inkább csak megerősítésként írom, hogy vannak, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak. Egy szónak is száz a vége, szükség van a felvezetésre. A jumpscare-t én se bírom, de néha tud kifejezetten hatásos lenni. Helyette az atmoszféra az, ami sokkal elemibben tud rám hatással lenni. Ha már itt tartunk, lesz TOP 10 tengeralattjárós lista? Örülnék neki. További sok erőt és kitartást a filmszínházhoz, és robotjai elviseléséhez!
Interplay
Interplay Évvel
Az időnkénti belassítás elengedhetetlen az atmoszféra építéshez.
Diegos41
Diegos41 Évvel
Én őszintén a moziban azt hittem hogy véletlenül ki maradt valami.
Évald Márk
Évald Márk Évvel
A bevezetés hiányára valo vonatkozó krdésre én is válaszolnék: Igény az volna rá. Attol, mert a filmkészitök azt hiszik abban a pénz, hogyha minél gyorsabb, nagyobb, zajosabb, még nem feltétéenül fpgja tükrözni az igényt. Persze elmennek rá, mert ezt adják, de attol nem biztos hogy nem is fog hiányoznl. Az emberek mindig is szerették és szeretni fogják a jó történeteket, aminek kulcsa hogy megismered a karaktereket, a szereplöket, és ha ez nincs bemutatva, az igenis hiányozni fog. Az ember amit tehet hogy oda viszi a pénzt, ahonnan ez nem hiányzik. Meg hát tömeg látványcuccot csinálni mindig könnyebb, mint érdemi sztorit kovácsolni, és itt jön a mozinézö felelössége: oda vidd a pénzed, ahonnan ezt megkapod. Másként ugyse nagyon lehet közölni a monster gyárakkal, hogy Továbbra is igény van alapozásra, karakterbemutatásra a filmekben. Mert az emberek nem feltétlen hülyék, csak könnyü belölük azt csinálni.
csakben99
csakben99 Évvel
Oh yeah jó kis reggeli kikapcsolódás
Tamás Fekete
Tamás Fekete Évvel
Örülök, hogy mást is zavart a robbantás képernyős "előkészítése". 😆
GyurokovicsT.
GyurokovicsT. Évvel
Ha mélység, akkor Nick Cutter... (ez itt a reklám helye) Köszi a minőségi elemzést! Most már biztosan nem nézem meg moziban. Majd márciusban letö... mármint megvásárolom ha megjelenik. Ennyit talán megér. Kristen pedig már igazán becsukhatná a száját. Már az alkonyatban is irritált.
Talion James
Talion James Évvel
8:22 xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd
girhes
girhes Évvel
szükség van alapozásra
durk12343
durk12343 Évvel
A filmek átmennek speedrunba!
Ferenc Homola
Ferenc Homola Évvel
A víz alá nyomott cloverfield. Avagy jön a nagy szörny rajta sok kicsivel a víz alatt. Nem tudjuk meg ki ő. Honnan jött. Vagy miért. Majd atomot neki. És vége. Ennek a filmnek nem volt sok értelme ,hogy pénzt öltek bele. Persze én szeretem az efféle sci-fi filmeket. De ezt tényleg láttuk már. Volt benne cloverfield és dead space és ezek szerelem gyermeke lett ez a gyenge alkotás.
Marcell Bárány
Marcell Bárány Évvel
Nos, én történetesen a Das Boot miatt kezdtem el érdeklődni a tengerek mélyén játszódó filmek iránt, ha nem is tűkön ülve, de vártam ezt a filmet. És hatalmas csalódás. Nulla karakterépítés, pörög mint majom farkán a stanyecli, ellenben semmi hangulata. Pedig mennyi mindent ki lehetett volna hozni az ember számára legidegenebb, leghátborzongatóbb környezetből. Apropó Das Boot... kb. a világ legjobb filmje, legalábbis számomra. Ha csak a hasonló környezet miatt összehasonlítjuk ezzel a filmmel, ugyan ott nincsen szörny, és klasszikus értelemben vett thriller/horror eszközökkel sem operál, mégis hihetetlenül nyomasztó és félelemkeltő atmoszférát hoz létre. A vicsorgó orrhullámokkal rohamozó romboló csavarzöreje, a vízibombák csobbanása, majd a visszaszámlálás, miközben hang nélkül reménykednek abban, hogy ne robbanjon fel elég közel, félelmetesebb bármilyen szörnynél. A célba talált ASDIC hangja, amely kicsorbult, rozsdás késként karistolja végig az ember gerincét, a szétrepedt hegesztéseken betörő vízsugár, ami olyan éles, hogy simán kettévágja az őrület elől menekülni próbáló gondolatokat. Mire végignéztem, majdnem klausztrofóbiás lettem. Sajnos az Árokban is megvolt a potenciál, hogy egy nagyszerű alkotás legyen, kár érte.
A VÍZ ÉRINTÉSE |A Giccs 50 Árnyalata| Kritika
14:13
CHERNOBYL | A Zóna születése
10:22
RetroShock!
Megtekintés 159 E
MAKEUP/DOWN - MARGE - LILULAND
33:42
Liluland
Megtekintés 22 E
El nem hiszed ki nyerte a Való Világ 10-et! 😲
9:41
Balogh Kevin - Loli lulugyi | Official ZGStudio video |
3:12
Underwater
1:35:00
YouTube Movies
Megtekintés
DOCTOR WHO ÚTIKALAUZ
39:57
RetroShock!
Megtekintés 130 E
ALIEN: COVENANT | CRITICISM | RetroShock
10:02
RetroShock!
Megtekintés 201 E
Вулкан
1:43:50
YouTube Movies
Megtekintés
The Meg (с субтитрами)
1:53:10
YouTube Movies
Megtekintés
JOKER | Könnyek a Szemétben
10:03
RetroShock!
Megtekintés 153 E
SOLO | RETROSHOCK KRITIKA
14:02
RetroShock!
Megtekintés 184 E
A KÁOSZ KÁOSZA |1982| RetroShock! 65
13:02
RetroShock!
Megtekintés 131 E
MAKEUP/DOWN - MARGE - LILULAND
33:42
Liluland
Megtekintés 22 E
El nem hiszed ki nyerte a Való Világ 10-et! 😲
9:41
Balogh Kevin - Loli lulugyi | Official ZGStudio video |
3:12
Friday Night Funkin avagy Ínhüvely Gyulladás: A Játék
19:29
AMONG US: Ki ölte meg NOOB69-et?!
3:39
YinSasin
Megtekintés 23 E
Gol D Roger vs Whitebeard | One Piece
1:40
Crunchyroll Collection
Megtekintés 1,3 M